University of Westminster, Westminster Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Westminster werd opgericht als eerste HBO Groot-Brittannië in 1838. Sindsdien is het uitgegroeid tot een universiteit die zowel grootstedelijke en kosmopolitische afmetingen combineert, en die nauw betrokken is bij het bedrijfsleven, professionele en academische leven in Londen, maar ook in het buitenland.

De universiteit is altijd geweest, en blijft, fantasierijke in het herkennen van nieuwe behoeften en het ontwikkelen van passende aanbod voor de vele doelmarkten te zijn. De universiteit heeft ook een sterke en historische betrokkenheid bij de bevordering van gelijkheid en diversiteit omarmen. Als een plek om te werken of te studeren, streven wij ernaar om onze reputatie als een gastvrije en inclusieve organisatie te versterken.

Visie

De ervaring die we aanbieden

Een levendige leeromgeving - het bevorderen van innovatie en creativiteit, op basis van de praktijk, geïnspireerd door onderzoek, gericht op de wereldwijd relevante gebieden waarin we excelleren.

Het verschil maken we

We bouwen de volgende generatie van goed inzetbare wereldburgers om de toekomst vorm te geven.

Onze internationale reputatie

Als een wereldwijde universiteit gelegen in een wereldstad, we zijn de thuisbasis van meer dan 5.000 studenten en 500 medewerkers uit het buitenland.

Westminster heeft een reputatie voor excellentie in beroepsrelevante onderwijzen en leren en voor onderzoek van hoge kwaliteit. Het aanbieden van meer dan 300 opleidingen, leggen we de nadruk op het bieden van de internationale mogelijkheden voor Westminster studenten om ervoor te zorgen dat we bieden een omgeving waar studenten vaardigheden, competenties en kennis die nodig is door de wereldwijde economie kan ontwikkelen.

We zijn trots op onze lange geschiedenis van de wereldwijde relaties en hebben partnerships over de hele wereld - aansluitingen we voortdurend streven naar het versterken en verdiepen.

Onze wereldwijd toonaangevend onderzoek, geproduceerd in samenwerking met de wereldwijde industrie en onderwijsinstellingen, heeft een reële impact op de wereld om ons heen.

Missie

We zullen vorm aan de toekomst van het professionele leven door:

zijnde een gevarieerde, levendige en inspirerende leeromgeving tot oprichting van de Universiteit van Westminster als de toonaangevende-praktijk geïnformeerd onderwijs en onderzoek universiteit zijnde een responsieve, grootstedelijke en kosmopolitische universiteit ten dienste van de behoeften van de diverse gemeenschappen inbedden van internationalisering, inzetbaarheid en groen-denken in alles wat we doen

Waarden

Moedig: We weten dat zonder risico's is er geen innovatie. We zijn vet genoeg om ideeën in twijfel, nieuwe manieren van denken provoceren, ontdoen van de overtollige en zich richten op de dingen waar we kunnen uitblinken.

Connected: Wij zijn een geïntegreerd team. We zijn over vertrouwen, samenwerking en connectiviteit over onze verschillende disciplines en over de hele wereld.

Generous: Wij respecteren en vieren diversiteit. Met een vrijgevigheid van geest, wij waarderen emotionele intelligentie en kennis, empowerment van elkaar en waardoor onze studenten om hun volledige potentieel te realiseren.

Uitstekend: Wij eisen excellence. We begrijpen het belang van kritisch denken, discipline en verantwoordelijkheid, en we verwachten dat de hoogste normen van onszelf en onze studenten.

Duurzame: Green-denken is de kern van alles wat we doen. Ons gezamenlijke doel is om de planeet te respecteren en wij zijn vastbesloten om duurzame praktijken, zowel op het wereldtoneel en in onze eigen werkomgeving.

ONS ERFGOED

De Universiteit van Westminster heeft een rijke geschiedenis en is het verstrekken van studenten met een academische uitmuntendheid, cultureel engagement en persoonlijke verrijking sinds haar oprichting als het Polytechnisch Instituut in 1838. Hier kunt u een beetje meer over onze unieke erfgoed en de tradities van uitmuntendheid die helpen om vorm te geven aan de universiteit vandaag.

Een plek voor pioniers

De Westminster verhaal begon in 1838, toen Sir George Cayley opende de Polytechnische Instituut bij 309 Regent Street in Londen. In 1881, filantroop Quintin Hogg, kocht de Koninklijke Polytechnic institutionele opbouw en verhuisde zijn Young Men's Christian Institute in 309 Regent Street, die werd al snel de overheid gefinancierde Regent Street Polytechnic.

Sindsdien is onze onderwijsinstelling een reputatie als een plek voor primeurs beveiligd. Deze omvatten:

de eerste HBO in het Verenigd Koninkrijk (1838) de opening van de eerste openbare fotografische portretstudio in Europa (1841) de locatie voor de eerste publieke bewegende beelden laten zien in het Verenigd Koninkrijk, georganiseerd door de gebroeders Lumière (1896) het organiseren van de eerste marathon (bij de Olympische Spelen in Londen) over de inmiddels traditionele afstand van 26 mijlen, 385 yards (1908) het aanbieden van de eerste graad cursussen in Photographic Science, Fotografie en Media Studies (1960 en 1970) de eerste moderne universiteit aan de Queen's Award for Enterprise - International Trade het Verenigd Koninkrijk de eerste Partner University for UN Habitat, de instantie die zich bezighoudt met menselijke nederzetting en ontwikkeling.

De Polytechnic Institution

Opgericht onder het voorzitterschap van de vooraanstaande wetenschapper Sir George Cayley, de Polytechnische Instituut bij 309 Regent Street werd opgericht om nieuwe technologieën en uitvindingen aan het publiek te tonen en een belangrijke rol gespeeld in de popularisering van de wetenschap.

In 1841 is de naam veranderd in The Royal Polytechnic Institution toen prins Albert, echtgenoot van koningin Victoria, werd Patron.

De Regent Street Polytechnic

Tijdens de jaren 1860, Quintin Hogg, een jonge zakenman, begon aan het basisonderwijs te bieden voor een aantal van de armste kinderen van Londen in de sloppenwijken van Covent Garden. Hogg ontwikkelde zijn visie om educatieve, sociale, sportieve en maatschappelijke kansen bieden voor jonge werkende mannen in The Young Men's Christian Institute. Hij kocht 309 Regent Street in 1882.

Nieuwe dag en avond cursussen in technische en commerciële proefpersonen werden ingevoerd om de groeiende economie te ondersteunen als Londen 's werelds grootste stad werd.

De Polytechnische werd door de overheid gefinancierde in 1891 en werd opnieuw uitgeroepen tot de Regent Street Polytechnic.

Tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog cursussen gericht op de oorlog, het voortouw te nemen in het omscholen van grote aantallen gehandicapte soldaten die terugkeren uit de oorlog.

Polytechnic of Central London (PCL) 1970-1992

De jaren 1960 zag een belangrijke nieuwe uitbreiding regeling voor de Regent Street Polytechnic, te transformeren in een multi-site instelling. Een nieuwe site in Marylebone Road was om een ​​college van architectuur en geavanceerde bouwtechnieken huisvesten, terwijl een tweede nieuwe site in New Cavendish Straat was om techniek en wetenschap te huisvesten.

Tegen de tijd dat de nieuwe gebouwen was voltooid, had de Regent Street Polytechnic samengevoegd met Holborn College of Law, Talen en Handel aan de Polytechnische van het centrum van Londen (bekend als PCL) te vormen.

De nieuw gevormde Students 'Union speelde gastheer voor een aantal toonaangevende bands uit die tijd, waaronder Jimi Hendrix en Cream. Pink Floyd eveneens met de Polytechnische momenteel.

PCL was een van de 30 nieuwe hogescholen opgericht in 1970, het uitreiken van diploma's van de Raad van National Academic Awards.

Gedurende de komende 20 jaar, PCL bleef haar inzet voor deeltijds onderwijs en 's avonds, en een pionier in een uitgebreid programma van korte cursussen voor mid-career professionals die meer dan 20.000 studenten per jaar aangetrokken.

University of Westminster 1992- de huidige

PCL kreeg de status van universiteit in 1992, waardoor het recht voor om zijn eigen graden en deel te nemen aan publiek gefinancierd onderzoek.

Universiteit van vandaag, met 22.000 studenten, is veel groter dan zijn voorgangers en is gestructureerd in vier campussen - Cavendish, Harrow, Marylebone en Regent.

Onze groeiende overzeese activiteiten heeft geleid tot de universiteit wordt bekroond met de Queen's Award for Enterprise in 2000 en opnieuw in 2005.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba Cum Laude Af In Business Management (finance)

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie te ontwikkelen en te rijden die nodig zijn voor een succesvolle leider in de hedendaagse zakelijke wereld. [+]

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie te ontwikkelen en te rijden die nodig zijn voor een succesvolle leider in de hedendaagse zakelijke wereld.

Op deze cursus krijgt u een breed scala aan kennis van zaken en het beheer van vaardigheden te verwerven. De cursus maak je kennis met verschillende zakelijke functies en biedt een brede kijk op de mondiale zakelijke omgeving.

Met een specialisme in de richting van financiën vindt u ook de ontwikkeling van uw begrip van de moderne fi nanciering theorieën en toepassingen. Dit opent een reeks van verdere carrièremogelijkheden op gebieden zoals banken, hedge funds, risk management, effectenhandel, vermogensbeheer en treasury.... [-]


Ba Cum Laude Af In Business Management - Economie

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie te ontwikkelen en te rijden die nodig zijn voor een succesvolle leider in de hedendaagse zakelijke wereld. [+]

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie te ontwikkelen en te rijden die nodig zijn voor een succesvolle leider in de hedendaagse zakelijke wereld.

Op deze cursus krijgt u een breed scala aan kennis van zaken en het beheer van vaardigheden te verwerven. De cursus maak je kennis met verschillende zakelijke functies en biedt een brede kijk op de mondiale zakelijke omgeving.

Met een specialisme in de richting van de economie je leert ook zowel de theorie en de praktijk achter de internationale en ontwikkelingseconomie, forecasting en de wereldwijde economische problemen. U leert hoe u methoden van de economische en business analyse van toepassing zijn op zakelijke en organisatorische besluitvorming te informeren - essentiële vaardigheden voor je toekomstige carrière in het management.... [-]


Ba Cum Laude Af In Business Management - Marketing

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie en dynamiek nodig is in de hedendaagse zakelijke wereld te ontwikkelen. [+]

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie en dynamiek nodig is in de hedendaagse zakelijke wereld te ontwikkelen.

Op deze cursus krijgt u een breed scala aan kennis van zaken en het beheer van vaardigheden te verwerven. De cursus maak je kennis met verschillende zakelijke functies en biedt een brede kijk op de mondiale zakelijke omgeving.

Met een specialisme in de richting marketing zul je ook leren zowel de theorie en de praktijk achter marketing management. Je leert om deze kennis toe te passen om verschillende aspecten van marketing te begrijpen - van het ontwikkelen van producten en het beheer van merken om marketing onderzoek en strategische wereldwijde marketing.... [-]


Ba Cum Laude Af In De Bedrijfsvoering

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze spannende en flexibele business management cursus kunt u de mate van uw keuze op te bouwen, door het bestuderen voor een algemene zakelijke award of gespecialiseerd zijn in een van de zeven zakelijke gebieden: boekhouding, economie, ondernemerschap, financiën, human resource management, juridische regelgeving of marketing. [+]

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden, en in het samenbrengen van theorie en praktijk, zal deze cursus kunt u de visie, innovatie en dynamiek nodig is in de hedendaagse zakelijke wereld te ontwikkelen.

Deze spannende en flexibele business management cursus kunt u de mate van uw keuze op te bouwen, door het bestuderen voor een algemene zakelijke award of gespecialiseerd zijn in een van de zeven zakelijke gebieden: boekhouding, economie, ondernemerschap, financiën, human resource management, juridische regelgeving of marketing.

U vindt een breed scala aan zakelijke kennis en vaardigheden die u zal toelaten om een ​​carrière in de publieke of private sector voort te zetten te krijgen, met organisaties derde sector, of in de belangrijkste business-gerelateerde beroepen. Je hebt ook de vaardigheid die passen bij zelfstandige arbeid, en de het vertrouwen om uw eigen bedrijf te ontwikkelen.... [-]


Ba Cum Laude Af In De Internationale Marketing

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus verkent de complexiteit en diversiteit geconfronteerd marketeers bij het opereren in de sterk concurrerende wereld markt. Het zal je de kennis, vaardigheden en praktische ervaring die je nodig hebt om de mogelijkheden met internationale organisaties op het gebied van strategische marketing planning, marktonderzoek, marketing communicatie en brand management na te streven. [+]

Deze cursus verkent de complexiteit en diversiteit geconfronteerd marketeers bij het opereren in de sterk concurrerende wereld markt. Het zal je de kennis, vaardigheden en praktische ervaring die je nodig hebt om de mogelijkheden met internationale organisaties op het gebied van strategische marketing planning, marktonderzoek, marketing communicatie en brand management na te streven.

Onze graden in marketing hebben een gemeenschappelijk eerste jaar, die kunt u ervaren alle belangrijke gebieden in marketing voordat je nalise fi je diploma om je carrière keuze te passen. Wij bieden relevante vrijstellingen van het Instituut voor Direct en Digital Marketing (IDM) en zijn gericht op vrijstellingen van andere professionele organisaties, met inbegrip van het Chartered Institute of Marketing (CIM) te bieden.... [-]


Ba Cum Laude Af In Het Internationale Bedrijfsleven (Chinees)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze drie-jaar of vier-jarige opleiding is ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen en kennis die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler zakenwereld. De onderwerpen bestudeerde nemen cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt sterk de nadruk op de dag-tot-dag gebruik van de taal in een zakelijke omgeving, zodat u om te gaan met alle aspecten van de zakelijke transacties. [+]

Deze drie-jaar of vier-jarige opleiding is ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen en kennis die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler zakenwereld. De onderwerpen bestudeerde nemen cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt sterk de nadruk op de dag-tot-dag gebruik van de taal in een zakelijke omgeving, zodat u om te gaan met alle aspecten van de zakelijke transacties.

Na succesvolle afronding van deze opleiding vindt u de zeldzame attributen van beide fl uency in uw gekozen taal en een scala aan professionele vaardigheden en kennis van relevante zakelijke gebieden. U zult ook in staat zijn om het leven, de cultuur en het werk buiten het Verenigd Koninkrijk te ervaren door in het buitenland wonen voor een jaar en studeren samen met lokale studenten.... [-]


Ba Cum Laude Af In Marketingcommunicatie

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De cursus zal van belang zijn als u zich aangetrokken tot een carrière in de communicatie-kant van de marketing industrie, of het nu met marketing, consultancy (zoals reclame), in public relations, brand management, directe en interactieve marketing, of in client-side marketing communicatie afdelingen. [+]

De uitbreiding van nieuwe media technologieën gecombineerd met de relatie tussen klanten en organisaties biedt unieke gebieden van de studie binnen de marketing communicatie. Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de marketing industrie om u te voorzien van de kennis, vaardigheden en capaciteiten je nodig hebt om een ​​carrière binnen de sterk concurrerende omgeving marketing communicatie na te streven.

De cursus zal van belang zijn als u zich aangetrokken tot een carrière in de communicatie-kant van de marketing industrie, of het nu met marketing, consultancy (zoals reclame), in public relations, brand management, directe en interactieve marketing, of in client-side marketing communicatie afdelingen.... [-]


Ba Cum Laude Af In Marketing Management

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Dit is een algemene bachelordiploma in marketing, voor degenen die hun toekomstige carrière te zien in marketing, maar niet in dit stadium, wens om verder te specialiseren. Onze graden in marketing hebben een gemeenschappelijk eerste jaar, die kunt u ervaren alle belangrijke gebieden in marketing voordat je nalise fi je diploma om je carrière keuze te passen. Wij bieden relevante vrijstellingen van het Instituut voor Direct en Digital Marketing (IDM) en zijn gericht op vrijstellingen van andere professionele organisaties, met inbegrip van het Chartered Institute of Marketing (CIM) te bieden. [+]

Dit is een algemene bachelordiploma in marketing, voor degenen die hun toekomstige carrière te zien in marketing, maar niet in dit stadium, wens om verder te specialiseren. Onze graden in marketing hebben een gemeenschappelijk eerste jaar, die kunt u ervaren alle belangrijke gebieden in marketing voordat je nalise fi je diploma om je carrière keuze te passen. Wij bieden relevante vrijstellingen van het Instituut voor Direct en Digital Marketing (IDM) en zijn gericht op vrijstellingen van andere professionele organisaties, met inbegrip van het Chartered Institute of Marketing (CIM) te bieden.

Marketing managers zijn verantwoordelijk voor de beslissing welke producten te verkopen, aan wie, voor welke prijs, waar, wanneer en hoe. Ze hebben in te stellen en het bereiken van de verkoopdoelstellingen, en zorgen voor de pro fi ts en herhaal het bedrijfsleven. Als zodanig is marketing management door velen beschouwd als een van de meest stimulerende en bevredigende carrière, en deze cursus zal u toelaten om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​dergelijke carrière te ontwikkelen.... [-]


Ba Onderscheidingen In Het Internationale Bedrijfsleven

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Spannende mogelijkheden bestaan ​​voor afgestudeerden die kan werken met het vertrouwen in de huidige geglobaliseerde zakelijke omgeving. De vierjarige versie van deze cursus omvat een jaar in het buitenland in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten, waardoor u een waardevol inzicht in de universiteit bedrijf leerervaring een ander land en de bredere culturele omgeving. Afhankelijk van uw talenkennis, kunt u uw jaar in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen waar zakelijke onderwerpen worden onderwezen in het Engels of in de nationale taal. In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om te combineren studeren in het buitenland met een buitenlandse stage. [+]

Spannende mogelijkheden bestaan ​​voor afgestudeerden die kan werken met het vertrouwen in de huidige geglobaliseerde zakelijke omgeving. De vierjarige versie van deze cursus omvat een jaar in het buitenland in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten, waardoor u een waardevol inzicht in de universiteit bedrijf leerervaring een ander land en de bredere culturele omgeving. Afhankelijk van uw talenkennis, kunt u uw jaar in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen waar zakelijke onderwerpen worden onderwezen in het Engels of in de nationale taal. In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om te combineren studeren in het buitenland met een buitenlandse stage.

Inhoud ... [-]

Human Resource Management BA Honours

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Zakelijk succes vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. Deze cursus, waarin theorie en praktijk van bedrijfsmanagement worden samengebracht, stelt u in staat om de visie, innovatie en dynamiek te ontwikkelen die vereist zijn in de hedendaagse zakenwereld. [+]

Zakelijk succes vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. Deze cursus, waarin theorie en praktijk van bedrijfsmanagement worden samengebracht, stelt u in staat om de visie, innovatie en dynamiek te ontwikkelen die vereist zijn in de hedendaagse zakenwereld.

Tijdens deze cursus verkrijgt u een breed scala aan zakelijke kennis en managementvaardigheden. De cursus introduceert verschillende bedrijfsfuncties en biedt een breed perspectief op de wereldwijde zakelijke omgeving.

Met een specialisme in human resource management (HRM), leer je ook theorie en praktijk achter het management van mensen. Je leert om de psychologie van de organisatie en sociologie toe te passen om verschillende aspecten van HRM te begrijpen en om je inzicht in essentiële managementvaardigheden, zoals coaching, mentorschap en talentontwikkeling, te verdiepen.... [-]


Human Resource Management BA Honours

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze graad is waardevol voor diegenen die willen werken als professional op het gebied van human resources en ook voor iedereen die een carrière in management of consultancy plant. Het geeft je ook de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor levenslange persoonlijke en professionele ontwikkeling. [+]

Mensen zijn een van de duurste middelen van een organisatie in de hedendaagse dynamische, mondiale kenniseconomie, maar ze zijn ook van groot belang. Omdat organisaties internationaal veranderen, ontwikkelen en opereren, is kennis van processen voor mensenbeheer essentieel op zowel operationeel als strategisch niveau.

Mensen beheren om hun potentieel te ontwikkelen en effectief gebruik te maken van hun mogelijkheden is altijd een opwindende maar uitdagende zakelijke functie geweest. In deze mate leer je over het volledige scala aan benaderingen van de uitdagingen van people management en ontwikkeling, en krijg je de belangrijke vaardigheden die nodig zijn om in een HR-rol te werken.... [-]


Internationaal Zakendoen Met Talen BA Honours

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze driejarige of vierjarige cursus is bedoeld om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler wordende zakelijke wereld. De bestudeerde onderwerpen omvatten cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt de nadruk op het dagelijks gebruik van taal in een zakelijke omgeving, waardoor u alle aspecten van zakelijke transacties kunt behandelen. [+]

Deze cursus van drie of vier jaar is bedoeld om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler wordende zakelijke wereld. De bestudeerde onderwerpen omvatten cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt de nadruk op het dagelijks gebruik van taal in een zakelijke omgeving, waardoor u alle aspecten van zakelijke transacties kunt behandelen.

Na succesvolle afronding van dit diploma, beschikt u over de zeldzame kenmerken van beide niveaus in de door u gekozen taal en een reeks professionele vaardigheden en kennis uit relevante bedrijfsgebieden. Je zult ook buiten het Verenigd Koninkrijk het leven, de cultuur en het werk kunnen ervaren door een jaar in het buitenland te wonen en samen met lokale studenten te studeren.... [-]


Internationaal Zakendoen Met Talen BA Honours

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze driejarige of vierjarige cursus is bedoeld om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler wordende zakelijke wereld. De bestudeerde onderwerpen omvatten cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt de nadruk op het dagelijks gebruik van taal in een zakelijke omgeving, waardoor u alle aspecten van zakelijke transacties kunt behandelen. [+]

Deze driejarige of vierjarige cursus is bedoeld om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler wordende zakelijke wereld. De bestudeerde onderwerpen omvatten cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt de nadruk op het dagelijks gebruik van taal in een zakelijke omgeving, waardoor u alle aspecten van zakelijke transacties kunt behandelen.

Na succesvolle afronding van dit diploma, beschikt u over de zeldzame kenmerken van beide niveaus in de door u gekozen taal en een reeks professionele vaardigheden en kennis uit relevante bedrijfsgebieden. Je zult ook buiten het Verenigd Koninkrijk het leven, de cultuur en het werk kunnen ervaren door een jaar in het buitenland te wonen en samen met lokale studenten te studeren.... [-]


Internationale Betrekkingen En Talen BA Honours

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze driejarige of vierjarige cursus is bedoeld om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler wordende zakelijke wereld. De bestudeerde onderwerpen omvatten cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt een sterke nadruk op het dagelijks gebruik van taal in een zakelijke omgeving, waardoor u alle aspecten van zakelijke transacties kunt behandelen. [+]

Deze driejarige of vierjarige cursus is bedoeld om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler wordende zakelijke wereld. De bestudeerde onderwerpen omvatten cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt een sterke nadruk op het dagelijks gebruik van taal in een zakelijke omgeving, waardoor u alle aspecten van zakelijke transacties kunt behandelen.

Na succesvolle afronding van dit diploma, beschikt u over de zeldzame kenmerken van beide niveaus in de door u gekozen taal en een reeks professionele vaardigheden en kennis uit relevante bedrijfsgebieden. Je zult ook buiten het Verenigd Koninkrijk het leven, de cultuur en het werk kunnen ervaren door een jaar in het buitenland te wonen en samen met lokale studenten te studeren.... [-]


Ondernemerschap BA Honours

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Zakelijk succes vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. Deze cursus, waarin theorie en praktijk van bedrijfsmanagement worden samengebracht, stelt u in staat om de visie, innovatie en dynamiek te ontwikkelen die vereist zijn in de hedendaagse zakenwereld. [+]

Zakelijk succes vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. Deze cursus, waarin theorie en praktijk van bedrijfsmanagement worden samengebracht, stelt u in staat om de visie, innovatie en dynamiek te ontwikkelen die vereist zijn in de hedendaagse zakenwereld.

Tijdens deze cursus verkrijgt u een breed scala aan zakelijke kennis en managementvaardigheden. De cursus introduceert verschillende bedrijfsfuncties en biedt een breed perspectief op de wereldwijde zakelijke omgeving.

Met een specialisme op het gebied van ondernemerschap, leer je ook de theorie en praktijk van het creëren, uitvoeren en ontwikkelen van een succesvol bedrijf of start-up. De cursus is op maat gemaakt om u te helpen bij het ontwikkelen van belangrijke ondernemersvaardigheden op het gebied van projectmanagement, teamwerk en geavanceerd leiderschap, zodat u uw eigen start-up kunt runnen of klaarstoomt voor een toekomstige carrière in consultancy en management.... [-]


Ondernemerschap BA Honours

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het aanbieden van spannende mogelijkheden aan studenten die geïnteresseerd zijn in het runnen van een bedrijf of het creëren van een ondernemende organisatie, deze innovatieve cursus - gebaseerd op een 'learning by doing'-benadering - combineert de werelden van zakelijk ondernemerschap en hoger onderwijs. Je creëert een bedrijf door een teambedrijf op te richten in een zakelijke omgeving met gelijkgestemde studenten. In plaats van lessen krijg je coaching sessies en verschillende projecten met je team-bedrijf. [+]

Het aanbieden van spannende mogelijkheden aan studenten die geïnteresseerd zijn in het runnen van een bedrijf of het creëren van een ondernemende organisatie, deze innovatieve cursus - gebaseerd op een 'learning by doing'-benadering - combineert de werelden van zakelijk ondernemerschap en hoger onderwijs. Je creëert een bedrijf door een teambedrijf op te richten in een zakelijke omgeving met gelijkgestemde studenten. In plaats van lessen krijg je coaching sessies en verschillende projecten met je team-bedrijf.

Je leert door echte zaken te doen met echte klanten en echte inkomsten. Een speciaal opgeleide coach staat voor u klaar om u en uw team te ondersteunen, te motiveren en in staat te stellen te excelleren in uw ondernemersinspanningen. Je zult expertise van onze Business School kunnen trekken. Aan het einde van deze cursus kun je professioneel ondernemerschap, zakelijk management en leiderschapsvaardigheden demonstreren; je zult ook de overdraagbare en cognitieve vaardigheden verwerven die nodig zijn voor levenslange persoonlijke en professionele ontwikkeling.... [-]


BSc

Accounting BSc Honours

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Zakelijk succes vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. Deze cursus, waarin theorie en praktijk van bedrijfsmanagement samenkomen, stelt u in staat om de visie, innovatie en drive te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle leider in de hedendaagse zakenwereld. [+]

Zakelijk succes vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. Deze cursus, waarin theorie en praktijk van bedrijfsmanagement samenkomen, stelt u in staat om de visie, innovatie en drive te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle leider in de hedendaagse zakenwereld.

Tijdens deze cursus verkrijgt u een breed scala aan zakelijke kennis en managementvaardigheden. De cursus introduceert verschillende bedrijfsfuncties en biedt een breed perspectief op de wereldwijde zakelijke omgeving.

Met een specialisme op het gebied van accounting, leert u ook theorie en praktijk achter accounting financieel management, analyse en rapportage. Dit opent een reeks nieuwe carrièrekansen op gebieden zoals fi nancieel management en boekhouding in organisaties in de publieke, private of derde sector.... [-]


Bsc Cum Laude Af In De Bedrijfseconomie

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

U zult uw vermogen om de economische redenering van toepassing op real-world kwesties te ontwikkelen. U zult zelfverzekerd in de economische en business analyse en de toepassing van deze analytische vaardigheden om zakelijke en organisatorische beslissingen, tot het oplossen van zakelijke en economische problemen, het verrichten van onderzoek en consultancy, en bij te dragen aan het ontwerp en de uitvoering van het economisch beleid door de overheid te worden. [+]

In een onzekere en snel veranderende wereld, een kennis van de economie en de unieke inzichten biedt in hoe individuen, fi rma en organisaties opereren en communiceren is van onschatbare waarde. Zo is de mogelijkheid om dit inzicht aan specialisten en niet-specialisten communiceren. Deze cursus combineert een grondige in de discipline van de economie, met een scala aan praktische vaardigheden die nodig zijn in het professionele leven en voor postdoctorale studies.

U zult uw vermogen om de economische redenering van toepassing op real-world kwesties te ontwikkelen. U zult zelfverzekerd in de economische en business analyse en de toepassing van deze analytische vaardigheden om zakelijke en organisatorische beslissingen, tot het oplossen van zakelijke en economische problemen, het verrichten van onderzoek en consultancy, en bij te dragen aan het ontwerp en de uitvoering van het economisch beleid door de overheid te worden. Je zal ook je vaardigheden uit te breiden in het verzamelen van gegevens en interpretatie, kwantitatieve analyse en forecasting, wereldwijde geworden vooruitzichten en sociaal, ecologisch en ethisch bewust.... [-]


Bsc Cum Laude Af In De Boekhouding

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus geeft u de sleutel accounting en financiële vaardigheden werkgevers zijn op zoek naar, maar ook bredere business en management ervaring te geven. U krijgt een grondige kennis van de toegepaste aspecten van de boekhouding te ontwikkelen, samen met het werken in teamverband, oplossen van problemen, communicatieve vaardigheden en commercieel bewustzijn die bedrijven nodig hebben in een complexe internationale zakenwereld. [+]

Deze cursus geeft u de sleutel accounting en financiële vaardigheden werkgevers zijn op zoek naar, maar ook bredere business en management ervaring te geven. U krijgt een grondige kennis van de toegepaste aspecten van de boekhouding te ontwikkelen, samen met het werken in teamverband, oplossen van problemen, communicatieve vaardigheden en commercieel bewustzijn die bedrijven nodig hebben in een complexe internationale zakenwereld.

Deze vaardigheden en kennis opent een scala aan kansen op werk op gebieden zoals financiële en management accounting en andere nauw verwante terreinen. U kunt uw carrière te ontwikkelen in de private of publieke sector, en de cursus zal je progressie helpen om beroepskwalificaties. De cursus biedt een vrijstelling van maximaal 9 papieren van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). De cursus is ook in het proces van re-geaccrediteerd door het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).... [-]


Bsc Onderscheidingen In De Financiële Wereld

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De Finance Bachelor Honours stelt u in staat om uw begrip van de moderne fi nanciering theorieën en toepassingen te ontwikkelen. De cursus verbetert uw analytisch vermogen, samen met het werken in teamverband, oplossen van problemen, communicatieve vaardigheden en commercieel bewustzijn nodig zijn in een complexe mondiale fi nanciële wereld. U krijgt een breder begrip van de sociaal-economische, juridische en professionele omgeving waarin fi nanciering actief te krijgen. U vindt er ook het verwerven van de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling. [+]

De Finance Bachelor Honours stelt u in staat om uw begrip van de moderne fi nanciering theorieën en toepassingen te ontwikkelen. De cursus verbetert uw analytisch vermogen, samen met het werken in teamverband, oplossen van problemen, communicatieve vaardigheden en commercieel bewustzijn nodig zijn in een complexe mondiale fi nanciële wereld. U krijgt een breder begrip van de sociaal-economische, juridische en professionele omgeving waarin fi nanciering actief te krijgen. U vindt er ook het verwerven van de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Een uniek kenmerk van deze cursus is dat u in staat om de financiële markten Suite Westminster Business School's (FMS) gebruiken, toont u hoe de markten functioneren in real time zal zijn. De FMS maakt gebruik van de Bloomberg-platform, een state-of-the-art onderwijs en onderzoek resource grote schaal gebruikt door toonaangevende wereldwijde financiële instellingen.... [-]


Videos

Student Life at the University of Westminster

Westminster Business School MBA

Contact

University of Westminster, Westminster Business School

Adres 35 Marylebone Road NW1 5LS
London Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.westminster.ac.uk/wbs
Telefoon +44 20 7911 5000