Universidad Galileo de Guatemala

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Galileo University is een superieure onderwijsinstelling, een product van 40 jaar werk en een voortdurende inspanning van een selecte groep van professionals onder leiding van Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., oprichter en Rector, die erin geslaagd is om een onderwijsvoorstel te maken dat compleet verschilt van het traditionele en dat wordt gedreven door een heel duidelijk motto: "Opleiden is om visies te veranderen en levens te veranderen."

Het werd geautoriseerd door de Raad van Privé Hoger Onderwijs van Guatemala, het bestuursorgaan van de particuliere universiteiten van het land in oktober 2000, waardoor het de eerste universiteit in Guatemala is met een technologische focus.

"We willen dat je je passie vervolgt, om je de kans te geven om het onmogelijke te ontdekken, creëren, veranderen, mogelijk te maken en dat je verder kunt gaan waar velen dat niet hebben gedaan."

Dr. Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

Oprichter en rector van de Galileo-universiteit

Institutionele filosofie

De Galileo-universiteit baseert zijn activiteiten op het individu als een mens; erkent de noodzaak om de ontwikkeling van Guatemalanen in het algemeen te ondersteunen en is zich er volledig van bewust dat onderwijs het belangrijkste instrument is voor de groei van mensen.

Gelooft in het onderwijzen van ethische, wettelijke en economische principes voor een samenleving van vrije en verantwoordelijke mensen, in het vreedzaam samenleven van mensen zonder belang voor religieuze overtuigingen, of rassen of beleid.

Gelooft in leraren als de belangrijkste veranderingsfactor in onze samenleving, die de dringende behoefte bedenkt om educatieve opties aan te bieden om de processen van re-engineering van het onderwijs te accepteren en eraan deel te nemen, evenals in de efficiënte training van nieuwe generaties.

Is van mening dat het dringend noodzakelijk is de technologische middelen die nodig zijn voor een betere opleiding ter beschikking te stellen van de onderwijsgemeenschap van het land;

Gelooft in de dringende noodzaak om de omstandigheden van ons milieu te verbeteren, om een geschikte ecologische omgeving voor toekomstige generaties te creëren, doet ons nadenken over projecten met nationale impact in deze discipline. Hij is ook van mening dat de ecologische omstandigheden van ons land en onze geografische positie ons uitnodigen om leiderschap te nemen in Latijns-Amerika.book, read, studentgeralt / Pixabay

missie

De training van professionals met academische excellentie van wereldklasse, een hoge geest van rechtvaardigheid en menselijke en ethische waarden, ten dienste van onze samenleving, waarin hedendaagse wetenschap en technologie zijn verwerkt.

We zijn toegewijd aan ons land om u de kans te geven toegang te krijgen tot universitaire studies voor alle mensen zonder onderscheid naar ras, sociale status of geografische locatie.

uitzicht

We bevorderen de evolutie van het menselijk denken, een revolutie in het hoger onderwijs.

objectief

De vorming van echte deelnemers aan de oplossing van sociale ontwikkelingsproblemen van de Guatemalteekse gemeenschap. Wij zijn een educatieve entiteit die het gebruik van wetenschap en technologie bevordert voor het oplossen van nationale problemen.

Locaties

Guatemala Stad

Address
4A Calle,7a. Avenida
01010 Guatemala Stad, Departement Guatemala, Guatemala

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden