Lees de Officiële Beschrijving

Betaalbare educatieve aanbieder van wereldklasse

Als International Educational Group zijn we standvastig in onze toewijding om een ​​breed scala aan niet-gegradueerde en postuniversitaire opleidingen aan de studentengemeenschap over de hele wereld aan te bieden via campusgebaseerde en gemengde leeropties met behulp van onze wereldwijde centra en geautoriseerde vertegenwoordigers.

Onze onderwijsinstellingen bieden een breed scala aan carrière-gerichte undergraduate en postdoctorale programma's in de geneeskunde, verpleegkunde, farmacie, business management en informatietechnologie.

De kerndoelstelling van TAU Group is om onderwijs van wereldklasse toegankelijk en betaalbaar te maken voor studenten over de hele wereld. Studenten kunnen ervoor kiezen hun kennis te vergroten in handige leermodi zonder afbreuk te doen aan hun werk en tijd voor hun gezin.

Ons curriculum is afgestemd en voortdurend geüpgraded om te voldoen aan de groeiende behoeften van de industrie en om onze studenten in staat te stellen hun eigen toekomst in kaart te brengen in het veeleisende professionele landschap. Studentgerichte pedagogie, meelevende en deskundige faculteit, intellectuele diversiteit, academische discipline, gezonde bedrijfs-academische relatie, stages, vrijwilligersprogramma's enz. Maken deel uit van het studentenleven in Texila.

Texila American University Group heeft passie voor excellentie en innovatie en Texila American University zich in voor haar missie om een ​​positief verschil te maken in de gemeenschappen door thought leaders te koesteren. Wanneer onze studenten slagen, profiteren samenlevingen en landen in het algemeen goed. Laten we samen streven naar een betere wereld voor onze wereld.

De visie

  • Te worden erkend als een leider die streeft naar uitmuntendheid in het hoger onderwijs, onderzoek en innovatie die tegemoetkomen aan de ambities van de internationale gemeenschap

De missie

  • Een herdefiniëring en een revolutie teweegbrengen in het internationale onderwijs door het aanbieden van bijgewerkte, moderne en uitstekende opleidingen op het gebied van gezondheidswetenschappen, informatie
  • Om de hoogste normen van ethiek, integriteit en medelevende zorg te respecteren voor studenten en de gemeenschap in het algemeen.
  • Om Texila American University trots te maken op de meest duurzame universiteit ter wereld door het creëren, verspreiden en toepassen van bruikbare gezondheidskennis.
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Live Campus Tour of Texila American University

Hear from our Students