Lees de Officiële Beschrijving

Verheugd over de wereld te leren en te slagen

University Centre Grimsby en Grimsby Instituut behoren de Grimsby Instituut Group, een van de UK's grootste aanbieders van voortgezet en hoger onderwijs, gelegen in de historische stad Grimsby, Lincolnshire.

Grimsby heeft een lange geschiedenis als een bloeiende vissershaven, met cafés, pubs en restaurants, en binnen een paar mijl, zult u het platteland en de zandstranden en traditionele plezier kust van Cleethorpes, in de buurt van drukke steden te vinden; Lincoln, York en Hull, die allemaal perfect om te winkelen en culturele attracties zoals musea en theaters.

Maar ook als een zeer vriendelijke en betaalbare plek om te wonen en studeren, heb je genoeg te zien en te doen in Grimsby hebben. Een paar minuten lopen van de campus vindt u onze hoge kwaliteit residentiële gebouwen. Onze uitstekend aanbod van voortgezet en hoger onderwijs cursussen worden geleverd in goed middelen onderwijs faciliteiten.

Wij zullen u helpen uw successen en doelen te bereiken en bieden veel steun - zowel in als buiten de klas.

Cursussen

We hebben een breed scala van undergraduate en postgraduate programma's voor internationale studenten. Het is belangrijk dat wij u helpen kiezen voor een cursus die is precies goed voor u, zodat we kunnen ervoor zorgen dat u een perfecte en plezierige buitenlandse studie-ervaring. Om in aanmerking te komen voor een Tier 4 Student Visa de cursus u een aanvraag voor moet full-time zijn en minimaal niveau 3 op het nationale kwalificatieraamwerk.

Hoe meld ik mij aan

Als je een internationale student, de wil om een ​​aanvraag voor een opleiding aan de Grimsby Institute of Universitair Centrum Grimsby je nodig hebt om een ​​strikte set van instructies op te volgen, in het bijzonder als je een niet-EU-burger en vereisen een visum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk .

Vanaf de dag dat u van toepassing zijn zullen we in regelmatig contact via e-mail te laten weten de voortgang van uw aanvraag. Zodra uw aanvraag is geaccepteerd en u uw officiële documenten hebben ontvangen zullen wij u ondersteunen met advies tijdens uw Visa-proces.

Na ontvangst van een geldig studentenvisum zult u dan uw reisarrangementen en houdt ons op de hoogte. Mocht u nog vragen of opmerkingen op elk punt dat we zijn hier om te helpen op elk moment en op welke manier we kunnen. Dit is het moment waarop we accommodatie kunnen regelen binnen onze Halls of Residence.

De taken van de Grimsby Instituut & Universitair Centrum Grimsby als een licentie sponsor

We hebben een licentie voor studenten die bij ons plichten oplegt sponsoren. Om te voldoen aan deze voorwaarden moeten we: - Bewaar een kopie van uw paspoort (s), Visa (s) en / of Biometrie kaart (en) - Houd een up-to-date overzicht van uw contactgegevens en adres in het VK. Dit wordt gecontroleerd door het International Office en gerapporteerd aan de UKBA wanneer dat nodig is

We zullen rapporteren aan de UK Border Agency (UKBA) indien:

U zich niet in te schrijven op tijd U bent afwezig zonder toestemming voor een bepaalde termijn We zijn niet langer uw gelicentieerde sponsor Uw omstandigheden veranderen als bijvoorbeeld uw studie wijzigingen of korter of langer We hebben bewijs dat u het breken van de voorwaarden van uw Visa

Wonen in Grimsby

Grimsby is gelegen aan de oostkust van het Verenigd Koninkrijk en heeft een bevolking van ongeveer 160.000 mensen. Grimsby is opgericht op de visserij-industrie en door gegaan dagen, was een van de grootste vissershavens in de wereld. Vandaag Grimsby ondersteunt de belangrijkste voedingsmiddelen, chemische en petrochemische bedrijven die gebruik maken van onze uitgebreide havens als exportproduct toegangspoort tot Europa en de wereld. Het omliggende landschap biedt volop mogelijkheden voor activiteiten buiten. De mooi en sereen Lincolnshire Wolds, de nieuwsgierige kusten en de lange zandstranden bieden veel te verkennen per fiets of te voet.

Eerste keer dat bezoekers van het gebied zijn vaak verbaasd over het aantal voorzieningen voor entertainment, sport en recreatieve activiteiten in en rond Grimsby. Als u geïnteresseerd bent in sport bent, zult u genieten van faciliteiten die worden aangeboden bij de twee moderne recreatie-centra, waar zwemmen, schaatsen, squash, badminton en fitness suites naast vele andere activiteiten kunnen allemaal worden genoten.

Er is ook een atletiek stadion en een up-to-date te zwemmen complex dicht bij het Instituut. Als u genieten van het kijken naar sport, Blundell Park is de thuisbasis van Grimsby Town Football Club en het gebied heeft een aantal cricket clubs alsmede toegang tot alle belangrijke sportdisciplines.

De naburige badplaats Cleethorpes heeft ook een bowling center, multi-screen bioscoop en de enorm succesvolle Pleasure Island themapark.

Grimsby Auditorium beschikt over alles, van live entertainment, concerten en de Royal Shakespeare Company, met kleinere zalen als de Caxton Theater en Parkway Cinema biedt een scala van toneelstukken, musicals en andere vormen van theater en de Kunsten.

Zowel Grimsby en Cleethorpes, bieden grote winkels met een scala aan grote naam retailers en boetieks. Een goede nachtleven is ook aangeboden met een brede selectie van pubs, clubs, restaurants en afhaalrestaurants.

Deze school biedt programma's in:

Engels

Programma's

Bachelor in Business Management Bachelor in Business Management met Marketing Bachelor in Film en Televisie Productie Bachelor in Games Design & Development MBus Strategic Business Environment HND Techniek International Foundation Jaar in Business

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University Centre Grimsby

De Bachelor in Business Management (BA) diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Hull. Deze cursus is speciaal ontworpen voor studenten die willen studeren Busin ... [+]

De Bachelor Business Management (BA) diploma wordt uitgereikt door Hull University

Deze cursus is speciaal ontworpen voor studenten die willen studeren Business Studies vanuit een management perspectief.

Dit is een moderne, cutting-edge programma gericht op studenten te popelen om een ​​carrière in het management in de private of publieke sector of de business-gerelateerde beroepen zoals accountancy, personeel, marketing en administratie volgen.

Verpakt met scherpe rand management theorie en praktijk, is het ontworpen om carrière mogelijkheden uitbreiden door het aanbieden van een grondige in business management. De nadruk ligt op persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling geplaatst binnen een leidinggevende rol, zodat u zijn uitgerust met de nodige attributen om te slagen in de huidige dynamische zakelijke omgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Grimsby
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Centre Grimsby

De BA (Bachelor) Business Management & Marketing wordt toegekend door de Universiteit van Hull. Dit programma is specifiek gericht op kandidaten die wensen om een ​​b ... [+]

De BA in Business Management met Marketing diploma wordt uitgereikt door Hull University

Dit programma is specifiek gericht op kandidaten die wensen om een ​​business management mate waarin een substantiële marketing content bevat te verkrijgen.

Het programma bevat een duidelijke specialist marketing pad vol met huidige marketing theorie en praktijk, en is ontworpen om carrière mogelijkheden uitbreiden door ook het aanbieden van een grondige in business management.

De nadruk ligt op persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling geplaatst binnen een leidinggevende rol, zodat u zijn uitgerust met de nodige attributen om te slagen in de huidige dynamische zakelijke omgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Grimsby
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Centre Grimsby

De BA Digitale Film & Television Production graad bij Grimsby is ontworpen om u te voorzien van een breed scala van productie-vaardigheden en technieken die geschikt ... [+]

Dit diploma wordt uitgereikt door Teesside University

De Bachelor in Digital Film & Television Production-programma bij Grimsby is ontworpen om u te voorzien van een breed scala van productie-vaardigheden en technieken die geschikt zijn voor de werkgelegenheid in de media-industrie. Het programma is gemaakt en ontwikkeld door ervaren en actieve praktijk van het bedrijfsleven die op de hand om u te begeleiden door de cursus, het ontwikkelen van uw praktische vaardigheden en je voorbereiden voor de industrie. De aanzienlijk deel van het werk is praktisch, met een aantal academische, creatieve en reflexieve schrijven.

Er zijn geen examens op het programma; de inschaling voor je diploma is gebaseerd op opdrachten die je inlevert, die single en multi-camera filmproducties, documentaires en motion graphic sequenties omvatten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Grimsby
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Centre Grimsby

De Bachelor in Games Design & Development (BA Honours) wordt toegekend door Teesside UniversityThe programma is gemaakt met directe input van de gamesindustrie. Sterk ... [+]

Deze bacheloropleiding Games Design & Development (Hons) wordt toegekend door Teesside University Op de bain Games Design en Development mate (Honours) in het Universitair Centrum Grimsby leert u hoe u afgewerkt en publiceerbare games te maken. Deze afgewerkte games zullen deel uitmaken van een portefeuille die u zal presenteren aan werkgevers aan het einde van je diploma te vormen. Het programma is gemaakt met directe input van de game-industrie. Sterker nog, we vroegen top gaming recruitment managers. Als u het inhuren van nieuwe mensen, wat voor soort game design en de ontwikkeling van vaardigheden zoekt u? De antwoorden zijn direct in de structuur van de mate toegevoerd. De aanzienlijk deel van het werk is praktisch, met een aantal academische, creatieve en reflexieve schrijven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Grimsby
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands