Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Aan de University of Stirling , want het verschil zit in ons DNA: onderwijs voorzien van een doel en onderzoek doen dat helpt de maatschappij vorm te geven.

Wij zijn een internationale universiteit met een pioniersgeest en een wereldwijde reputatie voor hoogwaardig onderwijs en onderzoek. We zijn gepassioneerd door het creëren van impact in alles wat we doen.

Stirling is een plaats waar bekwaamheid - niet achtergrond - wordt gewaardeerd.

Onze reputatie

Onze impact maken door anders te denken

Sinds onze oprichting in 1967 werd de University of Stirling altijd gedreven door transformatief denken en een geest van innovatie. Onze missie is om alles te doen wat we kunnen om onze studenten de kennis en expertise te geven om hun impact in de wereld te maken.

Alles wat we doen maakt een positief verschil voor het leven van mensen. We zijn een agent voor verandering, verbinden mensen, innoveren en transformeren de levens van onze studenten, medewerkers en de wereldwijde gemeenschappen die we dienen. We willen constant innoveren en verbeteren om een ​​verschil te maken voor de samenleving. Het is hoe we onze wereldwijde reputatie voor hoogwaardig onderwijs en internationaal gerenommeerd onderzoek verdiend hebben.

Stirling-onderzoek: levens veranderen

Ons doel is eenvoudig. Van het voeden van de wereld tot het gebruiken van psychologie om criminelen te vangen, we willen de mondiale problemen van onze tijd aanpakken. Onze multidisciplinaire onderzoekers dagen uit tot aannames, innoveren denken en vinden oplossingen.

Onze onderzoeksthema's zijn:

  • Goed leven
  • Culturen, gemeenschappen en samenleving
  • Wereldwijde veiligheid en veerkracht

Onze visie

Over de hele wereld erkend worden als een universiteit die zich richt op de behoeften van de samenleving door middel van innovatief en interdisciplinair onderzoek; leren en onderwijzen van de hoogste kwaliteit; en door onze kennis met de wereld te delen.

Positionering verklaring

Aan de University of Stirling zijn onze denkers helder, nieuwsgierig en innovatief.

Alles wat we doen, als instelling en als individuen, heeft een doel en impact. Dit vormt onze cultuur, onze persoonlijkheid en onze denkwijze. Het moedigt ons aan de status-quo aan te vechten en de norm te verleggen. We willen constant innoveren en verbeteren om de maatschappij ten goede te komen en een verschil te maken voor de gemeenschappen die we bedienen.

We gebruiken ons denken om alles te verbeteren. Door verbinding te maken, te innoveren en te transformeren, geloven we dat ons denken de wereld kan veranderen.

Onze missie

Onze bijdrage en aanpak worden bepaald door:

  • Mensen ontwikkelen en de samenleving helpen door achtervolging en begrip van kennis. We creëren de voorwaarden voor innovatief, interdisciplinair onderzoek en communiceren op een duidelijke en nuttige manier wat we hebben geleerd aan de rest van de wereld.
  • Het leven van onze studenten en staf transformeren door hen kansen te geven om hun volledige potentieel intellectueel en emotioneel te bereiken; door ze veerkrachtig te maken en hen de vaardigheden te geven die ze nodig hebben voor de moderne wereld; en door hen een gevoel van verantwoordelijkheid bij te brengen om het openbaar belang te bevorderen.
  • Wereldburgers creëren, werken in partnerschap met overheden, bedrijfsleven en industrie, de publieke en derde sector en collega's in andere instellingen, om de veranderende behoeften van de samenleving te identificeren en aan te pakken.

Onze waarden

Uitmuntendheid

Wereldwijd toonaangevend op het gebied van onderzoeksexpertise en door het leveren van een uitstekende leerervaring.

Openheid

Open staan ​​in alles wat we doen, het werk en de waarde van de universiteit communiceren met de rest van de wereld, en mensen betrekken bij het leveren van onze visie.

Ambitie

De universiteit op innovatieve manieren laten groeien, duurzaamheid inbedden en een rolmodel voor de sector maken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Stirling

Kies een Bachelor of Education (Primary) aan de University of Stirling en wij voorzien u van de nodige kennis en vaardigheden om een ​​carrière op te starten in een van d ... [+]

Overzicht

Kies een Bachelor of Education (Primary) aan de University of Stirling en wij voorzien u van de nodige kennis en vaardigheden om een ​​carrière op te starten in een van de meest lonende beroepen.

We bereiden je voor op het hele curriculum en het primaire leeftijdsbereik, en stellen je ook in staat een specialisme in een bepaald gebied te ontwikkelen. U kunt kiezen uit zeven vakspecialismen:

Vroege jarenDe omgevingModerne talenExtra ondersteuningsbehoeftenGeletterdheidnumeracyPrimary Science (in samenwerking met Heriot-Watt University)

Je wordt onderwezen door vooraanstaande academici en uitstekende docenten die gedetacheerd zijn van scholen om aan de universiteit te werken. Dit zorgt ervoor dat je toegang hebt tot de allernieuwste praktijken en onderzoeken tijdens je primaire onderwijsdiploma. Onze baanbrekende benadering van het studeren van onderwijs met een vakspecialisme geeft je de tijd om uit te blinken in lesgeven, kritisch te reflecteren en te groeien in vertrouwen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Kies onze bachelor in het onderwijs (secundair) en leer van toonaangevende academici en uitstekende leraren die gedetacheerd zijn vanuit lokale scholen. Dit geeft je toeg ... [+]

Overzicht

Kies onze bachelor in het onderwijs (secundair) en leer van toonaangevende academici en uitstekende leraren die gedetacheerd zijn vanuit lokale scholen. Dit geeft je toegang tot de allernieuwste praktijken en onderzoeken gedurende je secundaire onderwijsniveau.

Onze baanbrekende aanpak van het beroepsonderwijs geeft je de tijd om je te ontwikkelen als docent in het voortgezet onderwijs. Met onze vierjarige leraringsgraad kun je groeien in vertrouwen en kritisch reflecteren over je vaardigheden. Het volgen van een eenjarige conversiecursus om leraar te worden, geeft je deze flexibiliteit niet.

Wij stellen u in staat om de praktijk van het lesgeven (pedagogiek) en twee specialistische onderwerpen tegelijkertijd te bestuderen. U kunt bijvoorbeeld naast het lesgeven ook Engels en geschiedenis studeren op universitair niveau.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Voorzie jezelf van een rijke hoeveelheid kennis in zaken en management met onze flexibele cursus Bedrijfskunde. ... [+]

Overzicht

Voorzie jezelf van een rijke hoeveelheid kennis in zaken en management met onze flexibele cursus Bedrijfskunde.

Wanneer je kiest voor een bedrijfskunde in Stirling, studeer je niet zomaar een toonaangevende Britse bedrijfsschool in - maar open je ook de deur naar een wereld aan mogelijkheden dankzij de vrijheid om je cursus te combineren met één van de 17 verschillende onderwerpen. Van Spaans tot sportstudies, van politiek tot beroepsonderwijs, onze flexibiliteit kan uw kracht worden als u uw passie koppelt aan een diepgaande basis in het bedrijfsleven.

Deze cursus zal je managementvaardigheden vergroten en de basis leggen om ervoor te zorgen dat je je blijft ontwikkelen tijdens je professionele leven. Je leert ook hoe organisaties gestructureerd zijn en krijgt inzicht in wat hen het beste werkt. Sprekers uit de industrie komen regelmatig langs om ons eigen, door onderzoek geleide onderwijs aan te vullen en geven u een goed afgeronde, praktijkgerichte kennis van zaken en de hulpmiddelen die nodig zijn om daarin te slagen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Hoe doen de media werken in verschillende Europese contexten? Hoe zou een grondige kennis van een Europese taal en media-studenten in staat om optimaal te profiteren van ... [+]

Stirling is top in Schotland voor Communicatie en Media Studies in de Compleet University Gids voor 2014, Ook top in Schotland in de Guardian University Guide 2014 voor Media Studies, Communicatie en Librarianship.

Hoe doen de media werken in verschillende Europese contexten? Hoe zou een grondige kennis van een Europese taal en media-studenten in staat om optimaal te profiteren van de gemeenschappelijke ruimte van de Europese Unie? Deze unieke BA Honours opleiding biedt studenten een flexibel aanbod van vakken en vaardigheden, de studie van film en media te combineren in de Britse en Europese context met beheersing van een Europese taal (Frans of Spaans).

Je zult kritische kennis van de media in het Verenigd Koninkrijk en de EU, alsmede een basis in klassieke en hedendaagse Europese cinema krijgen. U ook een hoog niveau van praktische vaardigheden in mondelinge en schriftelijke communicatie (in het Engels en uw gekozen Europese taal), en waardevolle IT-vaardigheden, door middel van multimedia met behulp van state-of-the-art faciliteiten krijgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Als je echt de moderne wereld wilt begrijpen, is het essentieel om de patronen uit het verleden te ontsluiten. Geschiedeniscursussen kunnen u helpen precies dat te doen - ... [+]

Overzicht

Als je echt de moderne wereld wilt begrijpen, is het essentieel om de patronen uit het verleden te ontsluiten. Geschiedeniscursussen kunnen u helpen precies dat te doen - en hier bij de University of Stirling , nemen wij een innovatieve benadering om u te begeleiden door de grote evenementen en perioden die ons allemaal hebben gevormd.

Onze geschiedenis diploma zal u uitrusten met een breed scala aan intellectuele en persoonlijke vaardigheden. Je zult je bewust worden van hoe verschillende samenlevingen over de hele wereld in de loop van de tijd zijn veranderd door gebieden als de Schotse, Britse, Europese, Amerikaanse en Afrikaanse geschiedenis te verkennen. Je gaat ook in op verschillende soorten geschiedenis, waaronder politiek, sociaal, cultureel, gender, computer en milieu.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Wanneer je Politiek studeert aan de University of Stirling , vergroot je je bewustzijn van de verschillende politieke systemen, ideologieën en beleidsmaatregelen die de l ... [+]

Overzicht

Politiek doordringt elk aspect van ons leven - het vormen van onze meningen, het informeren van onze beslissingen en ons helpen te begrijpen wat mensen motiveert.

Wanneer je Politiek studeert aan de University of Stirling , vergroot je je bewustzijn van de verschillende politieke systemen, ideologieën en beleidsmaatregelen die de levens van mensen regionaal, nationaal en wereldwijd beïnvloeden. We zijn gerangschikt onder de beste universiteiten voor politiek in Schotland en staan ​​hoog aangeschreven voor onze sterke, door onderzoek geleide benadering van lesgeven. In de Nationale Studentenenquête 2017 gaf 100% van onze studenten Politiek aan tevreden te zijn met hun cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De geschiedenis van de Schotse natie is dramatisch, verrassend en een oneindige bron van inspiratie in de populaire cultuur. Studeren aan de University of Stirling plaats ... [+]

Overzicht

De geschiedenis van de Schotse natie is dramatisch, verrassend en een oneindige bron van inspiratie in de populaire cultuur. Studeren aan de University of Stirling plaatst je precies in het hart van die geschiedenis, met enkele van de belangrijkste locaties in het verleden van Schotland vlak voor de deur.

Tijdens deze cursus verken je zowel de mythen als de realiteit van de Schotse geschiedenis, en ontrafel je de gebeurtenissen die een natie vormden - van de oorlogen van William Wallace tot de ongekende invloed van Schotland op de rest van de wereld. U kunt een diepgaand inzicht verwachten in elk aspect van de Schotse geschiedenis - politiek, sociaal, ecologisch en economisch - alles wat uw begrip van het hedendaagse Schotland tegelijkertijd zal verdiepen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze filosofie BA zal je uitdagen om een ​​sterke set van kritische, vindingrijke en goed doordachte redeneervaardigheden te ontwikkelen. Het zal ook je begrip van de aar ... [+]

Overzicht

Hoe zijn onze gedachten gerelateerd aan ons lichaam? Hebben we echt een vrije wil? Wat kunnen we echt weten over de wereld om ons heen, over andere mensen of over onszelf?

Deze vragen vormen de kern van filosofie - en als je serieus naar de antwoorden wilt zoeken, is dit de cursus voor jou. Onze filosofie BA zal je uitdagen om een ​​sterke set van kritische, vindingrijke en goed doordachte redeneervaardigheden te ontwikkelen. Het zal ook je begrip van de aard van de menselijke geest, taal, moraal en politiek, kunst, wetenschap en logica verdiepen. We bieden breedte en variëteit - van modules gericht op individuele filosofen, tot anderen gebouwd rond specifieke onderwerpen zoals metafysica, moraalfilosofie en milieuethiek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De Digital Media-cursus van de University of Stirling komt tegemoet aan deze vraag en wordt gevormd door hetzelfde deskundige onderwijs en onderzoek dat onze mediacursuss ... [+]

Overzicht

Naarmate de snelheid van de veranderingen in de media blijft toenemen, groeit ook de vraag naar afgestudeerden die nieuwe technologieën en innovatieve methoden voor de levering van inhoud kunnen omarmen. De Digital Media-cursus van de University of Stirling voldoet aan deze vraag en wordt gevormd door hetzelfde deskundige onderwijs en onderzoek dat onze mediacursussen tot de beste in het Verenigd Koninkrijk heeft gemaakt. Onze Digital Media-cursus is een volledig geïntegreerde cursus die wordt gegeven in samenwerking met Forth Valley College, en je zult de eerste twee jaar aan het college studeren en de laatste twee aan de University of Stirling .

De cursus biedt u praktische training in de tools, toepassingen en mogelijkheden van de digitale omgeving - van het creëren van journalistieke en multimedia-inhoud tot effectief gebruik op televisie, film, online kanalen, radio en daarbuiten. Het overkoepelende doel van de cursus is om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor werk en uitgerust bent met een breed scala aan massamedia-vaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Engelse studies aan de University of Stirling bieden je de perfecte kans om je te wijden aan het lezen en genieten van een reeks geweldige romans, toneelstukken en gedich ... [+]

Overzicht

Teksten zijn overal om ons heen - van boeken en tijdschriften tot tv, e-mail en internet. Het vermogen om ze te analyseren en hun vaak subtiele betekenissen is een vaardigheid die deuren op een breed scala van professionele terreinen kan openen.

Engelse studies aan de University of Stirling bieden je de perfecte kans om je te wijden aan het lezen en genieten van een reeks geweldige romans, toneelstukken en gedichten van over de hele wereld. Je eigen creatieve schrijven kan ook deel uitmaken van deze graad - omdat we geloven dat het je begrip van literaire stijl en techniek helpt en je verbeeldingskracht ontwikkelt. Het is slechts een van de factoren die onze BA een beetje anders maken dan andere Engelse cursussen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De film- en mediacursus, die theorie en praktijk samenbrengt, put uit de erfenis van de University of Stirling als een pionier in onderzoek en onderwijs op het gebied van ... [+]

Overzicht

De film- en mediacursus, die theorie en praktijk samenbrengt, put uit de erfenis van de University of Stirling als een pionier in onderzoek en onderwijs op het gebied van film en media. Momenteel staan ​​we op de 1e plaats in Schotland en in de top 10 in het VK voor media- en filmstudies.

Deze cursus zorgt er niet alleen voor dat je goed thuis bent in de theoretische en kritische aspecten van het vakgebied, maar hebt ook de mogelijkheid om volledig getraind te worden in praktische zaken zoals audioproductie, videobewerking, scenarioschrijven en meer. Onze nadruk op all-round training betekent dat je klaar bent om in de voetsporen te treden van vorige Stirling-studenten die succesvolle carrières hebben gesmeed in verschillende mediarollen - van uitzenden en publiceren tot advertenties en public relations.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Studeer Finance aan de University of Stirling en ontdek waarom wij zijn gerangschikt in de top 15 van instellingen voor accountancy en financiën in het VK in de 2018 Time ... [+]

Overzicht

Studeer Finance aan de University of Stirling en ontdek waarom wij zijn gerangschikt in de top 15 van instellingen voor accountancy en financiën in het VK in de 2018 Times and Sunday Times Good University Guide.

Geworteld in baanbrekend onderzoek en gevormd door de nieuwste ontwikkelingen in de financiële theorie en praktijk, geeft deze cursus u een uitgebreid inzicht in hoe aandelenmarkten werken, hoe bedrijven wisselkoersrisico's verminderen, waarom corporate governance ertoe doet en waarom financiële crises voorkomen. Tijdens je studie krijg je een grondige basis in de theoretische en analytische vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in bedrijfsfinanciering, vermogensbeheer of financiële diensten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Het studeren van een moderne taal opent een wereld van kansen, en een Franse graad aan de University of Stirling is ontworpen met uw toekomst in gedachten. ... [+]

Overzicht

Het studeren van een moderne taal opent een wereld van kansen, en een Franse graad aan de University of Stirling is ontworpen met uw toekomst in gedachten.

We willen u een grondige kennis bijbrengen, niet alleen van de taal, maar ook van de factoren die Frankrijk en de Franstalige wereld van vandaag de dag vormgeven. Deze eigentijdse, allesomvattende aanpak betekent dat je afstudeert met een goed begrip van de plaats van Frankrijk in de wereld en een diep begrip van de voortdurende evolutie en het bereik van de taal. Je bent gekwalificeerd om deze kennis toe te passen in tal van professionele arena's - met voormalige Franse afgestudeerden uit Stirling die zijn gaan werken in uiteenlopende gebieden als journalistiek, onderwijs, recht en vertaling. Er is geen formule of limiet voor wat u kunt doen met een tweede taal, en de mogelijkheid om een ​​langere periode in het buitenland te studeren, zal uw horizon en aanpassingsvermogen verder verbreden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Met een erkende kwalificatie in HR van de University of Stirling , krijgt u verregaande expertise in organisatorisch succes en ontgrendelt u een schat aan professionele k ... [+]

Overzicht

Human Resource Management is een essentieel onderdeel van elk bedrijf en heeft invloed op iedereen, van junior medewerkers tot CEO's. Met een erkende kwalificatie in HR van de University of Stirling , krijgt u verregaande expertise in organisatorisch succes en ontgrendelt u een schat aan professionele kansen.

De cursus bereidt je voor om impact te hebben op belangrijke gebieden, zoals rekruteringsmethoden, personeelsontwikkeling, prestatiebeheer en loopbaanontwikkeling. Je bent ook uitgerust om het aanpassingsvermogen van een organisatie te vergroten door de vaardigheden van zijn personeel te verbreden en de bredere sociale en economische omgeving te begrijpen.

Wanneer je HR studeert bij Stirling, is alles wat je leert geworteld in onderzoek en hedendaagse ontwikkelingen in de bedrijfswereld. De cursus weerspiegelt de snelle veranderingen in tewerkstellingspraktijken, markten, technologie en wetgeving - zodat u afgestudeerd bent met de kennis van de eerste lijn die u nodig hebt om te slagen. 95% van onze Human Resource Management-studenten hebben binnen zes maanden na hun afstuderen een baan of een verdere studie. We geven je alle praktische en academische hulpmiddelen die je nodig hebt om in hun voetsporen te treden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Meertalige afgestudeerden met een stevige kennis van zaken en marketing zijn zeer gewild op de internationale arbeidsmarkt. Door deze waardevolle vaardigheden samen te br ... [+]

Overzicht

Meertalige afgestudeerden met een stevige kennis van zaken en marketing zijn zeer gewild op de internationale arbeidsmarkt. Door deze waardevolle vaardigheden samen te brengen, is onze cursus in International Management Studies met European Languages ​​and Society een perfecte voorbereiding op een reeks interessante carrièrekansen.

De cursus combineert de belangrijkste aspecten van het bedrijfsleven met de mogelijkheid om Spaans en / of Frans te studeren. Naast je taalstudies, leer je over de economische, politieke, sociale en culturele omgeving waarin internationaal zakendoen plaatsvindt. Je hebt ook de vrijheid om een ​​extra taal te leren, of modules te volgen in Rechten, Politiek, Accountancy of Economie - het afstemmen van de specifieke kenmerken van je cursus op je eigen persoonlijke ambities.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Een graad in Journalistiek Studies van de University of Stirling voorziet je van de praktische vaardigheden en theoretische kennis die je nodig hebt om een ​​stempel te d ... [+]

Overzicht

Het digitale tijdperk heeft de manier veranderd waarop nieuws wordt gerapporteerd en geconsumeerd, en er zijn meer mediaplatforms beschikbaar dan ooit tevoren. Een graad in Journalistiek Studies van de University of Stirling voorziet je van de praktische vaardigheden en theoretische kennis die je nodig hebt om een ​​stempel te drukken in deze snel evoluerende arena.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderzoeken en onderwijzen van journalistiek heeft de University of Stirling een reputatie opgebouwd als een van de Britse topinstituten in het veld. Deze cursus behandelt zowel theoretische als praktische aspecten van de journalistiek en biedt een diepgaand, kritisch inzicht in de praktijk. Je werkt individueel en in groepen om artikelen te schrijven en portefeuilles voor te bereiden; maak pagina's voor gedrukt en online nieuws; Visuals produceren en bewerken; en bijdragen aan klasseblogs. Alles wat u doet, zal uw kennis vergroten over hoe professionele journalisten omgaan met uitzend-, online- en gedrukte media - en tegen de tijd dat u afstudeert, bent u klaar om uw plaats in te nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze opleiding omvat de professionele kwalificatie die u nodig hebt om sociaal werk te doen naast een sterke basis in relevante onderwerpen uit de sociale wetenschappen. ... [+]

Overzicht

Wil je een carrière hebben die een positieve bijdrage levert aan de samenleving? Dan is onze stimulerende en uitdagende Social Work-graad misschien iets voor jou. Onze Social Work-graad combineert praktische ervaring met theorie en geeft je de professionele kwalificatie die je nodig hebt om maatschappelijk werk te doen en het leven van mensen te helpen veranderen. We staan ​​op de gedeelde eerste plaats in het VK voor sociaal werk (The National Student Survey 2017).

Je wordt onderwezen door gekwalificeerde maatschappelijk werkers en leden van nationale en internationale maatschappelijke werkorganisaties. Onze cursusinhoud is gebaseerd op de nieuwste kennis en ervaring van mensen die vandaag in het maatschappelijk werk werken. Maatschappelijk werkers zijn vaak betrokken in complexe en moeilijke situaties, evenals zinvol werk. We voorzien je van de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol om te gaan met de verscheidenheid aan sociale problemen die je zou kunnen tegenkomen in sociaal werk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De Marketingcursus van de University of Stirling staat op de 2e plaats in Schotland en de top 10 in het VK voor de kwaliteit van ons marketingdiploma (Complete University ... [+]

OverzichtDoor creatief denken te combineren met strategische analyse, is marketing de vitale verbinding tussen elke organisatie en zijn potentiële consumentenbasis. Met meer marketingplatformen dan ooit tevoren en onbegrensde mogelijkheden voor creatieve communicatie, zijn goede marketingvaardigheden nog nooit zo gewild of van vitaal belang geweest voor het succes van een organisatie.De Marketingcursus van de University of Stirling staat op de 2e plaats in Schotland en de top 10 in het VK voor de kwaliteit van ons marketingdiploma (Complete University Guide 2019). Dit is te danken aan ons onderzoekgestuurd onderwijs en nauwe banden met de industrie. We begrijpen de noodzaak om je voor te bereiden op het snel veranderende marketinglandschap in een tijd van 24/7 connectiviteit, terwijl je nog steeds de tijdloze waarheden onderzoekt die de discipline altijd hebben gesteund. Je zult ervaren hoe marketing werkt in een "live" omgeving, je meer inzicht geven in wat bedrijven doet tikken, en je vaardigheden in onderzoek en communicatie verbeteren.Je hebt ook de vrijheid om Marketing te volgen als een gecombineerde honourscursus met een van de 11 andere vakken - het creëren van een op maat gesneden diploma dat je een voorsprong geeft op het gebied waar je het meest enthousiast over bent. Met een tevredenheidsscore van 90% * en afgestudeerden die werken voor organisaties zoals Adidas, de BBC en Next, gaat Marketing bij Stirling er allemaal voor zorgen dat je echt het verschil kunt zijn in deze diverse, snel en oneindig relevante arena.Belangrijkste redenen om bij ons te studeren# 1 90% studententevredenheidscijfer (Unistats 2017)#... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Aan de University of Stirling zijn we gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans en Spaans in een hedendaagse, mondiale context. Je ontwikkelt schriftelijke en mondelin ... [+]

Overzicht

Met ongeveer 250 miljoen Franstaligen en 400 miljoen Spaanse sprekers op de planeet, kan een goed begrip van beide talen grenzeloze mogelijkheden openen.

Aan de University of Stirling zijn we gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans en Spaans in een hedendaagse, mondiale context. Je ontwikkelt schriftelijke en mondelinge taalvaardigheden op hoog niveau in beide talen, en bouwt een goed begrip op van de diverse samenlevingen, literatuur en visuele culturen die hen omringen. Je zult ook genieten van uitgebreide mogelijkheden om je Franse en Spaanse vaardigheden aan te scherpen door onze studie in het buitenland met links naar universiteiten in Frankrijk, Spanje, Marokko, Zwitserland, Canada of Latijns-Amerika.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De University of Stirling helpt je een zelfverzekerde en goed afgeronde kennis op te bouwen van al deze kwesties en meer - van de besluitvormingsprocessen van invloedrijk ... [+]

Overzicht

Als je een toekomst in de wereld van de politiek overweegt, moet je kwesties van macht, allianties, conflicten en vrede op wereldwijde schaal begrijpen.

De University of Stirling helpt je een zelfverzekerde en goed afgeronde kennis op te bouwen van al deze kwesties en meer - van de besluitvormingsprocessen van invloedrijke organisaties tot de vraag hoe samenlevingen worden gevormd. Je zult leren in een door onderzoek geleide omgeving, waar de nieuwste politieke gebeurtenissen worden ontleed door erkende experts. U zult ook profiteren van onze loopbaangerichte aanpak, waarmee u de praktische en analytische vaardigheden kunt oppikken die werkgevers zoeken.

Om je internationale kijk verder te verbeteren, heb je een kans om een ​​semester te studeren aan de Universiteit van Göteborg, of een aantal andere partnerinstellingen. Je kunt Internationale Politiek ook combineren met Frans of Spaans om een ​​ander waardevol facet toe te voegen aan alles wat je neigt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze cursus Politiek, Filosofie en Economie (PPE) was de eerste in zijn soort in Schotland en combineert drie aanvullende onderwerpen die je een uniek perspectief geven o ... [+]

Overzicht

Onze cursus Politiek, Filosofie en Economie (PPE) was de eerste in zijn soort in Schotland en combineert drie aanvullende onderwerpen die je een uniek perspectief geven op hoe de wereld werkt.

Als u intellectueel nieuwsgierig bent en gepassioneerd bent in het begrijpen van de complexe uitdagingen waarmee moderne samenlevingen en economieën worden geconfronteerd, is onze PPE-cursus voor u gemaakt. Terwijl je studeert, krijg je een breed inzicht in wat de wereld doet tikken, en ontdek je ook de grote ideeën die hebben bijgedragen aan de vorming van de westerse samenleving.

De cursus brengt hoog aangeschreven docenten samen uit alle faculteiten. U profiteert van de industriële inzichten van onze multi-geaccrediteerde Stirling Management School - die behoort tot de top 25 in het VK voor bedrijven en management (REF 2014). Je zult ook leren van experts in Politiek en Filosofie van de Faculteit der Letteren en Geesteswetenschappen, die zullen helpen ervoor te zorgen dat je afstudeert met een uitgebreid begrip van de complexiteit van intellectuele ideeën, politiek en zaken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Religie studeren aan de University of Stirling geeft je de kans om dit allemaal te doen. Je zult onderzoeken hoe de betekenis van "Religie" overal ter wereld ve ... [+]

Overzicht

Religie omvat geschiedenis, beïnvloedt culturen en speelt een belangrijke rol bij het vormgeven van het hedendaagse politieke landschap. Het is een onderwerp dat voortdurend in het nieuws blijft - in contexten variërend van discussies over huwelijk en genderidentiteit tot zorgen over immigratie en terroristische aanslagen. Met dit alles in gedachten, is het nog nooit zo belangrijk geweest om de vele facetten van religie te onderzoeken en de betekenis van de term in een reeks culturele contexten te begrijpen.

Religie studeren aan de University of Stirling geeft je de kans om dit allemaal te doen. Je zult onderzoeken hoe de betekenis van "Religie" overal ter wereld verschilt, en een positieve houding aannemen ten aanzien van hoe de term opnieuw kan worden geïnterpreteerd. Ons docententeam is toegewijd aan het uitvoeren van baanbrekend onderzoek naar religie, en zij voeden hun bevindingen terug in nieuwe boeken en papers - evenals uw cursussen. Door je studie ontwikkel je een scherp analytisch brein, evenals het waardevolle vermogen om het standpunt en het begrip van anderen over de wereld te begrijpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze Retail Marketing-cursus biedt een solide basis voor de principes van de detailhandel, inclusief marketing voor winkelactiviteiten en consumentengedrag. U krijgt de k ... [+]

Overzicht

Of we nu winkelen in winkels, online of via apps, ons dagelijks leven is nauw verbonden met evenementen in de detailhandel. In de afgelopen jaren heeft de sector vele significante veranderingen ondergaan, met toegenomen niveaus van concurrentie, internationalisering en de groei van e-commerce.

Onze Retail Marketing-cursus biedt een solide basis voor de principes van de detailhandel, inclusief marketing voor winkelactiviteiten en consumentengedrag. U krijgt de kans om een ​​goed begrip van human resource management, internationale handel, logistiek en merchandising te ontwikkelen. Onze medewerkers zijn spraakmakende academici met uitstekende internationale reputaties en ons onderwijs weerspiegelt het nieuwste onderzoek en industrie-denken. U zult ook profiteren van onze uitgebreide contacten met toonaangevende retailers, die de deur openen naar waardevolle excursies en gastcolleges.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze cursus Sociologie en Sociaal Beleid zal je laten begrijpen hoe de maatschappij werkt en de processen en resultaten van maatschappelijk welzijn. Je onderzoekt sociale ... [+]

Overzicht

Onze cursus Sociologie en Sociaal Beleid zal je laten begrijpen hoe de maatschappij werkt en de processen en resultaten van maatschappelijk welzijn. Je onderzoekt sociale differentiatie en hedendaagse sociale kwesties, en kijkt ook naar historische en theoretische perspectieven op welzijn. Je maakt ook kennis met de ontwikkeling van sociale theorieën en krijgt veel praktische ervaring met methoden van sociaal onderzoek en analyse.

Met onze internationale en vergelijkende aanpak, zul je onderwerpen bestuderen die de maatschappij en welzijnsproblemen in een aantal landen analyseren. We hebben specifieke expertise op het gebied van Schotland, het VK, de Europese Unie, West- en Midden-Europa, Australië, Noord-Amerika en Latijns-Amerika.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze cursus biedt Spaans voor iedereen - van complete beginners tot gevorderde sprekers - en geeft je de mogelijkheid om de taal te lezen, te schrijven en te spreken tot ... [+]

Overzicht

Meer dan 400 miljoen mensen over de hele wereld spreken Spaans - en daarom is het leren van de taal voor jezelf een krachtige aanwinst voor werkgevers in een tijdperk van wereldwijde kansen.

Deze cursus biedt Spaans voor iedereen - van complete beginners tot gevorderde sprekers - en geeft je de mogelijkheid om de taal te lezen, te schrijven en te spreken tot een geavanceerd niveau dat geschikt is voor de eisen van de hedendaagse arbeidsmarkt. Je krijgt ook de kans om een ​​kritisch bewustzijn te krijgen van de samenlevingen en culturen van Spanje en Latijns-Amerika, evenals overdraagbare vaardigheden die kunnen worden toegepast in een aantal professionele en academische settings.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De cursus Sports Business Management is ontworpen om te voldoen aan de behoefte van de sportindustrie aan technisch bekwame, klantgerichte, commercieel ingestelde profess ... [+]

Invoering

De cursus Sport zakelijk management is ontworpen om te voldoen aan de behoefte van de sportindustrie aan technisch bekwame, klantgerichte, commercieel ingestelde beoefenaars die over de flexibiliteit en het vermogen beschikken om hun vaardigheden en kennis toe te passen in een verscheidenheid van klantgerichte omgevingen, zowel voor de binnenlandse als de internationale. marktplaats. Dit omvat het integreren van sportwetenschap, management, professionele en overdraagbare vaardigheden. Na hun afstuderen zullen studenten in staat zijn om geluidsanalysetechnieken toe te passen - onderbouwing van wetenschappelijke principes en managementvaardigheden - voor de uitdagingen waarmee de sportgerelateerde industrieën worden geconfronteerd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Geïnteresseerd in het beheer en de levering van sport? Vraag je je af hoe psychologie de topsportprestaties verbetert? Als je denkt aan een carrière in de sport, kan een ... [+]

Overzicht

Geïnteresseerd in het beheer en de levering van sport? Vraag je je af hoe psychologie de topsportprestaties verbetert? Als je denkt aan een carrière in de sport, kan een Sports Studies-graad van de Schotse Universiteit voor Sporting Excellence je helpen het verschil te maken.

We hebben onze academische cursussen geïntegreerd met de sportfaciliteiten van wereldklasse om een ​​unieke en lonende studie- en sportomgeving te bieden. Onze cursus is flexibel - we bieden een breed scala aan modulemogelijkheden en het kan worden gecombineerd met een reeks onderwerpen, waaronder journalistiek en psychologie.

U kunt kiezen uit drie belangrijke vakgebieden: sportbeleid en management; Fysieke activiteit en gezondheid; en sport, cultuur en samenleving. Bovendien stelt ons buitenschoolse vrijwilligerswerk je in staat om naast je academische opleiding ook kwalificaties te behalen en waardevolle ervaring op het gebied van evenementenbeheer op te doen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Accounting en Finance bij Stirling staat in de top 15 van het Verenigd Koninkrijk (Times and Sunday Times Good University Guide 2018) en krijgt consistent hoge scores in ... [+]

Overzicht

Accounting en Finance bij Stirling staat in de top 15 van het Verenigd Koninkrijk (Times and Sunday Times Good University Guide 2018) en krijgt consistent hoge scores in de Nationale Studenten Enquête (NSS).

De BA (Hons) in professionele accountancy is een driejarige Honours-graad, ontworpen voor studenten met gevorderde kwalificaties die een loopbaan in de accountancy willen volgen. Het diploma biedt een aanzienlijke vrijstelling van de professionele examens van de ACCA, CIMA en CIPFA.

Door in deze richting te studeren, leert u dat accountancy bestaat uit het opstellen en interpreteren van financiële informatie zodat beleggers, geldschieters, management, werknemers, overheid en anderen financiële beslissingen kunnen nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Kies onze Criminologische en Sociologische graad en u zult profiteren van het bestuderen van twee nauw verwante disciplines; met opleiding zowel in criminologie als de th ... [+]

Overzicht

Kies onze Criminologische en Sociologische graad en u zult profiteren van het bestuderen van twee nauw verwante disciplines; met opleiding zowel in criminologie als de theorie en methoden van toegepaste sociale wetenschappen. Leer hoe je 'denkt als een criminoloog' en pas criminologie toe op de context van het moderne leven, sociale diversiteit en ongelijkheden in de samenleving. Criminologen zijn geïnteresseerd in hoe activiteiten worden gedefinieerd als crimineel, verklaringen voor criminaliteit en sociale reacties op criminaliteit.

Je onderzoekt fascinerende vragen rond het strafrechtsysteem, de sociale contexten van misdaad en de relatie tussen gedrag en straf. Waarom en hoe breken mensen de wet? Hoe kan het strafrechtelijk systeem dit definiëren, en hoe kunnen we mensen politiėren, vervolgen en straffen?... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Aan de University of Stirling bieden onze innovatieve Law-cursussen u de mogelijkheid om een ​​reeks onderwerpen te bestuderen die het belang van wetgeving op elk gebied ... [+]

Overzicht

Aan de University of Stirling bieden onze innovatieve Law-cursussen u de mogelijkheid om een ​​reeks onderwerpen te bestuderen die het belang van wetgeving op elk gebied van de samenleving weerspiegelen. We bieden twee BA (Hons) -cursussen - in het recht en ondernemingsrecht - die een loopbaan in de moderne juridische markt kunnen starten, zoals rollen van juridische analisten of een groot aantal zakelijke omgevingen.

Gedurende je cursus word je lesgegeven door vooraanstaande academici die hebben geholpen bij het schrijven van de studieboeken die je studeert. Bij Stirling komt hun deskundigheid uit de eerste hand en je maakt deel uit van een hechte juridische afdeling die zich inzet voor een rijke, plezierige studentervaring. Van contract en strafrecht tot internationale mensenrechten, u krijgt een stevige basis in essentiële onderwerpen en geniet van de vrijheid om u te specialiseren in gebieden die u het meest interesseren. Je kunt je carrièremogelijkheden ook verbreden door wetgeving te combineren met een van de 11 andere aanvullende cursussen die accountancy, marketing en moderne talen omvatten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De cursus wordt ondersteund en gevormd door toonaangevende organisaties zoals Historic Scotland, VisitScotland en Scottish Canals en gezamenlijk geleverd door de Universi ... [+]

Overzicht

Als u ambities heeft in de erfgoed-, conservatie- of toerismesector, is onze speciale Heritage and Tourism-graad het perfecte startpunt. Deze cursus is een volledig geïntegreerd diploma dat wordt gegeven in samenwerking met Forth Valley College, en je zult de eerste twee jaar aan het college studeren en de laatste twee aan de University of Stirling .

De cursus wordt ondersteund en gevormd door toonaangevende organisaties zoals Historic Scotland, VisitScotland en Scottish Canals en gezamenlijk geleverd door de University of Stirling en Forth Valley College. Je studies weerspiegelen het belang van het combineren van academische kennis met een stevige greep op het bedrijfsleven. Je leert over erfgoed, geschiedenis, tentoonstellingsontwerp, marketing en milieustudies - evenals de uitdagingen voor het beheer en de promotie van historische en natuurlijke omgevingen in Schotland en daarbuiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Als je een docent bent in voortgezet onderwijs, is dit de kwalificatie die je nodig hebt. Onze in-service TQFE-kwalificatie zal u ten goede komen als u in een vervolgople ... [+]

Overzicht

Als je een docent bent in voortgezet onderwijs, is dit de kwalificatie die je nodig hebt. Onze in-service TQFE-kwalificatie zal u ten goede komen als u in een vervolgopleiding of universiteitsomgeving werkt, met vijf jaar ervaring in uw vakgebied en ten minste twee jaar opleiding, les of coaching op een passend niveau.

Wij zijn een van slechts drie Schotse universiteiten die door de Schotse regering zijn goedgekeurd om de onderwijskwalificatie in voortgezet onderwijs (TQFE) aan te bieden, en deze is gevalideerd door de Algemene Onderwijsraad van Schotland (GTCS). Je kunt je bij GTCS aanmelden als je afstudeert en je kwalificatie zorgt ervoor dat je een erkend docent bent.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
12 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Wil je docent worden in het voortgezet onderwijs? Als dat zo is, is dit de kwalificatie die u nodig hebt. Onze pre-service onderwijskwalificatie in voortgezet onderwijs ( ... [+]

Overzicht

Wil je docent worden in het voortgezet onderwijs? Als dat zo is, is dit de kwalificatie die u nodig hebt. Onze pre-service onderwijskwalificatie in voortgezet onderwijs (TQFE) is een unieke cursus die we specifiek afstemmen op studenten die streven naar een carrière in de FE-sector.

Wij zijn een van de slechts drie Schotse universiteiten die door de Schotse regering zijn goedgekeurd om de onderwijskwalificatie in voortgezet onderwijs (TQFE) aan te bieden. Het is gevalideerd door de Algemene Onderwijscommissie van Schotland (GTCS) en u kunt zich bij hen aanmelden als u afstudeert. We worden ook begeleid en geïnformeerd door een programmadeadviesgroep bestaande uit collega's van hogescholen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De Bachelor of Arts (Honours) cursus in Retail Marketing wordt ontwikkeld en uitgereikt door de University of Stirling , Schotland en wordt gegeven aan het Singapore Inst ... [+]

Overzicht

Deze cursus is ontwikkeld en uitgereikt door de University of Stirling maar werd gegeven aan het Singapore Institute of Management.

Of we nu winkelen in de winkel, online of via de apps op onze telefoon, ons dagelijks leven wordt beïnvloed door wat er in de detailhandel gebeurt. In de afgelopen jaren heeft de sector vele significante veranderingen ondergaan, met toegenomen niveaus van concurrentie, internationalisering en de groei van e-commerce. In Singapore vertegenwoordigt de detailhandel een vitaal marktsegment - 18% bijdragend aan het bbp en een enorm carrièrepotentieel voor gekwalificeerde afgestudeerden.

De Bachelor of Arts (Honours) cursus in Retail Marketing wordt ontwikkeld en uitgereikt door de University of Stirling , Schotland en wordt gegeven aan het Singapore Institute of Management. Het is een tweejarig programma voor gekwalificeerde kandidaten die werken of van plan zijn om in de detailhandel te werken. Het biedt een solide basis in de principes van de detailhandel - van een goed begrip van branding en communicatie tot strategisch management, digitale marketing en meer. Stirling-medewerkers zijn spraakmakende academici met een uitstekende internationale reputatie en alles wat u leert, weerspiegelt het nieuwste onderzoek en industrie-denken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Stirling

De opleiding Sustainable Events Management overschrijdt de grenzen tussen marketing, human resources, financiën, planning en andere zakelijke vaardigheden om multidiscipl ... [+]

Invoering

Gebeurtenissen variëren in omvang, schaal en complexiteit, van mega-evenementen tot een zakelijke bijeenkomst. Ze kunnen een breed scala aan activiteiten omvatten, van sport en cultuur tot productintroducties en fondsenwerving. Een succesvolle evenementenmanager moet over vaardigheden beschikken in een breed scala van vakgebieden. De opleiding Sustainable Events Management overschrijdt de grenzen tussen marketing, human resources, financiën, planning en andere zakelijke vaardigheden om multidisciplinaire, creatieve teamleiders te ontwikkelen die in staat zijn om het grootste evenement tot in het kleinste detail te organiseren. De ervaringsgerichte focus op evenementen als managementvorm vertegenwoordigt een creatieve en dynamische benadering die relevant is voor organisaties die ernaar streven te voldoen aan de ontspanningsbehoeften van de samenleving, terwijl ze een afgestudeerde produceren die goed thuis is in management, met expliciete vaardigheden en kennis op het gebied van zaken, management en marketing en het vermogen om in de praktijk toepassen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze bekroonde psychologiecursus bevindt zich op het snijvlak van interdisciplinair wetenschappelijk onderzoek. We richten ons op belangrijke maatschappelijke problemen, ... [+]

Overzicht

Waarom gedragen we ons zoals we doen en wat drijft ons gedrag? Als je geïnteresseerd bent in de geest, en in menselijk (maar ook dierlijk) gedrag, dan is psychologie iets voor jou.

Onze bekroonde psychologiecursus bevindt zich op het snijvlak van interdisciplinair wetenschappelijk onderzoek. We richten ons op belangrijke maatschappelijke problemen, zoals het opsporen van criminelen en het verbeteren van gezondheidsresultaten. Na de introductie van Psychology als biologische en sociale wetenschap, behandelen we onderwerpen die uiteenlopen van hersenfuncties, ontwikkeling en sociaal gedrag. Je ontwikkelt een diepe kennis en begrip van geest en gedrag.

Onze cursus werd erkend door de British Psychological Society voor onze innovatieve, door studenten geleide onderwijsinitiatieven en inzet voor het integreren van inzetbaarheid. Zij beschreef onze cursus als 'in de voorhoede van de door studenten geleide onderwijservaring in de psychologie in het VK', en loofde onze medewerkers, die 'duidelijk geven om het welzijn en de ontwikkeling van hun studenten en zorgen voor een verzorgende leeromgeving'.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Wat bepaalt de weerstand van een dier tegen ziekten? Waarom vertonen veel vrouwelijke dieren 'partnerkeuze'? Hoe kunnen we dieren helpen omgaan met vijandige omge ... [+]

Overzicht

Wat bepaalt de weerstand van een dier tegen ziekten? Waarom vertonen veel vrouwelijke dieren 'partnerkeuze'? Hoe kunnen we dieren helpen omgaan met vijandige omgevingen? In deze cursus bestudeer je de enorme verscheidenheid aan dieren op aarde en ontdek je de antwoorden op deze en vele andere zoekvragen.

We verkennen verwante aspecten van dierlijke biologie, waaronder dierlijk gedrag, ecologie, evolutie, celbiologie en fysiologie, evenals toegepaste aspecten van dierbehoud en -beheer.

Veldwerk zal een essentieel onderdeel van je training zijn. Naast veldwerk in Schotland, lopen er in jaar 4 twee optionele veldtochten. Eén vindt plaats in het Franse Cévennes-gebergte, dat een UNESCO World Biosphere Reserve is, en het andere in het Lopé National Park van Gabon, in het hart van West-Congo. Basin.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De voortreffelijkheid van onze cursus is geworteld in het Institute of Aquaculture, het toonaangevende internationale centrum en de grootste in zijn soort in de wereld. U ... [+]

Overzicht

Tegen 2050 wordt voorspeld dat de wereldbevolking 9,7 miljard bedraagt ​​en de vraag naar voedsel zal verdubbelen. Aquacultuur is een oplossing die al meer dan 50 procent van alle vis voor menselijke consumptie levert. Wereldwijd is aquacultuur de snelst groeiende voedselproductiesector en een van de grootste exportmarkten van Schotland. Onze aquatische omgevingen gezond, beschermd en duurzaam houden is van vitaal belang voor onze planeet.

Aquacultuur - of aquatische landbouw - is meer dan alleen 'viskweek'. Het omvat de cultuur van vele soorten, waaronder krokodillen en schildpadden. Onze cursus is de perfecte plek om je carrière in de aquacultuur te starten of om samen te werken met gerelateerde viskwekerij-, farmaceutische en biotechnologische bedrijven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Met onze cursus Business Computing onderzoekt u hoe kritieke computers voor bedrijven zijn en leert u hoe u computeroplossingen kunt maken om aan een groot aantal bedrijf ... [+]

Overzicht

Met onze cursus Business Computing onderzoekt u hoe kritieke computers voor bedrijven zijn en leert u hoe u computeroplossingen kunt maken om aan een groot aantal bedrijfsbehoeften te voldoen. Als onderdeel van je studie, ontwikkel je een basiskennis van het ontwerpen en bouwen van softwaresystemen en groei je een brede basis van vaardigheden door een combinatie van theorie en praktijk. De vaardigheden die u leert, worden zeer gewaardeerd door werkgevers - of het nu in de software-industrie zelf is of in een bredere en meer strategische context voor het ontwikkelen van IT-oplossingen voor elk bedrijf.

We zullen u helpen een sterke band op te bouwen met de industrie en u hebt tijdens jaar 3 de mogelijkheid om deel te nemen aan een zomervakantie van drie maanden of een stage van een jaar. Je hebt ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren via onze uitwisselingsprogramma's.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Celbiologie concentreert zich op de fundamentele eenheid van het leven en neemt je mee op een verkenning van de cellulaire en subcellulaire werelden die ten grondslag lig ... [+]

Overzicht

Celbiologie concentreert zich op de fundamentele eenheid van het leven en neemt je mee op een verkenning van de cellulaire en subcellulaire werelden die ten grondslag liggen aan de moderne biologie. Celbiologie is essentieel om te begrijpen hoe organismen zich ontwikkelen, hoe zij op hun omgeving reageren en hoe de zieke toestand verschilt van de gezonde toestand.

Recente ontwikkelingen in de celbiologie stellen celbiologen in staat om:

begrijp de basis van ziekten bij mensen, dieren en plantennieuwe behandelingen en therapieën voor ziekten ontwikkelenonderzoek de processen geassocieerd met verouderingde kwaliteit en kwantiteit van belangrijke voedselgewassen verbeterenontwikkelen van nieuwe en duurzame brandstoffende impact van veranderingen in het milieu op biologische systemen beoordelen... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze moderne wereld werkt vanwege computerwetenschappers. Het is een wereld waar de overgrote meerderheid van het wereldwijde geld alleen op computers bestaat en een comp ... [+]

Overzicht

Onze moderne wereld werkt vanwege computerwetenschappers. Het is een wereld waar de overgrote meerderheid van het wereldwijde geld alleen op computers bestaat en een computer kan een valse glimlach van een echte vertellen. Tegen 2020 zullen naar schatting 31 miljard apparaten op internet worden aangesloten.

Niet alleen geeft deze cursus je de theorie, maar je krijgt ook veel praktische ervaring met het ontwerpen, bouwen en analyseren van computersystemen. Je zult ook een goed begrip ontwikkelen van hoe computers werken, evenals effectieve computerprogrammering.

Onze afgestudeerden zijn zeer gewild. We helpen je bij het opbouwen van sterke banden binnen de branche en bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan een zomerstage van drie maanden of een stage van een jaar. Je krijgt ook de kans om diverse internationale lesmethoden te ervaren als je ervoor kiest om in het buitenland te studeren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze cursus biedt u een diep inzicht in de complexe relaties tussen omgevingen en hun bewoners. Je leert over het beleid en de beheersstrategieën die gericht zijn op het ... [+]

Overzicht

Onze wereld verandert. Menselijke interferentie in natuurlijke omgevingen neemt snel toe, samen met de groeiende concurrentie om ruimte en middelen. Als je een carrière in Conservation Biology and Management plant, is de University of Stirling de perfecte plek om je inzicht in de wereld waarin we leven te ontwikkelen en de planeet te beschermen.

Deze cursus biedt u een diep inzicht in de complexe relaties tussen omgevingen en hun bewoners. Je leert over het beleid en de beheersstrategieën die gericht zijn op het beschermen van onze biodiversiteit en de ecosysteemdiensten waarop de mens afhankelijk is.

Stirling is een geweldige plek om dit te bestuderen. We bevinden ons in de buurt van diverse landschappen en kunnen samenwerken met meer milieu- en natuurbeschermingsorganisaties dan ergens anders in het Verenigd Koninkrijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze cursus leert je de volledige reikwijdte van het leven: van bacteriën tot blauwe vinvissen, van enzymen tot ecosystemen. Gedurende de eerste twee jaar laten we je het ... [+]

Overzicht

Ben je geïnteresseerd in de evolutie van het gedrag van dieren, de genetische manipulatie van gewassen of de verborgen werelden van moleculaire en celbiologie? Ben je benieuwd hoe planten en dieren zullen reageren op klimaatverandering?

Onze cursus leert je de volledige reikwijdte van het leven: van bacteriën tot blauwe vinvissen, van enzymen tot ecosystemen. Gedurende de eerste twee jaar laten we je het breedst mogelijke perspectief in de biologie zien voordat je je specialiseert op basis van je interesses. Terwijl je je praktische vaardigheden ontwikkelt, raak je betrokken bij onderzoek en krijg je de kans om bij te dragen aan biologische ontdekkingen.

Naast veldwerk in Schotland, kunt u een inspirerende 10-daagse veldcursus ondernemen in het Parc National des Cévennes in Frankrijk, een UNESCO-reservaat met een enorme biodiversiteit en wilde bergschoonheid. Je kunt ook in het buitenland studeren via onze gevestigde connecties met Noord-Amerikaanse, Australische en Europese universiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze cursus behandelt de belangrijkste conceptuele kwesties van ecologie in de breedste zin van het woord, maar biedt ook praktische mogelijkheden om overdraagbare vaardi ... [+]

Overzicht

Mensen hebben een enorme impact op hun omgeving door middel van hulpbronnengebruik, aantasting van het leefmilieu en klimaatverandering. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om te begrijpen hoe onze acties het ecologische evenwicht op de hele planeet beïnvloeden.

We geven je een rigoureuze kennismaking met de wetenschap van de ecologie. Je zult begrijpen hoe dieren, planten, schimmels en micro-organismen interageren met hun omgeving, evenals de relatie tussen mensen en de rest van de biosfeer.

Deze cursus behandelt de belangrijkste conceptuele kwesties van ecologie in de breedste zin van het woord, maar biedt ook praktische mogelijkheden om overdraagbare vaardigheden te leren en ecologische relaties tussen alle soorten organismen te analyseren. We trainen u op het essentiële gebied en laboratoriumtechnieken, waaronder op onze inspirerende 10-daagse excursie in de Cevennen, Frankrijk, een landschap van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en een enorme biodiversiteit erkend door UNESCO.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Als je een gedegen wetenschapsdiploma wilt dat je ook lesgeeft en je outdooractiviteiten begeleidt, is deze unieke graad voor jou ontworpen. ... [+]

Overzicht

Als je een gedegen wetenschapsdiploma wilt dat je ook lesgeeft en je outdooractiviteiten begeleidt, is deze unieke graad voor jou ontworpen.

Onze cursus combineert de academische basis van onze Environmental Geography-graad met praktisch onderwijs over leidende en leidende groepen buitenshuis en biedt educatieve activiteiten met een geografische en milieukundige nadruk. Onze veldcursussen en praktijklessen zullen u hands-on ervaring geven en u zult de kernkwesties in geografie, landschapsevolutie, menselijke impact op het milieu, veldvaardigheden en milieugeschiedenis begrijpen.

Onze toonaangevende bergbeklimmers en outdoorspecialisten leren u leiderschap in de buitenlucht, bergbekwaamheid en milieueducatie. Bovendien ontvangt u de Mountain Leader Award, goedgekeurd door de Mountain Training Association. Dit is een fysiek veeleisende cursus die een bepaald niveau van gezondheid, fitheid en mobiliteit vereist.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Als je een carrière wilt hebben die de meest urgente milieu-uitdagingen van de wereld aanpakt, dan is dit de cursus voor jou. ... [+]

Overzicht

Als je een carrière wilt hebben die de meest urgente milieu-uitdagingen van de wereld aanpakt, dan is dit de cursus voor jou.

Milieuwetenschappers van vandaag worden uitgedaagd om oplossingen te vinden voor enkele van 's werelds meest urgente problemen, zoals klimaatverandering, vervuiling, verlies van biodiversiteit en de duurzame levering van energie, voedsel en schoon water.

Stirling is een knooppunt voor natuur- en milieuorganisaties. Het is een geweldige plek om Environmental Science te studeren. Wij waren een van de eerste Britse universiteiten die een Environmental Science-graad introduceerde en onze cursus is geaccrediteerd door het Institute of Environmental Sciences.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Als je een gedegen wetenschapsdiploma wilt dat je ook lesgeeft en je outdooractiviteiten begeleidt, is deze unieke graad voor jou ontworpen. ... [+]

Overzicht

Als je een gedegen wetenschapsdiploma wilt dat je ook lesgeeft en je outdooractiviteiten begeleidt, is deze unieke graad voor jou ontworpen.

De University of Stirling is een uitstekende plek om milieukunde te studeren, met onze geschiedenis van innovatie in milieuonderzoek en -studie. Deze cursus combineert de academische elementen van onze Environmental Science-graad met praktische training in navigatie en veiligheid in de open lucht. Je leert hoe je buitenprogramma's ontwerpt, leidt en levert met ecologische en ecologische leerresultaten.

Je onderzoekt de kernkwesties in geografie, landschapsevolutie, menselijke impact op het milieu en milieugeschiedenis. Ons veldonderwijs zal u fascineren en inspireren terwijl het de diverse natuurlijke en menselijke landschappen nabij Stirling exploiteert, en omvat bezoeken aan Zuid-Spanje of IJsland.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze Environmental Geography-cursus wil onze veranderende wereld begrijpen. Het is uniek in het overbruggen van milieu- en sociale wetenschappen en bij het verkennen van ... [+]

Overzicht

Ben je nieuwsgierig naar de relatie tussen mens en omgeving? Hoe mensen en plaatsen omgaan met landschap en natuur?

Onze Environmental Geography-cursus wil onze veranderende wereld begrijpen. Het is uniek in het overbruggen van milieu- en sociale wetenschappen en bij het verkennen van de dringende menselijke omgeving van de 21ste eeuw.

We zullen u veranderen in een Environmental Geographer met de expertise en vaardigheden om te onderzoeken, analyseren en communiceren hoe de veranderende omgeving ons leven beïnvloedt. Uw vermogen om geografische kwesties met verschillende ruimtelijke schalen, van mondiaal tot lokaal, te visualiseren en oplossingen aan te bieden voor enkele van onze meest urgente milieuproblemen, zal ervoor zorgen dat u zeer gegeerd bent bij een groot aantal werkgevers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Teaching Studeren Management aan de University of Stirling geeft u uitgebreid inzicht in de interne werking van bedrijven en andere organisaties. Onze deskundige docenten ... [+]

Overzicht

De University of Stirling Management School staat in de top 25 van het Verenigd Koninkrijk voor onderzoekseffecten in bedrijven en management, waardoor het de perfecte plek is om uw leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en rijke inzichten te krijgen in het hedendaagse zakelijke landschap.

Onze deskundige medewerkers hebben een track record van het voorbereiden van afgestudeerden op rollen bij enkele van 's werelds bekendste bedrijven, en alles wat we doen is ontworpen om u te voorzien van de praktische kennis die u nodig hebt om een ​​effectieve manager te worden. Je leert hoe je complexe problemen oplost door middel van analytische besluitvorming, verken organisatiestructuren en ontwikkel persoonlijke vaardigheden op het gebied van kritisch denken, teamwork en leiderschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Marine Biology is de studie van gespecialiseerde planten en dieren en hoe ze zich hebben aangepast aan de uitdagingen van het leven in een mariene omgeving. Het gaat ook ... [+]

Overzicht

Ben je gefascineerd door de oceanen en de rijke diversiteit aan organismen die hun diepten bewonen?

Marine Biology is de studie van gespecialiseerde planten en dieren en hoe ze zich hebben aangepast aan de uitdagingen van het leven in een mariene omgeving. Het gaat ook over de impact die menselijke activiteit heeft op de gezondheid van de oceanen.

Onze cursus is echt multidisciplinair. Het is gebaseerd op andere biologiedisciplines, waaronder ecologie en de natuur- en milieuwetenschappen, om een ​​habitat te begrijpen die ongeveer 71 procent van het aardoppervlak beslaat.

We leren je de dynamiek van aquatische systemen en de biologie van hun organismen. Je leert over de wetenschap van duiken en andere onderwatertechnieken. Onze mix van praktisch werk, veldwerk en onderzoeksprojecten zullen ervoor zorgen dat je klaar bent voor je carrière in de oceanen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Ben je gefascineerd door de creatieve mogelijkheden van technologie en software? Vind je het leuk om complexe problemen op te lossen als onderdeel van een team? Zo ja, ka ... [+]

Overzicht

Ben je gefascineerd door de creatieve mogelijkheden van technologie en software? Vind je het leuk om complexe problemen op te lossen als onderdeel van een team? Zo ja, kan software engineering de carrière voor u zijn. Je zult veel gevraagd zijn om de systemen te ontwikkelen die de basis en de lijm vormen van onze moderne wereld, en die onze ervaringen in communicatie, zaken, entertainment, gaming en gezondheidszorg transformeren.

Onze opleiding leert je creativiteit, logische analyse, probleemoplossing en hoe teamwork complexe systemen bouwt. Je zult praktijk en technieken bestuderen voor real-world softwareontwerp en bijbehorende programmeertechnologieën, en praktische ervaring opdoen in softwareontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Hoe kan fysieke activiteit onze gezondheid en ons welzijn beïnvloeden? Hoe reageren onze lichaamssystemen op acute oefeningen en passen ze zich aan aan training? Je kunt ... [+]

Overzicht

Hoe kan fysieke activiteit onze gezondheid en ons welzijn beïnvloeden? Hoe reageren onze lichaamssystemen op acute oefeningen en passen ze zich aan aan training? Je kunt het verschil zijn en levens veranderen met ons diploma in de sport- en bewegingswetenschap.

Als de officiële universiteit van Schotland voor Sporting Excellence, plaatsen we sport in het hart van alles wat we doen - van ons innovatief onderzoek dat de gezondheid van het land verbetert tot het voorbereiden van atleten op succes op het wereldtoneel. Daarom zijn we 1e in Schotland voor sportonderzoek (REF2014) en in de top 15 in Groot-Brittannië voor sportwetenschap (The Times and Sunday Times Good University Guide 2019).... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

We hebben met Forth Valley College en het bedrijfsleven samengewerkt aan de ontwikkeling van een volledig geïntegreerde opleiding in toegepaste biologische wetenschappen. ... [+]

Overzicht

Schotland wordt internationaal erkend vanwege zijn cruciale bijdragen aan de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen, medische technologieën, stamcellen, bioproductie en bio-informatica.

We hebben met Forth Valley College en het bedrijfsleven samengewerkt aan de ontwikkeling van een volledig geïntegreerde opleiding in toegepaste biologische wetenschappen. Onze cursus maakt een verschil door het probleem van tekorten aan vaardigheden in de levenswetenschappen op te lossen. We geven u technische expertise en vaardigheid in de essentiële praktische en onderzoeksvaardigheden die werkgevers zoeken.

Je studie zal beginnen met fundamentele wetenschap en laboratoriumvaardigheden voordat je je richt op de cellulaire en moleculaire aspecten van biologische wetenschappen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

We hebben onze Applied Computing-cursus ontwikkeld met onze zakelijke partners in de IT-sector om hun tekorten aan vaardigheden op te lossen. Onze informatica-afgestudeer ... [+]

Overzicht

We hebben onze Applied Computing-cursus ontwikkeld met onze zakelijke partners in de IT-sector om hun tekorten aan vaardigheden op te lossen. Onze informatica-afgestudeerden hebben een uitstekende staat van dienst in het vinden van goedbetaalde banen vanwege onze focus op praktische expertise.

Terwijl je studeert, ga je verder van de fundamenten van computersystemen en softwareontwikkeling tot geavanceerde kennis van kunstmatige intelligentie en computerbeveiliging. Je leert alles wat je nodig hebt om een ​​zeer inzetbare en gewilde IT-professional te worden.

We leveren deze cursus samen met Forth Valley College om de kennis op beide sites te combineren. Onze medewerkers zijn actief in onderzoek en werken samen met de industrie om de cursus te helpen evolueren volgens de behoeften van de ICT-sector, zowel in Schotland als over de hele wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Wiskunde gaat over diepe schoonheid, de rush-achtige opwinding van het 'ah ha'-moment en het vinden van elegante oplossingen. Het is de relatie in patronen, syste ... [+]

Overzicht

Wiskunde gaat over diepe schoonheid, de rush-achtige opwinding van het 'ah ha'-moment en het vinden van elegante oplossingen. Het is de relatie in patronen, systemen, big data, technologieën en wetenschap.

Wiskundige training ontwikkelt specifieke vaardigheden en brede analytische expertise, die in alle beroepen worden gewaardeerd. Er is ook een bijzondere vraag naar afgestudeerden die niet alleen kwantitatieve vaardigheden hebben, maar ook weten hoe ze te gebruiken.

Deze cursus biedt die gewilde combinatie - door onze manier van lesgeven en onze focus op real-world toepassingen van zowel wiskundige als statistische technieken. U gebruikt de rekenlaboratoria voor wiskunde bijvoorbeeld als een integraal onderdeel van uw leerproces, waardoor uw studie even veel experimenteel als theoretisch is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Wiskundige training ontwikkelt specifieke vaardigheden en brede analytische expertise, die in alle beroepen worden gewaardeerd. Er is ook een bijzondere vraag naar afgest ... [+]

Overzicht

Houd je van nummers zoals anderen genieten van muziek, poëzie of kunst? Vind je het leuk om wiskunde te gebruiken om fenomenen uit de echte wereld te verklaren en problemen op te lossen?

Wiskundige training ontwikkelt specifieke vaardigheden en brede analytische expertise, die in alle beroepen worden gewaardeerd. Er is ook een bijzondere vraag naar afgestudeerden die niet alleen kwantitatieve vaardigheden hebben, maar ook weten hoe ze te gebruiken.

Deze cursus biedt die gewilde combinatie - door onze manier van lesgeven en onze focus op real-world toepassingen van zowel wiskundige als statistische technieken. U gebruikt de rekenlaboratoria voor wiskunde bijvoorbeeld als een integraal onderdeel van uw leerproces, waardoor uw studie even veel experimenteel als theoretisch is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Stirling

Als u een carrière in de accountancy of de financiële sector plant, is studeren aan de University of Stirling het perfecte startpunt. Stirling behoort tot de top 15 van d ... [+]

Overzicht

Als u een carrière in de accountancy of de financiële sector plant, is studeren aan de University of Stirling het perfecte startpunt. Stirling behoort tot de top 15 van de Britse plaatsen om Accountancy te studeren, met een 100% inzetbaarheid, 5-sterrendagen en viervoudige branche-accreditatie.

Een boekhoudkundige graad stelt u in staat financiële informatie voor te bereiden, te presenteren en te interpreteren voor een breed scala van organisaties, en de vaardigheden die u leert, zullen beleggers, geldschieters, management en anderen in staat stellen om belangrijke beslissingen te nemen op basis van financiële feiten.

De ideale weg naar een loopbaan in de accountancy combineert een universitair diploma met erkende professionele kwalificaties. Ons Accountancy-programma is gecreëerd met dit in het achterhoofd, en een succesvolle afronding van de cursus zorgt ervoor dat veel professionele instanties u aanzienlijke vrijstellingen van hun examens geven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Vrijwel elke beslissing die genomen wordt in onze snel veranderende sociale, commerciële en technologische wereld draait om economische factoren. Wat veroorzaakt inflatie ... [+]

Overzicht

Vrijwel elke beslissing die genomen wordt in onze snel veranderende sociale, commerciële en technologische wereld draait om economische factoren. Wat veroorzaakt inflatie? Hoe kan de werkloosheid worden verminderd? Hoe werken energie- en milieumarkten? Grote vragen zoals deze vragen om grote antwoorden, en met een economie-diploma van de University of Stirling bent u perfect geplaatst om uw steentje bij te dragen aan de beantwoording ervan.

Onze Economics-cursus staat op de derde plaats in Schotland en op plaats 15 in Groot-Brittannië (The Times and Sunday Times Good University Guide 2018). Onze deskundige medewerkers zullen u inzicht geven in professionele praktijken door middel van hun geavanceerde onderzoek en koppelingen naar de industrie. Je bent ook vrij om je studie te combineren met een van de acht andere cursussen, waardoor je je aandacht richt op een specifiek gebied dat een aanvulling is op je groeiende kennis van economie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Als u een carrière in de accountancy of de financiële sector plant, is studeren aan de University of Stirling het perfecte startpunt. Stirling behoort tot de top 15 van d ... [+]

Overzicht

Als u een carrière in de accountancy of de financiële sector plant, is studeren aan de University of Stirling het perfecte startpunt. Stirling behoort tot de top 15 van de Britse plaatsen om accountancy en financiën te studeren (The Times en Sunday Times Good University Guide 2018) en biedt 5-sterren onderwijs en viervoudige branche-accreditatie.

Met Accountancy en financiën studeren kun je financiële informatie voorbereiden, presenteren en interpreteren voor een breed scala aan organisaties, en de vaardigheden die je leert zullen investeerders, geldschieters, management en anderen in staat stellen om belangrijke beslissingen te nemen op basis van financiële feiten. Onze gecombineerde cursus Accountancy en financiën bevat inhoud die specifiek is gericht op het betreden van de bank- en beleggingssector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
University of Stirling,
Stirling, Schotland, FK9 4LA GB