University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Nottingham biedt een breed scala aan cursussen voor bedrijven, economie, onderwijs, aardrijkskunde, recht, politiek en internationale betrekkingen, en sociologie en sociaal beleid.

Reputatie voor uitmuntendheid

De University of Nottingham is een wereldwijde top 100 universiteit en staat in de top 50 voor een aantal onderwerpen uit de sociale wetenschappen in de nieuwste QS World University Rankings. Een echt wereldwijde instelling, met campussen in China en Maleisië, Nottingham verwelkomt studenten van over de hele wereld.

Het biedt een dynamische leergemeenschap waar het onderwijs wordt ondersteund door onderzoek van wereldklasse. In het nieuwste Research Excellence Framework staat de universiteit op de achtste plaats in het VK op een schaal van 'onderzoekkracht' en meer dan 97% van haar onderzoek wordt internationaal erkend. De faculteit levert hier een waardevolle bijdrage aan met onderzoek dat brede effecten heeft op de samenleving, waaronder economie, gezondheid en welzijn, cultuur, openbaar beleid en milieu.

Inspirerende locatie

Scholen binnen de faculteit zijn gevestigd in het hart van Engeland, tegenover University Park en Jubilee Campus. Met een oppervlakte van 300 hectare wordt University Park algemeen beschouwd als een van de mooiste campussen in het Verenigd Koninkrijk, met een roeivijver en glooiende groene heuvels. Het ligt op slechts 10 minuten met de bus van het levendige stadscentrum van Nottingham en is goed verbonden met een tramnetwerk. Jubilee Campus heeft vele prijzen gewonnen voor zijn innovatieve, milieuvriendelijke gebouwen en dankzij de ligging aan het meer en de moderne sculpturen is het een inspirerende leeromgeving.

Toegewijd ondersteuningsnetwerk

De universiteit begeleidt je voordat je aankomt en ondersteunt je tijdens je studie. Ze bieden informatie en begeleiding bij tal van zaken, waaronder internationale kwalificaties, visa, financiën, arbeidsvoorschriften en aanpassing aan het leven in het VK.

Geaccrediteerd door de British Council voor het lesgeven van Engels in het VK, biedt het Center for English Language Education cursussen voor en tijdens je studie om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te ontwikkelen.

De Carrière- en Employability-service biedt loopbaanadvies voor het leven en Student Services helpt u bij eventuele persoonlijke of academische problemen.

Real-world leren

Alle scholen in de faculteit hebben waardevolle relaties met de industrie en onze cursussen voorzien u van de essentiële vaardigheden en specialistische kennis die u nodig hebt om uw professionele doelen te bereiken.

---

De informatie op deze website is opgesteld vóór het academisch jaar waarop deze van toepassing is. Alles is in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie op het moment van publicatie accuraat is, maar wijzigingen (bijvoorbeeld naar cursusinhoud) kunnen zich waarschijnlijk voordoen, gezien het interval tussen het publiceren en het begin van de cursus. Het is daarom erg belangrijk om de website van de universiteit te controleren op updates voordat je je aanmeldt voor de cursus door nottingham.ac.uk/studywithus te volgen . Waar er een verschil is tussen de inhoud van deze website en de website van de universiteit, heeft de inhoud van de website van de universiteit voorrang .

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk MA » Bekijk MSc » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Summer courses » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Certificaten » Bekijk PhD - Lawstudies » Bekijk LLB » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD - PhDStudies » Bekijk LLM » Bekijk Masters » Bekijk EMBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Aardrijkskunde Ba

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Gericht op het begrijpen van de fysieke en menselijke omgeving, deze flexibele cursus kunt u kiezen uit een scala van modules op basis van uw interesses. [+]

Overzicht

Gericht op het begrijpen van de fysieke en menselijke omgeving, deze flexibele cursus kunt u kiezen uit een scala van modules op basis van uw interesses.

Het biedt een breed en flexibel programma van de studie, die u zal voorzien van de nodige vaardigheden van analyse en synthese kritisch te begrijpen informatie uit een breed scala van bronnen.

Er zijn mogelijkheden om te reizen naar inspirerende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, door middel van een aantal modules met een excursie element.

Jaar een

Het eerste jaar is een stichting programma voor de mens en de fysische geografie en Geo-informatiekunde. Je wordt aangemoedigd om geografie opties geschikt is voor uw BA graad of andere modules kiezen op een passend niveau uit de hele universiteit. Veel studenten kiezen voor taal, de sociale en natuurwetenschappen of techniek, naast studeren om modules aangeboden door de School of geografie.... [-]


BA Criminologie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Studenten aan deze cursus krijgen een gedetailleerde kennis van een dynamisch en opwindend vakgebied, en kunnen ook modules kiezen op basis van hun eigen interesses. [+]

Overzicht

Studenten aan deze cursus krijgen een gedetailleerde kennis van een dynamisch en opwindend vakgebied, en kunnen ook modules kiezen op basis van hun eigen interesses.

Criminologie houdt zich niet alleen bezig met misdaad, hoe deze wordt gedefinieerd, ervaren en uitgelegd, maar ook met de verschillende manieren waarop individuen en samenlevingen hierop reageren. Het is een interdisciplinair studiegebied dat meer in het algemeen gebruik maakt van inzichten uit de sociologie, het sociaal beleid, het recht en de sociale wetenschappen.

Criminologen gebruiken verschillende theoretische perspectieven en gebruiken een reeks onderzoeksmethoden om ons begrip van misdaad en strafrecht te vergroten. Ze zijn geïnteresseerd in daders (en hoe ze worden gedefinieerd), in de slachtoffers van misdaad, in de sociale contexten waarin misdaad en slachtoffering plaatsvinden, en in manieren om misdaad te beheersen - of dat nu is door veranderend sociaal beleid met betrekking tot huisvesting, onderwijs en welzijn, of door het werk van gespecialiseerde instellingen zoals de politie, reclassering en gevangenisdiensten.... [-]


Ba Criminologie En Sociaal Beleid

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Op deze cursus krijgt u een gedetailleerde kennis van twee snel groeiende en spannende thema's te krijgen, maar ook de mogelijkheid om modules kiezen op basis van uw interesses. [+]

BA Criminologie en Sociaal Beleid

Op deze cursus krijgt u een gedetailleerde kennis van twee snel groeiende en spannende thema's te krijgen, maar ook de mogelijkheid om modules kiezen op basis van uw interesses.

Criminologie betreft niet alleen met criminaliteit, hoe het wordt gedefinieerd, ervaren en uitgelegd, maar ook met de verschillende manieren waarop individuen en samenlevingen reageren. Het is een interdisciplinair gebied van onderzoek dat is gebaseerd op inzichten uit de sociologie, sociaal beleid, recht en de sociale wetenschappen in het algemeen.

Criminologen nemen verschillende theoretische perspectieven en maken gebruik van verschillende onderzoeksmethoden voor ons begrip van criminaliteit en strafrecht te verhogen. Zij zijn geïnteresseerd in daders (en hoe ze worden gedefinieerd), in de slachtoffers van misdrijven, in de sociale contexten waarin de criminaliteit en slachtofferschap plaatsvinden, en manieren om de criminaliteit - of dat nu door middel van het veranderen van sociaal beleid te maken hebben met huisvesting, onderwijs en welzijn, of door middel van het werk van de gespecialiseerde instellingen zoals de politie, de reclassering en de gevangenis diensten.... [-]


BA Filosofie, Politiek En Economie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt afgestudeerden een uniek inzicht in de wereld en de vaardigheden om carrière te maken in overheid, politiek, goede doelen, NGO's en meer. [+]

Overzicht

Deze cursus biedt afgestudeerden een uniek inzicht in de wereld en de vaardigheden om carrière te maken in overheid, politiek, goede doelen, NGO's en meer.

Het wordt gegeven door de School of Economics, het Department of Philosophy en de School of Politics and International Relations.

De combinatie van drie kerndisciplines van de sociale wetenschappen, onze filosofie, politiek en economie (PPE) biedt een holistische benadering van het begrip van de wereld om ons heen. Studenten van PPE passen de complementaire analytische kaders van filosofie, politieke wetenschappen en economie toe om een ​​rijk begrip te krijgen van de wortels van en oplossingen voor problemen in de echte wereld. Het is waarschijnlijk geen toeval dat veel wereldleiders - de voormalige premier van het VK, David Cameron, onder hen - PPE hebben bestudeerd.... [-]


Ba Geografie Met Bedrijf

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Catering aan de groeiende vraag vanuit de industrie, deze cursus rust afgestudeerden met een bewustzijn van de economische, politieke en sociale kwesties rond het milieu, beleid en management. [+]

BA Geography met Business

Catering aan de groeiende vraag vanuit de industrie, deze cursus rust afgestudeerden met een bewustzijn van de economische, politieke en sociale kwesties rond het milieu, beleid en management.

Het wordt gegeven door de School Geografie en Nottingham University Business School, die is gelegen op de bekroonde Jubilee Campus.

Er zijn mogelijkheden om te reizen naar inspirerende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, door middel van een aantal modules met een excursie element.

Jaar een

Het eerste jaar is een stichting programma voor sociale geografie en Geo-informatiekunde, alsook bedrijfseconomische, organisatorische gedrag, consumenten en markten.... [-]


Ba Humanistische Begeleiding Praktijk

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Het verstrekken van meer dan het vereiste aantal trainingsuren voor individuele accreditatie van de British Association for Counselling en Psychotherapie (BACP), deze cursus is ideaal als u wilt oefenen als een professionele hulpverlener. [+]

BA Humanistische Counselling Practice

De humanistische benadering van begeleiding suggereert dat elke persoon heeft zijn eigen unieke manier van waarnemen en begrijpen van de wereld, die op zijn beurt beïnvloedt hun acties en de manier waarop ze zich gedragen. Gericht op het helpen van klanten om hun hoogste potentieel, humanistisch raadslieden werk te bereiken van een persoon subjectieve ervaring te begrijpen en als zodanig, het soort vragen die ze stellen over mensen verschillen van de ondervraagden door de beoefenaars die nemen andere benaderingen.

Geleverd door middel van een school met een 45-jarige geschiedenis van de humanistische psychologie, is deze cursus is ontwikkeld door middel van onderzoek in humanistische en ervaringsleren benaderingen, en is gebaseerd op de overtuiging dat mensen groeien door reflectie op ervaring.... [-]


Ba Internationale Betrekkingen En Aziatische Studies

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is gericht op de politiek en internationale relaties van Azië en biedt een ander perspectief op de regio en omvat een jaar in het buitenland in China of Maleisië. [+]

Overzicht

Deze cursus is gericht op de politiek en internationale relaties van Azië en biedt een ander perspectief op de regio en omvat een jaar in het buitenland in China of Maleisië.

Het zal u kennis laten maken met kernthema's, debatten en thema's in moderne internationale betrekkingen en studies met betrekking tot Azië. Je ontwikkelt kennis en inzicht in de belangrijkste deelgebieden van het vakgebied, met speciale nadruk op de politiek van de regio en internationale relaties.

Door samen te werken met deskundige academici, wordt u uitgerust met analytische en methodologische vaardigheden en kunt u de mate afstemmen op uw interesses en loopbaanambities.

... [-]


Ba Onderwijs

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus combineert de academische studie van het onderwijsbeleid, systemen, contexten en praktijken, met een praktische focus op loopbaanontwikkeling op aanverwante gebieden. [+]

BA Pedagogiek

Het bestuderen van het onderwijs zal uw begrip van wat het betekent om te leren en hoe dit wordt omlijst door bredere culturele, maatschappelijke, politieke, historische en economische context te ontwikkelen.

Deze graad bouwt voort op een lange traditie van creatieve en dynamische programma's op een School of Education met meer dan 200 jaar ervaring in het veld. U krijgt les van medewerkers die zijn bekroond met awards voor hun onderwijs en hebben een internationale reputatie voor hun onderzoek.

Je diploma zal u toelaten om te gaan met debatten en ontwikkelen van brede perspectieven op onderwerpen zoals:

hoe mensen leren door middel van meerdere modi en in verschillende plaatsen de rol van gevestigde en opkomende technologieën internationaal onderwijs en de gevolgen van de globalisering gelijkheid, integratie en sociale rechtvaardigheid in de 21e eeuw het onderwijs ... [-]

BA Politiek En Amerikaanse Studies

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Door de Amerikaanse geschiedenis en literatuur te combineren met de regering en politiek van het land, biedt deze cursus je ook de mogelijkheid om een ​​jaar in het buitenland door te brengen in de VS. [+]

Overzicht

Door de Amerikaanse geschiedenis en literatuur te combineren met de regering en politiek van het land, biedt deze cursus je ook de mogelijkheid om een ​​jaar in het buitenland door te brengen in de VS.

Het wordt gezamenlijk onderwezen door de School of Politics and International Relations en het Department of American and Canadian Studies. Je zult een specialistische studie van de VS ondernemen - haar regering en politiek, geschiedenis en cultuur - verankerd in de grote hoeveelheid politieke ideeën, geschiedenis, instellingen en kwesties over de hele wereld.

Je studeert een reeks kernmodules in de Amerikaanse geschiedenis en literatuur, evenals de regering en politiek van de VS. U kunt ook kiezen voor optionele modules in beide vakken en uit een breed scala aangeboden over de universiteit.... [-]


Ba Politiek En Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Focussen op drie belangrijke onderwerpen - vergelijkende politiek, politieke theorie en internationale betrekkingen - deze cursus profiteert van een breed scala aan module keuze. [+]

ba politiek en internationale betrekkingen

Focussen op drie belangrijke onderwerpen - vergelijkende politiek, politieke theorie en internationale betrekkingen - deze cursus profiteert van een breed scala aan module keuze.

Het verkent de wereld van de politiek, van politici en overheden, oorlog en vrede, de verkiezingen voor revoluties. U zal kijken naar iedereen en iedereen die het politieke leven en de politieke cultuur van invloed is, van presidenten tot demonstranten.

Een brede selectie van optionele modules stelt u in staat zich te specialiseren in een verscheidenheid van verschillende gebieden, zoals de Britse politiek, de Europese Unie, de globalisering, de overheid en de politiek van de Verenigde Staten, en terrorisme en veiligheid.... [-]


Ba Sociaal Werk

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Geleverd door middel van een centrum met een 60-jarige geschiedenis van het verstrekken van sociaal werk onderwijs, deze cursus biedt een route in het veld, waardoor u met een diploma en een beroepskwalificatie. [+]

ba sociaal werk

Maatschappelijk werk heeft betrekking op de relaties tussen individuen, gezinnen en de samenleving. Als zodanig, maatschappelijk werkers proberen om mensen in staat om te onderhandelen over complexe en soms pijnlijke overgangen en beslissingen in hun leven. Als academische discipline, onze primaire taak is ervoor te zorgen dat de studenten zijn deskundig genoeg zijn voor het uitvoeren van deze taken.

De BA Social Work stelt succesvolle afgestudeerden te registreren als gekwalificeerde maatschappelijk werkers. Als gevolg daarvan is de cursus is gebouwd om ervoor te zorgen dat alle verplichte elementen van een sociaal werk kwalificatie cursus wordt voldaan, waaronder beoordeling, communicatieve vaardigheden, menselijke groei en ontwikkeling, inter-professioneel werken, recht en planning interventie en beoordeling.... [-]


BA Sociologie

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Gericht op het verkennen van de samenleving, sociale relaties en instellingen zoals gezinnen, werkplaatsen en gevangenissen, deze cursus ontwikkelt een sterk vermogen tot kritische sociologisch denken. [+]

BA Sociologie

tudying sociologie is een transformerende ervaring. Het maakt ons vragen en verken de realiteit van de wereld om ons heen; de genomen-voor-verleend 'feiten' over hoe de sociale wereld is georganiseerd.

Als sociologen, ontwikkelen we een scherp sociologische verbeelding waarmee een reflex en kritisch over bijna alles denken - van de reden waarom we onze vrouwelijke kinderen kunnen kleden in roze, op wat ontbreekt in de moderne slavernij Bill, om de gevolgen van de klimaatverandering en de wereldwijde migratie .

U zult vragen als overwegen:

Hoe worden samenlevingen gecreëerd, gereproduceerd en aanhoudende loop van de tijd? Hoe vind factoren zoals klasse, gender, etniciteit en seksualiteit van invloed zijn op het dagelijks leven van mensen en de toegang tot de middelen van de wereld? Welke sociale regels en processen te binden en gescheiden mensen niet alleen als individu, maar als leden van verenigingen, groepen en instellingen, zowel in de dagelijkse ontmoetingen en in de mondiale maatschappelijke context? ... [-]

Ba Wet Met Duitse En Duitse Wetgeving / Franse En Franse Wetgeving / Spaanse En Spaanse Wetgeving

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze vierjarige cursussen worden aangeboden door de School of Law in samenwerking met het Departement van Moderne Talen en Culturen. [+]

Overzicht

Deze vierjarige cursussen worden aangeboden door de School of Law in samenwerking met het Departement van Moderne Talen en Culturen.

Ze voorzien u van een juridische kwalificatie op basis van de Engelse wetgeving, evenals een waardering van de wet van het door u gekozen land. Je zult ook geavanceerde taalvaardigheden en cultureel bewustzijn ontwikkelen.

Kandidaten moeten een A-niveau Frans, Duits of Spaans hebben gestudeerd (afhankelijk van hun gekozen cursus) en er is een verplicht derde jaar in het buitenland in Frankrijk, Duitsland of Spanje.

Jaar een

In het eerste jaar zul je kernmodules volgen in het contractenrecht, het publiekrecht en het rechtsbeginsel en kerntalen en een inleidende module voor de studie van de door jou gekozen taal.... [-]


Wet

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus behandelt dezelfde kerngebieden als onze wet LLB en biedt u ook de mogelijkheid om maximaal 80 studiepunten van modules te volgen buiten de rechtenstudie. [+]

Overzicht

Deze cursus behandelt dezelfde kerngebieden als onze wet LLB en biedt u ook de mogelijkheid om maximaal 80 studiepunten van modules te volgen buiten de rechtenstudie.

De BA wet voldoet aan de vraag van hoogopgeleide studenten die wensen om de studie wet te combineren met andere academische disciplines, ongeacht of zij willen een carrière in de advocatuur.

Met betrekking tot de fundamenten van het Engels recht, dit in aanmerking komend licentiaat in de rechten biedt u ook de mogelijkheid zich te specialiseren in gebieden die op basis van uw eigen belangen en toekomstige carrière plannen.

U van toepassing kunnen zijn aan het begin van het jaar twee te worden overgebracht naar een van de vier-jarige opleidingen van de school, die zijn voorzien van een jaar in het buitenland het bestuderen van de wet van dat land. De school heeft een partner wet scholen in Australië, Canada, Europa (diverse landen), Hong Kong, Nieuw-Zeeland, Singapore en de Verenigde Staten. Dit is echter zeer concurrerend en overdracht niet worden uitgegaan. Voor degenen die van plan om een ​​juridische carrière te volgen, zal de basis in verschillende rechtsstelsels blijken zeer aantrekkelijk voor potentiële werkgevers en in het bijzonder, de toonaangevende internationale advocatenkantoren.... [-]


BSc

Bsc Accountancy

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Als één van slechts drie Flying Start programma's in het Verenigd Koninkrijk, biedt deze cursus een innovatieve en uitdagende kans om uw accountancy carrière te bespoedigen. [+]

Overzicht

Als één van slechts drie Flying Start programma's in het Verenigd Koninkrijk, biedt deze cursus een innovatieve en uitdagende kans om uw accountancy carrière te bespoedigen.

Het wordt samengewerkt door de Business School, het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) en de prestigieuze accountantsfirma PricewaterhouseCoopers (PwC). U zult profiteren van de onderwijskunde, het inzicht en de unieke internationale ervaring van de Business School, naast de professionele praktijk tijdens uw tijd op plaatsingen met PwC.

U ontvangt kwalificaties voor vrijstellingen van de professionele stages voor de ICAEW's Associate Chartered Accountant kwalificatie en kan een jaar na afstuderen een volledig gekwalificeerde geaccrediteerde accountant worden (onder voorbehoud van succesvolle afronding van de gevorderde etappes zoals vereist door ICAEW). Er zijn ook mogelijkheden om een ​​ICAEW-beurs aan te vragen.... [-]


Bsc Beheer

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze opleiding biedt een breed, grondig en volledig geïntegreerd onderwijs in bedrijfsvoering, als een uitstekende basis voor een breed scala aan beroepen. [+]

Overzicht

Deze opleiding biedt een breed, grondig en volledig geïntegreerd onderwijs in bedrijfsvoering, als een uitstekende basis voor een breed scala aan beroepen.

Het streeft ernaar u een inzicht te geven in de manier waarop organisaties actief zijn in een steeds competitierder en complexere wereldwijde omgeving.

De sleutel tot de filosofie van managementstudies is de integratie van het onderwijzen van traditionele bedrijfsdisciplines met het bestuderen van hedendaagse zakenvraagstukken. Dit blijkt het sterkste in het eerste jaar met de opneming van kernmodules Entrepreneurhip and Business en New Venture Creation.

Jaar een

Het eerste jaar van BSc Management fungeert als een brede basis voor de studie van een scala aan bedrijfsdisciplines.... [-]


BSc Environmental Geoscience

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Focussen op het milieu en de geologische kwesties die van maatschappelijk belang, deze cursus is uniek in die zin dat wordt verstrekt in combinatie met de wereldwijd toonaangevende British Geological Survey (BGS). [+]

BSc Environmental Geoscience

Focussen op het milieu en de geologische kwesties die van maatschappelijk belang, deze cursus is uniek in die zin dat wordt verstrekt in combinatie met de wereldwijd toonaangevende British Geological Survey (BGS).

Bezig met hoe we de natuurlijke hulpbronnen gebruiken, te beheren veranderingen in het milieu en zorgen voor veerkracht aan gevaren voor het milieu, geologen zijn experts over hoe we omgaan met de omgeving onder onze voeten. Ze werken aan processen van de aarde te begrijpen en leveren essentiële informatie voor het oplossen van een aantal van de meest urgente maatschappelijke uitdagingen van de 21e eeuw, met inbegrip van het beheer van de middelen, bescherming van het milieu en de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van het publiek.... [-]


Bsc Finance, Accounting En Management

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Met de nadruk op het moderne bedrijf en zijn financiële omgeving biedt deze cursus een sterke basis in de theorie en praktijk van accounting en finance. [+]

Overzicht

Met de nadruk op het moderne bedrijf en zijn financiële omgeving biedt deze cursus een sterke basis in de theorie en praktijk van accounting en finance.

Het is geaccrediteerd door een aantal industriële instanties en biedt vrijstelling van een reeks professionele examens, waaronder sommige die door de Vereniging van Chartered Certified Accountants, Chartered Institute of Management Accountants, Instituut van Chartered Accountants in Engeland en Wales, en Chartered Institute of Public Financiën en Accountancy.

Jaar een

Het eerste jaar vormt een brede basis voor de studie van een scala aan bedrijfsdisciplines, waaronder kernmodules in financiële boekhouding, bedrijfsfinanciering, management accounting, ondernemerschap, bedrijfsrecht, micro-economie, economisch beleid, organisatiestudies, business computing en kwantitatieve methodes.... [-]


BSc Geografie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze flexibele cursus kunt u kiezen uit een scala van modules op basis van uw interesses en loopbaan ambities (met name over de fysische geografie). [+]

Overzicht

Deze flexibele cursus kunt u kiezen uit een scala van modules op basis van uw interesses en loopbaan ambities (met name over de fysische geografie).

Het biedt een breed en flexibel programma van de studie, die u zal voorzien van de nodige vaardigheden van analyse en synthese kritisch te begrijpen informatie uit een breed scala van bronnen.

Er zijn mogelijkheden om te reizen naar inspirerende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, door middel van een aantal modules met een excursie element.

Jaar een

Het eerste jaar is een stichting programma voor de mens en de fysische geografie en Geo-informatiekunde. Je wordt aangemoedigd om geografie opties geschikt is voor uw BSc graad of andere modules kiezen op een passend niveau uit de hele universiteit. Veel studenten kiezen voor taal, de sociale en natuurwetenschappen of techniek, naast studeren om modules aangeboden door de School of geografie.... [-]


Bsc Industriële Economie

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Studenten op dit vak voeren een brede economische analyse van een bedrijf uit, en studeert af met een stevige basis voor een succesvolle carriere in een verscheidenheid aan zaken. [+]

Overzicht

Studenten op dit vak voeren een brede economische analyse van een bedrijf uit, en studeert af met een stevige basis voor een succesvolle carriere in een verscheidenheid aan zaken.

Dit is een strenge en uitgebreide cursus, geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute (CII), die de toepassing van economische theorie aan het management van de wereldwijde onderneming biedt.

Het omvat een brede economische analyse van het bedrijf, zijn internationale structuur, markten en concurrenten, evenals de externe economische omgeving. De economische benadering van het bedrijfsleven wordt aangevuld met een keuze uit managementstudiemodules die het laatste denken in een reeks onderwerpen zoals strategie en marketing omvatten.... [-]


Bsc Industriële Economie Met Verzekering

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus helpt bij het opnemen van specialistische verzekeringsinhoud de vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in financiële diensten of risicomanagement. [+]

Overzicht

Deze cursus helpt bij het opnemen van specialistische verzekeringsinhoud de vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in financiële diensten of risicomanagement.

BSc Industrial Economics with Insurance is gebaseerd op onze BSc Industrial Economics, met extra kernmodules in verzekerings- en risicomanagement. Het is geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute (CII).

De graad omvat de studie van theoretische en toegepaste micro-economie, met gespecialiseerde verzekeringsinhoud van het Business Center's Risk, Banking and Financial Services.

Jaar een

Het eerste jaar van de cursus omvat kernmodules in micro- en macro-economie, ondernemerschap, de economie van bedrijfsstrategie, organisatorische studies, bedrijfscomputatie, kwantitatieve methoden en verzekerings- en risicomanagement.... [-]


Bsc Internationaal Management

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Naar aanleiding van dezelfde structuur als ons BSc Management, omvat deze cursus de kans om een ​​jaar door te brengen op een van onze buitenlandse campussen of met een internationale partnerinstelling. [+]

Overzicht

Naar aanleiding van dezelfde structuur als ons BSc Management, omvat deze cursus de kans om een ​​jaar door te brengen op een van onze buitenlandse campussen of met een internationale partnerinstelling.

U krijgt waardevolle ervaring, met inbegrip van inzichten van diverse culturen en internationale zakelijke praktijken. U studeert vergelijkbare modules aan uw collega's terug in Nottingham in uw tweede jaar en alle lessen worden in het Engels geleerd; U komt terug naar het Verenigd Koninkrijk voor uw laatste jaar.

De sleutel tot de filosofie van managementstudies is de integratie van het onderwijzen van traditionele bedrijfsdisciplines met het bestuderen van hedendaagse zakenvraagstukken. Dit blijkt het sterkste in het eerste jaar met de opneming van kernmodules Entrepreneurhip and Business en New Venture Creation.... [-]


Bachelor

Ba / Bsc Economie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Biedt u de flexibiliteit om uw module keuze om af te studeren met ofwel een BA of BSc maat, deze cursus behandelt micro-economie, macro-economie, wiskunde en statistiek. [+]

BA / BSc Economics

Biedt u de flexibiliteit om uw module keuze om af te studeren met ofwel een BA of BSc maat, deze cursus behandelt micro-economie, macro-economie, wiskunde en statistiek.

Het leidt tot competentie in een breed scala van technieken en vaardigheden erg gewild bij werkgevers.

Macro-economie, wiskunde, micro-economie en statistiek vormen de kern van de mate, waarrond u modules in een breed scala van onderwerpen zal bestuderen. Je hebt ook de flexibiliteit om modules aangeboden door andere scholen en afdelingen in de universiteit te kiezen.

De wiskundige en statistische modules in jaar één en twee zijn beschikbaar als econometrie of kwantitatieve economie. De voormalige is alleen beschikbaar voor mensen met een A-niveau wiskunde of gelijkwaardig, terwijl de laatste is beschikbaar voor iedereen, zodat u de wiskundige inhoud van de opleiding aan te passen aan uw aanleg en belangstelling. Als u wilt kunt u overschakelen van econometrie in een bepaald jaar aan kwantitatieve economie in het tweede jaar.... [-]


Videos

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Contact
Bezoekadres
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, Engeland, NG7 2RD GB
Social Media