SFH StudyFromHome

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Study from Home is opgericht door Anthony Weaver.

Na meer dan tien jaar in de sector van het afstandsonderwijs gewerkt te hebben, heeft Anthony een schat aan kennis en ervaring opgedaan en ook de frustraties ontmoet waarmee diegenen geconfronteerd worden die op deze manier willen studeren.

Afstandsonderwijs biedt vele voordelen .. het vermogen om thuis te studeren, op het werk, onderweg ... en belangrijk wanneer u dat wilt, of het nu ochtend, middag, avond of zelfs midden in de nacht is. Het heeft echter zijn gevaren. Hoe weet je of een kwalificatie echt is? Dit is een van de meest gestelde vragen en helaas krijgen studenten niet altijd het juiste antwoord.

Dat is waar Study from Home binnenkomt. Ons grootste doel is ervoor te zorgen dat studenten volledig begrijpen wat hun kwalificatie inhoudt en hoe het hen ten goede komt. Eerlijkheid en transparantie zijn de basis waarop wij opereren.

We raden u ten zeerste aan om met onze cursusadviseurs te spreken, telefonisch of via livechat, en al uw vragen kunnen worden beantwoord en we kunnen ervoor zorgen dat u gewapend bent met de juiste informatie om uw toekomstige doelen te bereiken.117684_117657_FB_banner_title_final_with_contact_JPG1.jpg

Locaties

Wolverhampton

Address
Wolverhampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden