University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College of Engineering en Exacte Wetenschappen bestaat uit zeven academische scholen werken over de grenzen van wetenschap en techniek in het onderwijs, onderzoek en het vertalen van kennis. Onze focus en bijdrage aan de samenleving is opgebouwd rond drie kernthema's van het Science Frontiers, Advanced Manufacturing en veerkracht, energie en duurzaamheid. Word lid van onze internationale gemeenschap en delen in onze opmerkelijke prestaties.

Birmingham is een werkelijk wereldwijde universiteit produceren van toonaangevend onderzoek. We profiteren van de onderlinge samenwerking met een breed scala van internationale instellingen en gastheer van een grote internationale gemeenschap van onderzoekers en studenten. Met meer dan 5000 internationale studenten uit meer dan 150 landen, en 31% van onze wetenschappelijke staf uit het buitenland, onze campus is echt een divers en wereldwijd plaats, die de helderste en beste internationale studenten en medewerkers aantrekt.

Birmingham is uitdagend en het ontwikkelen van grote geesten voor meer dan een eeuw geweest. Gekenmerkt door een traditie van innovatie, onderzoek aan de universiteit een nieuwe weg in, naar voren geschoven de grenzen van kennis en maakte een impact hebben op het leven van mensen. We zetten deze traditie voort vandaag en hebben ambities voor een toekomst die ons werk en de erkenning van de naam Birmingham zal inbedden op het internationale toneel.

In het College of Engineering en Exacte Wetenschappen bieden wij een top-kwaliteit educatieve ervaring voor al onze studenten. U zal toetreden tot onze community lang voordat je daadwerkelijk beginnen studeren met ons en het is een gemeenschap zul je een deel van de lange blijven nadat je bent afgestudeerd.

Elke dag bij ons is anders. U kunt uw dag beginnen met het leren van het personeel die het maken van een echt verschil voor de wereld, of je zou kunnen uitvoeren van een diepgaand onderzoek naar nieuwe oplossingen voor de huidige problemen te vinden. Daarna kunt u in het vinden van wat casting staal eruit ziet, of het navigeren en programmeren van robots.

Plus, bieden we zo veel meer dan een graad. Buiten labs, lezingen en tutorials, zijn er tal van mogelijkheden om mee te doen: invoegen in uw departementale maatschappij, in een poging een nieuwe sport, of zelfs het ontwerpen en bouwen van een raceauto.

Door ons te verbinden, dan heb je een ongeëvenaarde student ervaring combineert hands-on leren met een kans om te doen wat je echt genieten ontvangen. Bekijk onze dag in het leven films om te begrijpen hoe u uw tijd zou kunnen vormen met ons, of lees onze huidige student profielen te begrijpen waarom ze dol op studeren met ons.

Locaties

Birmingham

University of Birmingham

Address
University of Birmingham
Edgbaston
Birmingham

B15 2TT Birmingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 121 414 3344