Budapest Metropolitan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

REDENEN VOOR STUDEREN IN BOEDAPEST

  • Bachelor en Master diploma door de Hongaarse instellingen voor hoger onderwijs toegekend worden in alle EU-landen
  • betaalbare kosten van levensonderhoud - goede prijs-kwaliteitverhouding
  • multi-culturele stad
  • veilige omgeving
  • vrij verkeer binnen de Europese Unie
  • Europees erfgoed in combinatie met een kosmopolitische levensstijl
  • 'S Werelds beste culturele en uitgaansgelegenheden voor jong publiek "- Lonely Planet

De rector VERWELKOMT YOU

We zijn geïnspireerd door creativiteit. De kunst van het creatieve vorming is de kernwaarde van onze universiteit. Het is belichaamd in onze onderwijsmethoden, het is een centraal begrip in onze aanpak en onze studenten 'houding. Creativiteit is de kracht organiseert het dagelijks leven aan de universiteit die de weg vrijmaakt voor het toekomstige succes van onze studenten. Wij bieden een stimulerende omgeving en een unieke sfeer die onze studenten te motiveren om gebruik te maken van een brede waaier van ongekende mogelijkheden te maken en hun kennis toe te passen in de praktijk op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen. Deze inspirerende wereld biedt de sleutel tot creatief denken, dat is de meest directe verwachting in de huidige arbeidsmarkt en een cruciale kwestie van de toekomst.

De andere fundamentele waarde bij METU ligt in het praktische karakter van onze programma's overbrengen van theoretische kennis met het oog op de mogelijke manieren om de toepassing en de hands-on ervaring. Met dat doel voor ogen, onze missie is om taalvaardigheden, communicatie vaardigheden te verbeteren en om creatief denken, die wordt ondersteund door een speciaal systeem van intensieve trainingsprogramma's aangeboden elk semester te verbeteren.

Wij meten het succes en de efficiëntie van de strenge normen van de arbeidsmarkt. Onze nauwe samenwerking met alle belanghebbenden in onze omgeving, bij bedrijven, maatschappelijke instellingen en professionele organisaties leidt ons naar een permanente stroom van maatschappelijk verantwoord, intellectuele afgestudeerden die bereid zijn om de uitdagingen van de arbeidsmarkt met een zichtbare potentieel voor uitstekende prestaties te trainen.

Boedapest Metropolitan University is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van het Hongaarse hoger onderwijs scene in de afgelopen 11 jaar. Met een steeds groeiend aantal studenten, onderwijs locaties en campussen, en een breed scala aan programma's, vandaag METU is de grootste particuliere universiteit in Hongarije aanwezig in twee steden, Boedapest en Hódmezővásárhely met een enorme student gemeenschap van 8000 enthousiaste jongeren. METU biedt een complex educatief programma op twee beroepsonderwijs middelbare scholen, diverse hogere beroepsopleidingen, master programma's en post-graduate gespecialiseerde opleidingen gebouwd op de bachelor-programma's op het gebied van communicatie, het bedrijfsleven, het toerisme en de kunsten. BMO wordt gekenmerkt door een open en prettige sfeer, een sterke focus op de prestaties en de concurrentie wordt ondersteund door geavanceerde infrastructuur op een solide basis.

Voortdurende ontwikkeling en het succes zijn waarden die vastberadenheid en hard werken vereist. We zijn klaar om de concurrentie onder ogen zien en we verwachten dat onze leerlingen dit voorbeeld te volgen. Als u een lid van het team te worden, bent u van harte welkom aan boord. U hoeft alleen maar de resolutie en betrokkenheid.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons midden.

Dr Habil. László Vass CSc

Rector van Boedapest Metropolitan University

WAAROM METROPOLITAN?

Wij creëren nieuwe manieren van denken en het bereiken, waardoor we springen als PACE Maker en een inspirerende plek om te studeren.

Vakkennis op realistische prijzen!

Unieke carrière mogelijkheden: 87% van onze Hongaarse afgestudeerden werk vinden binnen 3 maanden na afstuderen, 51% al tijdens universitaire jaar. Meer dan 400 stagemogelijkheden bij bedrijven genoteerd, en de mogelijkheid om professionele gemeenschap al, terwijl op de universiteit te sluiten. Tijdens workshops en studiegroepen op METU heeft u de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen, het verbeteren van uw vaardigheden en geniet van teamwork.

Personeel van gereputeerde experts: Naast gerenommeerde academici, zijn top business professionals ook aangeworven om onze lezingen team.

Buitenlandse blootstelling via uitgebreid internationaal uitwisselingsprogramma's in Oostenrijk, België, Canada, Tsjechië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, de Verenigde Staten, en een toenemend aantal andere landen.

Bruisend studentenleven! Ski kampen, excursies, reizen, kroegentochten, feesten georganiseerd door de Student Union, foto club en tal van andere fantastische programma's ...

Moderne gebouwen, aangename sfeer, up-to-the-minute technologieën met meer dan 400 computers, een talenpracticum, een geluidsstudio, een radio en tv-studio, smart boards, een mediatheek en gratis WiFi op het hele gebied van de campus.

Groene gordel in het hart van de stad: Het park van het hoofdgebouw op de campus in Nagy Lajos Király Street en de groene suburbane sfeer van onze Egressy Road campus bieden een rustige en vredige omgeving voor zowel studie en recreatieve doeleinden.

On-site de school boekhandel en gratis referentie bibliotheek!

Gemakkelijke toegang! Alle faciliteiten zijn binnen handbereik van de belangrijkste openbaar vervoer knooppunten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Hongaars

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk Bachelors » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In Grafisch Ontwerp

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

In het tijdperk van desktop publishing (DTP) werd grafisch ontwerp de meest innovatieve tak van design, met een sterke aanwezigheid van zijn 'intellectuele producten in het dagelijks leven, zowel in de online als offline media. [+]

In het tijdperk van desktop publishing (DTP) werd grafisch ontwerp de meest innovatieve tak van design, met een sterke aanwezigheid van zijn 'intellectuele producten in het dagelijks leven, zowel in online als offline media, in de grafische en typografische oplossingen van straataffiches tot verschillende mediaplatforms.

We leggen onze basis voor de ontwikkeling van individuele capaciteiten; we helpen onze studenten hun eigen stem en stijl te vinden. We begeleiden hen door de workflow van plannen en voltooide grafieken, waardoor ze een volledig beeld krijgen tijdens het voltooien van een idee. We moedigen studenten aan zich te committeren aan innovatief, esthetisch en slim grafisch ontwerp en typografie. Naast het overdragen van professionele vaardigheden en kennis, is het programma ook gericht op het samenvoegen van intuïtie en bewustzijn in de loop van het planningsproces en vertrouwt het op de gevoeligheid en samenwerkende vaardigheden van de studenten in individuele en groepsprojecten in de studio.... [-]


Bachelor In Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Dit programma maakt studenten vertrouwd met de werking van de mondiale architectuur van gedecentraliseerd bestuur die tegenwoordig de wereld bestuurt. [+]

Dit programma maakt studenten vertrouwd met de werking van de mondiale architectuur van gedecentraliseerd bestuur die tegenwoordig de wereld bestuurt. Het geeft onze afgestudeerden een duidelijk voordeel in onze complexe en snel veranderende wereld door hen te wapenen met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de innerlijke logica van wereldwijde relaties te begrijpen en te gebruiken, om te anticiperen op de richting waarin ze zich ontwikkelen en om te tekenen over de kansen die deze veranderingen met zich meebrengen.

Dit programma stelt studenten in staat te navigeren met succes en gemak in een geglobaliseerde wereld die met elkaar verbonden is en niet alleen gevormd wordt door diplomatieke betrekkingen tussen staten, maar ook door vele transnationale velden, krachten en actoren.... [-]


Bachelor In Toerisme En Horeca

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Deze bacheloropleiding biedt een grondige basis in alle belangrijke onderwerpen en onderwerpen in toerisme en catering. Wat het programma echt uniek maakt, is de veelheid aan specialisaties die beschikbaar zijn voor studenten, waaronder Health and Wellness Tourism Management, MICE Tourism Management en Destination Management, dat sterk voortbouwt op de rijke ervaring die de lokale toerismebranche opdeed met Hongarije met een wereldberoemde reputatie vanwege zijn rijke thermische helende watervoorzieningen of zijn nummer één positie in het internationale tandheelkundige toerisme. [+]

Deze bacheloropleiding biedt een grondige basis in alle belangrijke onderwerpen en onderwerpen in toerisme en catering. Wat het programma echt uniek maakt, is de veelheid aan specialisaties die beschikbaar zijn voor studenten, waaronder Health and Wellness Tourism Management, Hospitality en Hotel Management en Destination Management, dat sterk voortbouwt op Hongarije met een wereldberoemde reputatie dankzij zijn rijke thermische geneeskrachtige wateractiva of zijn nummer één positie in internationaal tandheelkundig toerisme. Bovendien leggen we de nadruk op de ontwikkeling van praktische vaardigheden, daarom krijgen onze studenten de kans om projectmatig leren te volgen, zichzelf uit te dagen in professionele wedstrijden, workshops bij te wonen of deel te nemen aan hotelbezoeken. Onze cursussen worden ook aanbevolen door het Nationaal Comité voor Toerisme; en de Kamer van Koophandel en Industrie van Boedapest.... [-]


Bachelor Of Arts In Environmental Design

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Een cultuur van omgeving biedt u een BA voor interieurarchitectuur. We willen professionals onderwijzen die het interieur en de buitenkant van onze gebouwde omgeving ontwerpen en inrichten, onafhankelijk of als creatief medewerker. De nadruk ligt op persoonlijk contact en consultancy. [+]

Een cultuur van omgeving biedt u een BA voor interieurarchitectuur. We willen professionals onderwijzen die het interieur en de buitenkant van onze gebouwde omgeving ontwerpen en inrichten, onafhankelijk of als creatief medewerker. De nadruk ligt op persoonlijk contact en consultancy.

We willen professionals onderwijzen die het interieur en de buitenkant van onze gebouwde omgeving ontwerpen en inrichten, onafhankelijk of als creatief medewerker. Hier zult u de samenhang van de mensheid en haar omgeving, evenals nationale en internationale trends herkennen, zodat u met een ecologische benadering kunt werken.

De nadruk ligt op persoonlijk contact en consultancy. De specialiteit van praktische primer-onderwerpen is interieur-, meubel- en architectonisch ontwerp. Dankzij onze werkplaatsfaciliteiten kunt u hier uw prototypes maken. Na je afstuderen kun je werken in architectuur- of interieurbureaus, maar je kunt ook doorgaan met je studie voor een MA- of een MA-studie.... [-]


Bachelor Of Science In Finance And Accounting

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Het begrijpen van de aard van geld en kapitaal is een spannend en lonend avontuur van je leven. Dit programma laat studenten de financiële cultuur begrijpen door middel van een analytische aanpak, zodat ze in staat zijn de nationale en internationale financiële processen in hun verscheidenheid te begrijpen. [+]

Het begrijpen van de aard van de geld- en kapitaalmarkt is een spannend en lonend avontuur van je leven. Dit programma laat studenten de financiële cultuur begrijpen via een analytische aanpak, zodat ze in staat zijn om de nationale en internationale financiële processen in hun diversiteit te begrijpen.

We vinden het belangrijk dat onze studenten de mogelijkheid hebben om met de nieuwste tools en software te werken. Deze geavanceerde financiële tools zijn essentieel voor het begrijpen van de meest dynamisch ontwikkelende sector van vandaag, met speciale nadruk op e-business. Wij richten ons op het bevorderen van onafhankelijke strategische, bedrijfsplanning en analytische vaardigheden. Naast dat u vertrouwd raakt met alle belangrijke geheimen van investerings-, financierings- en belastingbeslissingen, kunt u de financiële, boekhoudkundige en fiscale processen van een bedrijf organiseren en beheren.... [-]


BBA

Bachelor In Bedrijfsbeheer En Management

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Succes heeft veel componenten. Als u succesvol wilt zijn in het bedrijfsleven, moet u klaar zijn om groot te denken, verregaande processen te kunnen begrijpen en over analytische, organisatorische en managementvaardigheden te beschikken om bedrijfsresultaten te behalen. [+]

Succes heeft veel componenten. Als u succesvol wilt zijn in het bedrijfsleven, moet u klaar zijn om groot te denken, verregaande processen te kunnen begrijpen en over analytische, organisatorische en managementvaardigheden te beschikken om bedrijfsresultaten te behalen. Dit is ondenkbaar zonder geavanceerde kennis en effectieve management- en communicatietraining. Onze cursussen bereiden onze studenten voor op elke denkbare zakelijke uitdaging. Naast een grondige kennis van de economie, leren studenten ook hoe ze krachtige presentaties kunnen maken, zakelijke onderhandelingen kunnen voeren, evenementen kunnen organiseren en persberichten kunnen schrijven. We leren je hoe je moet concurreren om te slagen in de professionele omgeving, hoe je winnende strategieën kunt ontwikkelen en hoe je je bedrijfsdoelen kunt realiseren.... [-]


Bachelor

Bachelor In Communicatie En Mediatechnologie

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Communicatie en de media zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Ze zijn niet alleen onmisbaar voor werk, maar ze spelen een essentiële rol in bijna elke denkbare activiteit. De nieuwste technologische ontwikkelingen bieden de gelegenheid voor een onmiddellijke reactie op elk evenement. [+]

Communicatie en de media zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Ze zijn niet alleen onmisbaar voor werk, maar ze spelen een essentiële rol in bijna elke denkbare activiteit. De nieuwste technologische ontwikkelingen bieden de gelegenheid voor een onmiddellijke reactie op elk evenement.

Daarom zijn nieuwe toepassingen, zoals op Web 2.0 gebaseerde technologie, voor ons van het grootste belang. Ons doel is om de diepgaande kennis en vaardigheden over te dragen die nodig zijn om de voortdurend evoluerende communicatiemiddelen te begrijpen en te beheersen in een geest die afgestudeerden in staat stelt om de nieuwe communicatiemiddelen en de media op een verantwoorde manier te gebruiken om studenten voor te bereiden op toekomstige uitdagingen .... [-]


Bachelor In De Animatie

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Ben je geïnteresseerd in hoe een tekening een film wordt, word je aangetrokken door filmtrucs, videogames, het maken van apps? Als animatieontwerper kunt u de ontwerper worden van complexe producties in advertenties, elektronische media, speelfilms, digitale postproductie of gamedesign, of de specialist van een speciaal veld. [+]

Ben je geïnteresseerd in hoe een tekening een film wordt, word je aangetrokken door filmtrucs, videogames, het maken van apps? Als animatieontwerper kunt u de ontwerper worden van complexe producties in advertenties, elektronische media, speelfilms, digitale postproductie of gamedesign, of de specialist van een speciaal veld

WAT KUN JE STUDEREN?

-visuele technieken die grenzeloze mogelijkheden bieden

-procedures die het pad naar de magische wereld van animatie gemakkelijk te lopen maken

-praktische kennis met de hulp van uitstekende experts en geavanceerde technische infrastructuur

- je kunt het meest geschikte genre voor jezelf vinden

STRUCTUUR VAN DE OPLEIDING... [-]


Bachelor In De Internationale Bedrijfseconomie

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Vandaag is het niet langer voldoende om een ​​expert te zijn in uw lokale economie. Alle landen en bedrijven hebben grote behoefte aan zakelijke en communicatieve professionals die de belangrijkste uitdagingen en problemen van internationale economische betrekkingen begrijpen en in staat zijn snel te evolueren om nieuwe kansen te benutten. [+]

Tegenwoordig volstaat het niet langer om een ​​expert te zijn in uw lokale economie. Alle landen en bedrijven hebben grote behoefte aan zakelijke en communicatieve professionals die de belangrijkste uitdagingen en problemen van internationale economische betrekkingen begrijpen en in staat zijn om snel te evolueren om nieuwe kansen te benutten.

Als u op zoek bent naar dit veld, biedt het programma Internationale bedrijfseconomie van Metropolitan alles wat u nodig hebt om de nodige vaardigheden te verwerven: veilige kennis van economische en zakelijke aangelegenheden, een vloeiende beheersing van de tweede taal voor professionele doeleinden, via praktische en werkervaring. Onze uitgebreide partnerschappen met multinationale bedrijven bieden u de mogelijkheid om uit de eerste hand ervaring op te doen in de internationale zakenwereld. Onze afgestudeerde studenten verlaten de school als goed opgeleide zakendeskundigen met een professionele beheersing van ten minste twee vreemde talen, klaar om succes te behalen en onmiddellijke resultaten te boeken in de internationale zakenwereld. Doe mee met de stroom van de internationale economie!... [-]


Bachelor In Fotografie

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Hongarije Boedapest Turkije Antalya +2 more

Fotografie kan simultaan de wereld van feiten, verbeelding, fictie en dromen recreëren. We moedigen onze studenten aan om hun ideeën te uiten via de middelen die deze creatieve uitlaatklep biedt; we leren ze de visuele ontwerptaal van fotografie te gebruiken met analoge en digitale technische hulpmiddelen. [+]

Fotografie kan simultaan de wereld van feiten, verbeelding, fictie en dromen recreëren. We moedigen onze studenten aan om hun ideeën te uiten via de middelen die deze creatieve uitlaatklep biedt; we leren ze de visuele ontwerptaal van fotografie te gebruiken met analoge en digitale technische hulpmiddelen.

We laten onze studenten de juiste technieken, technologische innovaties zien en stellen hen in staat om de mogelijkheden van deze kunstvorm vol vertrouwen te grijpen. Tijdens praktisch werk zullen ze ervaren hoe ze individueel of in teamverband werken en leren hoe ze hun weg moeten volgen op hun gekozen pad, laten we het creatieve fotografie, modefotografie of fotojournalistiek zijn. Kritisch denken wordt natuurlijk voor onze afgestudeerden en ze geven hun eigen en andermans artistieke activiteiten mondeling weer om deel te nemen aan de lopende nationale en internationale verhandelingen.... [-]


Bachelor In Handel En Marketing

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Marketing is essentieel in elk aspect van het leven - we zijn omringd door merken die onze beslissingen beïnvloeden, en in bepaalde situaties kunnen we alleen slagen als we leren hoe we ons persoonlijke merk kunnen verkopen. Handel en marketing biedt fundamentele zakelijke en economische kennis die een ongeëvenaard scala aan mogelijke richtingen biedt voor carrière en bijscholing. Studenten kunnen hun vaardigheden ontwikkelen tijdens praktische trainingen in groepen met de begeleiding van erkende experts uit de industrie via taken van toonaangevende bedrijven. De gebieden marketing, PR, reclame en communicatie zijn allemaal open snelwegen voor onze afgestudeerden [+]

Marketing is essentieel in elk aspect van het leven - we zijn omringd door merken die onze beslissingen beïnvloeden, en in bepaalde situaties kunnen we alleen slagen als we leren hoe we ons persoonlijke merk kunnen verkopen. Handel en marketing biedt fundamentele zakelijke en economische kennis die een ongeëvenaard scala aan mogelijke richtingen biedt voor carrière en bijscholing. Studenten kunnen hun vaardigheden ontwikkelen tijdens praktische trainingen in groepen met de begeleiding van erkende experts uit de industrie via taken van toonaangevende bedrijven. De gebieden marketing, PR, reclame en communicatie zijn allemaal open snelwegen voor onze afgestudeerden

HET PROGRAMMA IS ONTWORPEN VOOR PARTICULIEREN DIE:... [-]

Bachelor Of Arts In Visual Representation (voorheen: Film And Media Studies)

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Je kunt uitgebreide theoretische en praktische kennis verwerven op het gebied van traditionele beeldtaal en afbeeldingen en de wereld van elektronische beelden, films en media bestuderen. [+]

Ons onderwijzend personeel bestaat uit de docenten van de voormalige afdeling Visual Imagery Representation en het Institute of Graphic Design, Media and Motion Picture Art. Het opleidingsaanbod op onze afdeling is uitgebreid met de klassieke uitdrukkingswijzen, zoals autonoom grafisch ontwerp en schilderen, evenals de digitale variaties van deze kunstvormen. Daarnaast geven de presentatie van de verschillende grensgebieden tussen toegepaste en mediakunsten nieuwe kleuren aan ons onderwijspalet.

Je kunt uitgebreide theoretische en praktische kennis verwerven op het gebied van traditionele beeldtaal en afbeeldingen en de wereld van elektronische beelden, films en media bestuderen.

... [-]

Videos

Welcome to Budapest Metropolitan University

Contact
Bezoekadres
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

Budapest, H-1148 HU