Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen in Taunton de provinciestad van Somerset, in het hart van het Zuid-Westen, Somerset College biedt een uitgebreid aanbod van voortgezet en hoger onderwijs cursussen als vaardigheidstraining in een warme, vriendelijke en gastvrije omgeving. Ons succes spreekt voor zich met fantastische prestaties en een grote carrière voor onze studenten.

Welkom opdrachtgever

Al meer dan 150 jaar Somerset College heeft verstrekt aan de hoogste normen van onderwijs en opleiding met behulp van de industrie-standaard faciliteiten en middelen. Al onze cursussen zijn ontworpen om de behoeften van de werkgever te voldoen en om vaardigheden en kennis om werk en werkgelegenheid van belang zijn.

Inspecteurs onlangs beoordeelde ons als een 'Good' college 'en' Outstanding 'op verschillende gebieden. Onze slagingspercentages zijn zeer hoog voor zowel voortgezet en hoger onderwijs; onze campus is levendig; we hebben nationale prijzen in veel gebieden en zijn specialisten in de gezondheidszorg en sociale zorg, het ontwerp en de creatieve industrie. Onder onze vele sterke punten is onze groeiende expertise op het gebied van hernieuwbare en groene technologieën. Een deel van dit is onze uitgebreide ervaring en de professionele programma's voor, duurzaam bouwen. Dit gebied is een groeiende kracht van het college en vertegenwoordigt onze reactie op nieuwe technologieën die veel bedrijfssectoren overspannen.

Wij zijn een progressieve college die de beste in al onze studenten brengt. Ongeacht de keuze van hun studie, is elke persoon de volle steun om uit te vinden wie ze werkelijk zijn en het bereiken van hun ambities en aspiraties.

Onze cursussen behandelen vele niveaus, en we hebben een sterke Hoger Onderwijs portfolio met opleidingen op vele gebieden. Studenten komen uit alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk om te studeren op onze opleidingen. Onze studenten bij ons blijven van aansluiting op het hoger onderwijs, en weer terug te keren naar hun professionele vaardigheden te ontwikkelen als ze in dienst treden.

Onze contactgegevens en werken met werkgevers is uitgebreid en we streven ernaar om de aanbieder van opleidingen van de keuze voor jongeren, volwassenen en werkgevers in Somerset zijn. We willen dat onze studenten om de hoogste te stellen voor hun gekozen sector industrie normen te bereiken, zodat zij hun carrière kunnen beginnen met vertrouwen, wetende dat ze zijn opgeleid in de meest geavanceerde zakelijke methoden en technologie.

Ook op onze campus zijn Genesis, het duurzaam bouwen centrum, The Hot House Business Incubation units en de Taunton Conference Centre. Deze historische gebouwen, samen met ons uitgebreide aanbod van cursussen van de Business Training gebied van het College, geven de steun en conferentiefaciliteiten bedrijf nodig heeft om vooruit te komen. In combinatie met het bereik van de business training opties uit het College, kunnen we bedrijven bieden alle hulp die ze nodig hebben om een ​​goed toegeruste en hooggeschoolde arbeidskrachten te bereiken.

Rachel Davies

Opdrachtgever en Chief Executive

Onze Geschiedenis

We hebben het voortouw genomen in de weg sinds 1856

Somerset College begon het leven in 1856 als de School voor Kunst en Wetenschap, voordat hij verhuisde naar Corporation Street, Taunton, zoals de School of Art in het begin van de eeuw. Het was echter niet, tot in de vroege jaren 1970, dat de School of Art samengevoegd met de Technology School en verplaatst naar de Wellington Road website.

De gebouwen en faciliteiten die u vandaag zien zijn het resultaat van een multi-miljoen pond investering die Somerset College heeft ingeschakeld om te verblijven in de voorhoede van het voortgezet en hoger onderwijs in het County.

We blijven investeren in onze faciliteiten, om ons in staat om state-of-the-art middelen te bieden aan al onze studenten en zorgen voor een plaats van leren, dat allen die studeren, werken en bezoek ons ​​inspireert. Bijvoorbeeld, in september 2013 openden we de nieuwe Industry Skills Centre, waarvan de bouw ambachten verwerkt. Daarnaast zijn we nu verder te komen in het biedproces en raadplegingsproces voor de herinrichting van de Art & Design gebouw.

Vandaag zijn we een bloeiende gemeenschap met een reputatie voor uitmuntendheid. In 2012 was Somerset College de beste Further Education College in Somerset voor succes, voor lange cursussen van alle leeftijden.

Wij bereiden onze studenten voor een aantal van de loopbaan in vele sectoren, met onze afgestudeerden werken in het onderwijs, technologie, gezondheidszorg, techniek, design en vele andere sectoren. Onze studenten hebben gewerkt voor een aantal high profile bedrijven, met inbegrip van Vivienne Westwood, Per Una, dik gezicht en Abercrombie and Fitch.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Somerset College

Verbeter uw kennis van de wereld van het bedrijfsleven met onze populaire BA (Hons) Business Administration. Deze cursus biedt u een gedegen achtergrond in alle gebieden ... [+]

Cursus Beschrijving

Verbeter uw kennis van de wereld van het bedrijfsleven met onze populaire BA (Hons) Business Administration graad. Deze cursus biedt u een gedegen achtergrond in alle gebieden van de wereld van het bedrijfsleven.

Elk bedrijf wil om succesvol te zijn, en de toekomstige werkgevers zullen profiteren van uw commerciële inzicht, organisatorische nous en praktische managementvaardigheden. Dus geef je kans op een baan een boost, en meld je aan je profiel te verbeteren als een ondernemer.

De cursus behandelt de volgende gebieden: - Business Management - Finance - Human Resources - Business Analysis - Marketing

Wij leggen de nadruk op onderzoek en analyse door middel van projectmatig werken met externe organisaties. Daarnaast is er een 'lerende contract' module kunt u een gebied van onderzoek van uw keuze te ontwikkelen en produceren een proefschrift over. Je hebt ook mogelijkheden om je vaardigheden in informatie management, prioritering, en interpersoonlijke relaties te ontwikkelen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Binnen School of Art and Design in Somerset College We streven naar de intelligente ontwikkeling van visuele communicatie. Studenten leren de onzichtbare taal van vorm, c ... [+]

Cursus Beschrijving

Binnen School of Art and Design in Somerset College We streven naar de intelligente ontwikkeling van visuele communicatie. Studenten leren de onzichtbare taal van vorm, compositie, balans, structuur, ritme en hiërarchie in combinatie met de zeer zichtbare voertaal.

Het doel van de cursus is om u te helpen de creatieve vaardigheden die nodig zijn voor succes in je toekomstige carrière te bereiken ontwikkelen. Met dit in het achterhoofd, de cursus verkent hoe ideeën worden gecommuniceerd door middel van taal, beelden en boodschappen.

Het beschikt u over de kennis en vaardigheden om effectief te opereren binnen de snel bewegende en het stimuleren van het ontwerp-sector. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Wilt u een professionele make-up artist te zijn, werken in plaatsen als Engels Nationale Opera en theaters op West End, of de BBC en ITV, en op grote filmproducties met r ... [+]

Cursus Beschrijving

Wilt u een professionele make-up artist te zijn, werken in plaatsen als Engels Nationale Opera en theaters op West End, of de BBC en ITV, en op grote filmproducties met regisseurs als Steven Spielberg, Tim Burton en Danny Boyle?

Dat is precies wat onze afgestudeerden zijn gegaan om te bereiken, en met deze cursus onder je riem, is de kans voor u om dit voorbeeld te volgen.

Dit unieke programma geeft je:

Een grondige kennis van de media make-up industrie. Inzicht in de rol van de make-up artiesten in relatie tot het podium, tv en film, mode redactionele en promotionele scheuten. De vaardigheden en creatieve flair aan make-up gebruiken om emoties te uiten, te transformeren gezichten en portretteren karakter. De technische en artistieke vaardigheden voor complete make-up transformaties. Het onderzoek vaardigheden die nodig zijn om de kwaliteit en nauwkeurigheid van karakter uitbeelding waarborgen. Vaardigheden in de kunst van haar werk, karakter ontwikkeling, body painting, pruik (wig-making) en protheses. Een uitgebreide portfolio van het werk aan potentiële werkgevers te laten zien. De mogelijkheid om te leren op de werkplek en live-projecten uit te voeren in de media wereld. Onderwijzen en beoordelen ... [-]
Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

De catwalk, de modellen, de shows ... de wereld van de mode is opwindend, belonen en hard werken. Deze cursus kan u helpen een deel van uit te maken, door het nemen van u ... [+]

Cursus Beschrijving

De catwalk, de modellen, de shows ... de wereld van de mode is opwindend, belonen en hard werken. Deze cursus kan u helpen een deel van uit te maken, door het nemen van u door het ontwerpproces tot catwalk-ready collecties die uw talent te laten zien produceren en demonstreren van uw technische bekwaamheid.

Je zult omvatten alles van het ontwerpen, kledingstuk bouw waaronder mode tekenen en illustreren, stijl prognoses en marketing. Wat meer is, raden we u aan uw eigen stijl te ontwikkelen vanaf het begin, wat betekent dat u kunt beginnen met het snijden van uw niche van de dag komt u aan in onze speciaal gebouwde design studio.

Tijdens de cursus zult u:... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Als je inzetten voor het maken van een verschil in het leven van kinderen en jongeren zijn, onze cursussen in Early Childhood Studies zijn de perfecte basis voor je carri ... [+]

Cursus Beschrijving

Als je inzetten voor het maken van een verschil in het leven van kinderen en jongeren zijn, onze cursussen in Early Childhood Studies zijn de perfecte basis voor je carrière.

Ze zijn speciaal ontworpen voor mensen die willen een carrière in de Early Years zorg voort te zetten, of die al bezig zijn in die sector. Dus als je weet dat het werken met jongeren is je passie, dan is dit de cursus voor jou.

De cursus omvat geleverd in 2 jaar modules:

Jaar 1

Volwassen concepten - Actuele onderwerpen - WBLearning

Jaar 2

Onafhankelijke Studie Module - Proefschrift

In de loop van je studie krijg je er een stage dat u een waardevol inzicht in hoe de sector werkt zal geven, en het verbeteren van uw inzetbaarheid te voltooien. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Aanmelden voor deze innovatieve hands-on cursus en wordt u aangemoedigd om te duwen op de grenzen van hoe de mode textiel, interieurtextiel en oppervlak ontwerp te verand ... [+]

Cursus Beschrijving

Aanmelden voor deze innovatieve hands-on cursus en wordt u aangemoedigd om te duwen op de grenzen van hoe de mode textiel, interieurtextiel en oppervlak ontwerp te veranderen de ruimte om ons heen, evenals de manier waarop we ons kleden.

Dankzij de open-minded benadering, kunt u ervoor kiezen om zich te concentreren op interieurtextiel, surface design of maak innovatieve stoffen voor de mode. De cursus is gericht op het produceren van afgestudeerden die zijn veelzijdig en zeer bedreven in de creatie en presentatie van hun ontwerp ideeën.

U vindt een breed scala van textiel en oppervlakte ontwerpprocessen gebruiken om een ​​portfolio van innovatieve werk dat is direct herkenbaar als de jouwe te ontwikkelen. Dat maakt je een goede propositie voor potentiële werkgevers, van wie velen u al weet dankzij onze nauwe banden industrie. Inderdaad, de studenten op deze cursus hebben vaak mogelijkheden om te werken aan live-projecten die hun vaardigheden in de verkoop en business management, alsmede het ontwerp te ontwikkelen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Somerset College

Dit programma omvat onze innovatieve gebruik van leren op de werkplek, zodat u hands-on ervaring in professionele omgevingen te krijgen tijdens je studie. U krijgt de kan ... [+]

Cursus Beschrijving

Slagen in het gebied van Games Technologie gaat om een ​​combinatie van technische bekwaamheid en commerciële en creatieve know-how. Dat is precies wat onze opleidingen zijn bedoeld om u te voorzien, wat betekent dat je elke kans van de landing uw droomjob als je eenmaal afgestudeerd van de Somerset College zult staan.

Dit programma omvat onze innovatieve gebruik van leren op de werkplek, zodat u hands-on ervaring in professionele omgevingen te krijgen tijdens je studie. U krijgt de kans om zelfstandig op een grote spellen project dat zal vitrine uw technische talenten en creatieve vindingrijkheid werken. Wat meer is, het programma bevat training professionele vaardigheden in elke fase, het helpen om uw kansen op werk na afstuderen te verbeteren. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Ontwikkelen van vaardigheden in de informatica en je zult de hele wereld inzetbaar zijn. Deze industrie sector blijft groeien, en onze opleidingen u uitrusten met de vaar ... [+]

Cursus Beschrijving

Ontwikkelen van vaardigheden in de informatica en je zult de hele wereld inzetbaar zijn. Deze industrie sector blijft groeien, en onze opleidingen u uitrusten met de vaardigheden die werkgevers nodig hebben voor hun personeel. Als gevolg hiervan, Somerset College berekenen afgestudeerden genieten van uitstekende vooruitzichten en lonende carrière.

Inbegrepen in onze voorziening is een verplichting tot het ontwikkelen van uw professionele vaardigheden, om uw inzetbaarheid bij het afstuderen te verbeteren.

De BSc (Hons) top-up jaar omvat het volgende:

Final Major Computing Project - Relationele Databases - Mobile Application Development - Data Warehousing en Business Intelligence - Mobile Network en Security Management - optionele module - Collaborative Working en Ondernemersvaardigheden - optionele module Onderwijzen en beoordelen ... [-]
Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands