Lees de Officiële Beschrijving

Een inleiding tot Central vanaf de opdrachtgever.

Professor Gavin


Henderson, CBE
Hoofd-

Centraal staat in de voorhoede van de opleiding en onderzoek in de Dramatic Arts. statistieken afgestudeerde werkgelegenheid behoren tot de hoogste in onze sector en ons onderzoek is onlangs beoordeeld als 's werelds beste' - en is uniek op het gebied van drama conservatoria. De verhouding van undergraduate toepassingen naar plaatsen is het hoogste van alle Britse universiteit.

Terwijl onze acteurs te winnen veel van de meest begeerde awards, de hele wereld, en frequente onderscheidingen in de media, een breed scala aan brancheorganisaties rang Central als de gouden standaard in het leiderschap van de technische en design werk. Zo ook, Central verder als een pionier in de toepassing van de dramatische vaardigheden in veel sociale contexten.

Wij hopen dat u wilt het aanbod van cursussen, zowel undergraduate en postgraduate, op deze website stellen verkennen. Wij bezoeken een open dag, of kom naar onze vaste openbare producties - geconcentreerd rond de historische Embassy Theatre.

Onze faciliteiten worden algemeen beschouwd illustratieve verdere gespecialiseerde studio's en podia worden toegevoegd als onderdeel van een dynamische nieuwe ontwikkeling.

Een korte notitie van professor Simon Shepherd, emeritus hoogleraar Theatre.

Elsie Fogerty stichtte de Central School of Speech Training and Dramatic Art in de Royal Albert Hall in 1906. Fogerty was een specialist in speech training. Ze had ook een sterk geloof in het maatschappelijk belang van het onderwijs. De leerlingen van haar school werd al snel bekend om hun levering in-vers spreken competities, hun uiterlijk in theaters, en hun werk met kinderen in de achterstandswijken van Londen. Terwijl Central een naam ontwikkeld voor acteur training, de oprichter was tegelijkertijd inzetten voor het bevorderen van de studie van het theater als een academische discipline.

Lang voor de oprichting van de eerste universiteit drama-afdeling in het Verenigd Koninkrijk, Fogerty betoogd dat theater moet worden bestudeerd aan de universiteit en dat theater opleiding moet worden toegekend graden.

In 1937 werd Fogerty aangeboden ruimte op de site op dat moment bestemd voor het Nationaal Theater gebouw, met het college naast het theater. Maar deze regeling, net als veel van het Nationale Theater regelingen, ging niet door. In 1957 werd de school eindelijk verplaatst van de Albert Hall, de huur van de Embassy Theatre hebben verworven in het Swiss Cottage en de bijbehorende gebouwen.

De ambassade had een reputatie, uit de jaren 1930, voor experimentele en politiek linkse theater. In 1957 deze reputatie was verdwenen. Toen Central kwam was zowel het redden van een oud theater en weven het in het weefsel van nieuwe college gebouwen. Tenminste, dat was het plan: onvermijdelijk fondsen moesten worden verhoogd. Bij deze gelegenheid was de kampioen Sir John Davis. Zijn werk bij het nastreven van schenkingen vestigde de middelen om een ​​nieuw gebouw te bouwen. Dit werd in 1961 geopend door Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Kent, die vervolgens Central Patron was.

In 1961 drie verschillende afdelingen was gevestigd in Central. De afdeling Stage liep haar driejarige opleiding voor acteurs, met alumni zo onderscheiden als Heer Olivier en Dame Peggy Ashcroft al een deel van zijn geschiedenis, en een twee-jarige opleiding voor fase managers. Het departement Lerarenopleiding werd het voorbereiden van studenten voor haar eigen diploma, dan is een erkende onderwijsbevoegdheid en de London University Diploma in Dramatic Art. Die kwalificatie was ingesteld in 1912 juist als gevolg van de campagne van Fogerty's voor de erkenning van drama en drama onderwijs als onderwerp waardig van een goede academische studie. Tegen die tijd het college was beroemd om zijn afdeling logopedie als voor haar werk in opleiding acteurs.

Bouwwerkzaamheden voortgezet. In juni 1972 werd een nieuwe studio gebouwd op de hoek van Buckland Crescent en officieel geopend door de nieuwe beschermheer van de School, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Alexandra. Centraal werd de Toelage-geholpen door de Inner London Education Authority in 1972. In 1989 werd 'opgenomen' als het hoger onderwijs college in zijn eigen recht en rechtstreeks door de overheid worden gefinancierd. Het was het aanbieden van graden sinds 1986, in de eerste plaats bevestigd door de Raad van National Academic Awards. Vanaf 1992 werden de graden gevalideerd door de Open Universiteit.

Vanaf het begin van de jaren 1990 verder, heeft een uitgebreide bouwwerkzaamheden plaatsgevonden: een nieuwe workshop faciliteit werd geopend in 1991. een studio theater, ontwerpstudio's en garderobe faciliteiten - In de zomer van 1993 werd een uitbreiding van de Embassy Theatre toegevoegd. In 1997 voltooide de college een vijf verdiepingen tellende blok aan de oostzijde van de campus, het verstrekken van een nieuwe bibliotheek, een leermiddelen centrum en computerfaciliteiten, een gemeenschappelijke ruimte voor studenten, student bar en personeel kantoren. Een gerenoveerde Embassy Theatre werd geopend in 2002 en in 2005 gevolgd door het Westen Block, met zijn verschillende verdiepingen van state-of-the-art podia en oefenruimtes.

In 2005 heeft de Privy Council verleende het college de bevoegdheid toe te kennen zijn eigen leerde graden. In hetzelfde jaar studenten van de Webber Douglas Academy of Dramatic Art overgedragen aan Central, waardoor met hen de academie de 100-jarige geschiedenis van belangrijke bijdragen geleverd aan het podium en het scherm. In dat jaar was de school de enige specialist theater instelling tot de toekenning van Centre for Excellence in Learning and Teaching winnen, en werd de Higher Education Funding Council voor Engeland aangewezen Centre for Excellence in Opleiding voor Theatre. Het doel als een Centre for Excellence is een nationale bron voor beroepsonderwijs podiumkunsten opleiding en leren, een focus voor theater onderzoek en wetenschap, en een site voor nationale en internationale samenwerking te bieden.

Met ingang van september 2005 werd Central een College van de Universiteit van Londen en zodoende voldaan Elsie Fogerty oorspronkelijke ambities. En toen in 2012 kwam nieuwe erkenning ... Fogerty placht te zeggen dat, terwijl de directeur van de Academy of Dramatic Art waren op zoek naar koninklijke titel voor zijn instelling, had ze het te druk werken met kinderen in de sloppenwijken geweest om dat soort dingen te doen. Maar een eeuw later de realisatie van het college richtte ze kreeg op de juiste erkenning toen in november 2012 Hare Majesteit de Koningin verleende koninklijke titel op Central.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Een uitgebreide klassieke en hedendaagse acteur training, deze veeleisende cursus voedt studenten door middel van een levensveranderende reis, waarin zij worden uitgedaag ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Acting

Overzicht

Een uitgebreide klassieke en hedendaagse acteur training, deze veeleisende cursus voedt studenten door middel van een levensveranderende reis, waarin zij worden uitgedaagd om hun volledige potentieel als acteurs te bereiken en het verwerven van vaardigheden voor het werken in het volledige scala van acteren contexten.

Over de cursus

De filosofie van de cursus kan worden samengevat met de woorden: 'belichaming', 'verbeelding' en 'interactie'. De training ontwikkelt lichaam en stem van de acteur als sterke en effectieve communicators van gedachte, emotie en intentie, en opent de verbeelding, zodat de acteur kan creëren en in stand houden driedimensionale werelden uit de tekst van de toneelschrijver. Deze processen steevast vinden plaats in een interactieve context, zodat de acteur voortdurend leren om te reageren op prikkels van buitenaf - of mensen, voorwerpen of sfeer - op een open en ongecensureerd manier.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Deze cursus verkent prestaties die buiten de traditionele theater gebouwen, die kan leiden tot verandering en transformatie met de deelnemers die het te maken plaatsvindt ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Drama, Toegepaste Theater en Educatie

Overzicht

Deze cursus verkent prestaties die buiten de traditionele theater gebouwen, die kan leiden tot verandering en transformatie met de deelnemers die het te maken plaatsvindt.

Over de cursus

Studenten op het Drama, Applied Theatre en onderwijs (BA DATE) cursus leren om theater te maken en het verwerven van een praktische kennis en begrip van hoe het theater maken kan worden aangewend om levens te veranderen en te inspireren nieuwe mogelijkheden.

Focussen op een breed scala van praktijken die plaatsvinden in talrijke en diverse instellingen - zoals scholen, ziekenhuizen, gevangenissen, leerling verwijzing eenheden, vluchtelingen kampen, buurthuizen, speeltuinen, parken, en verpleeghuizen, in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland - de cursus heeft een lange traditie van innovatieve en cutting-edge onderzoek en praktijk. BA DATE afgestudeerden zijn zeer inzetbaar en leiden het veld in de toegepaste theater internationaal.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Leer te plannen en sets te bouwen, en vaardigheden zoals timmerwerk, constructief ontwerp, het metaal werk en machinebouw te ontwikkelen. Training zal voornamelijk in het ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Scenic Construction

Overzicht

Leer te plannen en sets te bouwen, en vaardigheden zoals timmerwerk, constructief ontwerp, het metaal werk en machinebouw te ontwikkelen. Training zal voornamelijk in het theater, maar de geleerde vaardigheden zijn gemakkelijk overdraagbaar naar verschillende media omgevingen, waaronder film, televisie en reclame.

Over de cursus

Scenic constructeurs moeten creatieve probleemoplossers die ideeën en oplossingen die worden getrokken uit alle aspecten van engineering en industriële praktijk tot het ontstaan ​​van sets of staging steun gebruiken. Studenten leren autonoom en vindingrijk te zijn, en om specifieke vaardigheden te ontwikkelen om de hoge professioneel niveau vereist door de industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Door te focussen op kritisch onderzoek en experimenten met nieuwe methodes, studenten ontwikkelen van nieuwe en uitdagende prestaties vormen geworteld in een rigoureuze b ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Prestatie Arts

Overzicht

Ontwikkel je identiteit als een performance art maker en producent op een cursus die onafhankelijk en collaboratieve creatieve praktijk bevordert. Door te focussen op kritisch onderzoek en experimenten met nieuwe methodes, studenten ontwikkelen van nieuwe en uitdagende prestaties vormen geworteld in een rigoureuze betrokkenheid bij de vaardigheden, theorie en geschiedenis van theater en andere podiumkunsten.

Over de cursus

Deze cursus is de integratie van de artistieke ontwikkeling met de prestaties en de productie vaardigheden bereidt studenten voor onafhankelijke beoefenaars te worden en / of om te werken in de belangrijkste organisatorische, administratieve en artistieke posities in de kunsten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Centraal een pionier in de eerste Britse graad in poppentheater en nog steeds een van 's werelds toonaangevende instellingen voor de opleiding van poppenspelers, het aant ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Puppetry: ontwerp en prestaties

Overzicht

Centraal een pionier in de eerste Britse graad in poppentheater en nog steeds een van 's werelds toonaangevende instellingen voor de opleiding van poppenspelers, het aantrekken van nationale en internationale studenten. Deze cursus omvat de drie concepten van het ontwerp, performance en theater maken.

Over de cursus

Studenten ontwikkelen specifieke poppenspel maken, manipulatie en prestaties vaardigheden, en ook nauw samenwerken met ontwerpers en uitvoerende kunsten studenten samenwerkingsprojecten om multi-disciplinaire werk waarin poppen en geanimeerde vormen uit te voeren naast scenografie, nieuwe schrijven, beweging en experimentele uitvoeringspraktijk te verkennen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Leer regie, en de specialistische kennis en vaardigheden in alle aspecten van de theaterproductie. Door nauwe samenwerking met studenten en beoefenaars van andere discipl ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Stage Management

Overzicht

Leer regie, en de specialistische kennis en vaardigheden in alle aspecten van de theaterproductie. Door nauwe samenwerking met studenten en beoefenaars van andere disciplines theater, studenten op deze cursus te ontwikkelen een algemeen begrip van hoe elke bijdraagt ​​aan de prestaties te leven, waardoor ze zeer inzetbaar bij het afstuderen.

Over de cursus

Deze cursus is gericht op het podium managers die in staat zijn zich aan te passen aan een productie omgeving, variërend van West End theater tot grootschalige buitenevenementen te produceren. Stage managers zijn een leiding tussen de directeur en de productie-team gedurende het repetitieproces en het management van de voorstelling zelf, met inbegrip van de verwerving van meubilair en rekwisieten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

The Royal Central School of Speech and Drama - Trailer video