University Centre Reaseheath

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studenten vormen de kern van alles wat we doen bij University Centre Reaseheath .

De faculteit Landbouw en Diergeneeskunde is een plaats waar academische excellentie en studenttevredenheid hand in hand gaan om onze studenten een unieke ervaring te bieden op het gebied van hoger onderwijs.

Onze portfolio van programma's is ontworpen in overleg met de industrie en zorgt ervoor dat onze graden de academische kennis en praktische vaardigheden opleveren die werkgevers nodig hebben en willen. Dit zorgt ervoor dat onze afgestudeerden zeer succesvol zijn in de banenmarkt, met veel gaan werken voor blue-chip bedrijven.

In de afgelopen jaren heeft de campus meer dan £ 50 miljoen pond aan investering gekend in geavanceerde onderwijsfaciliteiten en studentenresources, zoals accommodatie op locatie met meer gepland in de komende jaren.

In onze laatste beoordeling van de kwaliteit van het hoger onderwijs in Reaseheath, prees de Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) de kwaliteit en de verbetering van de mogelijkheden van studenten om te leren. Ze vonden geen verbeterpunten en identificeerden veel goede werkwijzen.

De 'Reaseheath Experience' is iets dat veel van onze oud-studenten ons vertelden dat het de leukste tijd van hun leven was. We willen dat onze studenten slagen in hun gekozen loopbaan en we erkennen dat high-performers zowel door ervaring als door formeel leren leren.

Waarom University Centre Reaseheath ?

Onze campus, gelegen in het landelijke Cheshire, heeft topklasse, industriestandaard, onderwijsfaciliteiten maar heeft nog steeds een vriendelijke, ondersteunende atmosfeer - een combinatie die zowel academische excellentie als studenttevredenheid levert.

 • Onze opleidingen bieden u de mogelijkheid om een ​​reeks van in de industrie erkende secundaire kwalificaties te bestuderen.
 • 87% van onze studenten zegt dat het personeel enthousiast is over wat ze leren. Onderzoek naar studentenervaring 2016
 • Krijg inzichten in de sector door middel van stages, wetenschappelijk onderzoek en door middel van excursies en studiereizen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.
 • Vorig jaar behaalde 1 van de 5 Reaseheath-studenten een diploma met eer van eerste klas of onderscheiding.
 • "De Higher Education-programma's van Reaseheath zijn uitstekend en de kwaliteit en verbetering van de leermogelijkheden van studenten hebben de Britse verwachtingen overtroffen."
 • Quality Assurance Agency (QAA) voor Review 2014 voor het hoger onderwijs
 • De algemene tevredenheid van de studenten over onze opleidingen voor het hoger onderwijs bedraagt ​​83%. Onderzoek naar studentenervaring 2016

Onze faciliteiten

De afgelopen jaren is £ 50 miljoen geïnvesteerd in faciliteiten op de campus, waaronder een manege, een toonaangevend voedingscentrum, sportfaciliteiten, een wetenschappelijke tuinbouwfaciliteit, uniek in het Verenigd Koninkrijk, een dierencentrum en een dierentuin.

Een verdere investering van £ 31 miljoen in onze studentenhuisvesting, agrotechnologiecentrum en sportfaciliteiten is gepland voor de komende vier jaar.

Je leerervaring

Reaseheath biedt een ondersteunende leeromgeving met een focus op de beroepsopleiding. Onze cursussen zorgen ervoor dat afgestudeerden vertrekken met de kennis, vaardigheden en kwalificaties waar werkgevers naar op zoek zijn.

We ondersteunen onze studenten met:

 • Lesgeven in kleine groepen met een hoog niveau van individuele ondersteuning
 • Docenten met uitgebreide branche-ervaring
 • Hoog aantal lesuren met docenten
 • Specialistische faciliteiten
 • Mogelijkheden voor studiereizen in het buitenland
 • Sterke banden met werkgevers
 • Voor de industrie relevante programma's die overdraagbare vaardigheden aanbieden
 • Aanvullende kwalificaties om uw carrièrevooruitzichten verder te verbeteren.

Extra Kwalificaties

Onze opleidingen bieden u de mogelijkheid om een ​​reeks secundaire kwalificaties te studeren. Deze specifieke kwalificaties worden naast je cursus gevolgd en bieden de mogelijkheid om door de industrie erkende kwalificaties te behalen.

Aanvullende kwalificaties zijn specifiek voor elk vakgebied. Waar mogelijk willen we deze als onderdeel van je studieprogramma aanbieden, maar voor sommigen kunnen gesubsidieerde kosten in rekening worden gebracht.

Werkgevers hebben naast een diploma vaak branchespecifieke kwalificaties nodig, dus deze praktische kwalificaties kunnen het loopbaanperspectief en de inzetbaarheid vergroten. Ze bieden branchegerelateerde vaardigheden en trainingen die werkgevers zoeken naar en bieden afgestudeerden een leidende positie in een competitieve banenmarkt.

Locaties

Nantwich

University Centre Reaseheath

Telefoonnr.
(+44)1270 613284

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden