University of Roehampton - Centres

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het kiezen van de juiste universiteit is een van de grootste beslissingen die je ooit zult nemen. Bij de University of Roehampton - Centres bieden we een eersteklas educatieve ervaring, ontworpen om je te helpen je volledige potentieel te bereiken en de carrière te krijgen die je wilt. U hoeft ons niet op onze woord te geloven; wij zijn gerangschikt als de beste moderne universiteit in Londen volgens de Complete University Guide 2018 *.

Als je eenmaal bij ons bent, word je onderdeel van een gastvrije gemeenschap met studenten van over de hele wereld en van allerlei achtergronden, gegeven door personeel dat zich bezighoudt met onderzoek van wereldklasse. Je gaat naar een universiteit met een geschiedenis van 175 jaar in het aanbieden van hoger onderwijs.

We bieden een persoonlijke academische ervaring en helpen u een succesvolle afgestudeerde te worden die werkgevers waarderen: een zelfverzekerde, kritische denker, in staat zich aan te passen aan een veranderende wereld en met een voortdurende passie voor uw onderwerp.

University of Roehampton - Centers

De Londen Holborn, Birmingham en Manchester Centers van de University of Roehampton combineren het ervaren onderwijs van QA Higher Education (een Britse aanbieder van hoger onderwijs), met een van de meest gerenommeerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. Kiezen om te studeren aan de universiteit van Roehampton biedt je een eersteklas educatieve ervaring, ontworpen om je te helpen je volledige potentieel te bereiken en de carrière te krijgen die je wilt.

Londen Holborn

Op slechts enkele minuten van de metrostations Chancery Lane en Farringdon vindt u ons centrum op loopafstand van de vele iconische Londense instellingen en bezienswaardigheden, van wereldberoemde musea en bibliotheken tot gerenommeerde restaurants en bars.

Deze centrale locatie in Londen, gelegen in zone 1, zal u inbedden in de creatieve gemeenschap van Londen en u bent slechts een korte wandeling verwijderd van Oxford Street, Soho, Covent Garden en Liverpool Street. Je bent perfect geplaatst om te profiteren van alles wat Londen te bieden heeft, van de altijd bloeiende internationale gemeenschap tot de professionele gemeenschap in Londen.

Cursussen beschikbaar in dit centrum:

 • BSc Business Management
 • BSc Business Management Extended Degree (4 jaar)
 • BSc Bedrijfskunde met Ondernemerschap Uitgebreide graad (4 jaar)
 • BSc Computing Technologies Extended Degree (4 jaar)
 • BSc Marketing Extended Degree (4 jaar)

Birmingham

Het hotel ligt op slechts enkele seconden verwijderd van het onlangs gerenoveerde New Street-treinstation in Birmingham, de beroemde winkelcentra, restaurants en bars aan de gracht. Hier profiteert u van een centrale locatie en een relatief kleine leergemeenschap. Onze omvang betekent dat je je docenten en medestudenten leert kennen, waardoor je een persoonlijkere leerervaring hebt.

Nu meer high-end bedrijven naar Birmingham verhuizen dan ooit tevoren en HSBC bijvoorbeeld hun nationale hoofdkantoor naar de tweede stad van het land verhuist, is het echt een opwindende tijd om Birmingham te kiezen als uw plaats van studie.

Cursussen beschikbaar in dit centrum:

 • BSc Business Management
 • BSc Business Management Extended Degree (4 jaar)
 • BSc Bedrijfskunde met Ondernemerschap Uitgebreide graad (4 jaar)
 • BSc Computing Technologies Extended Degree (4 jaar)
 • BSc Marketing Extended Degree (4 jaar)

Manchester

Het ligt op slechts enkele minuten van het Oxford Road Station van Manchester en is ingebed in de bloeiende creatieve gemeenschap van Manchester. Het centrum ligt ook op loopafstand van de culturele bezienswaardigheden van de stad en biedt directe toegang tot een briljant scala aan kunstinstallaties, musea, bars en restaurants.

De zakenwijk van Manchester, Spinningfields, ligt ook op slechts een korte loopafstand en biedt onderdak aan veel gerenommeerde bedrijven, waaronder Barclays, Deloitte en de Guardian Media Group. Cursussen beschikbaar in dit centrum:

 • BSc Business Management Extended Degree (4 jaar)
 • BSc Computing Technologies Extended Degree (4 jaar)* In de Complete Universitaire Gids 2018 is Roehampton de hoogst gerangschikte moderne universiteit in Londen. Modererende of nieuwe universiteiten worden gedefinieerd als universiteiten die na 1992 een universitaire status hebben gekregen. Complete universiteitsgids definieert zelf geen moderne universiteiten en produceert geen aparte ranglijst waarin gerangschikt is.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

BSc Business Management

Campus Voltijd 3 jaar May 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham +1 more

De BSc Business Management biedt een uitstekende basis voor toekomstige bedrijfsleiders, of u nu in een organisatie wilt werken of uw eigen onderneming wilt runnen. [+]

Deze graad is speciaal ontworpen om u een afgestudeerde 'business ready' te maken: een zelfverzekerde, onafhankelijke denker met een gedetailleerde kennis van zaken en management en uitgerust met de vaardigheden om zich snel aan te passen aan veranderingen.

Je ontwikkelt een grondige kennis van organisaties en hun omgeving, inclusief hun relaties met de samenleving.

U krijgt inzicht in het managen van mensen, bedrijfsactiviteiten en logistiek, marketing en communicatie, financiën en boekhouding, bedrijfsstrategie en bedrijfsethiek.

Carrières en progressie

Je bent goed geplaatst om een ​​baan te vinden in de boekhouding en financiën, internationale zaken, detailhandel, marketing, human resources of voortgang naar een relevante Masters-cursus of professionele kwalificatie... [-]


Bsc Business Management Met Ondernemerschap Uitgebreide Graad (4 Jaar)

Campus Voltijd 4 jaar May 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham +1 more

Deze graad is ideaal als u denkt aan het starten van een eigen bedrijf of leidende nieuwe zakelijke activiteiten in bestaande bedrijven. In een mondiale economie, de mogelijkheid om te ontdekken en nieuwe en innovatieve mogelijkheden te ontwikkelen is iets wat werkgevers waarde. [+]

Cursus overzicht

Gespecialiseerd in ondernemerschap, zult u leren hoe om innovatie te beheren en ontwikkelen van uw eigen ondernemersvaardigheden. Deze graad zal u uitrusten voor het plannen, opzetten en uitvoeren van uw eigen bedrijf of beheerder bent van innovatie binnen een organisatorische setting.

Daarnaast zal u een inzicht in het managen van mensen, bedrijfsvoering en logistiek, marketing en communicatie, finance en accounting, corporate strategie en bedrijfsethiek te winnen. Het is specifiek ontworpen om u een 'business ready' afgestudeerde maken: een zelfverzekerde, onafhankelijke denker met een gedetailleerde kennis van business en management, uitgerust met de vaardigheden om snel aan te passen aan veranderingen.... [-]


Bsc Business Management Uitgebreid Graad (4 Jaar)

Campus Voltijd 4 jaar May 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham Manchester +2 more

De uitgebreide BSc Business Management programma biedt een uitstekende basis voor toekomstige zakelijke leiders, of u wilt werken in een organisatie, of u streven naar uw eigen onderneming te exploiteren. [+]

Cursus overzicht

Deze graad is speciaal ontworpen om u een 'business ready' afgestudeerde maken: een zelfverzekerde, onafhankelijke denker met een gedetailleerde kennis van business en management en uitgerust met de vaardigheden om snel aan te passen aan veranderingen.

U krijgt een grondige kennis van organisaties en hun omgeving, met inbegrip van hun relaties met de samenleving te ontwikkelen.

U krijgt een goed begrip van het managen van mensen, bedrijfsvoering en logistiek, marketing en communicatie, finance en accounting, corporate strategie en bedrijfsethiek te winnen. De 4 jaar verlengde opleiding bestaat uit een basisjaar waarin studenten geeft een uitgebreide inleiding op de belangrijkste elementen die nodig zijn voor het bestuderen van het bedrijfsleven op universitair niveau en biedt u een grondige en ondersteunende academische voorbereiding voor studie.... [-]


Bsc Computertechnologieën (4 Jaar)

Campus Voltijd 4 jaar May 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham Manchester +2 more

De uitgebreide BSc Computing Technologies programma biedt een uitstekende basis voor individuen op zoek naar een carrière in een aantal van IT-gerelateerde gebieden, waaronder het internet van alles, netwerken, cyber security, web en mobiele app ontwerp, en gegevensanalyse. [+]

Cursus overzicht

De BSc Computing Technologies programma biedt een uitstekende basis voor individuen op zoek naar een carrière in een aantal van de computer gerelateerde gebieden, waaronder de ontwikkeling van software, cyber security, web design, mobiele app ontwerp en data-analyse.

De vier jaar verlengde opleiding bestaat uit een basisjaar en is zorgvuldig ontworpen om het vertrouwen in je vaardigheden op te bouwen, het ontwikkelen van essentiële academische en studievaardigheden, en zorgen voor het onderwerp specifieke kennis van essentieel belang voor succes. Het introduceert u ook de fundamenten van computersystemen, samen met het verstrekken van een basis in de programmering. ... [-]


Bsc Marketing Verlengd Graad (4 Jaar)

Campus Voltijd 4 jaar May 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham +1 more

De uitgebreide opleidingen zijn onder andere een stichting jaar, waarin studenten voorziet van een goede introductie tot de belangrijkste elementen die nodig zijn voor het bestuderen van het bedrijfsleven op universitair niveau. Onze uitgebreide opleidingen geven u een grondige en ondersteunende academische voorbereiding voor studie. [+]

Cursus overzicht

De BSc Marketing Extended Degree is ontworpen om u een uitstekende basis voor een carrière in de hedendaagse marketing te geven. De cursus bestaat uit een stichting jaar om u te voorzien van een gedegen inleiding tot de belangrijkste vaardigheden en kennis voor de studie op universitair niveau. U zal zich richten op de manieren waarop bedrijven presenteren zich in de moderne, concurrerende en ontwrichtende consument milieu. Naast uw uitgebreide studie van alle aspecten van de marketing vindt u een goed begrip van het managen van mensen, de bedrijfsvoering en logistiek, finance en accounting, corporate strategie en bedrijfsethiek te winnen.

Carrières en progressie ... [-]

Contact
Bezoekadres
London, Engeland, GB
Bezoekadres
Birmingham, Engeland, GB
Bezoekadres
Manchester, Engeland, GB