Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

 • Een top 50-universiteit in de Guardian University Guide 2019.
 • Geclassificeerd als de beste moderne universiteit in Londen. *
 • Times Higher Education Awards 2018 genomineerde voor 'University of the Year'
 • De beste moderne universiteit in Londen voor studenttevredenheid **

De University of West London biedt niet alleen onderwijs van hoge kwaliteit dat nauw verbonden is met werkgelegenheid, maar plaatst de student ook in een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap. De universiteit heeft £ 150 miljoen geïnvesteerd in een nieuwe campus op haar Ealing-locatie om de leerervaringen en sociale ervaringen van studenten te verbeteren; de ontwikkeling omvatte een nieuwe bibliotheek, een gerenoveerde studentenunie, nieuwe onderwijsfaciliteiten en nieuwe studio's voor het studentenradiostation.

 • De universiteit ligt in West-Londen, aan de rand van een van de meest succesvolle zakenregio's van het Verenigd Koninkrijk, 'The Golden Mile', en is ook uitstekend verbonden met de stad. Een reis met de metro of trein van 20 minuten brengt u van / naar het centrum van Londen of naar / van de luchthaven Heathrow.
 • De University of West London , de Career University, is de modernste universiteit van Londen voor inzetbaarheid: 98% van de studenten heeft binnen zes maanden na afstuderen werk of volgt een vervolgopleiding.
 • UWL heeft nauwe banden met de industrie, waaronder nationale en multinationale organisaties.
 • Alle scholen beschikken over hooggekwalificeerd personeel met een schat aan industriële ervaring op het door hen gekozen vakgebied en zijn vastbesloten om de vaardigheden en loopbaanambities van studenten te ontwikkelen.
 • De universiteit beschikt over speciaal gebouwde accommodatie op hun locatie in Brentford, met een gratis pendelbus tussen campussen en Ealing Broadway.
 • De universiteit heeft een levendige studentengemeenschap en alle studenten hebben de mogelijkheid om betrokken te raken bij de studentenvakbond, die een breed scala aan samenlevingen en speciale evenementen hebben die voor iedereen geschikt zijn.

UWL biedt twee hoofdinvoeringen; elk jaar in januari en september, evenals in mei voor de uitgebreide Masters-programma's. Voor studenten in hun eerste jaar van UG- of PG-studie biedt de universiteit ook jaarlijks maximaal 100 internationale ambassadeursbeurzen (ter waarde van maximaal £ 5.000), zodat je alle reden hebt om je studie in West-Londen aan te vragen.

Een levendige locatie

De universiteit bevindt zich in levendige en veilige gebieden in West-Londen, waar studenten multinationale gemeenschappen voor hun deur kunnen verwachten. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en ook een gratis pendelbus tussen UWL 's westelijke locaties in Londen en het station Ealing Broadway. Het is minder dan 30 minuten met de metro naar het hart van de stad met Cross Rail om de vervoersverbindingen verder te verbeteren.

UWL heeft in totaal drie sites. Twee locaties zijn te vinden in West-Londen - Brentford en Ealing - en de derde in Reading, waar studenten Verpleegkunde en Verloskunde specifiek worden gastgezin. De Ealing-site is gevestigd in een aantrekkelijke historische wijk met veel cafés en parken en ligt dicht bij het winkelcentrum Ealing Broadway (de thuishaven van mode, schoonheid, elektriciteit, telecommunicatie en boodschappen). De site zelf is de primaire UWL , maar biedt ook onderdak aan verschillende coffeeshops en restaurants, de Students 'Union Gym en bar. Verdere sportfaciliteiten zoals een voetbalveld en een cricketgroen zijn ook lokaal te vinden in Ealing.

De Brentford-locatie is een moderne faciliteit met 11 verdiepingen, gemakkelijk herkenbaar bij het reizen langs de M4-gang en is ook de thuishaven van Paragon Lets; de speciaal gebouwde accommodatie van de universiteit. Station Brentford - op minder dan vijf minuten lopen - biedt directe treinverbindingen naar Londen Waterloo of vanuit de stad richting Windsor.

In en rondom Campus

Nieuwe voorzieningen

Als onderdeel van het herontwikkelingsproject dat UWL onlangs voltooide, werd een verscheidenheid aan nieuwe onderwijs- en leerfaciliteiten gecreëerd op zowel de Ealing- als Brentford-locaties. Onder hen is een 24-uurs toegangsbibliotheek, een onechte rechtszaal, gespecialiseerde radiostudio's, een volledig uitgerust theater en gespecialiseerde simulatiecentra voor studenten die studeren bij het College voor Verpleegkunde, Verloskunde en Gezondheidszorg. Onlangs werd een Food Innovation Lab gelanceerd, net als de Westmont Enterprise Hub - een start-up incubator en het Faringdon Center, dat gronddoordringende radartechnologie herbergt. Een nieuwe vluchtsimulator (Flight Pad) moet ook binnenkort worden geopend.

Studentenvakbond

UWL Students 'Union (UWLSU) werd in 2017 erkend als de Best Students' Union in Engeland **. Het belangrijkste doel van de studentenunie is om zowel individuele studenten als de studentenorganisatie als geheel te vertegenwoordigen. Studenten kunnen ook deelnemen aan een van de door studenten beheerde verenigingen op de campus, met een verscheidenheid om uit te kiezen. UWLSU heeft ook een eigen bar, een koffiebar en een fitnessruimte waar studenten het hele jaar door van kunnen profiteren.

behuizing

Veilig en veilig wonen is een noodzaak voor internationale studenten tijdens hun studie aan de universiteit. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor internationale studenten die in Londen studeren, waaronder privéaccommodatie, gedeelde huisvesting of Paragon Lets.

Paragon Lets is de site voor studentenhuisvesting op het UWL , gerund door Notting Hill Housing en wordt sterk aanbevolen voor eerstejaars studenten. Deze speciaal gebouwde studentenwoningen zijn gelegen op de locatie Brentford. Alle kamers hebben breedbandinternet en een eigen toilet en douche. Gemeenschappelijke keukens en eetruimtes zijn uitgerust voor elke groep van acht kamers.

Pendelbus

De universiteit erkent dat studenten tijdens het studeren willen verkennen wat Londen te bieden heeft en helpt dit door een gratis pendelbus aan te bieden om de sites met de belangrijkste vervoersverbindingen te verbinden. De UWL Shuttle Bus-service verbindt Ealing Broadway (Central Line, District Line, Circle Line, Cross Rail en hoofdlijntreinen) met de locatie Brentford (5 minuten lopen naar het centraal station van Brentford). Tussendoor stopt het ook op de Ealing-site en het station South Ealing (lijn van Piccadilly), zodat studenten alle gelegenheid krijgen om hun tijd in de stad optimaal te benutten.

Plekken om te studeren

De University of West London is een officieel erkende Britse openbare instelling die geaccrediteerde cursussen aanbiedt op de volgende studieniveaus:

 • undergraduate
 • Postgraduate.

Geïntegreerde Foundation-cursussen (als onderdeel van een diploma), Extended Masters en pre-sessieke cursussen Engels worden ook aangeboden.

De universiteit biedt een gevarieerd portfolio van niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen op de volgende academische scholen:

 • London College of Music
 • London School of Film, Media
 • School voor Menselijke en Sociale Wetenschappen
 • College voor verpleegkunde, verloskunde en gezondheidszorg
 • De Claude Littner Business School
 • School of Law and Criminology
 • London Geller College voor gastvrijheid en toerisme
 • School of Computing and Engineering

De introductieroute

Het Course Inquiries-team van de University of West London is altijd beschikbaar om studenten te helpen bij het kiezen van de juiste cursus uit een volledig spectrum van kunst-, bedrijfs-, gezondheids- en mediacursussen. Dit omvat een passende stichting of Engelse cursus als de student niet over de juiste cursus beschikt. rangen om direct in een diploma te gaan.

Niet-gegradueerde applicaties

Internationale studenten die een undergraduate cursus aanvragen kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij UWL via het online aanvraagformulier van de universiteit . Als alternatief kunnen studenten zich aanmelden met behulp van de Universities en Colleges Admissions Service (UCAS).

Postdoctorale toepassingen

Kandidaten voor postdoctorale cursussen moeten rechtstreeks een aanvraag indienen bij de universiteit via het online formulier . Postdoctorale toepassingen worden in overweging genomen samen met referentenrapporten (indien nodig) en studenten moeten mogelijk ook een interview bijwonen.

Honoraria en beurzen

Collegegeld

Buitenlandse studenten van de University of West London moeten de volledige kosten van hun studie betalen. Het niveau van de vergoeding dat de student moet betalen, is afhankelijk van bepaalde vereisten. De vereisten zullen ook variëren afhankelijk van het studieniveau en de gekozen opleiding.

Studenten moeten £ 3000 van hun vergoeding betalen als een niet-restitueerbare aanbetaling als ze een aanbieding van de universiteit accepteren. Voor degenen wier honoraria worden betaald door een buitenlandse sponsor, is de volledige betaling van de kosten tijdens of vóór de inschrijving verplicht.

Meer informatie over de vereisten voor collegegeld is te vinden op de website van de universiteit.

Ambassador Scholarships

De Universiteit van West-Londen biedt elk academisch jaar tot 100 internationale ambassadeursbeurzen aan studenten in hun eerste jaar van ofwel UG- of PG-studie. Deze beurzen bieden financiële steun (via een korting op het collegegeld van het eerste jaar) aan excellente studenten die ambassadeur willen worden voor de universiteit.

Voorbehoud:

* D e Times / Sunday Times Good University Guide 2018.
** Nationale studentenenquête (NSS) 2017.
Dit zijn de meest recente cijfers volgens de Employment Performance Indicators (EPI), uitgegeven door HESA, het HESA van het Hoger Onderwijs in 2018.
NB: Moderne universiteiten worden gedefinieerd als instellingen voor hoger onderwijs waaraan universiteitsstatus werd toegekend in en na 1992. UWL ontving de hierboven vermelde ranglijsten in vergelijking met alle andere moderne universiteiten die gerangschikt staan ​​in de genoemde gidsen / enquêtes.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

UWL University of West London

Op deze BA in Accounting en Finance leert u de principes van boekhouding en financiën en ontwikkelt u de belangrijkste vaardigheden die u nodig hebt om te slagen in de fi ... [+]

Deze cursus behaalde een 100% algemene tevredenheid in de Nationale Studenten Enquête 2017

Overzicht

Tijdens deze cursus leert u de principes van boekhouding en financiën, en ontwikkelt u de belangrijkste vaardigheden die u nodig hebt om te slagen in de financiële markt.

Deze cursus heeft tot doel je potentieel te realiseren en tegelijkertijd je vaardigheden en werkvooruitzichten te vergroten. Wij bieden u alle tools, technieken en ervaring die u nodig hebt om te slagen in een uiterst competitieve financiële wereld.

Onze docenten zijn professioneel gekwalificeerd en hebben in de branche gewerkt, waardoor u profiteert van hun ervaring en kennis.

Waarom kiezen voor deze cursus ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Bereid jezelf voor op een carrière in een internationale zakelijke omgeving met een diploma in International Business Management. Deze cursus is ontworpen om u te helpen ... [+]

We waren gerangschikt in de top tien van moderne universiteiten in Engeland voor studenttevredenheid met onze Business Studies-cursussen in de Nationale Studenten Enquête 2016. *

Overzicht

Bereid jezelf voor op een carrière in een internationale zakelijke omgeving met een diploma in International Business Management. Deze cursus is ontworpen om u te helpen de vele uitdagingen van de complexe, dynamische en opwindende zakelijke wereld aan te gaan. We hebben deze cursus ontwikkeld in samenwerking met publieke en private lokale bedrijfsorganisaties om u een realistisch inzicht te geven in het hedendaagse zakelijke landschap.

Waarom kiezen voor deze cursus?

We combineren academisch leren met de nadruk op praktijkervaring, zodat we ervoor zorgen dat ons lesgeven in de klas wordt geïnformeerd door het nieuwste onderzoek en de nieuwste internationale werkwijzen. Je leert essentiële zakelijke functies in een internationale context en de invloeden van cultuur op internationaal management. We geven u de informatie, hulpmiddelen, technieken en ervaring die u nodig hebt om creatieve oplossingen te bedenken voor alle zakelijke problemen. De kennis die je tijdens deze cursus zult opdoen, is een echte kans om een ​​lonende carrière te beginnen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Geaccrediteerd door het Instituut voor Reizen en Toerisme en onderwezen door ervaren academici, dit is echt een beroepsgerichte cursus om je carrière te starten. ... [+]

Volgens de Guardian University Guide 2019 waren we 2e geëvenaard in Londen en 26e gelijk in het Verenigd Koninkrijk voor onze cursussen hospitality, event management en toerisme.

OverzichtKrijg een vliegende start van je carrière! Deze spannende cursus is ontworpen om de vaardigheden en ervaring op te bouwen die u nodig hebt om te werken in managementfuncties in de luchtvaartindustrie. Geaccrediteerd door het Instituut voor Reizen en Toerisme en onderwezen door ervaren academici, dit is echt een beroepsgerichte cursus om je carrière te starten.Waarom kiezen voor deze cursus?Je bevindt je op slechts 12 kilometer van London Heathrow, een van 's werelds drukste internationale luchthavens. Onze sterke banden met Heathrow Airport Limited en andere luchtvaartbedrijven stellen ons in staat om gastsprekers van toonaangevende professionals uit de sector te regelen. Dit helpt je om inzicht te krijgen in het vakgebied van de luchtvaart en stelt je bloot aan de diversiteit van de industrie. In je laatste jaar van je studie, zul je een onderzoeksproject van je eigen keuze met betrekking tot de luchtvaartindustrie uitvoeren, waarbij je de academische theorie die je hebt verkregen en je werkervaring in de praktijk brengt.Loopbaan en studievoortgang Je diploma kan je overal brengen, maar enkele van de meest populaire carrières voor afgestudeerden zijn een reeks managementfuncties binnen de luchtvaart en het toerisme.Onze afgestudeerden gaan aan de slag voor een breed scala van internationale luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, luchtvaartagentschappen, cateringbedrijven tijdens de vlucht en internationale vrachtorganisaties. Deze omvatten:British AirwaysVirgin Atlantic AirwaysLufthansaLondon City AirportLonden Heathrow.Hoewel deze cursus het meest geschikt is voor mensen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Deze dynamische cursus biedt je de kans om meer te leren over modemerken en marketing, en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de wereldwijde modebranche, o ... [+]

Overzicht

Deze dynamische cursus biedt je de kans om meer te leren over modemerken en marketing, en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de wereldwijde modebranche, op de gespecialiseerde gebieden van merkbeheer en marketing.

U hebt toegang tot een aantal faciliteiten zoals de nieuwe, volledig uitgeruste:digitaal printbureaufotografische studiografiek studioon-site bibliotheek (met een zeer uitgebreid aanbod aan databases, boeken en tijdschriften om uw onderzoek te ondersteunen).Waarom kiezen voor deze cursus?Je ontwikkelt een goed begrip van de marketingstrategieën voor alle soorten retailers, van value high street tot luxe sectoren. Het begeleidt studenten door specialismen zoals marktonderzoek, consumentengedrag, creatieve strategische marketingcommunicatie, digitale marketingmedia, merkbeheer en luxe branding. Je zult een appreciatie van marketing waarderen in een bredere context door rekening te houden met aspecten zoals ethiek, sociale marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen.Je krijgt ook de kans om de huidige trends op internationale internationale markten te onderzoeken en onderzoekt marketingcommunicatie. Je leert de huidige creatieve media te gebruiken en een sterk oog te ontwikkelen voor hedendaagse en toekomstige modetrends.Je zult actief leren met behulp van:Case-studies in de industriepraktische studioapparatuurdigitale studio'stijdschriftendatabasesLezing ondersteuningDLO's met BlackboardAdobe SuiteLynda.com.Voorbereiding op een professionele toekomst binnen het door jou gekozen gebied van het modemerk en marketingvelden in het tweede jaar, stelt je in staat om voor een bedrijf te werken of om freelance ontwikkelende zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. Je ontwikkelt een aantal belangrijke vaardigheden in communicatie in mode- en marketingcommunicatie en mondiaal bewustzijn.Gedurende de cursus, werk je aan het verbeteren van je:communicatie- en presentatievaardighedencreatieve managementvaardighedenprobleemoplossend vermogennumeriek vermogen.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Deze cursus stimuleert een intellectuele en praktijkgerichte ondervraging van het muziektheater en geeft de acteur / zanger respect voor de verschillende eisen van geschr ... [+]

We waren 5e in Londen voor muziekcursussen door de Guardian University Guide 2019.

OverzichtDeze cursus stimuleert een intellectuele en praktijkgerichte ondervraging van het muziektheater en geeft de acteur / zanger respect voor de verschillende eisen van geschreven tekst en muziek.Waarom kiezen voor deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor studenten met een praktische expertise op het gebied van de uitvoering en ze willen deze vaardigheden in actor-zangtraining verder ontwikkelen om toegang te krijgen tot de professionele wereld van de uitvoering. De individuele verkenning van 'sense over sound' is een opvallend en onderscheidend kenmerk van deze cursus.

Het belangrijke werk van Feldenkrais ondersteunt zowel de fysieke als de vocale (gezongen en gesproken) ontwikkeling van onze acteurszangers. Naast het verwerven van een sterke uitvoeringsdiscipline, tracht de cursus elke student te ontwikkelen als een geïnspireerde, zelfdenkende beoefenaar met het vermogen originele muziektheaterwerken te ontwerpen en uit te voeren - veel van dit baanbrekende werk zal worden voltooid in samenwerking met Mercury Musicals. . ... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

UWL University of West London

IT-vaardigheden zijn nooit veel gevraagd geweest, dus we hebben dit diploma ontwikkeld om u te helpen de belangrijkste vaardigheden en kennis te verwerven die door de bed ... [+]

Volgens de Guardian University Guide 2019 stonden we op de tweede plaats in Londen en de 21e in het VK voor onze cursussen Computer Science.

Nr.1 voor studenttevredenheid voor Computer Science-cursussen in Londen - The Complete University Guide 2018.

Overzicht

IT-vaardigheden zijn nooit veel gevraagd geweest, dus we hebben dit diploma ontwikkeld om u te helpen de belangrijkste vaardigheden en kennis te verwerven die door de bedrijven van vandaag worden gewaardeerd. Om u voor te bereiden op werk, richt deze cursus zich op praktische vaardigheden, beïnvloed door het nieuwste onderzoek en door de vereisten van de industrie.

Deze cursus is geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology (IET) met de status Volledige geïntegreerde engineering (IEng).Waarom kiezen voor deze cursus?Deze cursus behandelt theorie en praktijk, variërend van essentiële vaardigheden tot spannende onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie. Je leert over de fundamenten en de wetenschap achter computer- en softwareontwikkeling. Praktisch leren omvat het ontwerpen en ontwikkelen van softwaresystemen voor een verscheidenheid aan toepassingen, gaande van mobiele systemen tot grootschalige toepassingen voor bedrijven. Wij zijn lid van het Academic Developer Program en Alliance of leading firms. We zijn ook bezig met het zoeken naar British Computer Society Accreditation.Loopbaan en studievoortgangIT-afgestudeerden hebben over het algemeen een goede staat van dienstbetrekking en vooruitgang in hun professionele werk. Populaire paden voor afgestudeerden van deze cursus zijn onder andere webontwikkeling en software-architectuur. Carrières voor afgestudeerden van deze cursus zijn onder meer:interactie ontwerpersoftware architectsoftware ontwikkelaarsysteem analistwebontwikkelaar.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Wil je weten waardoor mensen zich gedragen en denken op de manier zoals zij dat doen? Als u geïnteresseerd bent in het begrijpen van de processen die van invloed zijn op ... [+]

No.2 in Londen voor studenttevredenheid voor psychologiecursussen - The Complete University Guide 2018.

We waren 2e in Londen voor Psychologiecursussen door de Guardian University Guide 2019.Overzicht

Wil je weten waardoor mensen zich gedragen en denken op de manier zoals zij dat doen? Als u geïnteresseerd bent in het begrijpen van de processen die van invloed zijn op hoe mensen denken, zich gedragen, voelen en communiceren, dan is dit de cursus voor u.

We hebben een scala aan gespecialiseerde apparatuur en software, evenals toegewijde kamers beschikbaar om studenten te ondersteunen bij het uitvoeren van hun dissertatieprojecten en worden gebruikt tijdens het lesgeven waar nodig.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

UWL University of West London

Deze professioneel geaccrediteerde cursus biedt u de belangrijkste analytische en praktische vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​gecharterde civiele of structu ... [+]

Volgens de Guardian University Guide 2019 stonden we op de tweede plaats in Londen en in de top 10 van universiteiten in Engeland voor onze cursussen Civiele Techniek.

No.1 in het VK voor studenttevredenheid voor civiele ingenieursopleidingen - De complete universitaire gids 2018.Overzicht

Deze professioneel geaccrediteerde cursus biedt u de belangrijkste analytische en praktische vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​gecharterde civiele of structurele ingenieur te worden.

De expertise van toonaangevende branche-adviseurs en bedrijven komt rechtstreeks in uw geaccrediteerde graad terecht. Je krijgt een volledig inzicht in de belangrijkste civieltechnische disciplines van structuren, geotechniek, waterbouwkunde en snelwegtechniek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Deze opwindende cursus is ontwikkeld als antwoord op de behoeften van de huidige muziekindustrie. Het is bedoeld voor muzikanten die hun eigen prestaties, schrijfvaardigh ... [+]

We waren 5e in Londen voor muziekcursussen door de Guardian University Guide 2019.

Overzicht

Deze opwindende cursus is ontwikkeld als antwoord op de behoeften van de huidige muziekindustrie. Het is bedoeld voor muzikanten die hun eigen prestaties, schrijfvaardigheden en technische kennis willen ontwikkelen om de opname van muziek te ondersteunen en essentiële 'knowhow' uit de sector te verwerven om een ​​succesvolle carrière te starten.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Tijdens de cursus heb je een scala aan spannende opties om te studeren, waaronder live geluid, muziekonderwijs of experimenteel geluid. Je zult waardevolle ervaring opdoen in:

uitvoeren in verschillende genres, en in verschillende live-omgevingen (inclusief locaties in heel Londen)deelnemen aan werkgerelateerde activiteiten gefaciliteerd door ons eigen bedrijf voor commerciële producties (W5-producties)lopende opname- en productiesessies; schrijven en arrangeren voor bands en ensembles, en muzikaal regisseur zijn.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of West London
Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 (0) 20 8231 2440