Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wrexham Glyndŵr University is in 2008 gestart, dus we zijn nog steeds een van de jongste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. Het is een levendige, vriendelijke plek waar het leren en de toekomst van elke student persoonlijke aandacht krijgen.

Onze inspiratie

Onze naam komt van Welsh geleerde en held Owain Glyndŵr en we willen een aantal van dezelfde filosofieën verdedigen als hij.

We zijn er trots op onze universiteit te benoemen naar een man die graag leerde, van zijn land hield, een internationale kijk omarmde en voortdurend een inspirerende en ondernemende manier van leven demonstreerde.

Zijn geest ligt ten grondslag aan de Wrexham Glyndŵr University, waar we ernaar streven moedig, ondernemend en open te staan voor alles wat we doen.

We hebben onderwijs gegeven op onze belangrijkste Wrexham-campus sinds 1887 toen we bekend stonden als de Wrexham School of Science and Art. We zijn eerst begonnen met het aanbieden van diploma's in 1924, maar we hebben een lange weg afgelegd sinds die tijd.

Onze connecties

Tegenwoordig vormen cursussen onder leiding van de industrie de kern van ons aanbod. We zijn trots op onze banden met toonaangevende lokale en regionale werkgevers, zoals Airbus, Kellogg's, JCB en de BBC. Hun kennis en expertise worden teruggevoerd in onze cursussen, zodat onze studenten alleen de meest relevante vaardigheden krijgen voor hun toekomstige carrière.

Onze gemeenschap

We zijn bijzonder trots op de kansen die we bieden voor mensen met een niet-traditionele achtergrond om deel te nemen aan het hoger onderwijs. Meer dan de helft van onze studenten studeert deeltijds en we zijn een van de toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor het ondersteunen van studenten met een lagere sociaaleconomische achtergrond door middel van universiteiten dankzij ons uitgebreide programma voor verruiming van toegang in de lokale gemeenschap. De universiteit is ook de eerste HO-instelling in Noord-Wales die een Stonewall Diversity Champion wordt.

Onze locatie

We zijn begonnen met alleen onze twee campussen in Wrexham (Plas Coch en Regent Street), maar we zijn inmiddels uitgegroeid tot campussen in St Asaph en Northop in Noord-Wales, evenals een satellietcampus in Kingston-upon-Thames in Londen. Wij zijn een kleine universiteit vergeleken met vele anderen, maar daarmee ontstaat een groot gemeenschapsgevoel met een fantastisch ondersteuningsnetwerk voor al onze studenten en medewerkers.

Als je geïnteresseerd bent in studeren aan Wrexham Glyndwr, of als je een lokaal bedrijf bent dat graag zou willen meedoen, kijk dan eens rond op onze website om te zien wat we te bieden hebben.

Onze missie

Onze missie is om in partnerschap samen te werken om onze studenten te inspireren en op te leiden en sociaal en economisch succes mogelijk te maken.

Onze visie

De visie omvat zeven toezeggingen die zijn opgenomen in de hoofdtekst van het document Visie en Strategie 2025 en die worden ondersteund door een aantal acties.

Onze activiteit ...

wordt onderbouwd door onze waarden:

 • Toegankelijk in het leren dat we bieden voor onze studenten, personeel en gemeenschap, door proactief te zijn in het promoten van de waarde van hoger onderwijs. Dit is gebaseerd op de toewijding om inclusief en eerlijk te zijn in hoe we onze diensten aanbieden
 • Ondersteunend van onze studenten en medewerkers, evenals de regio, helpt iedereen vertrouwen te winnen en zijn potentieel te benutten. Dit impliceert een focus op partnerschap om waarde toe te voegen en begrip te delen - we werken beter en effectiever samen, of dit nu met studenten, personeel, de industrie of andere belanghebbenden is
 • Innovatief in het leveren en beheren van academische voorzieningen en professionele services, en in onze relaties met samenwerkingspartners en regelgevende partners. Dit stelt onze cultuur, structuur, beleid en mensen in staat excellentie te stimuleren, te reageren op de behoefte en te leveren wat we willen bereiken.
 • Ambitieus in wat we willen bereiken voor onze studenten, medewerkers en partners en hoe we dat doen, in het besef dat er geen grenzen zijn aan leren en kennis. Dit impliceert een innovatieve, ondernemende en flexibele aanpak; een gretigheid om nieuwe ideeën te verkennen.

Heeft een toegepaste focus

Uitmuntende prestaties, door de levering van een door een werkgever en de industrie aangestuurd cursusportfolio, om professionals te voorzien van carrièrekleren om de behoeften van de regionale, nationale en internationale economie te ondersteunen en te vervullen.

Zet studenten centraal in wat we doen

Het bieden van een levendige, vriendelijke en ondersteunende gemeenschap, gericht op het inspireren van elke persoon door persoonlijke privéleraren, om individuele behoeften te ondersteunen en te vervullen om hun potentieel te bereiken door middel van academische excellentie.

Hoe wij werken

 • We betrekken en luisteren naar studenten bij alles wat we doen
 • Wij bouwen wederzijds voordelige partnerschappen
 • We leveren wat we beloven
 • We houden processen eenvoudig en effectief
 • Wij anticiperen en handelen
 • We communiceren open en regelmatig
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Wrexham Glyndwr University

Onze gespecialiseerde Accounting and Finance-opleiding heeft tot doel de inzetbaarheid te verbeteren door zich te concentreren op de praktische toepassingen van boekhoudk ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

Onze gespecialiseerde Accounting and Finance-opleiding heeft tot doel de inzetbaarheid te verbeteren door zich te concentreren op de praktische toepassingen van boekhoudkundige en financiële theorieën.

Onze Accounting and Finance-graad wordt geleverd door boekhoudspecialisten en is sterk gericht op het ontwikkelen van u als afgestudeerde 'business ready'. Bovendien is werkgericht leren ingebed in het programma, zodat alle afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de markt en om 'werkklaar' te zijn. Dit omvat een breed scala aan toepassingen, van casestudy's, probleemoplossing tot stagemogelijkheden. Dit programma staat op de 15e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor de studenttevredenheid in de Universitaire gids 2018.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wrexham Glyndwr University

Ontwikkel praktische vaardigheden naast de essentiële kennis die nodig is voor een carrière in de sector van gastvrijheid, toerisme en evenementenbeheer op ons toegewijde ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

Ontwikkel praktische vaardigheden naast de essentiële kennis die nodig is voor een carrière in de sector van gastvrijheid, toerisme en evenementenbeheer op ons toegewijde niveau.

Modules zijn stimulerend en tot nadenken stemmend. Ze behandelen essentiële zakelijke onderwerpen, voordat ze doorgaan naar geavanceerde modules die een breed scala aan kennis en ervaring bieden, zoals het beheren en uitvoeren van evenementen, bezoekersaantrekkelijkheidsmanagement, service- en relatiemarketing, maatschappelijk verantwoord ondernemen en personeelsbeheer.

Als onderdeel van de opleiding voorzien we alle studenten van directe, praktische ervaring, inclusief real event management. Het zou ook de mogelijkheid kunnen zijn om een stage te doen die uw CV en werkvooruitzichten aanzienlijk zal verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wrexham Glyndwr University

Onze geaccrediteerde BA Business erkent de behoeften van werkgevers in de hedendaagse zakenwereld en geeft onze studenten een uitstekende basis om een succesvolle zakelij ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

Onze geaccrediteerde BA Business erkent de behoeften van werkgevers in de hedendaagse zakenwereld en geeft onze studenten een uitstekende basis om een succesvolle zakelijke carrière op te bouwen.

Tijdens de cursus krijgt u een breed inzicht in de wereld van zaken en management van academici en professionals uit de industrie met een schat aan ervaring in organisaties en bedrijven. Ze zullen uw commerciële inzicht en managementvaardigheden inspireren terwijl u de kennis en vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn om succesvol te zijn in de moderne zakenwereld. Naast het ontwikkelen van uw persoonlijke en professionele vaardigheden, zult u de kennis en vaardigheden verwerven om niet alleen een effectieve bedrijfsleider te worden, maar ook het ondernemerschap om uw eigen bedrijf te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Wrexham Glyndwr University

Als eerste beoordeeld in Wales voor algehele tevredenheid en onderwijs, is deze cursus ontworpen om sterke technische ontwikkel- en projectmanagementvaardigheden te ontwi ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

Als eerste beoordeeld in Wales voor algehele tevredenheid en onderwijs, is deze cursus ontworpen om sterke technische ontwikkel- en projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen om je inzetbaarheid te verbeteren.

Het team werkt nauw samen met organisaties zoals UK Games Fund, Games Wales en BAFTA Cymru om ervoor te zorgen dat onze studenten altijd toegang hebben tot geavanceerde branchegerelateerde training en kennis. De cursus is ook volledig geaccrediteerd door de British Computing Society.

We zijn de thuisbasis van het innovatieve Games Talent Wales-programma en een Britse regionale Tranzfuser-hub die wordt gesponsord en ondersteund door het UK Games Fund en UK Games Talent. Ons incubatiecentrum is de thuisbasis van verschillende bekroonde game-studio's die eigendom zijn van studenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wrexham Glyndwr University

Computergebruik is een opwindend, uitdagend en dynamisch veld. Computers vormen een integraal onderdeel van elk aspect van de samenleving en het moderne leven en nieuwe c ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

Computergebruik is een opwindend, uitdagend en dynamisch veld. Computers vormen een integraal onderdeel van elk aspect van de samenleving en het moderne leven en nieuwe computertechnologieën worden met een enorme snelheid geïntroduceerd. Dientengevolge ontwikkelt het gebied van de computerwetenschap zich voortdurend en snel.

De vraag naar afgestudeerden met de kennis, inzicht en vaardigheden die nodig zijn om moderne computersystemen te analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, testen en onderhouden is groot.

Deze graad zal de informatica beschouwen als de kern van de onderliggende technologieën die steeds meer elk element van onze samenleving infiltreert.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wrexham Glyndwr University

Digitaal ondersteunde technologieën en diensten ondersteunen de meeste aspecten van het moderne leven. Zorgen dat informatie veilig is en diensten blijven draaien, is de ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

Digitaal ondersteunde technologieën en diensten ondersteunen de meeste aspecten van het moderne leven. Zorgen dat informatie veilig is en diensten blijven draaien, is de verantwoordelijkheid van cybersecuritybeoefenaars en computerbeveiligingsdeskundigen.

De cursus is de eerste in Wales en de derde in het VK voor leermogelijkheden en de achtste in het VK voor academische ondersteuning (WGU-analyse van niet-gepubliceerde NSS-gegevens voor 2019).

Deze les:

pakt de vooruitgang in cybersecurity aan via een diepgaand begrip van IT-beveiliging, hacking, forensics en de toekomstige en opkomende technologieën in verband met dit snel veranderende veldbiedt mogelijkheden om real-life projecten uit te voeren, en bereidt je voor op werk in de industriebiedt mogelijkheden voor het bouwen en configureren van een computer en netwerksystemen, evenals de noodzakelijke ondersteuningssystemen, zodat ze effectief kunnen werken in verschillende werkomgevingenonderzoekt de problemen in verband met het beheer van dit soort systemen en in het bijzonder de noodzakelijke aspecten van netwerkbeveiligingbiedt de mogelijkheid van een industrieel stagejaar... [-]
Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Wrexham Glyndwr University

De voortdurende snelle uitbreiding van technologie vereist hooggekwalificeerde en bekwame elektronische en elektrische ingenieurs. Het studeren van elektrische en elektro ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

De voortdurende snelle uitbreiding van technologie vereist hooggekwalificeerde en bekwame elektronische en elektrische ingenieurs. Het studeren van elektrische en elektronische engineering bereidt je voor op een breed scala aan spannende carrières, waarbij je bent uitgerust met technische ingenieursvaardigheden en technologie, communicatie en ontwerpexpertise.

Op deze praktische, praktische graad gebruikt u onze on-site geavanceerde faciliteiten om u voor te bereiden op de eisen van het werken in deze branche.

Met behulp van onze computer-aided design (CAD), elektronica en engineering laboratoria word je getraind in standaard softwarepakketten om je alle technische vaardigheden te geven die je nodig hebt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wrexham Glyndwr University

De nummer één in het VK voor cursusvoldoening (Guardian University League Table 2019), deze cursus zorgt ervoor dat je over de belangrijkste vaardigheden en grondige kenn ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

De nummer één in het VK voor cursusvoldoening (Guardian University League Table 2019), deze cursus zorgt ervoor dat je over de belangrijkste vaardigheden en grondige kennis beschikt die nodig zijn voor een succesvolle carrière in vliegtuigen en moderne techniek.

De cursus is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de industrie en profiteert van sterke industriële banden.

Ontwerpgerichte cursus: ontwikkel een volledig begrip van engineeringontwerpconcepten en het engineering ontwerpproces.Krijg overdraagbare kennis en zakelijke vaardigheden om u uit te rusten voor een bredere banenmarkt.Je wordt getraind in het gebruik van verschillende computerondersteunde ontwerptools, waaronder industrie-hoognodige Finite Element Analysis (FEA) en Computational Fluid Dynamics (CFD) tools.... [-]
Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wrexham Glyndwr University

Onze duurzame en duurzame ingenieursdiploma pakt enkele van de grootste uitdagingen aan waarmee de mensheid vandaag wordt geconfronteerd: betaalbare energie, klimaatveran ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus?

Onze duurzame en duurzame ingenieursdiploma pakt enkele van de grootste uitdagingen aan waarmee de mensheid vandaag wordt geconfronteerd: betaalbare energie, klimaatverandering, het broeikaseffect en beheersing van vervuiling.

Voor studenten die op zoek willen zijn naar nieuwe technische en kosteneffectieve oplossingen die zullen bijdragen aan de behoefte aan hernieuwbare energie, kan deze graad uw volgende stap zijn.

Ontwikkeld door wetenschappelijk actieve medewerkers met een sterke professionele en academische ervaring, richt de cursus zich op het aanbieden van de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor een loopbaan, werken met en ontwikkelen van innovatieve technologieën in een verscheidenheid van sectoren, waaronder hernieuwbare energie, duurzame technologie, elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, constructie en nog veel meer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wrexham
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Wrexham Glyndwr University, Mold Road
LL11 2AW Wrexham, Wales, Verenigd Koninkrijk