Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit

Opgericht op principes van uitmuntendheid, gelijkheid en kansen voor iedereen, opende de University of York in 1963 met slechts 230 studenten. Sindsdien zijn we een van 's werelds toonaangevende universiteiten geworden en hebben we een reputatie opgebouwd als een academische krachtpatser waar een duidelijke focus op excellentie heeft gezorgd voor nationale en internationale erkenning naast langer gevestigde instellingen.

Academische excellentie

Als lid van de elite Russell Group van universiteiten, zijn we een dynamische, onderzoeksintensieve universiteit die zich inzet voor de ontwikkeling van levensreddende ontdekkingen en nieuwe technologieën om enkele van de meest dringende wereldwijde uitdagingen aan te gaan.

Er zijn nu meer dan 30 academische afdelingen en onderzoekscentra en het studentenlichaam is uitgebreid tot meer dan 18.000.

De universitaire strategie

In 2014 leidde vice-kanselier Koen Lamberts in overleg met alle medewerkers en studenten de ontwikkeling van een nieuwe universitaire strategie. Deze strategie zal onze activiteiten leiden en informeren tot 2020.

Hoofddoelstellingen

  1. Wereldleider zijn in onderzoek
  2. Uitstekend onderwijs en leren aanbieden
  3. Om al onze studenten een uitstekende en waardevolle ervaring te bieden

Ondersteunende doelstellingen

  1. Om voldoende groot te zijn om uitstekend, veerkrachtig en financieel duurzaam te zijn
  2. Op de meest efficiënte en effectieve manier worden georganiseerd
  3. Om effectief samen te werken met andere organisaties en belanghebbenden

Awards en prestaties

De University of York is een van de succesverhalen in het Britse hoger onderwijs. Sinds onze oprichting in 1963 hebben we ons een weg gebaand naar een consistent hoge positie in het VK en zijn we een van de zes naoorlogse universiteiten die in de top 100 van de wereld zijn verschenen.119039_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpg

De campus en de stad

Onze veilige en aantrekkelijke campus in Heslington, op loopafstand van het centrum van York, biedt onderdak aan onze negen hogescholen en de meeste van onze afdelingen. We hebben ook verschillende afdelingen in het centrum van de historische King's Manor.

In de afgelopen jaren zijn bij onze £ 500 miljoen campusuitbreiding zeven nieuwe gebouwen geopend, waardoor onze capaciteit voor studentenaantallen is toegenomen en meer faciliteiten van wereldklasse zijn geboden voor de 21e eeuw. Duurzaamheid speelt een sleutelrol in deze ambitieuze ontwikkeling.

Hoe de universiteit wordt beheerd

Bij het beschrijven van de manier waarop de universiteit wordt beheerd, is het belangrijk om te begrijpen dat er een verschil is tussen hoe deze wordt bestuurd en hoe deze wordt beheerd.

Bestuur

Alle universiteiten hebben een bestuursorgaan dat verantwoordelijk is voor het toezicht op hun activiteiten, het bepalen van hun toekomstige richting en het monitoren van de voortgang tegen strategische ambities. Het bestuursorgaan van de universiteit is de raad.

De Raad is er ook verantwoordelijk voor dat we financieel duurzaam blijven en dat we aan onze wettelijke verplichtingen voldoen. Het neemt de definitieve beslissing over zaken die een significante impact hebben op de universiteit

Beheer

Terwijl de Raad een toezichthoudende en toezichthoudende rol op zich neemt als het bestuursorgaan, delegeert hij de operationele leiding van de universiteit aan de waarnemend vice-kanselier en president.

De waarnemend vice-kanselier en president nemen zijn verantwoordelijkheden op zich met de steun van zijn senior collega's die twee keer per maand samenkomen als het universiteitsbestuur.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of York

We zullen u uitrusten om een holistische, vindingrijke, innovatieve en reflectieve managementpraktijk te zijn, in staat om onafhankelijk uw eigen specialismen te identifi ... [+]

Overzicht

In een dynamische en onderling verbonden wereldeconomie is de rol van management nog nooit zo belangrijk geweest.

We zullen u uitrusten om een holistische, vindingrijke, innovatieve en reflectieve managementpraktijk te zijn, in staat om onafhankelijk uw eigen specialismen te identificeren en te ontwikkelen. Je zult numeriek en digitaal geletterd zijn, robuust en ethisch verantwoord, gevoelig voor diversiteit en volledig aanpasbaar: een beslisser die in staat is om te voldoen aan de eisen van de 21e-eeuwse werkplek.

Deze brede graad laat je kennismaken met geavanceerde managementtheorie en -praktijk, met een breed scala aan gespecialiseerde modules om uit te kiezen. Met een flexibelere structuur dan de equivalente BSc, kunt u uw cursus afstemmen op uw interesses.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of York

Ontwikkel specialistische boekhoud- en financiële vaardigheden en leer deze toe te passen in een organisatorische context. ... [+]

Overzicht

Boekhouding is de voertaal. Het geeft managers, investeerders en overheden de informatie die ze nodig hebben om financieel gezonde beslissingen te nemen.

In de steeds complexere moderne bedrijfsomgeving is er een grote vraag naar bekwame professionals die flexibel kunnen werken in teams over bedrijfsgrenzen heen. Je hebt strategische focus nodig en de mogelijkheid om de besluitvorming te beïnvloeden en op een verantwoorde manier te oordelen.

Deze cursus plaatst boekhoudkundige en financiële vaardigheden in een bredere zakelijke context. U krijgt de technische vaardigheden en probleemoplossende vaardigheden die u van een boekhoud- en financieel programma mag verwachten, maar krijgt ook de gelegenheid om sterke communicatievaardigheden, een breed commercieel bewustzijn en een kritische benadering van zakelijke problemen te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of York

Ontwikkel wiskundige modellen om de financiële impact van risico en onzekerheid te beheersen ... [+]

Overzicht

Succesvolle actuarissen gebruiken wiskundige vaardigheden en zakelijk inzicht om financiële problemen met risico's en onzekerheid op te lossen.

Deze graad combineert de expertise van de York Management School en het Department of Mathematics, waardoor je toegang hebt tot academici van wereldklasse op het snijvlak van onderzoek op hun vakgebied.

U zult uw wiskundige vaardigheden en statistische redenering aanscherpen, met behulp van geavanceerde calculus, algebra, waarschijnlijkheid en statistieken. Tegelijkertijd studeer je economie, financiën en boekhouding, en ontwikkel je je begrip van de bredere context van actuarieel werk.

Na het succesvol voltooien van deze cursus, ben je een veelzijdige en zeer inzetbare afgestudeerde met de financiële en zakelijke vaardigheden die nodig zijn om in aanmerking te komen als een professionele actuaris.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of York

In een steeds moordender wordende wereldeconomie streven we ernaar om reflectief, sociaal en ethisch bewuste specialisten in operationeel management te creëren. ... [+]

Overzicht

In een steeds moordender wordende wereldeconomie streven we ernaar om reflectief, sociaal en ethisch bewuste specialisten in operationeel management te creëren.

Je leert problemen identificeren, relevante informatie verzamelen en je gegevens analyseren om beslissingen te nemen en actie te ondernemen.

De BSc in Business and Management is wiskundig strenger dan de equivalente BA en is een uitgebalanceerde graad die u voorbereidt om complexe zakelijke beslissingen te nemen in een volatiele wereldwijde markt.

Cursusinhoud

Onze bedrijfs- en management-, boekhoud- en financiële graden delen een aantal gemeenschappelijke elementen in Jaar 1 om u kennis te laten maken met de kernconcepten die aan deze belangrijke disciplines ten grondslag liggen.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
September 2019
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of York

Ontwikkel je wiskundige en statistische vaardigheden en bereid je voor op een carrière in kwantitatieve bedrijfsanalyse. Verkrijg een diepgaande kennis van de context waa ... [+]

Overzicht

Ontwikkel je wiskundige en statistische vaardigheden en bereid je voor op een carrière in kwantitatieve bedrijfsanalyse.

Je leert geavanceerde tools gebruiken uit een breed scala van wiskundige disciplines, zoals calculus, lineaire algebra, waarschijnlijkheid en statistieken, om je wiskundige en statistische redenering aan te scherpen. Daarnaast ontwikkel je een diepgaande kennis van de context waarin bedrijfsanalisten, kwantitatieve financiële functionarissen ('quants') en operations managers werken.

Je zult je kennis van theoretische concepten uitbreiden, met een speciale focus op financiën en operaties, en de technieken die je leert toepassen op praktische bedrijfsproblemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of York

Ontdek hoe bedrijven communiceren om te genereren, te anticiperen en aan de vraag te voldoen ... [+]

Overzicht

Om te slagen, moeten marketeers inspelen op de steeds veranderende behoeften van hun klanten en belanghebbenden, en op de dynamiek van de markt.

Deze cursus is ontwikkeld door academische en industriële experts om u een grondig inzicht te geven in marketingtheorieën, interdisciplinaire technieken en strategieën die relevant zijn voor een succesvolle carrière in marketing, in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd. Je ontwikkelt kernvaardigheden, ervaring en kennis van belangrijke marketinggebieden, waaronder digitale geletterdheid en ethische praktijken.

Onze sterke banden met bedrijven geven u toegang tot deskundige gastsprekers en mogelijkheden om deel te nemen aan real-world consultingprojecten. Vanwege de geavanceerde inhoud van de cursus, is de BSc in Marketing geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing, dat de status van Graduate Gateway verleent.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
University of York York YO10 5DD
York, Engeland, Verenigd Koninkrijk