Lees de Officiële Beschrijving

Onze strategie

We trainen en inspireren studenten op onze campus in York sinds 1841. Ons succes en prestaties in de loop van de jaren zijn gedeeltelijk te danken aan ons institutionele vermogen om effectief te plannen, duidelijke doelen te stellen en onze inspanningen te richten op het bereiken ervan.

2012-15 was een periode van groei, succes en verhoogde externe erkenning voor de universiteit. We hebben nu meer studenten dan ooit tevoren en onze continuïteits-, eindtermen en afgestudeerde inzetbaarheidscijfers zijn zelden hoger geweest. Ons profiel in het hoger onderwijs neemt toe dankzij ons succes en onze groeiende reputatie voor effectief leiderschap en management van de universiteit. We hebben hard gewerkt aan het verbeteren van onze cursussen, faciliteiten, academische normen en bestuur en management.

In nauwe samenwerking met onze gouverneurs en medewerkers van de universiteit hebben we een ambitieus en opwindend strategisch plan ontwikkeld voor 2015-2020. Het is een raamwerk dat ons in staat stelt om de voortgang naar de belangrijkste doelstellingen te verzamelen, te begrijpen, te prioriteren en te bewaken. Door de implementatie zullen we de universiteit positioneren om het hoofd te bieden aan turbulentie in het hoger onderwijs en om uitstekende leermogelijkheden voor al onze studenten en medewerkers te blijven bieden.

Bekijk het volledige strategische plan

Download Strategisch Plan 2015 (PDF 5,1 MB)

York St John Jaarverslag 2015 - 2016 (PDF, 2.9MB)

Missie, waarden en visie

Onze omvang, ons sterke gemeenschapsdenken en onze persoonlijke benadering van leren hebben van ons een speciale plaats gemaakt om te studeren voor al die jaren.

Onze studenten en medewerkers leveren een zinvolle bijdrage aan de structuur van de universiteit en we hopen dat hun ervaringen hier hen inspireren om hun gemeenschap vorm te geven gedurende hun leven.

We bieden onze studenten en medewerkers persoonlijke mogelijkheden om te leren en te groeien - zowel academisch als individueel - en dit wordt mogelijk gemaakt door de hoge mate van interactie tussen student en staf in onze gemeenschap. We zijn trots op het identificeren en ontwikkelen van het potentieel in al onze studenten en medewerkers.Onze missie

Onze studenten en medewerkers inspireren om hun volledige potentieel te bereiken, kennis op te doen en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.Onze waarden

Wij zijn een inclusieve, innovatieve, transformerende en ambitieuze gemeenschap met een sterk gevoel van verbondenheid.Onze visie

We zullen de beste van de kleine universiteiten van Engeland zijn.

Via onze strategie zullen we:

  • Verbeter de kwaliteit van de studentenervaring, met een bijzondere nadruk op leren, onderwijzen en onderzoek, zodat onze afgestudeerden vaardigheden ontwikkelen voor hun leven en werk.
  • Voed een diverse en cultureel rijke gemeenschap, behoud het gemeenschapsgevoel dat gedurende 175 jaar is opgebouwd.
  • Bereik groei in onze studentenaantallen - Home / EU, internationaal en postdoctoraal.
  • Zorgen voor onze financiële en organisatorische veerkracht.

Je kunt onze missie, waarden en visie voor jezelf zien .

Iedereen die hier in York St John werkt, maakt een gelijk deel uit van ons succes. Het is dus aan ons allemaal om onze missie, waarden en visie te respecteren, verantwoordelijkheid te delen en trots te zijn op de universitaire gemeenschap, de manier waarop we werken te verbeteren, een betere studieomgeving te creëren en voort te bouwen op ons succes. Ons Contribution Framework (PDF, 0.4MB) beschrijft alle kwaliteiten en gedragingen waar we naar op zoek zijn in al onze mensen.

Campus en faciliteiten

York St John University is een uitstekende universiteit, bekend om zijn academische excellentie en responsieve karakter, waarbij de student altijd centraal staat in alles wat hij doet. Onze prachtige campus ligt in het centrum van de historische stad York.

Onze elf hectare grote site op Lord Mayor's Walk bevindt zich in een prachtige omgeving met uitzicht op de wereldberoemde York Minster over de stadsmuren. Onze bekroonde campus heeft in de afgelopen 10 jaar een transformatie van £ 100 miljoen ondergaan om ervoor te zorgen dat studenten profiteren van de juiste omgeving om te studeren en te leven. Oorspronkelijk gebouwd rond een vierhoek, nieuwere gebouwen zoals De Gray Court en het Fountains Learning Centre met de bibliotheek, IT-faciliteiten en een modern lezingenstheater. Het Foss Building herbergt onze sporthal, een fysiologisch laboratorium, een biomechanisch laboratorium, een psychologisch laboratorium, een fitness-suite, fysiotherapie-laboratoria en algemene lesruimten.

Andere faciliteiten zijn een dansstudio, een dramastudio, muziekkamers (zowel praktisch als technisch), tv- en filmproductiefaciliteiten, montagesuites en toegewijde kunst- en ontwerpstudio's. Er zijn een aantal horecagelegenheden en de Students 'Union heeft een bar, café, winkel en kantoren op de campus.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

York St John University

Deze BA (Hons) cursus Engels, taalkunde ... [+]

Deze BA (Hons) cursus Engels, taalkunde

Cursus overzicht

De Engelse taal, taalkunde

Je leert hoe we betekenis overbrengen, hoe taal varieert naar spreker en situatie en onderzoekt de sociale, politieke en ideologische aspecten van taalonderwijs. De internationaal erkende onderwijskwalificatie CELTA is opgenomen, afhankelijk van een succesvol interview.

Dr. Becky Muradás-Taylor - vakdocent, Engelse taal, taalkundeCELTA

CELTA (Certificate in English Language Teaching to Speaker of Other Languages) is een internationaal erkende Engelstalige onderwijskwalificatie toegekend door Cambridge Assessment English, onderdeel van de Universiteit van Cambridge. Het kost normaal £ 1300, maar is inbegrepen in de Engelse taal, taalkunde... [-]

Verenigd Koninkrijk York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
York St John University

Het Business Management-programma biedt u een kritisch inzicht in het beheer van organisaties. De cursus ontwikkelt uw kritisch inzicht in bedrijfsbeheer op een holistisc ... [+]

Cursus overzicht

Als je je zinnen hebt gezet op een loopbaan in management, dan is studeren Business Management een uitstekend startpunt, dat je de mogelijkheid biedt om je praktische vaardigheden te ontwikkelen en contacten te leggen met het bedrijfsleven.

Ontwikkel managementvaardigheden en -perspectieven, terwijl je waardevolle ervaring opdoet in managementsituaties. Neem de kans om in het buitenland te studeren en / of een taal te leren, zonder de duur van je diploma te verlengen, of om praktische ervaring op te doen met een jaar in de industrie. Na succesvolle afronding van het programma, zullen studenten het CMI Level 5 Diploma behalen in Management en Leiderschap.

Krijg een algemene basis in Business Management in jaar 1 en bestudeer daarna specialistische managementthema's in de jaren 2 en 3. Een belangrijk aspect van het programma is de ontwikkeling van managementvaardigheden om de inzetbaarheid te vergroten. Naast lessen onderneem je een Continuing Professional Development-raamwerk, dat je praktische vaardigheden zal ontwikkelen en je zal helpen om verbindingen te leggen met het bedrijfsleven.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

York St John University

Computerwetenschap studeren levert je fundamentele praktische, technische, cognitieve en creatieve vaardigheden op die van echte waarde zijn. De focus van dit programma l ... [+]

In een wereld waarin rekenapparatuur steeds meer centraal komt te staan ​​in politieke, economische en sociale cohesie, is het logisch dat de activiteiten van computerwetenschappers een steeds grotere rol gaan spelen bij het bepalen van de samenleving van morgen. Hiermee komt de erkenning dat technische beslissingen met betrekking tot de ontwikkeling van software en hardware ook ethische, politieke en filosofische beslissingen zijn, aangezien de inzet van zowel hardware als software een steeds grotere rol speelt bij het dicteren van hoe we onszelf verbinden en begrijpen, zowel individueel als als een samenleving.

Computer Science aan de York St John University zet zich in voor het ontwikkelen van inzetbare afgestudeerden met technische, professionele en ondernemersvaardigheden die hedendaagse organisaties moeten aangaan met deze nieuwe opkomende realiteit. De focus van dit programma ligt op afgestudeerden met een goede opleiding en vaardigheden die relevant zijn voor toekomstige inzetbaarheid. Het programma is bedoeld voor diegenen die systemen willen ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de echte wereld. Het computerwetenschappelijk programma zal studenten voorzien van een rigoureuze opleiding in kerncompetenties, inclusief computationele; kunstmatige intelligentie en mens-computerinteractie. Hiermee leren studenten ook basisontwerpopdrachtgevers om hun vermogen om projecten door te voeren te vergroten, van concept tot realisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
York St John University

Onze filosofie van sport bevordert sociale rechtvaardigheid en waardeert deelname aan het consumentisme en wordt weerspiegeld in alles wat we doen, terwijl we de performe ... [+]

Onze filosofie van sport bevordert sociale rechtvaardigheid en waardeert deelname aan het consumentisme en wordt weerspiegeld in alles wat we doen, terwijl we de performer vóór de voorstelling plaatsen. Uw leren zal zich richten op het gezond houden van sporters en het ontwikkelen van excellentie, niet op elitarisme.

Cursus overzicht

Deze sport

Ons op onderzoek gebaseerde curriculum maakt gebruik van innovatieve benaderingen van lesgeven, leren en beoordelen die ervoor zorgen dat de programma's een uitstekende studentenervaring bieden.

Je zult in staat zijn om je kennis en vaardigheden te gebruiken in zowel praktische als professionele settings, waardoor reflectie en ontwikkeling mogelijk wordt door betrokkenheid bij authentieke activiteiten. Het programma weerspiegelt de technologie-rijke omgeving van moderne sport; veelvuldig gebruik maken van de virtuele leeromgeving met online lezingen, webinars, elektronische feedback en audio / video-feedback, naast het regelmatige gebruik van hoogwaardige apparatuur die wordt gebruikt bij het monitoren en evalueren van atleten.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
York St John University

Onze Honours-cursus Wiskunde is ontworpen om intellectueel stimulerend en beroepsmatig relevant te zijn. Deze cursus spreekt studenten aan die uitdagingen uit de echte we ... [+]

Je hebt waarschijnlijk onlangs wiskunde op school gestudeerd. Je hebt misschien formules geleerd en hoe je ze toepast, hoe je grafieken tekent en hoe je gebieden en volumes berekent. Hoe wist u dat de formules zouden werken? Wie was de eerste die deze formule gebruikte - en hoe wisten ze dat die zou werken?

Het studeren van wiskunde op universitair niveau gaat over veel meer dan alleen het toepassen van wat je al weet op een reeks problemen. Het is een creatief, onderzoekend onderwerp waarbij je de grenzen verlegt van wat mogelijk is door te denken en het vervolgens toe te passen op de wereld.

Cursus overzicht

Onze Honours-cursus Wiskunde is ontworpen om intellectueel stimulerend en beroepsmatig relevant te zijn. Deze cursus spreekt studenten aan die uitdagingen uit de echte wereld graag aanpakken door de intellectuele striktheid en zuiverheid van aanpak die inherent is aan de wiskunde. Het programma zal je vaardigheden in zuivere en toegepaste aspecten van het onderwerp verder ontwikkelen tot een geavanceerd niveau, gecombineerd met training in kansberekening, geavanceerde statistieken en data-analyse. In je laatste studiejaar zul je een stukje onafhankelijk onderzoek aanpakken, waarbij je deze uitgebreide portfolio van vaardigheden samenbrengt om je te concentreren op een onderzoeksvraag van je keuze. Met de steun van het loopbaan- en plaatsingsteam van de universiteit moeten de vaardigheden en ervaring die uit deze cursus zijn voortgekomen, gemakkelijk overdraagbaar zijn naar een baan op graduate niveau in een hele reeks sectoren.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Lord Mayor's Walk, York
York, Engeland, Verenigd Koninkrijk