The London Institute of Banking & Finance

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een universiteitscollege die bestaat om bankieren en financieren te bevorderen door uitstekend onderwijs en denken te bieden, afgestemd op de behoeften van individuen, het bedrijfsleven en de samenleving.

Onze focus ligt op levenslang leren: mensen uitrusten met de kennis, vaardigheden en kwalificaties om te bereiken wat ze willen tijdens hun carrière en hun leven.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

We bestaan om een heel eenvoudige reden - om bankieren en financieren vooruit te helpen door uitstekend onderwijs en denken te bieden, afgestemd op de behoeften van het bedrijfsleven, individuen en de samenleving.

We bieden een balans van ervaring, inzicht en thought leadership in de financiële wereld van vandaag, geleverd door marktleiders, denkers en leden van onze gemeenschap.

En omdat we sinds 1879 centraal staan in de sector, creëren we verbindingen en bouwen we samenwerkingsverbanden op tussen mensen en bedrijven die bankieren en financieren toegankelijker en beter begrepen maken en sociale inclusie verbeteren door middel van betere financiële mogelijkheden.

Wij zijn The London Institute of Banking

Locaties

Londen

Address
Lovat Lane,25
EC3R 8EB Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden