Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan 6.500 internationale studenten uit meer dan 135 landen kiezen ervoor om elk jaar aan de University of Southampton te studeren. Daarnaast hebben we banden met universiteiten en partners over de hele wereld, wat ons een echt internationale instelling maakt.

Hier bij Geesteswetenschappen zijn we gefascineerd door mensen en hun activiteiten en prestaties door de eeuwen heen, van de prehistorie tot de moderne tijd. We staan ​​bekend om baanbrekend en internationaal significant onderzoek en onderwijs in onze brede disciplines, waarvan de meeste in de top tien staan ​​aan de Britse universiteiten .

Weten wat mensen tikt, is belangrijker dan ooit in deze turbulente tijden. Studeren voor een graad in een van onze disciplines biedt mensen nieuwe inzichten in de mensheid en stimuleert het soort intellectuele vitaliteit en creatieve energie dat voortkomt uit een diepe passie voor leren en onderwijzen.

Onze academische staf van wereldklasse biedt onze studenten en promovendi het hoogste niveau van collegegeld en ondersteuning, hun expertise altijd rechtstreeks gebaseerd op hun persoonlijk onderzoek.

Naast het werken binnen hun eigen vakgebied, werken onze academici samen in de disciplines om kennis te vergroten. Dit betekent dat tot nadenken stemmende onderwerpen zoals de slavernij vanuit verschillende perspectieven kunnen worden bekeken om studenten een uitgebreid beeld te geven van de complexe problemen.

Onze innovatieve onderzoekscentra brengen onderzoekers samen om zich te concentreren op brede onderwerpen zoals de 18e eeuw en de werelden uit de Middeleeuwen en de Renaissance. We organiseren ook het unieke Parkes Institute for Jewish / niet-Jewish Relations en de Parkes Library, een van de grootste collecties Joodse archieven in Europa.

Ons baanbrekend onderzoek informeert ons onderwijs, dat in de jaarlijkse nationale studentenenquête regelmatig als ongeëvenaard wordt erkend. Door de Geesteswetenschappen heen zijn onze academische personeelsleden vriendelijk en benaderbaar; altijd bereid om hun studenten te helpen en te ondersteunen om te slagen.

Postdoctorale kansen voor jou

Gerangschikt in de top 1% van de universiteiten ter wereld (QS World University Rankings 2018), met 200 cursussen en meer dan 90 onderzoekscursussen, heeft Southampton de wereldberoemde academici en faciliteiten om u te helpen de beste te worden in uw vakgebied .

Kiezen om te studeren in Southampton betekent onderdeel worden van een levendige, postdoctorale gemeenschap.

Neem plaats op de spits, bij enkele van de meest getalenteerde studenten en academici ter wereld.

Southampton is de grootste stad in het ceremoniële graafschap Hampshire aan de zuidkust van Engeland.

Wij zijn gelegen op 120 km van Londen; 19 mijl van Portsmouth en 12 mijl van Winchester. We zijn slechts een paar minuten van het New Forest National Park, dat is 219 vierkante mijl van prachtig park en bos. Een groot deel van Zuid-West Hampshire is een prachtig landschap dat zich uitstrekt in het zuidoosten van Wiltshire en in het oosten van Dorset. We zijn ook heel dicht bij Stonehenge, een van de wonderen van de wereld en het bekendste prehistorische monument in Europa.

Southampton heeft ongeveer 220.000 inwoners en is een van de meest groene en aangename grootstedelijke gebieden van het VK. Southampton heeft een eigen vliegveld en snelle spoorverbindingen naar Londen en de rest van het VK. Omdat we aan de zuidkust liggen, zijn we de bakermat van Carnival UK en hebben we de grootste cruiseschepen ter wereld die ons regelmatig bezoeken.

Southampton is ook de thuisbasis van Southampton Football Club, die concurreert in de Premier League en The Ageas Bowl, de thuisbasis van Hampshire County Cricket Club.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Southampton

Van film- tot stille films tot muziek in film, deze BA Film Studies-opleiding biedt je alles wat je nodig hebt om de verschillende aspecten van film te begrijpen. Als fil ... [+]

Van film- tot stille films tot muziek in film, deze BA Film Studies-opleiding biedt je alles wat je nodig hebt om de verschillende aspecten van film te begrijpen. Als filmstudent aan de University of Southampton , zul je de mogelijkheid hebben om jezelf onder te dompelen in een nieuwe cultuur door een semester, een jaar of een zomer door te brengen in een van onze internationale partnerinstellingen.

Programmastructuur

U kunt kiezen uit een breed scala aan innovatieve modules en kennis opdoen van de kritische theoretische debatten in filmstudies. Je hebt de mogelijkheid om 25 procent van je programma in een ander vak te nemen.

Jaren één en twee bieden een basis voor het lezen van films, waarin belangrijke debatten in de filmtheorie en de filmgeschiedenis worden behandeld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

Filosofie is de oudste van academische disciplines, maar de onzekerheden van het moderne leven maken de traditionele filosofische uitdagingen nog urgenter in de 21e eeuw. ... [+]

Filosofie is de oudste van academische disciplines, maar de onzekerheden van het moderne leven maken de traditionele filosofische uitdagingen nog urgenter in de 21e eeuw.

Tijdens de BA in Philosophy in Southampton krijg je een grondige kennis van de kerngebieden van de filosofie, terwijl je je eigen interesses nastreeft door optionele modules over de grote filosofen en belangrijke filosofische onderwerpen. Je studeert af als een onafhankelijk, zelfverzekerd persoon met de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière.

Programmastructuur

Je krijgt alle gelegenheid om je eigen gedachten over filosofische kwesties te ontwikkelen en deel te nemen aan filosofisch debat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

Studeer voor een graad in de geschiedenis en krijg een waardevol inzicht in de bepalende gebeurtenissen uit het verleden, erken hun impact op het heden en ontwikkel een i ... [+]

Studeer voor een graad in de geschiedenis en krijg een waardevol inzicht in de bepalende gebeurtenissen uit het verleden, erken hun impact op het heden en ontwikkel een inzicht in de toekomst. Ontdek betwiste verhalen en ontwikkel je eigen interpretaties door een breed scala aan primair bewijs te gebruiken terwijl je een zeer overdraagbare skillset cultiveert.

Onze gevarieerde reeks modules omvat de oude geschiedenis van het Rome van Augustus, de middeleeuwse kruistochten, de vroegmoderne Tudors, de moderne Space Race en de hedendaagse gebeurtenissen van de War on Terror, waardoor je je diploma kunt afstemmen op je interesses.

ProgrammastructuurIn je eerste jaar neem je kernmodules over historische en analytische vaardigheden en belangrijke conceptuele hulpmiddelen voor historici. Je selecteert ook modules uit opties die de oude tot de nabije hedendaagse wereld bestrijken, waarbij je de ontwikkeling van een historisch onderwerp in de loop van de tijd onderzoekt en bronnen voor zijn studie analyseert.In uw tweede jaar kiest u modules uit een breed scala van oude, middeleeuwse of moderne onderwerpen en onderneemt u een groepsproject met onderzoek uit de eerste handIn je laatste jaar verdiep je je in een belangrijk historisch thema en voltooi je een proefschrift over een onderzoeksonderwerp naar keuzeVoeg breedte toe aan je diploma en volg verschillende interesses door de optie te nemen om 25 procent van je programma in een ander vak te voltooienBelangrijkste feitenWe hebben veel collecties originele historische documenten, waaronder deDocumenten van Wellington, Palmerston en Mountbatten en de archieven van ParkesAlle studenten hebben de kans om te studeren aan... [-]
Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

Kies een BA in muziek aan de University of Southampton en ontwikkel je muzikale vaardigheden in dit unieke, gevarieerde en flexibele programma. Bestudeer de basis door st ... [+]

Kies een BA in muziek aan de University of Southampton en ontwikkel je muzikale vaardigheden in dit unieke, gevarieerde en flexibele programma. Bestudeer de basis door stichtingen in analyse, contrapunt en harmonie.

Van middeleeuwse polyfonie tot wereldwijde hiphop, onze muziekcursussen bieden een brede muzikale educatie over geschiedenis, cultuur en maatschappij, onderwezen in spannende, door onderzoek aangestuurde modules. Onze cursus biedt geen voorkeur voor de ene soort muziek boven de andere, en onze flexibele aanpak betekent dat je modules uit een andere discipline kunt kiezen om je muziekstudies aan te vullen. Je krijgt les in tutorials, seminars en lezingen door academici van wereldklasse. Onze vaardigheidsgerichte training biedt waardevolle overdraagbare vaardigheden om u voor te bereiden op elke carrière die kritisch nadenken, teamwork en schrijfvaardigheden vereist.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands