Ulearn

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ulearn Universum

Ulearn werkt samen met meer dan 100 universiteiten in het VK, de VS en Canada.

Het Ulearn universum omvat prestigieuze universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en biedt honderden cursussen, waaronder de meest gewilde, op carrière gerichte cursussen, die door de populairste domeinen bladeren.

Ulearn - Investeren in de toekomst

Ulearn is opgericht om aan de behoeften van online leren in de onderwijssector te voldoen. We bieden een uitgebreide portfolio van services aan aanbieders van voortgezet onderwijs, en werken ook rechtstreeks samen met leerlingen en werkgevers die onderwijs en training van hoge kwaliteit aanbieden.

We hebben ons de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in innovatieve training, het aanbieden van leerlingplaatsen, NVQ's, geletterdheids- en rekenkwalificaties, certificaatprogramma's en korte cursussen die voldoen aan de behoeften van werkgevers en personen die geïnteresseerd zijn in het opschalen en uitbreiden van hun kennisbasis.

Onze programma's zijn ontworpen om de bestaande interne opleidingsmogelijkheden van werkgevers aan te vullen en de kennis en vaardigheden van elke leerling te verbeteren door hun kerncompetenties te toetsen aan nationale normen. Met een team met een achtergrond uit het onderwijs en de industrie, hebben we de juiste mix van academische en praktische ervaring om uitzonderlijke op maat gemaakte trainingsoplossingen te bieden aan werkgevers en studenten, terwijl we FE-leveranciers ondersteunen om kritische doelen te bereiken.

Onderwijsdiensten

Ulearn wil toekomstige studenten helpen de juiste keuzes voor hun toekomst te maken. We bieden een uitzonderlijke educatieve ervaring om je te helpen slagen in een snel bewegende, wereldwijd concurrerende wereld tijdens het studeren.

Ulearn voordeel

Als je wilt studeren aan de universiteit in het hart van de stad die zich richt op het veranderen van de wereld voor een betere toekomst, kies je de juiste plek. We gebruiken geen speciale formules om studenten te selecteren. We kijken naar de aanvraag van elke aanvrager, academisch en persoonlijk, om studenten te selecteren die bij onze gemeenschap passen met een volledig scala aan achtergronden.

Ulearn Education - Partnerships

Ulearn Education is een onderwijsintermediair en is trots om aan te kondigen dat we nauw samenwerken met DMU bij het faciliteren van universitaire samenwerkingsverbanden.

Ulearn Education heeft een breed scala aan contacten op verschillende universiteiten in het hoger onderwijs over de hele wereld, waaronder het VK, en is van plan om wereldwijde samenwerkingsverbanden op te bouwen door middel van samenwerkingsverbanden met gelijkgestemde instellingen over de hele wereld. Partnerships verbeteren uw wereldwijde merk en versnellen uw groei.

Partnerschappen kunnen verschillende activiteiten omvatten, zoals gezamenlijk onderzoek , voortdurende professionele ontwikkeling, uitwisseling van docenten of studenten , culturele ontmoetingen of onderwijsinitiatieven .

Onlangs hadden vice-kanselier en griffier van de "Universiteit van Gambia" en vice-kanselier van de Universiteit van Sialkot een formele vergadering met partnerschapsafdelingen van DMU en beide partijen hebben expliciet de intentie uitgesproken om deel te nemen aan GPA (Algemene Progressieovereenkomst) en TNE ( Innovatief transnationaal onderwijs).

122178_ScreenShot2019-10-03at9.59.57PM.png 122179_ScreenShot2019-10-03at10.00.09PM.png

Ulearn - Je vriendelijke opnamemanager

Ulearn wijdt een vriendelijke counselor die expertise heeft in het beheren van studentopnames en andere studentvereisten.

Wij van Ulearn helpen je om naadloos naar je universiteit te verhuizen - van het organiseren van IELTS-opleidingen tot studentenvisa, toelatingsformaliteiten en ook accommodatie. We hebben goede ervaring in het helpen van studenten bij het vinden van een plaats aan de beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk en helpen ook bij het voltooien van een studentvriendelijke en budgetvriendelijke accommodatie.

Je krijgt al voordat je aankomt ondersteuning, die je helpt bij het toelatingsproces. Ons studentenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alle hulp die je nodig hebt bij opnames of vragen die je hebt. We organiseren ook campusrondleidingen als je graag een ervaring uit de eerste hand van de universiteit hebt voordat je je aanmeldt.

Met academische, emotionele en praktische ondersteuning van Ulearn kun je je best doen en je volledig op je studie concentreren.

Hoe Ulearn kan helpen

Ons team van vriendelijke internationale adviseurs zal je alle hulp bieden die je nodig hebt om je aan te passen aan het studentenleven in Engeland. Ze zullen je adviseren over persoonlijke of welzijnskwesties met betrekking tot immigratie, je verblijf afronden, contact maken met andere studenten van dezelfde universiteit

Ulearn adviseurs zijn ook expert in het geven u informatie en advies over een breed scala aan onderwerpen, van het openen van een bankrekening, studentenpas, beurzen en beurzen, het registreren met een arts en je weg te vinden.

Als je ervaring uit de eerste hand van de universiteit nodig hebt voordat je lid wordt, organiseren we ook vriendelijke universiteitsrondleidingen, zodat je rond de universiteitscampus kunt lopen en ervaring uit de eerste hand kunt hebben over de universiteitscampus, bibliotheek en kunt praten met studenten die studeren aan de universiteit .

Locaties

Halifax

Address
The Elsie Whiteley Innovation Centre
Hopwood Lane

HX1 5ER Halifax, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden