Lees de Officiële Beschrijving

Studenten vormen de kern van alles wat we doen bij University Centre Reaseheath .

De faculteit Landbouw en Diergeneeskunde is een plaats waar academische excellentie en studenttevredenheid hand in hand gaan om onze studenten een unieke ervaring te bieden op het gebied van hoger onderwijs.

Onze portfolio van programma's is ontworpen in overleg met de industrie en zorgt ervoor dat onze graden de academische kennis en praktische vaardigheden opleveren die werkgevers nodig hebben en willen. Dit zorgt ervoor dat onze afgestudeerden zeer succesvol zijn in de banenmarkt, met veel gaan werken voor blue-chip bedrijven.

In de afgelopen jaren heeft de campus meer dan £ 50 miljoen pond aan investering gekend in geavanceerde onderwijsfaciliteiten en studentenresources, zoals accommodatie op locatie met meer gepland in de komende jaren.

In onze laatste beoordeling van de kwaliteit van het hoger onderwijs in Reaseheath, prees de Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) de kwaliteit en de verbetering van de mogelijkheden van studenten om te leren. Ze vonden geen verbeterpunten en identificeerden veel goede werkwijzen.

De 'Reaseheath Experience' is iets dat veel van onze oud-studenten ons vertelden dat het de leukste tijd van hun leven was. We willen dat onze studenten slagen in hun gekozen loopbaan en we erkennen dat high-performers zowel door ervaring als door formeel leren leren.

Waarom University Centre Reaseheath ?

Onze campus, gelegen in het landelijke Cheshire, heeft topklasse, industriestandaard, onderwijsfaciliteiten maar heeft nog steeds een vriendelijke, ondersteunende atmosfeer - een combinatie die zowel academische excellentie als studenttevredenheid levert.

 • Onze opleidingen bieden u de mogelijkheid om een ​​reeks van in de industrie erkende secundaire kwalificaties te bestuderen.
 • 87% van onze studenten zegt dat het personeel enthousiast is over wat ze leren. Onderzoek naar studentenervaring 2016
 • Krijg inzichten in de sector door middel van stages, wetenschappelijk onderzoek en door middel van excursies en studiereizen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.
 • Vorig jaar behaalde 1 van de 5 Reaseheath-studenten een diploma met eer van eerste klas of onderscheiding.
 • "De Higher Education-programma's van Reaseheath zijn uitstekend en de kwaliteit en verbetering van de leermogelijkheden van studenten hebben de Britse verwachtingen overtroffen."
 • Quality Assurance Agency (QAA) voor Review 2014 voor het hoger onderwijs
 • De algemene tevredenheid van de studenten over onze opleidingen voor het hoger onderwijs bedraagt ​​83%. Onderzoek naar studentenervaring 2016

Onze faciliteiten

De afgelopen jaren is £ 50 miljoen geïnvesteerd in faciliteiten op de campus, waaronder een manege, een toonaangevend voedingscentrum, sportfaciliteiten, een wetenschappelijke tuinbouwfaciliteit, uniek in het Verenigd Koninkrijk, een dierencentrum en een dierentuin.

Een verdere investering van £ 31 miljoen in onze studentenhuisvesting, agrotechnologiecentrum en sportfaciliteiten is gepland voor de komende vier jaar.

Je leerervaring

Reaseheath biedt een ondersteunende leeromgeving met een focus op de beroepsopleiding. Onze cursussen zorgen ervoor dat afgestudeerden vertrekken met de kennis, vaardigheden en kwalificaties waar werkgevers naar op zoek zijn.

We ondersteunen onze studenten met:

 • Lesgeven in kleine groepen met een hoog niveau van individuele ondersteuning
 • Docenten met uitgebreide branche-ervaring
 • Hoog aantal lesuren met docenten
 • Specialistische faciliteiten
 • Mogelijkheden voor studiereizen in het buitenland
 • Sterke banden met werkgevers
 • Voor de industrie relevante programma's die overdraagbare vaardigheden aanbieden
 • Aanvullende kwalificaties om uw carrièrevooruitzichten verder te verbeteren.

Extra Kwalificaties

Onze opleidingen bieden u de mogelijkheid om een ​​reeks secundaire kwalificaties te studeren. Deze specifieke kwalificaties worden naast je cursus gevolgd en bieden de mogelijkheid om door de industrie erkende kwalificaties te behalen.

Aanvullende kwalificaties zijn specifiek voor elk vakgebied. Waar mogelijk willen we deze als onderdeel van je studieprogramma aanbieden, maar voor sommigen kunnen gesubsidieerde kosten in rekening worden gebracht.

Werkgevers hebben naast een diploma vaak branchespecifieke kwalificaties nodig, dus deze praktische kwalificaties kunnen het loopbaanperspectief en de inzetbaarheid vergroten. Ze bieden branchegerelateerde vaardigheden en trainingen die werkgevers zoeken naar en bieden afgestudeerden een leidende positie in een competitieve banenmarkt.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

University Centre Reaseheath

De cursus omvat gespecialiseerde modules en praktische ervaring met een reeks van huiselijke en gezelschapssoorten, waardoor studenten het gedrag en welzijn van veel vers ... [+]

De Bachelor's Degree in Animal Behavior and Welfare kan worden gevolgd door het doen van studies in post-graduate onderwijs of als alternatief werkzaam in de industrie.

De cursus omvat gespecialiseerde modules en praktische ervaring met een reeks van huiselijke en gezelschapssoorten, waardoor studenten het gedrag en welzijn van veel verschillende dieren kunnen begrijpen, zowel in gevangenschap als in het wild. Studenten worden tijdens het eerste jaar op Reaseheath onderwezen met behulp van de dierentuin-gelicentieerde faciliteiten op de campus, met een vervolgstudie in de jaren 2 en 3 die uitsluitend wordt uitgevoerd aan de universiteit van Chester.

Werk in het veld vergroot je kennis van het gedrag van dieren en er is een mogelijkheid voor proefschriftwerk waarmee je met docenten kunt werken aan relevante unieke onderzoeksprojecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nantwich
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Centre Reaseheath

Het programma omvat belangrijke diergeneeskundige modules zoals de zoogdierbiologie en diergeneeskundige microbiologie en immunologie, waarmee afgestudeerden toegang krij ... [+]

De cursus richt zich op de wetenschap achter de nieuwste ontwikkelingen in de paardenindustrie.

Het programma omvat belangrijke diergeneeskundige modules zoals de zoogdierbiologie en diergeneeskundige microbiologie en immunologie, waarmee afgestudeerden toegang krijgen tot een breed scala aan paraveterinaire postdoctorale cursussen en werkgelegenheidskansen. De modules bevatten belangrijke laboratoriumvaardigheden die tijdens de opleiding worden ontwikkeld en die leiden tot de mogelijkheid voor studenten om samen te werken met industriële partners.

De links met 'live' onderzoeksprojecten en mogelijkheden om nieuwe, verbeterde wetenschappelijke laboratoriumfaciliteiten te gebruiken, creëren een levendige en goed toegeruste omgeving voor het uitvoeren van niet-geslaagde proefschriften.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nantwich
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Centre Reaseheath

Dit programma is ontwikkeld met uitgebreide input van de industrie om ervoor te zorgen dat de afgestudeerden de nodige combinatie van kennis, vaardigheden en ervaring heb ... [+]

Deze cursus concentreert zich op de atletische prestaties van het paard en de ruiter, en bereidt studenten voor op een carrière in hippische prestaties, coaching of teamprestatiebeheer.

Dit programma is ontwikkeld met uitgebreide input van de industrie om ervoor te zorgen dat de afgestudeerden de nodige combinatie van kennis, vaardigheden en ervaring hebben om een ​​bijdrage te kunnen leveren aan het succes en de groei van de paardensportprestatiesector.

De cursus richt zich op de onderliggende factoren die van invloed zijn op de prestaties, neemt kwantitatieve methoden aan om de prestaties te beoordelen en evalueert vervolgens een reeks technieken om de prestaties te verbeteren en de impact van externe factoren op het succes te beoordelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nantwich
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Centre Reaseheath

De cursus omvat specialistische modules en praktische ervaring waarbij studenten vaardigheden en kennis opdoen op gebieden als identificatie van soorten, live-vangmethode ... [+]

De Bachelor's Degree in Wildlife Conservation and Ecology is gericht op degenen die een carrière in natuurbehoud willen ontwikkelen en biedt een unieke combinatie van academische studie met hands-on training en ervaring op het gebied van natuurbehoud, ecologie en natuur.

De cursus omvat specialistische modules en praktische ervaring waarbij studenten vaardigheden en kennis opdoen op gebieden als identificatie van soorten, live-vangmethoden, populatiebeheer en strategieën om soorten en biodiversiteit effectief te behouden.

Werk in het veld vergroot je kennis over natuurbehoud, ecologie en dieren in het wild, en er is een kans voor dissertatie in het laatste jaar met ecologisch veldwerk. Hierdoor kunnen studenten met docenten werken aan relevante unieke onderzoekservaringen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nantwich
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Centre Reaseheath
Website
Telefoonnr.
(+44)1270 613284