University of Hull

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Hull werd opgericht in 1927 en is daarmee de 14e oudste universiteit in Engeland. Met een trotse geschiedenis van academische excellentie en van het creëren en inspireren van levensveranderend onderzoek, bieden we de perfecte combinatie van erfgoed en hoogwaardige technologie, allemaal in een vriendelijke en betaalbare studentenstad.

Onderwijs en onderzoek excellentie

Hull heeft een zilveren prijs gewonnen in het Government's Teaching Excellence Framework (TEF 2018), dat excellentie in onderwijzen en leren aan Britse universiteiten en hogescholen erkent en gespecialiseerd is in een breed scala aan hoogwaardige postdoctorale onderwezen cursussen en postdoctoraal onderzoek.

We staan in de top 50 van universiteiten voor onderzoeksmacht (REF 2014) en zijn ongelooflijk ambitieus over onze onderzoeksagenda. We gaan de grote wereldwijde uitdagingen aan - van gezondheid tot habitats, van voedsel tot overstromingen en van toeleveringsketens tot slavernij. Onze zeven onderzoeksinstituten brengen expertise uit alle hoeken van de universiteit samen en onze onderzoekers werken samen met belangrijke partners en belanghebbenden om onderzoek te leveren dat iedereen ten goede komt en het toekomstige beleid vormgeeft en informeert.

Internationale studenten

Met studenten uit meer dan 100 landen over de hele wereld die ervoor kiezen om aan Hull te studeren, zijn we een echt wereldwijde instelling. Een indrukwekkende 97,9% van onze internationale studenten gaat binnen zes maanden na afstuderen aan het werk of studeert verder (HESA 2018).

Er zijn vaak mogelijkheden om medewerkers van onze universiteit in uw thuisland te ontmoeten. Raadpleeg de landpagina op onze website om erachter te komen wanneer we de volgende keer bezoeken.

Campus en studentenleven

We hebben £ 300 miljoen geïnvesteerd in nieuwe faciliteiten, waaronder een bibliotheek van wereldklasse, een ultramoderne concertzaal, studentenaccommodatie op de campus en nieuwe sportfaciliteiten. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om te studeren, wonen en socialiseren - van veelzijdige werkplekken tot een bekroonde carrièreservice - allemaal op één site. Onze bekroonde studentenvereniging - met meer dan 150 verenigingen en sportclubs - en ons Student Support Team - geven advies over zaken als gezondheid en welzijn, geld, leerondersteuning - om ervoor te zorgen dat u alles uit de universiteit te bieden heeft.

Verken de virtuele tour om onze prachtige, groene campus zelf te zien!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

We zijn ook de enige universiteit die een officiële partner van Team GB is. Dit exclusieve zesjarige partnerschap komt ten goede aan onze studenten die kansen bieden voor gezamenlijke onderzoeks- en ondernemingsprojecten en carrièremogelijkheden bieden.

Vergoedingen en financiering

Collegegeld varieert voor verschillende cursussen en programma's, kijk op onze website voor meer informatie, evenals onze pagina's over beurzen en beurzen en internationale beurzen.

Toelatingseisen

We accepteren een reeks internationale kwalificaties, om meer te weten te komen over onze toelatingseisen, bezoek onze undergraduate en postgraduate cursuspagina's.

Als Engels niet je eerste taal is en je meer ondersteuning nodig hebt voordat je bij ons studeert, bieden we pre-zittingen Engelse taalcursussen op verschillende niveaus.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid .

Locaties

Romp

Address
Cottingham Road
HU6 7RX Romp, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden