Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Raffles Education Corporation Limited

Raffles Education Corporation Limited ("Raffles Education" of "de Groep") is een groeiende premier voor privé-educatie, eigenaar en beheerder van onderwijsactiva en -faciliteiten, en onderwijsgerelateerde vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar.
Sinds de oprichting van het eerste college in Singapore in 1990 is Raffles Education uitgegroeid tot een volledig spectrum van onderwijsdiensten via een uitgebreid netwerk van 25 hogescholen en universiteiten in 23 steden in 13 landen wereldwijd: Australië, Cambodja, China, India, Indonesië, Maleisië, Mongolië, Saoedi-Arabië, Singapore, Sri Lanka, Zwitserland en Thailand. Meer dan 20.000 studenten die deelnamen aan de tertiaire programma's van RafflesEducation profiteren van een kwaliteitsvol onderwijs dat afgestudeerden een praktische praktijkervaring biedt die relevant is voor de sector.
De Groep belegt en beheert ook een groeiende portefeuille van onderwijsactiva in Azië en Europa.
RafflesEducation, met hoofdkantoor in Singapore, heeft bijna 2.000 academische en administratieve medewerkers en staat genoteerd op het moederbord van de Singapore Exchange.

Internationale leeromgeving

Op Raffles International College Hong Kong bieden we studenten een rijke Engelse leeromgeving door middel van een internationaal academisch team en een studentenorganisatie. Studeren in een internationale omgeving stelt onze studenten in staat om hun persoonlijke netwerk uit te breiden en te worden blootgesteld aan internationale perspectieven. Het helpt ook om onze studenten hun unieke ontwerppersoonlijkheid te geven.

Raffles International College Hong Kong-docenten komen van over de hele wereld. Allemaal professionele ontwerpers of gevestigde professionals met een sterke industriële achtergrond en een schat aan technische kennis. Ze zetten zich in om hun praktijkervaring in de praktijk die ze hebben opgedaan aan studenten over te brengen.

Studenten van het Raffles International College in Hong Kong komen ook uit meer dan 30 landen over de hele wereld - bijvoorbeeld Australië, Canada, Colombia, Frankrijk, Hong Kong, Indonesië, India, Korea, Maleisië, Nieuw-Zeeland, de Filippijnen, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Singapore en nog veel meer. Met de diverse culturele en educatieve achtergronden zijn onze lessen gevuld met dynamische interacties en uitwisselingen van interessante ideeën en waarden.

Professioneel academisch team

Onze opvoeders zijn meer dan leraren. Ze zijn creatieve beoefenaars en experts in hun eigen beroep, brengen studenten in nauw contact met de industrie en helpen studenten bij het verkennen van verschillende vacatures. Collectief, vertalen hun diverse achtergronden en rijkdom aan culturele en industriële kennis zich in een extra leervoordeel voor studenten.

Met kleine klasgroottes krijgt elke student persoonlijke aandacht en mentoring. Docenten zijn goed op de hoogte van de sterke punten en voortgang van elke student en helpen hen hun unieke potentieel te bereiken.

Campus en E-resource

We willen de beste leeromgeving bieden voor onze studenten die hen helpen bij hun leerritten. Gelegen in het hart van de stad, op slechts 5 minuten lopen van het MTR-station, bevinden onze studenten zich in de nabijheid van de levendige winkelscene van de stad. Onze campus bestaat uit twee niveaus, met zes klaslokalen, zes gespecialiseerde kamers en een bibliotheek.

Onze gespecialiseerde ruimtes (modekamer, naaizaal, visuele ruimte, fotografiekamer, 3D-kamer, illustratieruimte) voorzien onze studenten van de nieuwste apparatuur en technologische toepassingen. Met een draadloos netwerk kunnen studenten overal en altijd gratis toegang krijgen tot online bronnen op de hele campus.

E-Resource

Om studenten van Raffles te helpen bij het leren en ontvangen van verwante materialen, bieden we e-bronnen en e-bibliotheeksystemen. Met hun eigen login hebben de ontwerpers van Raffles toegang tot verschillende e-bronnen, inclusief onderzoeksmaterialen en referentiegids van Harvard, enz.

  • Gale-databases voor studenten van de HK-loterij: http://infotrac.galegroup.com/itweb/hkric
  • Website Raffles College (RCDC) Bibliotheek: http://www.rafflescollegelibrary.com/
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Advanced Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

BA (Hons) in grafisch ontwerp

Campus Voltijd 1 jaar April 2019 Hongkong

Ben je op zoek naar een grafische ontwerpschool in Hong Kong? Ben je geïnteresseerd in het bestuderen van het proces van visuele communicatie bij een van de beste onderwijsinstellingen in de Pacifische regio Azië? Verdien een bacheloropleiding in grafisch ontwerp met de experts van Raffles Hong Kong. [+]

Deze aanvullende cursus is gebaseerd op de studio, praktisch, hands-on en creatief. Het biedt u vele verschillende manieren om grafisch ontwerp te laten werken terwijl u de verschillende contexten en indelingen waarin grafisch ontwerp wordt ervaren, onderzoekt. Hiermee kunt u beslissen wat voor soort ontwerper u wilt zijn. Het test en daagt u uit om uw kennis en kennis van wat grafisch ontwerp is, wat het kan doen en waarvoor het is, uit te breiden.

Je maakt kennis met typografie en lay-out, tekenen als observatie en probleemoplossing, identiteit en branding, verpakking en verkooppunt, tentoonstellingsontwerp, publicatie en afdrukken, en digitaal bewegend beeld. De cursus heeft een geweldige bron van informatie die u kunt gebruiken. Onze studenten werken meestal op Apple Macs in computerlokalen, zeefdruk en boekdruk in onze drukstudio's en bouwen prototypes in de hout- en metaalwerkplaatsen.... [-]


BA (Hons) in interieurontwerp

Campus Voltijd 1 jaar April 2019 Hongkong

Als u op zoek bent om een ​​binnenhuisarchitect of ontwerper te worden, heeft u meer dan alleen een goed oog voor kleur nodig om te slagen. Raffles kan u helpen de vaardigheden te krijgen die u nodig hebt om een ​​expert in de branche te worden. [+]

In samenwerking met de University of Derby, UK, kun je met deze herhalingscursus van een jaar creatieve oplossingen ontwerpen die het doel van een ruimte kunnen inspireren en communiceren. Je krijgt een uniek inzicht in de verbinding tussen binnen- en buitenruimte.

De Universiteit van Derby (UoD) is een ambitieuze, innovatieve en moderne universiteit die zich richt op het leren van de echte wereld. Met zijn reputatie voor industriegerelateerde opleidingen biedt UoD u ongeëvenaarde mogelijkheden om naast uw studie professionele werkervaring op te doen. Het is deze toewijding aan het leren van de echte wereld die je op de arbeidsmarkt zal onderscheiden.... [-]


BA (Hons) in mode

Campus 1 - 1 jaar April 2019 Hongkong

Onze modeontwerpcursus in Hong Kong is ideaal voor diegenen die de nieuwste toptrends willen creëren en hun eigen modelabel willen ontwikkelen met een unieke creatieve identiteit. [+]

In samenwerking met de University of Derby, UK, krijg je in deze cursus les in een verscheidenheid aan leer- en lesmethoden, waaronder: - probleemoplossing, reflectieve oefeningen, analyse van gegeven probleem met synthese van oplossing, portfolio-opbouw, groepswerk, het gebruik van invloedenbestanden, rapportschrijven, groepskritieken, onderhandeld leren, presenteren en demonstreren

Contextuele studies en continue professionele ontwikkeling (CPD) zullen doorgaan tot het einde van dit laatste jaar, waardoor je een positief voordeel hebt binnen de mode- en textielindustrie. Deze integratie van vaardigheden en kennis heeft innovatieve en creatieve textiel- en modeontwerpers opgeleverd.... [-]


BA (Hons) in mode

Campus Voltijd 1 jaar April 2019 Hongkong

Geïnteresseerd om in fashionmarketing te stappen? Studenten in Hongkong kunnen rekenen op het Raffles Design Institute om een ​​diepgaande cursus te bieden die u de vaardigheden verschaft die nodig zijn om uit te blinken in de branche. [+]

In samenwerking met de Universiteit van Derby, Verenigd Koninkrijk, is de een-op-een-cursus voor één jaar voor iedereen die zowel creatief als strategisch wil zijn. Het is ontworpen voor diegenen die meer willen weten over de zaken van de mode, maar een verlangen hebben om te ontwerpen en te maken. Uiteindelijk is deze cursus bedoeld voor iedereen die een carrière in de modemarkt wil nastreven.

Deze cursus helpt je om modevaardigheden te ontwikkelen en je kennis van belangrijke bedrijfsaspecten uit te breiden door een combinatie van creatieve en praktische studie.

De Universiteit van Derby (UoD) is een ambitieuze, innovatieve en moderne universiteit die zich richt op het leren van de echte wereld. Met zijn reputatie voor industriegerelateerde opleidingen biedt UoD u ongeëvenaarde mogelijkheden om naast uw studie professionele werkervaring op te doen. Het is deze toewijding aan het leren van de echte wereld die je op de arbeidsmarkt zal onderscheiden.... [-]


Contact

Adres 1/F & 21/F, Centre Point, 181-185 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong. Tel: +852 2520 6838 Email: enquiry@raffles.edu.hk
Hongkong, Hongkong