York St John University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze strategie

We trainen en inspireren studenten op onze campus in York sinds 1841. Ons succes en prestaties in de loop van de jaren zijn gedeeltelijk te danken aan ons institutionele vermogen om effectief te plannen, duidelijke doelen te stellen en onze inspanningen te richten op het bereiken ervan.

2012-15 was een periode van groei, succes en verhoogde externe erkenning voor de universiteit. We hebben nu meer studenten dan ooit tevoren en onze continuïteits-, eindtermen en afgestudeerde inzetbaarheidscijfers zijn zelden hoger geweest. Ons profiel in het hoger onderwijs neemt toe dankzij ons succes en onze groeiende reputatie voor effectief leiderschap en management van de universiteit. We hebben hard gewerkt aan het verbeteren van onze cursussen, faciliteiten, academische normen en bestuur en management.

In nauwe samenwerking met onze gouverneurs en medewerkers van de universiteit hebben we een ambitieus en opwindend strategisch plan ontwikkeld voor 2015-2020. Het is een raamwerk dat ons in staat stelt om de voortgang naar de belangrijkste doelstellingen te verzamelen, te begrijpen, te prioriteren en te bewaken. Door de implementatie zullen we de universiteit positioneren om het hoofd te bieden aan turbulentie in het hoger onderwijs en om uitstekende leermogelijkheden voor al onze studenten en medewerkers te blijven bieden.

Missie, waarden en visie

Onze omvang, ons sterke gemeenschapsdenken en onze persoonlijke benadering van leren hebben van ons een speciale plaats gemaakt om te studeren voor al die jaren.

Onze studenten en medewerkers leveren een zinvolle bijdrage aan de structuur van de universiteit en we hopen dat hun ervaringen hier hen inspireren om hun gemeenschap vorm te geven gedurende hun leven.

We bieden onze studenten en medewerkers persoonlijke mogelijkheden om te leren en te groeien - zowel academisch als individueel - en dit wordt mogelijk gemaakt door de hoge mate van interactie tussen student en staf in onze gemeenschap. We zijn trots op het identificeren en ontwikkelen van het potentieel in al onze studenten en medewerkers.Onze missie

Onze studenten en medewerkers inspireren om hun volledige potentieel te bereiken, kennis op te doen en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.Onze waarden

Wij zijn een inclusieve, innovatieve, transformerende en ambitieuze gemeenschap met een sterk gevoel van verbondenheid.Onze visie

We zullen de beste van de kleine universiteiten van Engeland zijn.

Via onze strategie zullen we:

  • Verbeter de kwaliteit van de studentenervaring, met een bijzondere nadruk op leren, onderwijzen en onderzoek, zodat onze afgestudeerden vaardigheden ontwikkelen voor hun leven en werk.
  • Voed een diverse en cultureel rijke gemeenschap, behoud het gemeenschapsgevoel dat gedurende 175 jaar is opgebouwd.
  • Bereik groei in onze studentenaantallen - Home / EU, internationaal en postdoctoraal.
  • Zorgen voor onze financiële en organisatorische veerkracht.

U kunt onze missie, waarden en visie zelf zien .

Iedereen die hier bij York St John werkt, speelt een gelijke rol in ons succes. Het is dus aan ons allemaal om onze missie, waarden en visie te respecteren, verantwoordelijkheid te delen en trots te zijn op de universitaire gemeenschap, onze manier van werken te verbeteren, een betere studieomgeving te creëren en op ons succes voort te bouwen.

Campus en faciliteiten

York St John University is een uitstekende universiteit, bekend om zijn academische excellentie en responsieve karakter, waarbij de student altijd centraal staat in alles wat hij doet. Onze prachtige campus ligt in het centrum van de historische stad York.

Onze elf hectare grote site op Lord Mayor's Walk bevindt zich in een prachtige omgeving met uitzicht op de wereldberoemde York Minster over de stadsmuren. Onze bekroonde campus heeft in de afgelopen 10 jaar een transformatie van £ 100 miljoen ondergaan om ervoor te zorgen dat studenten profiteren van de juiste omgeving om te studeren en te leven. Oorspronkelijk gebouwd rond een vierhoek, nieuwere gebouwen zoals De Gray Court en het Fountains Learning Centre met de bibliotheek, IT-faciliteiten en een modern lezingenstheater. Het Foss Building herbergt onze sporthal, een fysiologisch laboratorium, een biomechanisch laboratorium, een psychologisch laboratorium, een fitness-suite, fysiotherapie-laboratoria en algemene lesruimten.

Andere faciliteiten zijn een dansstudio, een dramastudio, muziekkamers (zowel praktisch als technisch), tv- en filmproductiefaciliteiten, montagesuites en toegewijde kunst- en ontwerpstudio's. Er zijn een aantal horecagelegenheden en de Students 'Union heeft een bar, café, winkel en kantoren op de campus.

Locaties

York

Address
Lord Mayor's Walk, York
York, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden