UWL University of West London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

 • Een top 50-universiteit in de Guardian University Guide 2019.
 • Geclassificeerd als de beste moderne universiteit in Londen. *
 • Times Higher Education Awards 2018 genomineerde voor 'University of the Year'
 • De beste moderne universiteit in Londen voor studenttevredenheid **

De University of West London biedt niet alleen onderwijs van hoge kwaliteit dat nauw verbonden is met werkgelegenheid, maar plaatst de student ook in een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap. De universiteit heeft £ 150 miljoen geïnvesteerd in een nieuwe campus op haar Ealing-locatie om de leerervaringen en sociale ervaringen van studenten te verbeteren; de ontwikkeling omvatte een nieuwe bibliotheek, een gerenoveerde studentenunie, nieuwe onderwijsfaciliteiten en nieuwe studio's voor het studentenradiostation.

 • De universiteit ligt in West-Londen, aan de rand van een van de meest succesvolle zakenregio's van het Verenigd Koninkrijk, 'The Golden Mile', en is ook uitstekend verbonden met de stad. Een reis met de metro of trein van 20 minuten brengt u van / naar het centrum van Londen of naar / van de luchthaven Heathrow.
 • De University of West London , de Career University, is de modernste universiteit van Londen voor inzetbaarheid: 98% van de studenten heeft binnen zes maanden na afstuderen werk of volgt een vervolgopleiding.
 • UWL heeft nauwe banden met de industrie, waaronder nationale en multinationale organisaties.
 • Alle scholen beschikken over hooggekwalificeerd personeel met een schat aan industriële ervaring op het door hen gekozen vakgebied en zijn vastbesloten om de vaardigheden en loopbaanambities van studenten te ontwikkelen.
 • De universiteit beschikt over speciaal gebouwde accommodatie op hun locatie in Brentford, met een gratis pendelbus tussen campussen en Ealing Broadway.
 • De universiteit heeft een levendige studentengemeenschap en alle studenten hebben de mogelijkheid om betrokken te raken bij de studentenvakbond, die een breed scala aan samenlevingen en speciale evenementen hebben die voor iedereen geschikt zijn.

UWL biedt twee hoofdinvoeringen; elk jaar in januari en september, evenals in mei voor de uitgebreide Masters-programma's. Voor studenten in hun eerste jaar van UG- of PG-studie biedt de universiteit ook jaarlijks maximaal 100 internationale ambassadeursbeurzen (ter waarde van maximaal £ 5.000), zodat je alle reden hebt om je studie in West-Londen aan te vragen.

Een levendige locatie

De universiteit bevindt zich in levendige en veilige gebieden in West-Londen, waar studenten multinationale gemeenschappen voor hun deur kunnen verwachten. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en ook een gratis pendelbus tussen UWL 's westelijke locaties in Londen en het station Ealing Broadway. Het is minder dan 30 minuten met de metro naar het hart van de stad met Cross Rail om de vervoersverbindingen verder te verbeteren.

UWL heeft in totaal drie sites. Twee locaties zijn te vinden in West-Londen - Brentford en Ealing - en de derde in Reading, waar studenten Verpleegkunde en Verloskunde specifiek worden gastgezin. De Ealing-site is gevestigd in een aantrekkelijke historische wijk met veel cafés en parken en ligt dicht bij het winkelcentrum Ealing Broadway (de thuishaven van mode, schoonheid, elektriciteit, telecommunicatie en boodschappen). De site zelf is de primaire UWL , maar biedt ook onderdak aan verschillende coffeeshops en restaurants, de Students 'Union Gym en bar. Verdere sportfaciliteiten zoals een voetbalveld en een cricketgroen zijn ook lokaal te vinden in Ealing.

De Brentford-locatie is een moderne faciliteit met 11 verdiepingen, gemakkelijk herkenbaar bij het reizen langs de M4-gang en is ook de thuishaven van Paragon Lets; de speciaal gebouwde accommodatie van de universiteit. Station Brentford - op minder dan vijf minuten lopen - biedt directe treinverbindingen naar Londen Waterloo of vanuit de stad richting Windsor.

In en rondom Campus

Nieuwe voorzieningen

Als onderdeel van het herontwikkelingsproject dat UWL onlangs voltooide, werd een verscheidenheid aan nieuwe onderwijs- en leerfaciliteiten gecreëerd op zowel de Ealing- als Brentford-locaties. Onder hen is een 24-uurs toegangsbibliotheek, een onechte rechtszaal, gespecialiseerde radiostudio's, een volledig uitgerust theater en gespecialiseerde simulatiecentra voor studenten die studeren bij het College voor Verpleegkunde, Verloskunde en Gezondheidszorg. Onlangs werd een Food Innovation Lab gelanceerd, net als de Westmont Enterprise Hub - een start-up incubator en het Faringdon Center, dat gronddoordringende radartechnologie herbergt. Een nieuwe vluchtsimulator (Flight Pad) moet ook binnenkort worden geopend.

Studentenvakbond

UWL Students 'Union (UWLSU) werd in 2017 erkend als de Best Students' Union in Engeland **. Het belangrijkste doel van de studentenunie is om zowel individuele studenten als de studentenorganisatie als geheel te vertegenwoordigen. Studenten kunnen ook deelnemen aan een van de door studenten beheerde verenigingen op de campus, met een verscheidenheid om uit te kiezen. UWLSU heeft ook een eigen bar, een koffiebar en een fitnessruimte waar studenten het hele jaar door van kunnen profiteren.

behuizing

Veilig en veilig wonen is een noodzaak voor internationale studenten tijdens hun studie aan de universiteit. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor internationale studenten die in Londen studeren, waaronder privéaccommodatie, gedeelde huisvesting of Paragon Lets.

Paragon Lets is de site voor studentenhuisvesting op het UWL , gerund door Notting Hill Housing en wordt sterk aanbevolen voor eerstejaars studenten. Deze speciaal gebouwde studentenwoningen zijn gelegen op de locatie Brentford. Alle kamers hebben breedbandinternet en een eigen toilet en douche. Gemeenschappelijke keukens en eetruimtes zijn uitgerust voor elke groep van acht kamers.

Pendelbus

De universiteit erkent dat studenten tijdens het studeren willen verkennen wat Londen te bieden heeft en helpt dit door een gratis pendelbus aan te bieden om de sites met de belangrijkste vervoersverbindingen te verbinden. De UWL Shuttle Bus-service verbindt Ealing Broadway (Central Line, District Line, Circle Line, Cross Rail en hoofdlijntreinen) met de locatie Brentford (5 minuten lopen naar het centraal station van Brentford). Tussendoor stopt het ook op de Ealing-site en het station South Ealing (lijn van Piccadilly), zodat studenten alle gelegenheid krijgen om hun tijd in de stad optimaal te benutten.

Plekken om te studeren

De University of West London is een officieel erkende Britse openbare instelling die geaccrediteerde cursussen aanbiedt op de volgende studieniveaus:

 • undergraduate
 • Postgraduate.

Geïntegreerde Foundation-cursussen (als onderdeel van een diploma), Extended Masters en pre-sessieke cursussen Engels worden ook aangeboden.

De universiteit biedt een gevarieerd portfolio van niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen op de volgende academische scholen:

 • London College of Music
 • London School of Film, Media
 • School voor Menselijke en Sociale Wetenschappen
 • College voor verpleegkunde, verloskunde en gezondheidszorg
 • De Claude Littner Business School
 • School of Law and Criminology
 • London Geller College voor gastvrijheid en toerisme
 • School of Computing and Engineering

De introductieroute

Het Course Inquiries-team van de University of West London is altijd beschikbaar om studenten te helpen bij het kiezen van de juiste cursus uit een volledig spectrum van kunst-, bedrijfs-, gezondheids- en mediacursussen. Dit omvat een passende stichting of Engelse cursus als de student niet over de juiste cursus beschikt. rangen om direct in een diploma te gaan.

Niet-gegradueerde applicaties

Internationale studenten die een undergraduate cursus aanvragen kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij UWL via het online aanvraagformulier van de universiteit . Als alternatief kunnen studenten zich aanmelden met behulp van de Universities en Colleges Admissions Service (UCAS).

Postdoctorale toepassingen

Kandidaten voor postdoctorale cursussen moeten rechtstreeks een aanvraag indienen bij de universiteit via het online formulier . Postdoctorale toepassingen worden in overweging genomen samen met referentenrapporten (indien nodig) en studenten moeten mogelijk ook een interview bijwonen.

Honoraria en beurzen

Collegegeld

Buitenlandse studenten van de University of West London moeten de volledige kosten van hun studie betalen. Het niveau van de vergoeding dat de student moet betalen, is afhankelijk van bepaalde vereisten. De vereisten zullen ook variëren afhankelijk van het studieniveau en de gekozen opleiding.

Studenten moeten £ 3000 van hun vergoeding betalen als een niet-restitueerbare aanbetaling als ze een aanbieding van de universiteit accepteren. Voor degenen wier honoraria worden betaald door een buitenlandse sponsor, is de volledige betaling van de kosten tijdens of vóór de inschrijving verplicht.

Meer informatie over de vereisten voor collegegeld is te vinden op de website van de universiteit.

Ambassador Scholarships

De Universiteit van West-Londen biedt elk academisch jaar tot 100 internationale ambassadeursbeurzen aan studenten in hun eerste jaar van ofwel UG- of PG-studie. Deze beurzen bieden financiële steun (via een korting op het collegegeld van het eerste jaar) aan excellente studenten die ambassadeur willen worden voor de universiteit.

Voorbehoud:

* D e Times / Sunday Times Good University Guide 2018.
** Nationale studentenenquête (NSS) 2017.
Dit zijn de meest recente cijfers volgens de Employment Performance Indicators (EPI), uitgegeven door HESA, het HESA van het Hoger Onderwijs in 2018.
NB: Moderne universiteiten worden gedefinieerd als instellingen voor hoger onderwijs waaraan universiteitsstatus werd toegekend in en na 1992. UWL ontving de hierboven vermelde ranglijsten in vergelijking met alle andere moderne universiteiten die gerangschikt staan ​​in de genoemde gidsen / enquêtes.

Locaties

Londen

University of West London

Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 (0) 20 8231 2440