University of Lincoln – Lincoln International Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Werk Op basis afstandsonderwijs Degrees in Management

Met de groei van de vraag naar flexibele en toegankelijke kwalificaties, de Universiteit van Lincoln begrijpt dat niet iedereen in staat om te studeren voor een diploma in de traditionele manier. Onze Distance Learning programma's helpen je je studie te coördineren rond uw bestaande verplichtingen baan. Met behulp van de nieuwste technische ontwikkelingen, Work Based Distance Learning programma's op Lincoln helpen u uw carrière doelen te bereiken en het verkrijgen van een diploma met een wereldwijde focus.

Wij bieden de volgende graden door middel van deze route: - BA (Hons) Business Management - Work Based Afstandsonderwijs - BSc (Hons) Engineering Management - Work Based Afstandsonderwijs - BSc (Hons) Logistiek Management - Work Based Afstandsonderwijs - BSc (Hons) humanitaire Supply Chain management - Work Based afstandsonderwijs - BSc (Hons) Retail management - Work Based afstandsonderwijs - BSc (Hons) Human Resource management Met een lang gevestigde programma voor afstandsonderwijs, de Universiteit van Lincoln is ervaren in het ondersteunen van studenten door middel van hun programma's wereldwijd .

Informeer naar de volgende inname voor Werk Based afstandsonderwijs programma's in 2015.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk BAs » Bekijk BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Business Management

Online Deeltijd 13 - 24 maanden March 2019 Verenigd Koninkrijk Lincoln

Het BA (Hons) Business Management-programma biedt studenten de mogelijkheid om hun carrière te bevorderen door zich in te zetten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor de managementcompetentie mogelijk toeneemt en de algehele inzetbaarheid verbetert. [+]

BA (Hons) Bedrijfskunde

Het BA (Hons) Business Management-programma biedt studenten de mogelijkheid om hun carrière te bevorderen door zich in te zetten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor de managementcompetentie mogelijk toeneemt en de algehele inzetbaarheid verbetert.

De BA (Hons) Business Management graad stimuleert de ontwikkeling van levenslang lerenden en biedt de volgende hoofdkenmerken:

Een blended learning-aanpak, gebaseerd op de expertise van University of Lincoln bij het leveren van online programma's aan deeltijdstudenten die een volledige baan hebben. Een innovatieve en creatieve benadering van lesgeven, leren en beoordelen, gebaseerd op een reeks digitale en technologische leermiddelen. Een leerervaring die studenten een breder kritisch perspectief biedt op de gevolgen van individuele beslissingen en acties en op de ethiek van maatschappelijk verantwoord ondernemen, inclusief maatschappelijk verantwoord ondernemen, onderdeel van de 'responsible futures principles' van de Lincoln International Business School. Een duidelijke focus op de studentervaring en academische, pastorale en professionele ondersteuning en zorg. ... [-]

BSc

Bsc (hons) Engineering Management

Online Deeltijd 13 - 24 maanden March 2019 Verenigd Koninkrijk Lincoln

University of Lincoln BSc (Hons) Engineering Management is een op werk gebaseerd programma voor afstandsonderwijs dat u de mogelijkheid biedt om een ​​erkende universitaire kwalificatie te behalen terwijl u aan het werk blijft. [+]

BSc (Hons) Engineering Management - werkgebaseerd leren op afstand

University of Lincoln BSc (Hons) Engineering Management is een op werk gebaseerd programma voor afstandsonderwijs dat u de mogelijkheid biedt om een ​​erkende universitaire kwalificatie te behalen terwijl u aan het werk blijft.

Het Work-based distance learning (WBDL) -programma is ontworpen om degenen die werkzaam zijn binnen de technische omgeving, en vaak al technische kwalificaties bezitten, de managementvaardigheden te bieden om hun werkgebieden effectief en efficiënt te beheren. Engineering Management heeft parallellen met Industrial en Systems Engineering die zich bezighoudt met het ontwerpen, verbeteren en installeren van geïntegreerde systemen van mensen, materialen, informatie, apparatuur en energie. De graad is gebaseerd op gespecialiseerde kennis en vaardigheden in de wiskundige, fysische en sociale wetenschappen, samen met de principes en methoden van technische analyse en ontwerp, om de resultaten van dergelijke systemen te specificeren, voorspellen en evalueren (IISE, 2017).... [-]


BSc (Hons) Human Resource Management

Online Deeltijd 13 - 24 maanden March 2019 Verenigd Koninkrijk Lincoln

[+]

Proefschrift

De beoordelingen zijn bedoeld om de leerresultaten van alle individuele modules te benaderen, met behulp van een reeks beoordelingsmethoden, waaronder essays, portefeuilles, reflectieve logboeken en rapporten. Er zijn mogelijkheden voor formatieve feedback om het leren te ondersteunen en studenten voor te bereiden voor het indienen van evaluaties op een doorlopende basis gedurende het programma.

[-]

BSc (Hons) Logistics Management

Online Deeltijd 18 - 24 jaar March 2019 Verenigd Koninkrijk Lincoln

[+]

Beoordeling Feedback

De manier waarop u op deze cursus beoordeeld zal worden, verschilt per module. Het kan coursework bevatten, zoals een proefschrift of essay, schriftelijke en praktische examens, portfolio ontwikkeling, groepswerk of presentaties om enkele voorbeelden te noemen.

[-]