The Chinese University of Hong Kong, Centre for China Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Centrum voor China Studies - voorheen het Centrum voor Oost-Aziatische Studies - Zich inzet voor onderwijs en onderzoek in de Chinese Studies.

Onze opleidingen - allemaal in het Engels gegeven - tot doel studenten de kennis en vaardigheden om een ​​succesvolle internationale carrière met China na te streven uit te rusten. Vanuit onze undergraduate BA / bssc in Contemporary China Studies programma om onze gediplomeerde MA, MPhil en PhD-programma's in de Chinese Studies, zijn we toegewijd aan hands-on onderwijs en leren over China. De Chinese Universiteitsbibliotheek en het Universitair Services Centre houdt een uitgebreide collectie van oude en moderne Chinese wetenschap, en behoren tot de beste bibliotheken in de wereld voor China Studies. Daarnaast heeft de Chinese kunstcollectie in stand gehouden door het Institute of Chinese Studies biedt studenten met up-nauw contact met historische artefacten en kunstwerken, met behulp van het China van gisteren naar het China van vandaag de dag te verlichten.

Wij geloven dat onze vestiging in Hong Kong biedt de ideale omgeving om de Chinese beurs na te streven. Hong Kong is een bruisende wereldstad waar de mondiale culturen elkaar ontmoeten, mengen, en mesh. In Hong Kong, de traditionele Chinese cultuur komt tot leven in een hedendaagse Chinese metropool.

Daarnaast, Hong Kong is de toegangspoort tot een grotere China: Shenzhen - een van het vasteland van China's eerste steden ter wereld investering welkom - is een korte 20 minuten met de trein van onze campus.

U zult ontdekken vele spannende mogelijkheden om te leren over China met ons aan de Chinese Universiteit van Hong Kong. Wij hopen u op de campus binnenkort te zien!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Ba / bssc in het hedendaagse China studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 China Hongkong

Deze multidisciplinaire en interfacultaire programma in het Engels gedoceerd heeft tot doel studenten te betrekken om na te denken ingewikkeld over de geschiedenis van China, cultuur, maatschappij, economische en politieke situatie en haar plaats in een geglobaliseerde wereld. [+]

Deze multidisciplinaire en interfacultaire programma in het Engels gedoceerd heeft tot doel studenten te betrekken om na te denken ingewikkeld over de geschiedenis van China, cultuur, maatschappij, economische en politieke situatie en haar plaats in een geglobaliseerde wereld.

Functies

1. Niet-Chinese Spreken-studenten welkom

Het programma wordt onderwezen in het Engels; geen kennis van Chinese vereist voor toelating. Echter, worden de studenten nog steeds nodig om de toelatingsvoorwaarden zoals bepaald door de universiteit te voldoen. CUHK's unieke tweetalig onderwijs biedt een ideale omgeving voor studenten om te leren over China zonder voorafgaande kennis van de Chinese taal.... [-]