The Academy of Contemporary Music

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kies ACM? Het leren door Ethos te doen

ACM begrijpt hoe de muziekindustrie vandaag werkt en heeft een immersieve en uitgebreide leeromgeving gecreëerd, die direct aansluit bij de industrie. Ons leren door ethos te doen helpt bij het vereenvoudigen van hoe de industrie werkt en geeft een duidelijk beeld van carrièrepaden en opties. Deze duidelijke en praktische aanpak versnelt het leren.

De gedetailleerde blootstelling aan alle aspecten van de industrie zoals het gebeurt (live!) Onthult opties en bestemmingen, die onze studenten helemaal helpen bij het maken van duidelijke keuzes en het opbouwen van de kaarten die ze nodig hebben om hen daar te leiden. Als u een producent bent, weet u dat u een fundamentele greep op liedstructuur en liedje nodig hebt, maar u moet ook fundamenteel weten over inkomstenstromen en intellectuele eigendommen, waaruit u inkomsten trekt.

U zult ook moeten begrijpen hoe uw muziek wordt geconsolideerd door liveprestaties, songwriting credits en publicatie, inclusief sync en licenties. We leren u dit alles op ACM grondig door u te koppelen aan de teams die dit elke dag bij Metropolis doen.

Evenzo kan je een drummer zijn, waarvan de primaire focus zich uitstrekt en zoveel mogelijk ervaring opdoen door sessies te spelen. In dit geval moet u nog begrijpen hoe u betaald wordt, en hoe, als u een track beïnvloedt, kunt u mogelijk het mede schrijven en het creëren van een product helpen. In dit geval wordt het afspelen van sessies eigenlijk aan het schrijven. Je moet het verschil weten hoe je betaald wordt voor spelen en schrijven.

Terwijl u leert, bouwt u uw portefeuille en zullen we u helpen begrijpen hoe u het lichaam van het werk dat u creëert kunt u gebruiken om uw eigen fanbase op te bouwen, in plaats van gewoon een werkende muzikant te zijn. Dit maximaliseert uw inzetbaarheid als professionele muzikant door te doen wat je wenselijk vindt door jezelf als primaire actief te bemarken. We zullen je dit leren, want we hebben elke dag de beste professionals in de industrie.

Honing van je ambacht als kunstenaar in de hoop door een groot label te worden ondertekend, is een achterhaald concept en is niet langer de manier waarop het bedrijf werkt. Ons doel is om elke kunstenaar die door middel van ACM komt, het geloof, het verlangen en het begrijpen van hoe een geloofwaardige, zelfvoorzienende kunstenaar te worden. Zodra u in die positie bent, moet u uitgerust zijn om met vertrouwen te communiceren met een band, een producent, een manager, een label en een uitgever. Wij zullen u uitrusten om uw eigen carrière te beheren, in tegenstelling tot dat u zich met een manager op het afstuderen ondertekent zonder volledig te begrijpen hoe u uw eigen carrière en kansen kunt beheren.

Door onze diepe geïntegreerde relatie met Metropolis heeft ACM zijn vinger op de pols, dit helpt onze studenten om hun plaats erin te bepalen. We weten waar de industrie op dit moment is, want in Metropolis werken de teams op alle niveaus, waaronder de grote, onafhankelijke en directe ondertekende en ongetekende kunstenaars, merken, distributiepartners en content creators.

ACM encapsuleert de industrie van eind tot einde, waar vandaag en morgen de muziek wordt geschreven, geproduceerd, gemengd, beheerd, gedistribueerd, verkocht en gepubliceerd. Onze leerlingen leren niet uit een boek maar door praktische ervaring van het bedrijf van muziek. Het is de intrinsieke, levende, ademende verbinding tussen ACM en Metropolis, die onze studenten dit unieke perspectief en kansen geeft.

De intrinsieke verbinding tussen ACM en Metropolis geeft onze studenten de gelegenheid om te leren van de deals die we maken als ze gebeuren. Ian Brenchley, CEO van Metropolis, heeft zeven jaar de studio uitgevoerd. Hij heeft al meer dan vijftien jaar gewerkt bij belangrijke labels, waaronder Universal. Door zijn ontmoetingen met professionals op het hoogste niveau van de industrie en de aanbiedingen die eruit voortvloeien, brengt Ian de meest relevante inzichten en learnings direct naar ACM-studenten. Hier zijn een paar voorbeelden van het inbedden van praktische industrie-inhoud in onze ervaringsleer in de woorden van Ian:

"Ik ontmoette Andy Ross en Charles Barsamian op een recente zakenreis naar LA. Ze beiden bezig waren met cutting edge films en verantwoordelijk voor sync, muziek supervisie en het plaatsen van orkest scores. Zij startten een nieuw bedrijf genaamd Exit Strategy Productions, gespecialiseerd in muziek toezicht en publicatie. Vervolgens hebben we hen als consultants aangenomen voor het genereren van publieke mogelijkheden voor ons via Hollywood-films en kernactiviteiten via orkestscores voor de studio die we in Doha, Qatar, Katara Studios door Metropolis runnen. De learnings uit het opbouwen van deze nieuwe relatie en hoe we de strategie ontwikkelden om hierbij onze kernactiviteiten te profiteren, werden vervolgens gebruikt als masterclass inhoud voor ACM Business studenten. We zullen doorgaan met het bijwerken van studenten over de verdere evolutie van dit Metropolis project in real-time. Daarnaast zullen de studenten van de Business School die bij ons bij Metropolis als stagiairs meedoen, ons helpen bij het ontwikkelen van echte synchronisatiecatalogi, waaruit we op de films kijken die we in de gaten houden.

We hebben ook onlangs ontmoet met Shazam die we gevraagd hebben om ons te helpen onze optredens in de studio te promoten. Dit resulteerde in het bedrijf dat ons ons merkverkoopteam aanbiedde om onze twee tv-formaten te verkopen aan blue chip merken. Zij zullen ook onze Virtual Vinyl app aansturen. Dit geeft ons toegang tot 600 miljoen consumenten. Dit is een perfect voorbeeld van hoe we samenwerken met andere merken en organisaties om commercieel te exploiteren wat we kunnen aanbieden en het effect ervan versterken. Samenwerking is essentieel voor de effectieve werking van de muziekindustrie zoals het vandaag functioneert. In dit geval zullen de learnings worden gepresenteerd aan ACM-studenten via mijn wekelijkse podcast, die ze kunnen kijken, om te analyseren hoe het bedrijf is gedaan en dan de kans te hebben om met me te communiceren via een live Q & A. Zij zullen hun eigen contentidees kunnen voorstellen, die in aanmerking komen als we onze toekomstige producten in samenwerking met de grootste spelers in de huidige industrie creëren. "

Ian Brenchley CEO Metropolis Studios

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) in Commercial Songwriting – ACM London / Birmingham

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk City of London Birmingham +1 more

[+]

Music Industry Studies Porfolio Proefschrift [-]

BA (Hons) in Creative Music Production

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk City of London Birmingham +1 more

[+]

Music Industry Studies Porfolio Proefschrift Toelatingseisen [-]

Ba (hons) In De Praktijk Van De Muziekindustrie: Muziekzaken En Innovatie

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Guildford

Deze route naar een Music Business Studies Degree biedt haar studenten de vaardigheden, kennis en ervaring die nodig zijn om een ​​duurzame carrière aan de zakelijke kant van de echte muziekindustrie te beginnen zoals die nu bestaat - als managers, labelmanagers en ondernemers. [+]

De innovatieve studieroute voor ondernemers.

Deze route naar een Music Business Studies Degree biedt haar studenten de vaardigheden, kennis en ervaring die nodig zijn om een ​​duurzame carrière aan de zakelijke kant van de echte muziekindustrie te beginnen zoals die nu bestaat - als managers, labelmanagers en ondernemers.

Met een breed scala aan inhoud die relevant is voor de bredere creatieve industrieën, kunnen studenten ook fundamentele kennis aanvullen op het gebied van kunstenaar en repertoire, bedrijfsbeheer, marketing, wetgeving en contracten, live evenementenbeheer en ondernemerschap met onderwerpen zoals consumentenpsychologie en / of of muziekjournalistiek, afhankelijk van hun interesses en carrièreaspiraties.... [-]


BA (Hons) in Music Business & Innovation – ACM London / Birmingham

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk City of London Birmingham +1 more

[+]

Music Industry Studies Porfolio Proefschrift [-]

BA (Hons) in Music Industry Practice: Creative Artist

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Guildford

The Creative Artist study-route provides its students with the knowledge, skills and experience necessary to discover and channel their inner-artist, covering a combination of songwriting, performance, production and business modules. [+]

The Creative Pathway with Real-World Practical Industry Connections.

TheCreative Artist study-route provides its students with the knowledge, skills, and experience necessary to discover and channel their inner-artist, covering a combination of songwriting, performance, production and business modules.

Students of this route don’t just ride music waves, they make them, learning all about the music and creative industries they are about to walk into, as they do so.

This programme is quality assured by Middlesex University and you will receive a Middlesex award on successful completion.

ACM Creative Artist Route UCAS Codes

BA(Hons) Music Industry Practice (MIP) – The Creative Artist Route (Guildford Campus)UCAS Institution Code: A48... [-]


BA (Hons) in Music Industry Practice: Musician

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Guildford

The Musician study-route provides its students with the skills and experience necessary to become a world-class musician of both stage and studio. [+]

Channel your inner performer. Become a world-class musician.

The Musician study route provides its students with the skills and experience necessary to become a world-class musician of both stage and studio.

Choose a primary study instrument (Bass, Drums, Guitar, Keys or Vocals) and master it.

Become sensai of that discipline, a virtuoso soloist, an ensemble expert, a professional session musician, gather some skills in songwriting and audio production and learn about how the music and creative industries work.

This programme is quality assured by Middlesex University and you will receive a Middlesex award on successful completion.

Musician Route UCAS Codes ... [-]

BA (Hons) in Music Industry Practice: Producer

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Guildford

The Producer study-route provides its students with the skills, knowledge, and experience necessary to produce, mix and master music, whether you want to help realize another artist’s vision or create your very own. [+]

Study the Art of Production

TheProducer study-route provides its students with the skills, knowledge, and experience necessary to produce, mix and master music, whether you want to help realize another artist’s vision or create your very own. Covering the fundamentals of studio recording, the science of acoustics, the art of composition and all the music technology you could hope for, students of this producer study-route can specialise in contemporary music production,electronic music production,audio engineering and/or creative sound design for new media by adding in the elective modules most relevant to their interests and career aspirations.

This programme is quality assured by Middlesex University and you will receive a Middlesex award on successful completion.... [-]


BA (Hons) in Music Industry Practice: Technical Services

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Guildford

Whether you’re hoping to build a career as a live events promoter, stage manager, sound/light technician or a general roadie in music, theatre or wider entertainment sectors, the Technical Services study route will provide you with the practical skills and theoretical knowledge required to kickstart your journey. [+]

The Practical Study Route for Music Technicians.

Whether you’re hoping to build a career as a live events promoter, stage manager, sound/light technician or a general roadie in music, theatre or wider entertainment sectors, the Technical Services study route will provide you with the practical skills and theoretical knowledge required to kickstart your journey.

The route will give you a comprehensive understanding of stage management, touring and tour production as well as live events management and promotion. Taught by music industry specialists and touring professionals, it is designed to offer the most real-world learning experience available in this subject area. Learn by completing projects based on real-world situations and get regular hands-on experience, working within real music, theatre, and entertainment spaces, with the latest equipment at your disposal alongside the most pioneering people in their fields.... [-]


BA (Hons) in Professional Music Performance

Campus Voltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk City of London Birmingham +1 more

[+]

Toelatingseisen [-]

Videos

This Is ACM, The Academy of Contemporary Music - An Introduction

Why Choose ACM?