Hong Kong Polytechnic University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met 80 jaar trotse traditie is PolyU een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse, die tot de 100 beste instellingen ter wereld behoort.

De Hong Kong Polytechnic University (PolyU) is een thuis voor het opleiden van denkers, communicatoren en ontdekkers in het leveren van een positieve impact. We zijn toegewijd om vandaag de leiders van morgen op te leiden door middel van een professioneel georiënteerde opleiding die afgestudeerden ongeëvenaarde plaatsingen biedt om te gedijen in bedrijven en industrieën.

We streven naar interdisciplinair onderzoek en impactvolle innovaties voor ontdekkingen om echte uitdagingen op te lossen. Onze onderzoekers ontwikkelen baanbrekende ideeën, bevorderen duurzaamheid, verbeteren de economische resultaten en verbeteren het leven van gemeenschappen ten behoeve van Hong Kong, het land en de wereld.

139960_pexels-photo-3773837.jpeg

Ons motto

Om te leren en toe te passen, ten behoeve van de mensheid

Het bovenstaande is afgeleid van het Chinese motto, geciteerd uit de grote Chinese klassieker Yijing (Boek van verandering) en twee oude verhandelingen, een uit de Han-dynastie en de andere uit pre-Qin-tijden.

De originele Chinese tekst kan als volgt worden geparafraseerd: "Leer elke waarheid en gebruik de geleerde kennis om elke taak te volbrengen" en "om te leren; om te dienen".

Onze visie

Wees een toonaangevende universiteit die kennis bevordert en overdraagt, en het beste holistische onderwijs biedt ten behoeve van Hong Kong, het land en de wereld.

Onze missie

Om impactvol onderzoek na te streven dat de wereld ten goede komt.

Kritische denkers, effectieve communicatoren, innovatieve probleemoplossers en maatschappelijk verantwoordelijke wereldburgers koesteren.

Een universitaire gemeenschap bevorderen waarin alle leden kunnen excelleren in hun ambities met een sterk gevoel van verbondenheid en trots.

139961_pexels-photo-4126759.jpeg

Internationale gemeenschap

Geniet van een internationale, verrijkende en inclusieve campusomgeving. Via ons uitgebreide wereldwijde netwerk krijgt u toegang tot internationale academische uitwisselingen en vergroot u uw begrip en waardering van culturele diversiteit en bredere sociale kwesties. Alle studenten worden aangemoedigd om mobiliteitsprogramma's voor studenten buiten Hong Kong te volgen.

Internationale faculteit

PolyU bevordert internationalisering van docenten en medewerkers. We zoeken actief naar diversiteit in het facultaire orgaan door proactieve werving en retentie.

Onze docenten en medewerkers nemen deel aan vele multiculturele activiteiten op de campus en versterken actief onze wereldwijde verbindingen door middel van onderzoek, onderwijs en kennisoverdracht.

Wereldwijde perspectieven in academische programma's

PolyU voedt studenten om zelfverzekerd te opereren in een internationale werkomgeving en om positieve bijdragen te leveren als wereldburgers.

We geven in al onze programma's een wereldperspectief en bieden studenten veel kansen om het wereldwijde bewustzijn en de betrokkenheid te vergroten. Studenten kunnen studiepunten volgen buiten Hong Kong.

Door de uitwisselings-, stage- en Service-Learning-programma's krijgen onze studenten bekendheid op het wereldtoneel.

Internationale samenwerkingen en partnerschappen

PolyU behoort tot de top 100 van universiteiten wereldwijd en is op veel gebieden al wereldleider. Door onze middelen en talenten te mobiliseren, internationale allianties aan te gaan, zoals University Social Responsibility Network (USRN) en University Alliance of the Silk Road (UASR), samenwerkingen en industriële partnerschappen, en strategische platforms op te zetten, helpen we de weg vrij te maken voor nauwere wereldwijde verbindingen.

PolyU bevordert interdisciplinair onderzoek, met name in opkomende gebieden zoals kunstmatige intelligentie en robotica, en draagt zo bij aan levendige innovatie bij het oplossen van mondiale en / of sociale uitdagingen.

3.000+

Ondernomen onderzoeksprojecten
(2018/19)

350+

Samenwerkende partners en instellingen
(2018/19)

250+

Uitwisselingspartners voor studenten
(2018/19)

416

Academische samenwerkingsovereenkomsten ondertekend
(vanaf juni 2019)

Creëer de toekomst die u zich voorstelt

Ons professionele onderwijsmodel hanteert een unieke ervaringsgerichte leerbenadering die bestaat uit stageplaatsen, serviceleren en buitenlandse uitwisselingsmogelijkheden. We hebben een breed scala aan lokale en internationale leiderschaps- en ontwikkelingsprogramma's voor een echt transformerende onderwijservaring - studenten uitrusten met de juiste vaardigheden om maatschappelijk verantwoordelijke wereldleiders van morgen te zijn.

rankings

6e

QS Top 50 onder 50 (2021)

25e

QS Azië University Rankings (2020)

75ste

QS World University Rankings (2021)

Laten we naar onze studenten luisteren

"Mijn tijd bij PolyU heeft me voorbereid op wereldwijd leiderschap."

Amanda Putri Wantono, Indonesië
School of Hotel and Tourism Management (Graduate)

-

"Je krijgt geweldige interculturele bekendheid in de residentiehallen en op de campus."

Maciej Nowakowski, Polen
Faculteit Geesteswetenschappen (Graduate)

-

"PolyU's holistische opleiding bouwt onze professionele vaardigheden op en heeft me in staat gesteld een verschil te maken in de wereld."

Madina Kaliyeva, Kazachstan
Faculteit Bedrijfskunde (Graduate)

-

"PolyU heeft me doen beseffen hoe belangrijk het is om een verantwoordelijke wereldburger te zijn - daarvoor ben ik eeuwig dankbaar."

YC Wong, Hong Kong
Faculteit Gezondheids- en Sociale Wetenschappen (Graduate)

-

"PolyU heeft een solide basis gelegd voor mijn toekomst in aardbevingsonderzoek."

Chen Kai-Xin, het vasteland van China
Faculteit Bouw en Milieu (Graduate)

Locaties

Hung Hom

Address
Yuk Choi Road,11
Hung Hom, Kowloon, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

BA
BBA
BSc
Deze school biedt ook: