Lees de Officiële Beschrijving

De School of Arts van de Universiteit van Kent is gevestigd op de campus van Canterbury, net buiten de historische en cultureel belangrijke stad Canterbury.

The School of Arts biedt undergraduate en postdoctorale programma's op vier gebieden: Drama en Theater; Film; Kunstgeschiedenis; en mediastudies.

Onze honoursprogramma's bieden naast een theoretisch basiswerk een focus op de beroepspraktijk. We bieden ook een breed scala aan gezamenlijke honoursprogramma's, waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw kunstdiploma te combineren met een ander onderwerp. Er zijn ook opties om een ​​jaar in het buitenland door te brengen of op stage, afhankelijk van een goede studievoortgang. We moedigen je aan je studie aan te passen aan je interesses en ambities.

Al onze onderwerpen hebben baat bij de expertise van onze medewerkers, afkomstig uit onderzoek en industrie. Onze programma's maken ook gebruik van onze uitstekende faciliteiten, waaronder speciale ruimtes voor theaterproductie, filmopnames en -bewerkingen, een galerijruimte en bioscopen en theaters op het terrein.

Kent wordt hoog gewaardeerd: The Guardian University Guide 2019 staat op de Kent 10e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor film- en mediastudies. Kent kreeg goud, de hoogste beoordeling, in het Teaching Excellence Framework van de Britse overheid.

Canterbury zelf heeft een rijk cultureel leven, waaronder het Marlowe Theatre en het Beaney House of Art and Knowledge. Kent zelf heeft ook een eigen televisie-station KMTV, dat het leven in de regio bestrijkt.

De stad heeft ook een hogesnelheidstreinverbinding met Londen, die snelle toegang biedt tot het rijke culturele leven van de hoofdstad, inclusief West End-theaters en galerijen. Ook de Tate Margate ligt op slechts 30 minuten met de trein.

Kent staat bekend als 'de Europese universiteit van het VK', profiterend van de nabijheid van het vasteland van Europa. De Eurostar-terminal ligt op slechts 15 minuten met de trein van Ashford en de haven van Dover ligt op slechts 30 minuten afstand.

We bieden MA-programma's aan die bestaan ​​uit een studie in de centra van Kent in Parijs en Rome, waaronder Master's degree in Film en Geschiedenis en Philosophy of Art, die een termijn aanbieden aan onze Parijse School voor Kunst en Cultuur, en een MA in de Kunstgeschiedenis die een termijn op onze Rome School of Classical and Renaissance Studies. Je kunt ook studeren voor MA's in Film of Geschiedenis en Kunstfilosofie uitsluitend in Parijs. Al onze MA en programma's zijn beschikbaar op onze Canterbury-campus.

De School of Arts heeft sterke banden met veel kunstorganisaties en biedt u kansen om met hen te netwerken en nuttige connecties te vinden om uw studentenervaring te vergroten en uw inzetbaarheid te vergroten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Kent, School of Arts

Kent's School of Arts staat bekend om haar innovatieve programma's in de beeldende kunst. Ons Art History-programma combineert een uitgebreid overzicht van kunststrominge ... [+]

Overzicht

Kent's School of Arts staat bekend om haar innovatieve programma's in de beeldende kunst. Ons Art History-programma combineert een uitgebreid overzicht van kunststromingen, kunstenaars en artistieke media met mogelijkheden om uw kennis in de praktijk te brengen.

Als kunststudent word je onderdeel van een artistieke gemeenschap binnen het Jarman-gebouw van de School of Arts - een creatief centrum voor studenten kunstgeschiedenis, film, drama en mediastudies.

Onze opleiding

Dit programma biedt een kritisch boeiende en expansieve benadering van de discipline van de kunstgeschiedenis. Het voorziet je van de belangrijkste visuele, kritische en professionele vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in de kunstwereld en voor een reeks andere kansen op werk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Arts

Kent's School of Arts staat bekend om haar innovatieve programma's in de beeldende kunst. Ons Art History-programma combineert een uitgebreid overzicht van kunststrominge ... [+]

Overzicht

Drama and Theatre in Kent is gevestigd in de School of Arts, een creatief en academisch knooppunt voor studenten in drama, film, mediastudies en kunstgeschiedenis. Samen bezetten we het bekroonde Jarman-gebouw, dat uitstekende drama- en onderwijsfaciliteiten huisvest. We hebben onze eigen studio's in industriestandaard en een theater met 120 zitplaatsen. Als onderdeel van een inclusieve en creatieve gemeenschap profiteer je van werken en studeren samen met medewerkers en studenten die gepassioneerd zijn over hun onderwerp.

Als student Drama en Theater aan Kent werk je samen met toonaangevende academici met een breed scala aan specialismen op gebieden zoals hedendaagse uitvoeringen, Europees theater, theatergeschiedenis en Shakespeare, comedy en community-based theater. Je wordt onderwezen door academici die theaterprofessionals zijn met echte en actuele ervaring in theaterontwerp, acteren, regisseren, toneelmanagement, dans, stand-up comedy en kunstfinanciering. Bovendien leert u van ons professionele technische team, dat een workshopmanager en drie technici omvat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Arts

Kent staat al meer dan 30 jaar voorop in het ontwikkelen van film als een academisch onderwerp. Onze expertise betekent dat u een ruime keuze aan gebieden hebt om te verk ... [+]

Overzicht

Kent staat al meer dan 30 jaar voorop in het ontwikkelen van film als een academisch onderwerp. Onze expertise betekent dat u een ruime keuze aan gebieden hebt om te verkennen.

Als student word je een deel van de gemeenschap binnen de School of Arts-gebouw - een creatieve hub voor studenten van film, drama, mediastudies en kunstgeschiedenis.

Onze opleiding

Ons diploma is flexibel: je studeert filmtheorie, maar je hebt ook de mogelijkheid om de filmpraktijk te onderzoeken - bijvoorbeeld door de vaardigheden van een filmcriticus te ontwikkelen of betrokken te raken bij creatieve filmproductie.

In het eerste jaar behandel je de filmtaal (framing, geluid, montage, uitvoering, belichting), leer je over de theorie en de filmgeschiedenis en kun je een praktische filmmodule volgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Arts

Communicatie gebeurt door stilstaande en bewegende beelden, gesproken en geschreven woorden, muziek, tekenen en animaties. In de 21e eeuw zijn de grenzen tussen deze vorm ... [+]

Overzicht

Communicatie gebeurt door stilstaande en bewegende beelden, gesproken en geschreven woorden, muziek, tekenen en animaties. In de 21e eeuw zijn de grenzen tussen deze vormen vervaagd. In dit programma onderzoek je hoe oude en nieuwe media vandaag betekenis creëren en gebruik je onze eersteklas bronnen om eigen werk te creëren.

Hoe is kunst anders dan entertainment? Hoe uiten filmmakers, artiesten en kunstenaars zich met stijl en genre? Wat zijn de verschillen tussen 'hoge' en 'lage' media? De docenten, vooraanstaande onderzoekers in het veld, begeleiden u bij het beantwoorden van deze vragen en meer. Ze helpen u te begrijpen hoe media ons vormen en hoe u, via uw creatieve praktijk, media kunt vormen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

International Student Testimonial

Graduate Profile - Eleni Duke

Graduate Profile - Niamh Lynam-Cotter

Graduate Profile - Colum McGuire

Graduate Profile - Piers Bailey

Jarman Building
Address
School of Arts, University of Kent, Jarman Building, The University of Kent
CT2 7UG Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 1227 764000