McDaniel College Budapest

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Geschiedenis

McDaniel College, Westminster, MD, werd opgericht in 1867 en is een van de eerste coeducational colleges in de Verenigde Staten. Het werd oorspronkelijk vernoemd naar de Western Maryland Railroad Company, waarvan de president bood een gulle donatie voor de bouw van de eerste woning zalen over College Hill in Westminster, de zetel van Carroll County, in Maryland. Het college werd omgedoopt McDaniel College in 2002, ter ere van William Roberts McDaniel, een vooraanstaand lid van het college gemeenschap - een afgestudeerde, later professor, voorzitter en Trustee in het eerste decennium van de twintigste eeuw - wiens leiding in belangrijke mate bijgedragen aan de groei van de instelling.

Boedapest campus van McDaniel College werd in 1994 opgericht. Het is gelegen in een prachtig gerestaureerd, rond de eeuwwisseling schoolgebouw. Sinds de oprichting meer dan 200 studenten die hun studie in Boedapest begon zijn afgestudeerd aan McDaniel College.

Onze Missie

DE EERSTE BEGINSELEN

McDaniel College van mening dat royaal opgeleide mannen en vrouwen denken en kritisch te handelen, creatief en humane manier. Ze nemen de leiding van hun leven en hun unieke mogelijkheden met de rede, verbeelding, en de menselijke zorg te ontwikkelen. Ze nemen hun plaats in de internationale gemeenschap, het begrijpen van hun verantwoordelijkheden om personen te helpen en bij te dragen aan de grotere samenleving. McDaniel aanvaardt de uitdaging om een ​​academische en sociale omgeving die liberale leren bevordert bieden.

Wij streven ernaar om studenten te plaatsen in het midden van een menselijke omgeving, zodat ze kunnen zien en werken aan hun persoonlijke doelen met respect voor anderen en het delen van de verantwoordelijkheid voor het algemeen welzijn.

Wij bieden een basis van kennis over het verleden en heden, zodat studenten kunnen worden geïnformeerd over de hele wereld.

Wij bieden verschillende benaderingen van kennis en persoonlijke prestatie, zodat studenten kritisch over kunnen denken, creatief te reageren en vormen gevoelige, intelligente beslissingen over de wereld en haar toekomst.

We bieden instructie in de fundamentele vaardigheden, zodat de leerlingen zich kunnen uiten voor hun eigen bevrediging en de grotere gemeenschap.

Wij bieden solide en gerespecteerde professionele programma's voor de betrokken student, en, nog belangrijker, bieden we een liberal arts onderwijs als een integraal onderdeel van de beroepsopleiding, zodat de student flexibeler, succesvoller en gelukkiger in de wereld van het werk zal zijn.

In de lokalen, in de residentie zalen, in de laboratoria, op de sportvelden en in de lounges, McDaniel College werkt op deze Eerste Principes verspreiden.

Budapest Campus

Het Budapest campus is gevestigd in een prachtig gerestaureerd schoolgebouw oorspronkelijk gebouwd in 1896. Het gebouw ligt op een schaduwrijke plein tegenover het Veterinary College van Saint Istvan University. Terwijl de buitenkant van het gebouw spreekt van oude charme, de binnenkant bevat een college dat behoort tot de 21e eeuw. Een computerlokaal, een leeszaal, een volledig uitgeruste leslokalen, een cafetaria, Club kamer een Students ', en een fitnessruimte zijn beschikbaar voor gebruik door studenten. Gelegen in het district VII van Boedapest, de campus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, zodat woon-werkverkeer is gemakkelijk, ongeacht waar een student woont in de stad.

McDaniel studenten komen uit verschillende landen, maar ze hebben één ding gemeen -opportunities voor een rijk leven buiten de klas en ze snel tot het besef gekomen dat de hele stad van Boedapest is een potentiële campus. Diverse culturele evenementen, bioscopen, theaters bieden toneelstukken in het Engels, internationale festivals, sportevenementen, en levendige uitgaansgelegenheden, alle tegen redelijke prijzen, maken de stad aantrekkelijk voor de belangen en budgetten van studenten. Bovendien, tijdens het academiejaar vele buitenschoolse activiteiten worden door het College organiseerde, zoals dagtochten, wandelen in de heuvels van Boeda, bezoeken aan musea, gastcolleges, en partijen.

College Profiel

McDaniel College is een erkende, private selectieve College van Liberal Arts and Sciences, gelegen in Westminster, Maryland, Verenigde Staten, waar studenten uit 21 landen voor te bereiden op het leven van leiderschap en service. De Europese Campus van McDaniel College in Boedapest is geaccrediteerd door de Commissie op het Hoger Onderwijs van het Midden-Staten Vereniging van Hogescholen en scholen, het accrediteren agentschap voor McDaniel College. McDaniel College Budapest is geregistreerd in Hongarije als een buitenlandse instelling van hoger onderwijs door de toestemming van de Hongaarse minister van Onderwijs. Het biedt een standaard Amerikaanse vierjarige bacheloropleiding in Hongarije, wat leidt tot een Bachelor of Arts graad. Een uniek kenmerk van het programma is dat de studenten hebben de mogelijkheid om de bovenste twee jaar van de studie te voltooien op de campus van de universiteit in de Verenigde Staten. Daarnaast krijgen de studenten ingeschreven aan Boedapest credits verdienen die volledig overdraagbaar aan een andere Amerikaanse hogeschool of universiteit met de bepaling dat ze zijn gebaseerd op cijfers van minstens "C-" of hoger.

Boedapest Campus van McDaniel College functioneert als een studie in het buitenland voor studenten van de belangrijkste campus en andere Amerikaanse studenten die wensen om een ​​semester door te brengen in Europa. Het biedt een kans om regelmatig college-niveau cursussen voor krediet, terwijl op hetzelfde moment het verkennen van de 'oude wereld', omdat alle grote steden op het continent zijn binnen handbereik van Boedapest.

De cursussen op McDaniel College Budapest worden gegeven door een hooggekwalificeerde en ervaren docenten van de Amerikaanse, Britse en Hongaarse professoren die hoger onderwijs posities, zowel in de Verenigde Staten en in Europa gehouden. Succesvolle afronding van het gehele programma van vier jaar de resultaten bij de gunning van een Bachelor of Arts graad van McDaniel College. Deze graad bereidt studenten voor functies als professionals in het bedrijfsleven, het bankwezen, overheid, de media, of in de kunsten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In Business Administration En Economie

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

De Business Administration en Economie biedt grote kwantitatieve, analytische en creatieve vaardigheden die nodig zijn voor een loopbaan in het internationale bedrijfsleven, boekhouding, recht, evenals de service in de nationale en internationale instanties. De Business / Economie belangrijke bevordert een begrip en waardering van de economische vormen van uitleg, het trainen van studenten in de economische theorie en beleid. Op hetzelfde moment, het bereidt studenten zo principieel wereldwijd-minded zakelijke professionals, in staat om het beheer van culturen te overbruggen en opereren als belangrijke spelers in internationale netwerken dienen. Kleine klassen maken de een-op-een ontwikkeling van de belangrijkste statistische technieken, communicatieve vaardigheden en creatief ondernemerschap nodig vandaag over de hele wereld. Reguliere stages bieden mogelijkheden om de praktijk en theorie te integreren. [+]

De Business Administration en Economie biedt grote kwantitatieve, analytische en creatieve vaardigheden die nodig zijn voor een loopbaan in het internationale bedrijfsleven, boekhouding, recht, evenals de service in de nationale en internationale instanties. De Business / Economie belangrijke bevordert een begrip en waardering van de economische vormen van uitleg, het trainen van studenten in de economische theorie en beleid. Op hetzelfde moment, het bereidt studenten zo principieel wereldwijd-minded zakelijke professionals, in staat om het beheer van culturen te overbruggen en opereren als belangrijke spelers in internationale netwerken dienen. Kleine klassen maken de een-op-een ontwikkeling van de belangrijkste statistische technieken, communicatieve vaardigheden en creatief ondernemerschap nodig vandaag over de hele wereld. Reguliere stages bieden mogelijkheden om de praktijk en theorie te integreren.... [-]


Bachelor In De Communicatiewetenschappen

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Een interdisciplinair grote, Communicatie deals met de functie, processen en analyse van menselijke communicatie van de een-op-een interacties mondiale netwerken. Communicatie studenten zijn bezig met zowel het analyseren en het creëren van verbale, non-verbale, visuele en sociale boodschappen en betekenissen. Ze leren om berichten te ontwerpen voor specifieke doelgroepen, bemiddelde boodschappen van alle soorten interpreteren en optreden als bemiddelaar tussen de verschillende organisaties en culturen. Kleine klassen toe een-op-een werk waarbij Communicatie leerlingen leren hoe je een effectief sociaal-wetenschappelijk onderzoek te creëren, en maken gebruik van het in een individueel afgestemd onderzoeksproject. Communicatie stage en onafhankelijke studie kansen geven studenten de kans om hun vaardigheden toe te passen in journalistieke forums en social media. [+]

Een interdisciplinair grote, Communicatie deals met de functie, processen en analyse van menselijke communicatie van de een-op-een interacties mondiale netwerken. Communicatie studenten zijn bezig met zowel het analyseren en het creëren van verbale, non-verbale, visuele en sociale boodschappen en betekenissen. Ze leren om berichten te ontwerpen voor specifieke doelgroepen, bemiddelde boodschappen van alle soorten interpreteren en optreden als bemiddelaar tussen de verschillende organisaties en culturen. Kleine klassen toe een-op-een werk waarbij Communicatie leerlingen leren hoe je een effectief sociaal-wetenschappelijk onderzoek te creëren, en maken gebruik van het in een individueel afgestemd onderzoeksproject. Communicatie stage en onafhankelijke studie kansen geven studenten de kans om hun vaardigheden toe te passen in journalistieke forums en social media.... [-]


Bachelor In De Politieke Wetenschappen En Internationale Studies

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

De belangrijkste in de Politieke Wetenschappen en Internationale Studies is ontworpen om een ​​begrip van de politieke systemen in het algemeen en van de Amerikaanse regering, Europese zaken en internationale betrekkingen in het bijzonder. Het biedt de intellectuele en praktische voorbereiding voor de openbare dienst, diplomatie, en journalistiek, en dient als voorbereiding op de wet studies en andere graduate niveau bezigheden. Kleine klassen toe studenten om hun informatievaardigheden, onderzoeksmethoden en communicatie vaardigheden aan te scherpen. McDaniel's Boedapest campus bloot studenten om een ​​groot aantal verschillende culturen en internationale instellingen, terwijl de campus in Maryland biedt een platform voor het werk in Washington, DC [+]

De belangrijkste in de Politieke Wetenschappen en Internationale Studies is ontworpen om een ​​begrip van de politieke systemen in het algemeen en van de Amerikaanse regering, Europese zaken en internationale betrekkingen in het bijzonder. Het biedt de intellectuele en praktische voorbereiding voor de openbare dienst, diplomatie, en journalistiek, en dient als voorbereiding op de wet studies en andere graduate niveau bezigheden. Kleine klassen toe studenten om hun informatievaardigheden, onderzoeksmethoden en communicatie vaardigheden aan te scherpen. McDaniel's Boedapest campus bloot studenten om een ​​groot aantal verschillende culturen en internationale instellingen, terwijl de campus in Maryland biedt een platform voor het werk in Washington, DC... [-]


Bachelor In De Psychologie

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

De psychologie belangrijkste impliceert cursuswerk dat gedrag onderzoekt, emoties, cognitieve processen en de factoren die hen beïnvloeden vanuit verschillende perspectieven. De psychologie is een pluralistische discipline met wortels in en verbindingen met de natuurwetenschappen, de sociale wetenschappen, de geneeskunde en de geesteswetenschappen, en het programma McDaniel Europa geeft studenten de opleiding in deze verschillende wortels, die strenge theoretische en praktische opleiding nodig is voor een carrière als psycholoog in de geneeskunde, het bedrijfsleven en het onderwijs, alsmede de voorbereiding voor graduate-level werk. [+]

De psychologie belangrijkste impliceert cursuswerk dat gedrag onderzoekt, emoties, cognitieve processen en de factoren die hen beïnvloeden vanuit verschillende perspectieven. De psychologie is een pluralistische discipline met wortels in en verbindingen met de natuurwetenschappen, de sociale wetenschappen, de geneeskunde en de geesteswetenschappen, en het programma McDaniel Europa geeft studenten de opleiding in deze verschillende wortels, die strenge theoretische en praktische opleiding nodig is voor een carrière als psycholoog in de geneeskunde, het bedrijfsleven en het onderwijs, alsmede de voorbereiding voor graduate-level werk. Psychologiestudenten werken nauw samen met docenten en andere studenten op onderzoeksprojecten, hun eigen, individuele onderzoeksprojecten te ontwikkelen in hun laatste jaar. Dit werk is uitgebreid met stagemogelijkheden zetten studenten in verschillende, uitdagende organisatorische omgevingen waarin hun groeiende kennis van de psychologie is van essentieel belang.... [-]


Bachelor Studie In Kunst En Kunstgeschiedenis

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

De Studio Art / Kunstgeschiedenis belangrijke biedt studenten de kans om hun artistieke en creatieve vaardigheden te ontwikkelen terwijl het verkrijgen van een mondiaal perspectief op de kunsten. Een kritische benadering van kunst in zijn maatschappelijke, historische en culturele context vormt een aanvulling op de studenten 'eigen creatieve werk en proces. Studenten leren om te beschrijven, analyseren en interpreteren van de vorm en inhoud van kunstwerken, terwijl het onderzoek van de belangrijke bewegingen van de westerse kunst, evenals de seculiere en heilige kunst van Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Tegelijkertijd verwerven studenten een reeks van technieken voor hun eigen artistieke zelfexpressie, variërend van twee en drie-dimensionale ontwerp, de computer graphics en web design, fotografie, schilderkunst en beeldhouwkunst. De klassen zijn klein en te betrekken nauwe samenwerking met onze professoren en studenten profiteren van een schat aan mogelijkheden om de historische en hedendaagse kunst te bekijken in een Boedapest, een grote Europese kunstcentrum. [+]

De Studio Art / Kunstgeschiedenis belangrijke biedt studenten de kans om hun artistieke en creatieve vaardigheden te ontwikkelen terwijl het verkrijgen van een mondiaal perspectief op de kunsten. Een kritische benadering van kunst in zijn maatschappelijke, historische en culturele context vormt een aanvulling op de studenten 'eigen creatieve werk en proces. Studenten leren om te beschrijven, analyseren en interpreteren van de vorm en inhoud van kunstwerken, terwijl het onderzoek van de belangrijke bewegingen van de westerse kunst, evenals de seculiere en heilige kunst van Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Tegelijkertijd verwerven studenten een reeks van technieken voor hun eigen artistieke zelfexpressie, variërend van twee en drie-dimensionale ontwerp, de computer graphics en web design, fotografie, schilderkunst en beeldhouwkunst. De klassen zijn klein en te betrekken nauwe samenwerking met onze professoren en studenten profiteren van een schat aan mogelijkheden om de historische en hedendaagse kunst te bekijken in een Boedapest, een grote Europese kunstcentrum.... [-]