Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht:

De Universiteit van Wet (ULaw) is een van de langst bestaande gespecialiseerde aanbieders van juridische educatie in het Verenigd Koninkrijk. In feite hebben we meer praktiserende advocaten opgeleid in het Verenigd Koninkrijk dan wie dan ook.

En met zulke nauwe banden tussen wet en bedrijf, is het logisch dat een specialist in juridisch onderwijs goed uitgerust is om een uitstekende business school te ontwikkelen, The University of Law Business School .

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken die worden gebruikt in onze juridische cursussen aangepast met het oog op het ontwikkelen van een boeiende, gespecialiseerde leerervaring die u voorbereid op een carrière in de bedrijfswereld.

De University of Law is in juni 2019 bekroond met een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We hebben vastgesteld dat ze onderwijs, leerresultaten en resultaten van hoge kwaliteit bieden voor onze studenten en consequent de strenge nationale kwaliteitsvereisten voor het VK overtreffen. hoger onderwijs.

locaties:

Onze Business School werkt op campussen van de University of Law in Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester en Nottingham, Londen voor niet-gegradueerde cursussen. Postdoctorale cursussen worden gegeven op onze Moorgate-campus in Londen of in Berlijn via ons partnerschap met GISMA Business School. Elk is een bloeiend commercieel centrum, ideaal gelegen om u geweldige toegang te bieden tot muziekpodia, theaters, bioscopen, bars en restaurants. Sommige van onze postdoctorale cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Cursus ontwerp:

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken die worden gebruikt in onze juridische cursussen aangepast met het oog op het ontwikkelen van een boeiende, gespecialiseerde leerervaring die u voorbereid op een carrière in de bedrijfswereld. Alle docenten van onze Business School hebben echte zakelijke ervaring in de wereld.

Gratis Masters-aanbieding (alleen voor niet-afgestudeerden)

The University of Law Business School zet zich in om u elke stap van de weg naar uw carrièrebestemming te ondersteunen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig bent toegerust op het gebied van kwalificaties, vaardigheden en contacten met de industrie om rechtstreeks in je gekozen carrière te stappen. We zijn dan ook verheugd om alle studenten die starten met een undergraduate-diploma aan de Business School bij ons in september 2019 of 2020 de mogelijkheid te bieden om door te groeien naar een Masters-opleiding voor het succesvol afronden van hun bachelordiploma zonder extra kosten. Bezoek www.law.ac.uk/business/freemasters voor meer informatie over de beschikbare cursussen en geschiktheidscriteria

Loopbanen en inzetbaarheid:

Inzetbaarheid vormt de kern van alles wat we doen op de Business School. Ons inzetbaarheidsteam zal u één-op-één advies geven over hoe u succesvol in contact kunt komen met zakelijke contacten van grote Britse recruiters zoals IBM, Lloyds of London en Price Waterhouse Coopers (PwC), die u zult ontmoeten via evenementen, workshops en bezoeken organisaties, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe zaken in de echte wereld werken. We organiseren ook ondernemerschapsevenementen met gastsprekers en innovatiedeskundigen om onze studenten te ondersteunen bij het starten van een eigen bedrijf en het ontwikkelen van een ondernemersmentaliteit. De ondersteuning die u krijgt, geleid en geïnformeerd door de werkgeverspraktijk, zal uw bekwaamheid maximaliseren om succesvolle sollicitaties in te dienen, stages veilig te stellen en uw sollicitatievaardigheden aan te scherpen in ons proefcentrum.

International Leadership Summer School (voor niet-gegradueerde studenten):

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding om je ambities te ondersteunen, bieden we onze 2019 niet-gegradueerde studenten de mogelijkheid om onze International Leadership Summer School in Berlijn bij te wonen, waar je de belangrijkste soft skills kunt ontwikkelen en deze opwindende stad kunt verkennen met je mede-ULaw-studenten. Meer informatie over The University of Law-website op: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Aangezien sommige cursussen op de Business School zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), kunnen studenten van deze specifieke cursussen automatisch gratis lidmaatschap krijgen voor de duur van hun cursus en gedurende een jaar na voltooiing.

Voordelen zijn onder meer toegang tot ManagementDirect; de grootste beheersbibliotheek van het Verenigd Koninkrijk, samen met toegang tot het online bronnenportaal inclusief e-journals, bedrijfs- en sectorrapporten en advies van meer dan 300 wervingsmanagers via het Career Development Center.

U krijgt toegang tot de huidige vacatures via de JobSearch-database en een schat aan video's, tutorials en artikelen om uw carrière en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. De online CMI-mentorgemeenschap bestaat uit meer dan 120.000 leden waar u kunt worden gematcht op basis van de vaardigheden, ervaring en branche waarin u geïnteresseerd bent, evenals informatie over CMI-netwerkevenementen waaraan u kunt deelnemen.

Na succesvolle afronding van een van onze CMI-geaccrediteerde cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Ondersteunende omgeving:

We willen meer studenten van verschillende achtergronden dan ooit ondersteunen om hun carrièreambities te realiseren. Daarom bieden we een reeks beurzen en beurzen aan.

Alle studenten krijgen de kans om optimaal te profiteren van onze faciliteiten en diensten. De ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking is toegewijd aan het beheren van eventuele vereisten die u tijdens uw studie hebt, inclusief tijdelijke hulp als gevolg van letsel of ziekte.

Sportfaciliteiten:

Er zijn voldoende mogelijkheden om op te staan en fit te worden op al onze campussen, als u zowel uw lichaam als uw geest wilt oefenen. Populaire activiteiten zijn Zumba, voetbal, netbal, rugby en tennis.

Clubs en verenigingen:

Met een reeks samenlevingen, sportteams en sociale evenementen die beschikbaar zijn op elk van onze campussen, zult u zeker genoeg vinden om u bezig te houden en plezier te hebben tussen de colleges. En aan het begin van je cursus kun je lid worden van een vereniging, club of evenement van je keuze, of je kunt een eigen club maken via de studentenvereniging.

cursussen:

The University of Law Business School biedt een scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale programma's in het Verenigd Koninkrijk. Sommige van onze postdoctorale cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Aangezien de Business School is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), krijgen studenten automatisch een gratis lidmaatschap voor de duur van hun cursus en een jaar na voltooiing.

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), de enige gecharterde beroepsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk die de felbegeerde Chartered Manager (CMgr) -status aanbiedt. Na het succesvol afronden van een van onze cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Online zakelijke cursussen:

We bieden online leren van wereldklasse voor onze postdoctorale cursussen:

• Studiemethoden voor alle soorten leervormen: er is een studiemethode die past bij uw stijl, met e-books, i-Tutorials, webinars, casestudy's, flashcards, audiobestanden, bewegende beelden, real-time chatrooms voor studenten, online beoordelingen, en meer.

• Dedicated Tutor-ondersteuning: u ontvangt voortdurende ondersteuning en feedback over uw werk van een speciale programma-tutor gedurende de duur van uw cursus.

Toegangseisen en tarieven:

Toelatingsvoorwaarden en tarieven verschillen per cursus - voor meer informatie over toelatingseisen, tarieven, financieringsopties en, beurzen en beurzen, bezoek de website van de University of Law.

Internationale studenten:

Je zou toetreden tot studenten van meer dan 120 verschillende nationaliteiten, die bijdragen aan een bloeiende internationale gemeenschap in alle ULaw-campussen.

We hebben een team voor Student Support Services die hier zijn om welzijnsgerelateerd advies en begeleiding te geven.

Informatie over visumvereisten is te vinden op de website van The University of Law.

accommodatie:

Voor onze studenten hebben we accommodatie met gespecialiseerde Britse studentenhuisvestingsproviders geregeld, om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te wonen terwijl je met ons studeert. Accommodatie vindt meestal plaats in gedeelde flats of in sommige gevallen zelfstandige studio's.

Voor studenten, garanderen we u een aanbod van accommodatie in het eerste jaar van uw graad, als u ons hebt aanvaard als uw vaste keuze en vóór 30 maart in het jaar van binnenkomst * (* T

Voor postdoctorale studenten, als u een campus weg van huis kiest, kan onze accommodatiedatabase u helpen een woonplek te vinden, met de mogelijkheid om privé gehuurde eigendommen of gedeelde accommodatie te vinden bij andere ULaw-studenten.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Open dagen en evenementen:

Onze Open Dagen zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze bedrijfscursussen, onze faciliteiten te bekijken en onze docenten en huidige studenten te ontmoeten. Er zijn lezingen, proeverijen en rondleidingen en je hebt de kans om je vragen te stellen. We zullen uw dag zo interessant en interactief mogelijk maken.

Als je een van onze open dagen op de campus niet haalt, bieden we van tijd tot tijd Online Open Days aan voor onze cursussen - dus je hebt nog steeds de mogelijkheid om uit te vinden hoe het is om bij The University of Law Business School Open te studeren. The University of Law Business School , en stel uw vragen online.

Voor internationale studenten, wil je misschien meer weten over studeren met ons, door ons te bezoeken tijdens een internationaal evenement.

The University of Law Business School locaties van The University of Law Business School :

De beschikbare cursussen variëren per locatie. Meer informatie over onze locaties vindt u op de website The University of Law, Locations.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

The University of Law Business School

Het BA (Hons) programma voor bedrijfsmanagement met recht is bedoeld voor studenten die hun kennis van bedrijfsmanagement willen ontwikkelen, samen met een goed begrip va ... [+]

BA (Hons) Bedrijfsbeheer met recht

Het BA (Hons) programma voor bedrijfsmanagement met recht is bedoeld voor studenten die hun kennis van bedrijfsmanagement willen ontwikkelen, samen met een goed begrip van het juridische kader waarin organisaties opereren.

Nadat je tijdens je eerste jaar de essentiële aspecten van bedrijfsbeheer hebt behandeld, zul je deze gebieden in jaren 2 en 3 verder ontwikkelen, samen met juridische onderwerpen.

Na het afstuderen heb je verschillende carrièremogelijkheden tot je beschikking, waaronder functies als een management consultant, bedrijfsanalist, operations manager of een ondernemer.

Je kunt ook overwegen om je studie te bevorderen met een van de volgende postdoctorale opties: Masters of Business Administration (MBA), MSc in Strategic Business Management of de postgraduate kwalificaties van het Chartered Management Institute.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

Het BA (Hons) Business Management-programma heeft een sterke focus op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken boven ... [+]

BA (Hons) Bedrijfskunde

Het BA (Hons) Business Management-programma is sterk gericht op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in de top van uw gekozen branche. Deze graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je als afgestudeerde een graad en een niveau 5 diploma in management en leiderschap van de CMI ontvangt. U kunt ervoor kiezen om de cursus online of op de campus te studeren op onze campussen in London Bloomsbury, Birmingham of Leeds.

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in bedrijf of management willen voortzetten. Je ontwikkelt de vaardigheden die effectief managementgedrag creëren binnen verschillende organisaties in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Je krijgt zowel de kennis en vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, zoals onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teamwerk en ondernemerschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Leeds Birmingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA (Hons) Business Management (Law) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste ... [+]

BA (Hons) Bedrijfskunde met rechten met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management (Law) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer en recht, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar een carrière in deze veld.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het biedt je de nodige studievaardigheden en kennis om je voor te bereiden op een niet-uitgewerkte studie en je te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingbeheer. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar zal jaar 1 de belangrijkste gebieden van bedrijfsbeheer beslaan. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden in marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Birmingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA (Hons) Business Management met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecte ... [+]

BA (Hons) Bedrijfskunde met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar een carrière op dit gebied.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het zal u voorzien van de nodige studievaardigheden en kennis om u voor te bereiden op een niet-gegradueerde studie en u te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar behandelt jaar 1 de belangrijkste elementen van bedrijfsbeheer. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden die je in staat stellen om je te concentreren op specifieke interessegebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Birmingham  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BA (Hons) Business Management (Marketing) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangri ... [+]

BA (Hons) Bedrijfsmanagement (marketing) met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management (Marketing) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingmanagement, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een carrière in deze veld.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het biedt je de nodige studievaardigheden en kennis om je voor te bereiden op een niet-uitgewerkte studie en je te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingbeheer. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar zal jaar 1 de belangrijkste gebieden van bedrijfsbeheer beslaan. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden in marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Leeds Birmingham  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

Het BA (Hons) Business Management (Marketing) -programma is sterk gericht op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinke ... [+]

BA (Hons) Business Management (marketing)

Het BA (Hons) Business Management (Marketing) -programma is sterk gericht op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in business en marketing. De marketing Pathway is bedoeld voor studenten met een interesse in een carrière in marketing of bedrijfsbeheer en biedt een basis op beide gebieden. Je leert over het relationele karakter van marketing en hoe strategische marketingplanning en communicatie bijdragen aan het succes van organisaties op internationaal niveau. Deze cursus ontwikkelt je vaardigheden in plannen, presenteren, communiceren en teamwerk.

Deze graad bereidt je voor op een breed scala aan functies, waaronder rollen in digitale communicatie, klantgedrag en management. Deze graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je als afgestudeerde een graad en een niveau 5 diploma in management en leiderschap van de CMI ontvangt. U kunt ervoor kiezen om de cursus online of op de campus te studeren op onze campussen in London Bloomsbury, Birmingham of Leeds.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Leeds Birmingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

Deze cursus is bedoeld als een opwaardeer voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis van bedrijfsmanagement. Met een sterke f ... [+]

Internationaal bedrijfsmanagement (herladen)

Deze cursus is bedoeld als een aanvullende graad voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis van bedrijfsbeheer. Met een sterke focus op inzetbaarheid biedt dit programma de intellectuele onderbouwing die vereist is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, evenals een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Je zult ook worden blootgesteld aan de wereld van werk en zijn huidige eisen door middel van werkervaringsmogelijkheden die werken met professionele instanties en werkgevers, en ondernemende activiteiten ondernemen.

Tijdens het bestuderen van deze cursus hebt u de mogelijkheid om deskundige, bekwame en effectieve bedrijfsmanagers en leiders te worden die in staat zijn om een ​​succesvolle loopbaan in bedrijfsbeheer te ondersteunen. Na het afstuderen heb je verschillende loopbanen in bedrijfskundig management tot je beschikking, inclusief functies zoals management consultant, business analist of operations manager. Als je na je studie verder wilt studeren, kun je de volgende postdoctorale opties overwegen: Masters of Business Administration - MBA, MSc in Business Management of de postdoctorale kwalificaties van een Chartered Management Institution.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

The University of Law Business School

De BSc (Hons) Accounting and Finance is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van boekhoudi ... [+]

BSc (Hons) Boekhouding en financiën

De BSc (Hons) Accounting and Finance is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën, en in het bijzonder, die een professionele carrière willen nastreven in boekhouding en financiën. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectieve boekhoudkundige professionals in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag creëren. Het curriculum en de leer- en leerstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om onafhankelijk leren te bevorderen en hun vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid voor de toekomst te vergroten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BSc (Hons) boekhouding en financiën met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste a ... [+]

BSc (Hons) Boekhouding en financiën met stichtingsjaar

De BSc (Hons) boekhouding en financiën met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën, en in het bijzonder, die een professionele carrière willen nastreven in boekhouding en financiën. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectieve boekhoudkundige professionals in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag creëren. Het curriculum en de leer- en leerstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om onafhankelijk leren te bevorderen en hun inzetbaarheidsvaardigheden voor de toekomst te vergroten. Deze kennis en vaardigheden zullen verder worden ontwikkeld en uitgebreid in de jaren na het succesvol afronden van het Foundation Year.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BSc International Business is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en mana ... [+]

BSc (Hons) Internationaal bedrijfsbeheer

De BSc International Business is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een internationale carrière in bedrijfsbeheer.

Het eerste jaar behandelt de basiselementen van bedrijfsbeheer. Jaar 2 wordt besteed aan internationaal werken bij een van de organisaties van GUS in Dublin, Singapore, Toronto, Vancouver of Berlijn. Jaren 3 behandelen een managementdiscipline, die je tijdens je werkervaring specifiek interessanter vond en die je met name je vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid verder ontwikkelt. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BSc International Business met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten ... [+]

BSc (Hons) International Business Management met jaarbasis

De BSc International Business met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een internationale carrière in bedrijfsbeheer.

De opleiding is zo opgezet dat het stichtingsjaar een onderbouwend jaar biedt waarin academische en werk / professionele leerprocessen zijn opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en inzicht in het bedrijfsleven en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's op de niveaus 4, 5 en 6.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BSc Digital Business Management is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het steeds veranderende veld van digitaal bedrijfsbeheer. Studenten ontwikkelen de ... [+]

BSc Digital Business Management met Foundation Year

De BSc Digital Business Management is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het steeds veranderende veld van digitaal bedrijfsbeheer. Studenten ontwikkelen de nodige vaardigheden om de rol van digitale bedrijfsmodellen te analyseren op basis van disruptieve technologieën, digitale en sociale mediamarketing, digitale transformatie, projectbeheer en informatiesystemen.

Cursus benodigd hedenRanglijst BBC op A-niveau en Grade C of graad 4 of hoger in GCSE wiskunde en Engelse taal (of gelijkwaardige kwalificaties).vergoedingen£ 9.250 per jaar (VK / EU)£ 13.500 per jaar (internationaal)

De tarieven zijn vergrendeld voor toekomstige studiejaren, dat wil zeggen dat de student elk jaar dezelfde prijs betaalt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De BSc Digital Marketing met stichtingsjaar richt zich op geïnteresseerden op het gebied van digitale marketing en wil ook inzicht verwerven in de belangrijkste aspecten ... [+]

BSc Digital Marketing met Foundation Year

De BSc Digital Marketing met stichtingsjaar richt zich op geïnteresseerden op het gebied van digitale marketing en wil ook inzicht verwerven in de belangrijkste aspecten van business en management. Studenten zullen een appreciatie van technologische vooruitgang en digitalisering in de bedrijfswereld ontwikkelen. Je leert over digitale marketingtechnieken en -concepten waarmee je effectieve digitale marketingstrategieën kunt ontwikkelen met behulp van digitale en sociale mediaplatformen.

Naast de kennis die je opdoet, ontwikkel je ook de vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, zoals onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, Engeland, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, Engeland, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, Engeland, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, Engeland, GB