Lees de Officiële Beschrijving

over U

 • Tegenwoordig dramatische veranderingen, kennis en technologie geworden elementen die deel uitmaken van het dagelijkse leven van de mens, grotendeels te wijten aan het feit dat deze verband houden met de gehele productieve maatschappelijk proces, arbeid en niet alleen ons land, maar de hele wereld. Hierbij hoger onderwijs een fundamentele de vaardigheden en het verwerven van de nodige vaardigheden vereist door de nieuwe economie pijler. Deze factor gedelegeerd naar de universiteit een zeer belangrijke rol, niet alleen voor de opleiding van professionals, maar vooral voor de productie van nieuwe kennis aan de behoeften van een steeds meer concurrerende wereld te ontmoeten.
 • Galileo University is een instelling voor hoger onderwijs, het product van 37 jaar van het werk en de constante inspanning van een selecte groep van professionals onder leiding van Dr Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., oprichter en rector, die erin geslaagd is om een ​​compleet andere educatieve voorstel te vormen traditionele en wordt Impulsadora door een zeer helder motto: " te onderwijzen is om visies te veranderen en te transformeren leven."
 • In deze context Galilea, de academische wereld is ondergeschikt aan de menselijke ontwikkeling en de toegenomen concurrentie. Heeft op zijn naam staan ​​met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het universitair onderwijs van ons land, aanvankelijk als Faculteit van Systems Engineering, Computer Science and Computer Science, University Francisco Marroquín, en nu als een huis hoger onderwijs zet zich in voor de opleiding en voorbereiding van professionals wereldwijd erkenning.
 • Het werd goedgekeurd door de Hoge Raad van Private Onderwijs in oktober 2000, waardoor het de eerste universiteit in Guatemala met technologische benadering maakt. Vanwege dit, voor ons is het heel belangrijk dat je kennis over de vorming van onze universiteit, academische instellingen, de aangeboden cursussen en alle details die ons identificeren als een voorhoede instelling die zijn werk heeft gemerkt, de competitieve inbrengen van ons land in de technologische tijdperk en de nieuwe globalisering van de 21e eeuw.
 • Galileo University heeft een aanzienlijke groei, die als 'buitengewoon' is beschreven in de afgelopen jaren ervaren. Dit is zowel het aantal studenten en het aantal programma's en heeft Galileo berucht maakte een van de belangrijkste universiteiten in Centraal-Amerika. Dit is het product van een duidelijke visie en een vaste verbintenis aan.

achtergrond

 • De twintigste eeuw is getuige geweest van de meest spectaculaire en verrassende vooruitgang van de wetenschap en technologie. Niet alleen toegestaan ​​om getuige te zijn van de opkomst van het atoomtijdperk, maar ook de elektronische computer en space age. Als gevolg van deze wetenschappelijke en technologische blockbuster, hebben de universiteiten een enorme vraag naar educatieve diensten op deze terreinen van de studie had. In het bijzonder is het gebied van Informatica een grote vraag, die het resultaat van de dwarse groei Informatica op vrijwel elk gebied van de menselijke kennis en zelfs in de dagelijkse praktijk van de samenleving ervaren.
 • In 1977 heeft de School of Systems Engineering, Computer Science and Computer Science, FISICC naar voren als de technologische faculteit van de Universiteit Francisco Marroquin, in reactie op de groeiende behoefte aan goed opgeleide vakmensen in de informatica.
 • Met 22 jaar succesvolle ervaring en de snelle veranderingen van de tijd en de mondialisering van kennis, FISICC getracht een belangrijke plaats in de opleiding van nieuwe generaties in Guatemala en Latijns-Amerika te bezetten.
 • De grondwet van Guatemala erkent de dringende noodzaak om nieuwe en betere bronnen van het onderwijs voor Guatemalteken als gelezen deel van artikel 71, dat luidt als volgt maken: "Het wordt verklaard van openbaar nut en noodzaak van de oprichting en het onderhoud van de scholen, culturele en musea ".
 • In antwoord op deze behoeften, de Stichting Santo Domingo, non-profit instelling die ontstond in om effectief bij te dragen aan de ontwikkeling van ons land, met name in het onderwijs, technologische, culturele en artistieke velden is gemaakt.
 • Het decreet 82-87, het Congres van Guatemala, in haar artikel 1 "Natuur en doeleinden", zegt: "Private universiteiten als onafhankelijke instellingen te ontwikkelen en te organiseren bijbehorende persoonlijke hoger onderwijs van de natie, het recht zich vrij om hun faculteiten, departementen en instituten te creëren, hun academische en onderwijs activiteiten te ontwikkelen, maar ook voor de ontwikkeling van hun plannen en curricula, teneinde bij te dragen tot de beroepsopleiding, wetenschappelijk onderzoek, verspreiding cultuur en het onderzoek en de oplossing van de nationale problemen '. Op basis van het bovenstaande is de Santo Domingo Foundation besloten om Galileo University creëren.

uitzicht

Wij bevorderen de evolutie van het menselijk denken, een revolutie in het hoger onderwijs.

missie

Onze missie is het opleiden van professionals met wereldklasse academische excellentie, een hoge geest van rechtvaardigheid en menselijke en ethische waarden ten dienste van onze samenleving, waarin wetenschap en hedendaagse technologie. We zijn toegewijd aan ons land de kans om toegang te krijgen tot universitaire studies aan alle personen, ongeacht ras, sociale status of geografische locatie Ons doel is de vorming van de reële deelnemers aan het oplossen van problemen van de sociale ontwikkeling van de Guatemalteekse gemeenschap. Wij zijn een onderwijsinstelling die het gebruik van wetenschap en technologie om nationale problemen op te lossen stimuleert.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidad Galileo

Carrière in Public Image wil bijdragen aan de vorming van hoog opgeleide professionals die uitgebreide ontwikkelen en concurrerend op het gebied van Consulting, Strategic ... [+]

over

Carrière in Public Image wil bijdragen aan de vorming van hoog opgeleide professionals die uitgebreide ontwikkelen en concurrerend op het gebied van Consulting, Strategic Design, ontwikkeling en uitvoering van projecten van Public Image individuele, institutionele en corporate niveau met kennis diepe public relations management, projectie collectief, het sociale en politieke strategieën en media.

DOELSTELLINGEN

Bijdragen tot de vorming van hoog opgeleide professionals die uitgebreid en concurrerend op het gebied van strategische ontwerp en de uitvoering van de projecten van Public Image voor particulieren, instellingen en bedrijven met een grondige kennis van de behandeling van public relations, beeldvorming en de media te ontwikkelen communicatie.... [-]

Guatemala Guatemala-Stad
September 2019
Voltijd
Deeltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Galileo

Licentiaat in de diplomatie en internationale betrekkingen komt voort uit de noodzaak om de experts te trainen in internationale en overkoepelende beheer, de wetenschap r ... [+]

over

Licentiaat in de diplomatie en internationale betrekkingen komt voort uit de noodzaak om de experts te trainen in internationale en overkoepelende beheer, de wetenschap recht en de internationale praktijk, met een academische en praktische opleiding die de creatie en het gebruik van de ontwikkelingsmogelijkheden in het gebied mogelijk maakt samenwerking, diplomatie, politiek, handel, industrie en cultuur ten behoeve van Guatemala en Guatemalteken.

DOELSTELLINGEN

Bereid professionals met de vaardigheden om succesvol deel te nemen aan een activiteit waarbij, institutionele, zakelijke relaties van de staat en de internationale organisaties en hun filialen op het gebied van protocol en internationale service management vaardigheden.... [-]

Guatemala Guatemala-Stad
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Documental Universidad Galileo