University for the Creative Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Introductie van de University for the Creative Arts

 • We geven al 160 jaar creatief onderwijs
 • We zijn de op één na grootste aanbieder van creatief onderwijs in Europa
 • Gevestigd in het schilderachtige Surrey en Kent, hebben we campussen in Canterbury, Epsom, Farnham en Rochester
 • We bieden pre-degree, undergraduate en postgraduate onderwijs aan de volgende generatie creatievelingen
 • Onze Business School for the Creative Industries is de eerste in zijn soort in het VK.

In het hart van de creatieve industrie

Als gespecialiseerde kunstinstelling zijn we 100% creatief. Onze studenten ontwikkelen hun vaardigheden en denken in omgevingen die de studio's in de creatieve industrie nabootsen, samen met collega's op cursussen over kunst, zaken en technologie.

Met een Oscar bekroonde filmmakers en animators, wereldberoemde modeontwerpers, tv-presentatoren en genomineerden voor de Turner-prijs zijn slechts enkele van UCA's spraakmakende afgestudeerden die de wereld hebben verrijkt met hun creatieve talenten. Onderwezen en begeleid door onze ervaren, aan de industrie verbonden academische staf, profiteren onze studenten van de voordelen van studeren aan de hoogst gerangschikte creatieve specialist in het VK.

Onze reputatie

Het afgelopen jaar hebben we onze positie als de hoogst gerangschikte creatieve specialist in het VK verstevigd:

 • We zijn door The Times en Sunday Times Good University Guide 2019 uitgeroepen tot Moderne Universiteit van het Jaar .
 • Als 25e gerangschikt in de THE 'Table of Tables' die de top dertig Britse instellingen identificeert op basis van een gemiddelde rangschikking over meerdere ranglijsten.
 • De Guardian League Table 2020 positioneert ons als 13e van alle Britse universiteiten.
 • Wij zijn de hoogst geplaatste gespecialiseerde creatieve universiteit in alle drie de Britse ranglijsten (The Times en Sunday Times Good University Guide, de Guardian League Table en de Complete University Guide).
 • Wij zijn de nr. 1 gespecialiseerde creatieve universiteit van het VK voor inzetbaarheid in de meest recente bestemmingen van Leavers in Higher Education (DLHE) 2018. 96,9% van onze afgestudeerden heeft een baan of studeert binnen zes maanden na afstuderen.
 • Het Office for Student heeft de kwaliteit van ons onderwijs erkend en ons 'Gold' toegekend in het Teaching Excellence Framework.
 • Onze studenten winnen regelmatig prijzen voor alle creatieve onderwerpen. Het afgelopen jaar hebben onze studenten prestigieuze prijzen gewonnen in creatieve sectoren zoals architectuur, grafisch ontwerp, beeldende kunst, fotografie, film, animatie en ambachten.
 • Het nieuwste Research Exercise Framework (REF 2014) bevestigt onze positie als een van de top tien onderzoeksgemeenschappen in kunst en design , met 93% van ons onderzoek aangewezen als internationaal erkend voor kwaliteit, en 64% van onze onderzoeksinzendingen geclassificeerd als wereldleidend en internationaal uitstekend in termen van originaliteit, betekenis en degelijkheid.

The Handheld Shooter

Kanselier - Professor Dame Magdalene Odundo DBE

Professor Dame Magdalene Odundo is een internationaal gerenommeerde keramiste wiens werk zich in openbare en particuliere collecties over de hele wereld bevindt. Ze werd UCA's tweede kanselier in juni 2018, als opvolger van Dame Zandra Rhodes die kanselier Emerita wordt.

Na haar afstuderen aan de Farnham-campus van UCA, toen bekend als West Surrey College of Art & Design, ontwikkelde Dame Magdalene de techniek waarmee ze haar stukken bouwt, gebruikmakend van traditionele Oegandese praktijken en andere bronnen, waaronder Mexicaans aardewerk en Griekse Cycladische beeldhouwkunst.

Dame Magdalene was van 2001 tot 2016 hoogleraar keramiek aan UCA Farnham voordat ze werd ingehuldigd als professor Emerita en heeft onderscheidingen ontvangen van culturele en educatieve instellingen in het VK, Afrika en de VS.

Kanselier Emerita - Dame Zandra Rhodes DBE RDI

Dame Zandra Rhodes is UCA's kanselier Emerita en was van 2010 tot 2018 onze eerste kanselier.

Dame Zandra is een van 's werelds meest herkenbare, vooraanstaande en opwindende modeontwerpers. Ze heeft haar carrière gebouwd op de basis van hard werken en vastberadenheid waarvan wij geloven dat ze onze studenten zal inspireren en motiveren om te slagen in hun gekozen loopbaan.

Dame Zandra heeft een speciale relatie met UCA, nadat ze een van onze oprichtende instellingen, The Medway College of Design, heeft bezocht. Haar moeder was ook docent aan de universiteit.

Strategische visie

Erkend worden als een wereldwijde autoriteit op het gebied van creatieve kunsten, creatieve technologieën en bedrijven voor de creatieve industrie.

Behind the scenes shot from Martas Martinsones films last shooting day, I got on the production only for the last day to shoot some BTS and help out as 2nd AC

Waarom studeren aan UCA?

Met een Oscar bekroonde filmmakers, wereldberoemde modeontwerpers, tv-presentatoren, beroemde juweliers en Turner Prize-genomineerden zijn slechts enkele van de spraakmakende afgestudeerden van de University for the Creative Arts .

Als gespecialiseerde creatieve kunstenuniversiteit hebben we een unieke gemeenschap gecreëerd voor onze studenten, waar gelijkgestemde mensen kunnen delen in het creatieve proces en elkaar kunnen inspireren. Samenwerking tussen cursussen wordt aangemoedigd, met beeldende kunstenaars die studeren met beginnende filmmakers en modeontwerpers die samenwerken met architecten. Op deze manier profiteren onze studenten van blootstelling aan verschillende disciplines.

Als u ervoor kiest om bij ons te studeren, krijgt u de vrijheid om uw eigen persoonlijke stijl te ontdekken door een winnende combinatie van branchegerichte cursussen, ultramoderne faciliteiten en inspirerend, deskundig personeel.

Het leven als student bij UCA

Creativiteit is de energie die iedereen hier aandrijft om uit te vinden, te verkennen en samen te werken. Wanneer je aan UCA studeert, krijg je de kans om jezelf onder te dompelen in een ongeëvenaarde creatieve sfeer, je eigen stijl te vinden en het buitengewone te creëren.

Bij UCA word je omringd door mensen met dezelfde passies als jij. Onze campussen bieden hypermoderne creatieve omgevingen, vol met de nieuwste apparatuur en middelen. Elk weerspiegelt de daar bestudeerde onderwerpen en creëert unieke gemeenschappen van kunstenaars, ontwerpers, makers, schrijvers en onderzoekers.

Locaties

Canterbury

Address
UCA Canterbury,
New Dover Road

CT1 3AN Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Epsom

Address
UCA Epsom,
Ashley Road

KT18 5BE Epsom, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Farnham

Address
UCA Farnham,
Falkner Road

GU9 7DS Farnham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Rochester

Address
UCA Rochester,
Fort Pitt

ME1 1DZ Rochester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Maidstone

Address
The Maidstone Studios,
Vinters Park

ME14 5NZ Maidstone, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Molesey

Address
Royal School of Needlework,
Apartment 12a,
Hampton Court Palace

KT8 9AU Molesey, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden