Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit

Wij zijn een van Engelands nieuwste universiteiten, maar we hebben een geschiedenis van het opleiden van professionals die teruggaat meer dan 150 jaar. We werden gevormd in 2007 uit Cumbria hogeschool voor de kunsten, St Martin's College en de Cumbria campus van UCLan. Met academische sterktes in onderwijs, gezondheidszorg, sport, beeldende en podiumkunsten, geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, recht en criminologie, wetenschap, buitenshuis, bosbouw en land studies zullen we een geweldige cursus om je carrière te beginnen hebben.

Onze campussen zijn in Carlisle, Lancaster en Ambleside. Dit zijn levendige, veilige, student-vriendelijke steden met een lager dan gemiddelde kosten van levensonderhoud. Er zijn uitstekende vervoersverbindingen. We zijn op de West Coast mainline spoorwegnet en dicht bij de snelweg M6. Carlisle naar Lancaster is ongeveer een uur in een auto of trein. Lancaster naar Manchester ligt op slechts 55 minuten op half uur spoordienst.

De campussen zijn compact en ligt op loopafstand van de stadscentra. De natuur is voor onze deur van het centrum parken Nationale Parken en clubs en verenigingen van de universiteit zal u helpen om te profiteren van alles wat onze spectaculaire omgeving te bieden hebben.

Klein en vriendelijk

Kleine studiegroepen ons toelaten om een ​​meer persoonlijke ervaring en toegewijde docenten die u kunnen ondersteunen door middel van je studie bieden. Onze student support teams, die kunnen helpen met alles, van academische vaardigheden te geven u te ondersteunen bij uw eerste stappen op de carrièreladder, zijn goed geïnformeerd en gemakkelijk te bereiken via onze student support hubs.

Klein en vriendelijk campussen betekenen dat terwijl je studie bij ons maak je deel uit van een hele campus gemeenschap, met inbegrip van personeel en academici en studenten van over al onze cursussen.

We hebben ook campussen in Londen, en Lillyhall, Workington, dus kunnen we cursussen aan te bieden in de buurt van waar je bent.

Verbreding Participatie

De universiteit heeft een stevige inzet voor, en een geschiedenis van, toegankelijk hoger onderwijs op regionaal, nationaal en internationaal. In het centrum van de missie van de universiteit is het aanbieden van een toegankelijke en uitstekende student ervaring en streven wij ernaar om zo veel mogelijk mensen profiteren van de transformationele mogelijkheden van het hoger onderwijs te garanderen. Dit geldt ook voor het zien van veel studenten uit minder bevoorrechte achtergronden slagen in het hoger onderwijs.

Toewijding aan kwaliteit

De universiteit is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige cursussen die toekomstige inzetbaarheid van studenten te ondersteunen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Cumbria

Het is een trieste waarheid dat bij veel andere instellingen, studenten zelden zien hun docenten te wijten aan grote groep maten en hebben vaak beperkte toegang tot studi ... [+]

BA (Hons) grafisch ontwerp Waarom studeren bij ons?

Het is een trieste waarheid dat bij veel andere instellingen, studenten zelden zien hun docenten te wijten aan grote groep maten en hebben vaak beperkte toegang tot studio ruimte, technologie en middelen - gelukkig we zijn heel anders! We weten dat kleine jaar groepen zijn best en dus hebben we werven vijftigtal studenten per jaar. Dit betekent dat u ons regelmatig te zien en een enorme hoeveelheid van de reguliere ondersteuning van een docent en feedback te ontvangen. Wij geloven ook dat je moet werken vanuit een studio basis. In ons geval is dit een enorm, modern, dynamisch, goed uitgerust, multi-functionerende ruimte waarin al jaren van ons natuurlijk graag mengen, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren.... [-]

Verenigd Koninkrijk City of Carlisle Whitehaven Londen Lancashire  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Cumbria

Deze cursus zal u voorzien van uitgebreide kennis van het internationale bedrijfsleven. Je zal afstuderen goed voorbereid op een carrière in de internationale zakenwereld ... [+]

BA (Hons) International Business Management Waarom studeren bij ons?

Deze cursus zal u voorzien van uitgebreide kennis van het internationale bedrijfsleven. Je zal afstuderen goed voorbereid op een carrière in de internationale zakenwereld.

U zult aspecten van business en management, zoals human resources, marketing, financiën en bedrijfsvoering te bestuderen. Er zijn mogelijkheden om in het buitenland te studeren.

De vierjarige, sandwich-route-modus van de studie geeft u de mogelijkheid om een ​​jaar stage te ondernemen tussen jaar twee en drie van het programma. Dit zal u toelaten om te verbeteren en de kennis toe te passen in de echte wereld contexten.

Al onze prijzen gebruik maken van de schoonheid en de landelijke omgeving van Cumbria om u te voorzien van unieke ervaringen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Lancashire City of Carlisle Whitehaven Londen  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Cumbria

Biologie in wezen de studie van het leven met een spectrum van soorten gaande van de eenvoudigste eencellige organisme tot aan de complexiteit van de menselijke vorm omva ... [+]

BSc (Hons) Biologie (met paden)

* onder voorbehoud van validatie

Waarom studeren bij ons?

Biologie in wezen de studie van het leven met een spectrum van soorten gaande van de eenvoudigste eencellige organisme tot aan de complexiteit van de menselijke vorm omvat. Het kan worden bestudeerd op verschillende niveaus bijvoorbeeld scherpstelling op moleculaire interacties op een subcellulair ed of cellulaire interacties worden geplaatst op weefselniveau. Biologie omvat dan ook vele wetenschappelijke disciplines bijvoorbeeld, microbiologie, immunologie, biochemie en moleculaire genetica die alle onderzoeken levensvormen op cellulair en moleculair niveau, terwijl de fysiologie en de evolutie te verkennen leven op een meercellige schaal.... [-]

Verenigd Koninkrijk City of Carlisle Whitehaven Londen Lancashire  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Cumbria - International Study