Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een universiteitscollege die bestaat om bankieren en financieren te bevorderen door uitstekend onderwijs en denken te bieden, afgestemd op de behoeften van individuen, het bedrijfsleven en de samenleving.

Onze focus ligt op levenslang leren: mensen uitrusten met de kennis, vaardigheden en kwalificaties om te bereiken wat ze willen tijdens hun carrière en hun leven.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

We bestaan om een heel eenvoudige reden - om bankieren en financieren vooruit te helpen door uitstekend onderwijs en denken te bieden, afgestemd op de behoeften van het bedrijfsleven, individuen en de samenleving.

We bieden een balans van ervaring, inzicht en thought leadership in de financiële wereld van vandaag, geleverd door marktleiders, denkers en leden van onze gemeenschap.

En omdat we sinds 1879 centraal staan in de sector, creëren we verbindingen en bouwen we samenwerkingsverbanden op tussen mensen en bedrijven die bankieren en financieren toegankelijker en beter begrepen maken en sociale inclusie verbeteren door middel van betere financiële mogelijkheden.

Wij zijn The London Institute of Banking

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

The London Institute of Banking & Finance

De BSc (Hons) in bankieren ... [+]

De BSc (Hons) in bankieren

The London Institute of Banking

Onze locatie in City of London en nauwe banden met de industrie bieden u de mogelijkheid om te worden geïntroduceerd

aan werkgevers in de financiële dienstverlening door en door interactie met werkgevers uit de branche en praktische workshopactiviteiten gedurende het hele programma.

De graad wordt aangeboden als een driejarig programma of als een vierjarig programma, inclusief een jaar industriële plaatsing, als een sandwichjaar wordt genomen.

Doelstellingen van het programma

De BSc (Hons) in bankieren

Ontwikkel uw kennis en inzicht in bankieren en financieren, inclusief concepten, theorieën en analytische hulpmiddelen.Ontwikkel je vermogen om kritisch te analyseren, te interpreteren, problemen op te lossen, onafhankelijke conclusies te trekken en effectief te communiceren, zowel individueel als als onderdeel van een team.Ontwikkel uw numerieke en IT-vaardigheden evenals uw kennis van databases met betrekking tot bankieren en financiën.Bied je kansen om de nodige vaardigheden en competenties te verwerven om professionaliteit te ontwikkelen in de context van een rol in de financiële dienstverlening of om verder te studeren binnen de discipline.Vergroot uw bewustzijn van het belang van strategische, morele / ethische en economische kwesties in de financiële sector in het algemeen.Programma samenvatting... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The London Institute of Banking & Finance

Ontworpen voor diegenen die carrière willen maken in investment banking en aanverwante functies, en die de mogelijkheid bieden om te leren in een zakelijke omgeving die e ... [+]

Ontworpen voor diegenen die carrière willen maken in investment banking en aanverwante functies, en die de mogelijkheid bieden om te leren in een zakelijke omgeving die een unieke blootstelling aan en onderdompeling in de financiële-dienstensector biedt.

De BSc (Hons) in Finance, Investment and Risk is een nieuw programma ontworpen voor studenten die een carrière in investment banking en gerelateerde rollen willen. Het biedt de mogelijkheid om te studeren voor een direct relevante graad in een zakelijke omgeving die een unieke blootstelling aan en onderdompeling in de financiële dienstensector biedt.

Het programma stelt u in staat om uitgebreide kennis en begrip te ontwikkelen van de kernelementen van investering en financiële analyse en risicobeheer die ten grondslag liggen aan een goede besluitvorming. Het biedt u de mogelijkheid om een reeks problemen te onderzoeken en analyseren met betrekking tot financiële markten en de financiële-dienstensector (met name investment / corporate banking) en de nationale en internationale omgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands