University of Kent, Kent School of Architecture

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Kent School of Architecture is een van de meest succesvolle architectuurscholen in het Verenigd Koninkrijk. Innovatieve programma's, studiogestuurd onderwijs, professionele links en uitstekende faciliteiten vormen samen een inspirerende leeromgeving.

  • 10TH in The Guardian University Guide 2018.
  • 90% van de studenten van het laatste jaar Architectuur waren tevreden met de algehele kwaliteit van hun cursus.
  • 3RD voor afgestudeerde prospects in The Guardian University Guide 2018.
  • 91% van de studenten aan de Architectuur die in 2016 afstudeerden aan Kent, waren binnen zes maanden in professionele banen of verder gestudeerd (DLHE).

Onze visie

Kent School of Architecture heeft een vooruitstrevende filosofie. We combineren hedendaags onderzoek met een onderwijsraamwerk dat je voorbereidt op de academische en professionele wereld.

Onze studenten profiteren van een van de meest geavanceerde leeromgevingen in het Verenigd Koninkrijk. Naast een creatieve studiocultuur, doe je ervaring op met het gebruik van de nieuwste faciliteiten en apparatuur, die je voorbereiden op werk in de industrie of verder studeren.

We hebben sterke banden ontwikkeld en onderhouden met lokale bedrijven, regionale gemeenschappen en professionals in de gebouwde omgeving. Dit heeft ertoe geleid dat onze studenten en afgestudeerden naast elkaar hebben gewerkt aan projecten die rechtstreeks van invloed zijn op de lokale regio, evenals veel van onze studenten die werken aan professioneel gerespecteerde architecturale praktijken over de hele wereld.

State-of-the-art faciliteiten

Kent School of Architecture is uitgerust met de nieuwste hulpmiddelen, waaronder moderne ontwerpstudio's, een speciale modelworkshop met lasersnijfaciliteiten en 3D-printen, en een computerstudio met de nieuwste technologie.

Onze state-of-the-art ruimte voor digitale kritiek heeft acht hightech, 70-inch uTouch-schermen met HD-resolutie. Deze geven onze studenten en docenten de kans om te communiceren en bij te dragen aan presentaties en tutorials.

Inspirerend onderwijs

Onze enthousiaste academici hebben een jarenlange onderwijservaring op universitair niveau en bijzondere sterke punten op het gebied van geschiedenis, milieu, techniek en digitale aspecten van het onderwerp. We nemen een innovatieve benadering van lesgeven die uw ontwerpvertrouwen ontwikkelt door middel van experimenten en projectwerk.

Je academische studie wordt aangevuld door een mentorschap met het Royal Institute of British Architects (RIBA). U profiteert ook van praktische betrokkenheid bij lokale architecten en projecten, evenals leerervaringen die beschikbaar zijn buiten Kent School of Architecture, zoals excursies en studiereizen.

Onderzoeksuitmuntendheid

Kent School of Architecture heeft een internationale reputatie voor de kwaliteit van haar onderzoek. Onze onderzoeksmedewerkers zijn actief op academische en professionele conferenties, zowel nationaal als internationaal, en verschijnen en publiceren in lokale en nationale media.

We bevorderen innovatief en interdisciplinair onderzoek, met de nadruk op duurzaam ontwerp. We hosten twee onderzoekscentra: het Centrum voor Onderzoek in Europese Architectuur (CREAte) en het Centrum voor Architectuur en Duurzame Omgeving (CASE).

Indrukwekkende vooruitzichten

Studeren met Kent School of Architecture zorgt voor een succesvolle carrière. Naast het verbeteren van uw professionele vaardigheden, ontwikkelen wij ook uw overdraagbare vaardigheden zoals communicatie, teamwerk, probleemoplossing en computerkennis.

Veel van onze studenten gaan werken bij professioneel gerespecteerde architecturale praktijken over de hele wereld, zoals Grimshaw Architects, Farrells, HLM Architects, HOK, Jestico Whiles en Herzog

Professionele erkenning

Onze programma's worden gevalideerd door RIBA en de awards worden voorgeschreven door de Architects Registration Board (ARB). Hiermee kunt u werken aan volledige accreditatie als een professionele architect.

Succesvolle afronding van de architectuur BA (Hons) biedt ontheffing van deel 1 van de ARB / RIBA-examens, terwijl het tweejarige programma MArch vrijstelling biedt van deel 2 van de ARB / RIBA-examens.

Plaats

Kent School of Architecture is gebaseerd op onze campus in Canterbury met zijn eersteklas academische en recreatieve voorzieningen. We zijn uitgerust met de nieuwste middelen en onze prachtige omgeving biedt veel rustige ruimtes om te studeren en te ontspannen.

Alles wat je nodig hebt op de campus is op loopafstand, waaronder een winkel, een boekwinkel, een bank, een medisch centrum en een apotheek. U kunt van de campus gaan om de middeleeuwse gebouwen, historische pubs en een scala aan winkels te verkennen. Londen ligt op slechts een uur rijden met de trein.

Locaties

Canterbury

Marlowe Building

Address
Kent School of Architecture,
Marlowe Building,
University of Kent

CT2 7NR Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1227 824689