Lees de Officiële Beschrijving

Met zulke nauwe banden tussen wet en bedrijf is het logisch dat een specialist in juridisch onderwijs goed is toegerust om een ​​uitstekende business school te ontwikkelen.

Met een sterke focus op praktisch leren, wil The University of Law Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren.

rankings

Als onderdeel van The University of Law, word je lid van een instelling die een gouden ranglijst heeft gekregen voor haar onderwijs, leerprestaties en resultaten in het door de overheid geleide Teaching Excellence Framework (TEF) in 2017.

Veel van de University of Law Business-programma's zijn geaccrediteerd door het prestigieuze Chartered Management Institute (CMI) en studenten zullen profiteren van een CMI-diploma in aanvulling op hun diploma na succesvolle afronding.

Studenten op geaccrediteerde programma's krijgen ook gratis lidmaatschap van de CMI voor de duur van hun cursus en voor een jaar na voltooiing. Voordelen zijn onder meer toegang tot de grootste managementbibliotheek van het VK, toegang tot de online resource portal, advies van personeelsmanagers en toegang tot de online CMI mentorgemeenschap.

employability

Inzetbaarheid vormt de kern van alles wat we doen op de Business School.

Ons inzetbaarheidsteam zal u persoonlijk advies geven over hoe u succesvol contact kunt leggen met zakelijke relaties van grote Britse recruiters zoals IBM, Lloyds of London en Price Waterhouse Coopers (PwC), die u zult ontmoeten via evenementen, workshops en bezoeken organisaties, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe zaken in de echte wereld werken.

aansluitingen

Dankzij onze staat van dienst en ervaring als de rechtsuniversiteit zijn we in staat om wereldwijde verbanden te leggen in de juridische en zakelijke sectoren, en via deze verbindingen begrijpen we hoe belangrijk het is om de kans te hebben om in contact te komen met potentiële werkgevers wanneer u begint je carriere.

Daarom hebben we sterke wereldwijde relaties met bedrijven en werkgevers ontwikkeld om uitstekende netwerkmogelijkheden te bieden.

Locatie in Londen

Postgraduate programma's aan The University of Law Business School worden gegeven op onze Londen Bloomsbury-campus in het hart van het commerciële centrum van de hoofdstad en in een van de meest levendige delen van Londen.

Veel van onze cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Onze cursussen

The University of Law Business School biedt een reeks postdoctorale programma's in het VK, waaronder:

 • MSc Strategic Business Management
 • MSc Leiderschap en Human Resource Management
 • MSc International Marketing
 • MSc Corporate Financial Management
 • MSc Global Accounting

We bieden ook cursussen Master of Business Administration (MBA) aan, die zijn ontwikkeld voor professionals uit alle disciplines die op zoek zijn om vooruit te komen in hun huidige functie of die hun carrière willen verbeteren om door te groeien naar hogere management- en leiderschapsrollen.

We bieden twee programma's waarmee u zich kunt specialiseren in internationaal recht of ondernemerschap.

 • MBA Ondernemerschap
 • MBA International Law

Veel van onze cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Neem contact op

Ons vriendelijke toelatings team beantwoordt graag al uw vragen.

 • T: 0800 289997 (VK)
 • T: 44 (0) 1483 216500 (internationaal)
 • Facebook: ULawBusiness
 • Twitter: @ULawBusiness
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

The University of Law Business School

De BA Business Management met recht is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en ... [+]

BA (Hons) Bedrijfsbeheer met recht

De BA Business Management met recht is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, in combinatie met een goed begrip van het juridische kader waarbinnen bedrijven opereren. Deze graad zou van belang moeten zijn voor studenten die een carrière in de bedrijfswereld willen nastreven, in het bijzonder diegenen die een carrière in een onderneming willen nastreven in commerciële transacties of bedrijfsontwikkelingsgebieden.

Het eerste jaar behandelt de basiselementen van bedrijfsbeheer. Jaren 2 en 3 gaan dieper in op het gebied en ontwikkelen met name je vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Leeds Manchester Birmingham  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

Het BA (Hons) Business Management-programma heeft een sterke focus op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken boven ... [+]

BA (Hons) Bedrijfskunde

Het BA (Hons) Business Management-programma heeft een sterke focus op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken boven aan de door u gekozen branche. Deze graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je als afgestudeerde een diploma en een Level 5-diploma in Management en leiderschap van de CMI zult ontvangen. Je kunt ervoor kiezen om de cursus online of op de campus te volgen op onze campussen in Londen Bloomsbury, Birmingham, Leeds of Manchester.

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in bedrijf of management willen voortzetten. Je ontwikkelt de vaardigheden die effectief managementgedrag creëren binnen verschillende organisaties in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Je krijgt zowel de kennis en vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, zoals onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teamwerk en ondernemerschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Birmingham  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA Bedrijfskunde met Rechten met stichtingsjaar is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten v ... [+]

BA (Hons) Bedrijfskunde met rechten met stichtingsjaar

De BA Bedrijfskunde met Rechten met stichtingsjaar is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van zaken en management, in combinatie met een goed begrip van het juridische kader waarbinnen bedrijven opereren. Deze graad zou van belang moeten zijn voor studenten die een carrière in de bedrijfswereld willen nastreven, in het bijzonder diegenen die een carrière in een onderneming willen nastreven in commerciële transacties of bedrijfsontwikkelingsgebieden.

De opleiding is zo opgezet dat het stichtingsjaar een onderbouwend jaar biedt waarin academische en werk / professionele leerprocessen zijn opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en inzicht in het bedrijfsleven en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's op de niveaus 4, 5 en 6.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Leeds Manchester Birmingham  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA (Hons) Business Management met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecte ... [+]

BA (Hons) Bedrijfskunde met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar een carrière op dit gebied.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het zal u voorzien van de nodige studievaardigheden en kennis om u voor te bereiden op een niet-gegradueerde studie en u te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar behandelt jaar 1 de belangrijkste elementen van bedrijfsbeheer. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden die je in staat stellen om je te concentreren op specifieke interessegebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Birmingham  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA (Hons) Business Management (Marketing) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangri ... [+]

BA (Hons) Bedrijfsmanagement (marketing) met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management (Marketing) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingmanagement, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een carrière in deze veld.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het biedt je de nodige studievaardigheden en kennis om je voor te bereiden op een niet-uitgewerkte studie en je te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingbeheer. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar zal jaar 1 de belangrijkste gebieden van bedrijfsbeheer beslaan. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden in marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Birmingham  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA Business (FinTech) met rechten is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsb ... [+]

BA (Hons) Business (Fintech) met rechten

De BA Business (FinTech) met rechten is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, FinTech en wetgeving. In het bijzonder de rol van nieuwe technologieën en hoe deze de wereld van handel en wetgeving beïnvloeden. Studenten die op zoek zijn naar een carrière in het bedrijfsleven met een bijzondere interesse in het werken binnen de commerciële transacties of bedrijfsontwikkelingsgebieden.

Het eerste jaar behandelt de basiselementen van het bedrijfsleven. Jaren 2 en 3 behandelen de gebieden FinTech en Law dieper en ontwikkelen met name uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Leeds Manchester Birmingham  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA Business (FinTech) met rechten is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsb ... [+]

BA (Hons) Business (Fintech) met rechten met stichtingsjaar

De BA Business (FinTech) met rechten is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, FinTech en wetgeving. In het bijzonder de rol van nieuwe technologieën en hoe deze de wereld van handel en wetgeving beïnvloeden. Studenten die op zoek zijn naar een carrière in het bedrijfsleven met een bijzondere interesse in het werken binnen de commerciële transacties of bedrijfsontwikkelingsgebieden.

De opleiding is zo opgezet dat het stichtingsjaar een onderbouwend jaar biedt waarin academische en werk / professionele leerprocessen zijn opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en inzicht in het bedrijfsleven en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's op de niveaus 4, 5 en 6.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Leeds Manchester Birmingham  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

Het BA (Hons) Business Management (Marketing) -programma heeft een sterke focus op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te exce ... [+]

BA (Hons) Business Management (marketing)

Het BA (Hons) Business Management (Marketing) -programma heeft een sterke focus op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te excelleren in business en marketing. De marketing Pathway is gericht op studenten met een interesse in het nastreven van een carrière in de marketing en business management, en biedt een basis in beide gebieden. U leert over het relationele karakter van marketing en hoe strategische marketingplanning en -communicatie bijdragen aan het succes van organisaties internationaal. Deze cursus ontwikkelt je vaardigheden in planning, presenteren, communicatie en teamwerk.

Deze graad bereidt je voor op een breed scala aan functies, waaronder rollen in digitale communicatie, klantgedrag en management. Deze graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je als afgestudeerde een diploma en een Level 5-diploma in Management en leiderschap van de CMI zult ontvangen. Je kunt ervoor kiezen om de cursus online of op de campus te volgen op onze campussen in Londen Bloomsbury, Birmingham, Leeds of Manchester.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Birmingham  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA (Hons) Business Management (Global) is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van busi ... [+]

BA (Hons) Business Management (wereldwijd)

De BA (Hons) Business Management (Global) is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een carrière in bedrijfsmanagement. De opleiding is zo ontworpen dat het eerste jaar de basiselementen van bedrijfsbeheer dekt. Jaar 2 wordt besteed aan overzeese studies in een van onze partnerinstellingen in Dublin, Singapore, Toronto, Vancouver of Berlijn. Jaren 2 en 3 gaan dieper in op het gebied en ontwikkelen met name je vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA (Hons) Business Management (Global) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijks ... [+]

BA (Hons) Business Management (wereldwijd) met Foundation Year

De BA (Hons) Business Management (Global) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een carrière in bedrijfsbeheer.

De opleiding is zo opgezet dat het stichtingsjaar een onderbouwend jaar biedt waarin academische en werk / professionele leerprocessen zijn opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en inzicht in het bedrijfsleven en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's op de niveaus 4, 5 en 6.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

Deze cursus is bedoeld als een opwaardeer voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis van bedrijfsmanagement. Met een sterke f ... [+]

Internationaal bedrijfsmanagement (herladen)

Deze cursus is bedoeld als een opwaardeer voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis van bedrijfsmanagement. Met een sterke focus op inzetbaarheid biedt dit programma de intellectuele onderbouwing die vereist is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, evenals een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Je zult ook worden blootgesteld aan de wereld van het werk en zijn huidige eisen door middel van mogelijkheden voor werkervaring met professionele instanties en werkgevers, en ondernemende activiteiten ondernemen.

Tijdens het bestuderen van deze cursus hebt u de mogelijkheid om deskundige, bekwame en effectieve bedrijfsmanagers en leiders te worden die in staat zijn om een ​​succesvolle loopbaan in bedrijfsbeheer te ondersteunen. Na het afstuderen heb je verschillende loopbanen in bedrijfskundig management tot je beschikking, inclusief functies zoals management consultant, business analist of operations manager. Als je na je studie verder wilt studeren, kun je de volgende postdoctorale opties overwegen: Masters of Business Administration - MBA, MSc in Business Management of de postdoctorale kwalificaties van een Chartered Management Institution.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

The University of Law Business School

De BSc (Hons) Accounting and Finance is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van boekhoudi ... [+]

BSc (Hons) Boekhouding en financiën

De BSc (Hons) Accounting and Finance is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën, en in het bijzonder, die een professionele carrière willen nastreven in boekhouding en financiën. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectieve boekhoudkundige professionals in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag creëren. Het curriculum en de leer- en leerstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om onafhankelijk leren te bevorderen en hun vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid voor de toekomst te vergroten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BSc (Hons) boekhouding en financiën met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste a ... [+]

BSc (Hons) Boekhouding en financiën met stichtingsjaar

De BSc (Hons) boekhouding en financiën met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën, en in het bijzonder, die een professionele carrière willen nastreven in boekhouding en financiën. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectieve boekhoudkundige professionals in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag creëren. Het curriculum en de leer- en leerstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om onafhankelijk leren te bevorderen en hun inzetbaarheidsvaardigheden voor de toekomst te vergroten. Deze kennis en vaardigheden zullen verder worden ontwikkeld en uitgebreid in de jaren na het succesvol afronden van het Foundation Year.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BSc International Business is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en mana ... [+]

BSc (Hons) International Business

De BSc International Business is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een internationale carrière in bedrijfsbeheer.

Het eerste jaar behandelt de basiselementen van bedrijfsbeheer. Jaar 2 wordt besteed aan internationaal werken bij een van de organisaties van GUS in Dublin, Singapore, Toronto, Vancouver of Berlijn. Jaren 3 behandelen een managementdiscipline, die je tijdens je werkervaring specifiek interessanter vond en die je met name je vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid verder ontwikkelt. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BSc International Business met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten ... [+]

BSc (Hons) International Business with Foundation Year

De BSc International Business met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een internationale carrière in business management.

De opleiding is zo opgezet dat het stichtingsjaar een onderbouwend jaar biedt waarin academische en werk / professionele leerprocessen zijn opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en inzicht in het bedrijfsleven en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's op de niveaus 4, 5 en 6.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
London Bloomsbury
14 Store Street
WC1E 7DE, London

London, Engeland, WC1E 7DE GB
Location address
UK Online, GB