Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Raffles Education Corporation Limited

Raffles Education Corporation Limited ("Raffles Education" of "de Groep") is een groeiende premier voor privé-educatie, eigenaar en beheerder van onderwijsactiva en -faciliteiten, en onderwijsgerelateerde vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar.
Sinds de oprichting van het eerste college in Singapore in 1990 is Raffles Education uitgegroeid tot een volledig spectrum van onderwijsdiensten via een uitgebreid netwerk van 25 hogescholen en universiteiten in 23 steden in 13 landen wereldwijd: Australië, Cambodja, China, India, Indonesië, Maleisië, Mongolië, Saoedi-Arabië, Singapore, Sri Lanka, Zwitserland en Thailand. Meer dan 20.000 studenten die deelnamen aan de tertiaire programma's van RafflesEducation profiteren van een kwaliteitsvol onderwijs dat afgestudeerden een praktische praktijkervaring biedt die relevant is voor de sector.
De Groep belegt en beheert ook een groeiende portefeuille van onderwijsactiva in Azië en Europa.
RafflesEducation, met hoofdkantoor in Singapore, heeft bijna 2.000 academische en administratieve medewerkers en staat genoteerd op het moederbord van de Singapore Exchange.

Internationale leeromgeving

Op Raffles International College Hong Kong bieden we studenten een rijke Engelse leeromgeving door middel van een internationaal academisch team en een studentenorganisatie. Studeren in een internationale omgeving stelt onze studenten in staat om hun persoonlijke netwerk uit te breiden en te worden blootgesteld aan internationale perspectieven. Het helpt ook om onze studenten hun unieke ontwerppersoonlijkheid te geven.

Raffles International College Hong Kong-docenten komen van over de hele wereld. Allemaal professionele ontwerpers of gevestigde professionals met een sterke industriële achtergrond en een schat aan technische kennis. Ze zetten zich in om hun praktijkervaring in de praktijk die ze hebben opgedaan aan studenten over te brengen.

Studenten van het Raffles International College in Hong Kong komen ook uit meer dan 30 landen over de hele wereld - bijvoorbeeld Australië, Canada, Colombia, Frankrijk, Hong Kong, Indonesië, India, Korea, Maleisië, Nieuw-Zeeland, de Filippijnen, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Singapore en nog veel meer. Met de diverse culturele en educatieve achtergronden zijn onze lessen gevuld met dynamische interacties en uitwisselingen van interessante ideeën en waarden.

Professioneel academisch team

Onze opvoeders zijn meer dan leraren. Ze zijn creatieve beoefenaars en experts in hun eigen beroep, brengen studenten in nauw contact met de industrie en helpen studenten bij het verkennen van verschillende vacatures. Collectief, vertalen hun diverse achtergronden en rijkdom aan culturele en industriële kennis zich in een extra leervoordeel voor studenten.

Met kleine klasgroottes krijgt elke student persoonlijke aandacht en mentoring. Docenten zijn goed op de hoogte van de sterke punten en voortgang van elke student en helpen hen hun unieke potentieel te bereiken.

Campus en E-resource

We willen de beste leeromgeving bieden voor onze studenten die hen helpen bij hun leerritten. Gelegen in het hart van de stad, op slechts 5 minuten lopen van het MTR-station, bevinden onze studenten zich in de nabijheid van de levendige winkelscene van de stad. Onze campus bestaat uit twee niveaus, met zes klaslokalen, zes gespecialiseerde kamers en een bibliotheek.

Onze gespecialiseerde ruimtes (modekamer, naaizaal, visuele ruimte, fotografiekamer, 3D-kamer, illustratieruimte) voorzien onze studenten van de nieuwste apparatuur en technologische toepassingen. Met een draadloos netwerk kunnen studenten overal en altijd gratis toegang krijgen tot online bronnen op de hele campus.

E-Resource

Om studenten van Raffles te helpen bij het leren en ontvangen van verwante materialen, bieden we e-bronnen en e-bibliotheeksystemen. Met hun eigen login hebben de ontwerpers van Raffles toegang tot verschillende e-bronnen, inclusief onderzoeksmaterialen en referentiegids van Harvard, enz.

  • Gale-databases voor studenten van de HK-loterij: http://infotrac.galegroup.com/itweb/hkric
  • Website Raffles College (RCDC) Bibliotheek: http://www.rafflescollegelibrary.com/
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Advanced Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Mode Marketing

Campus January 2018 Hongkong Hong Kong

Geïnteresseerd om in fashionmarketing te komen? Studenten in Hongkong kunnen vertrouwen op Raffles International College Hong Kong om een ​​diepgaande cursus te bieden die u de vaardigheden verschaft die nodig zijn om uit te blinken in de branche. [+]

Geïnteresseerd om in fashionmarketing te komen? Studenten in Hongkong kunnen vertrouwen op Raffles International College Hong Kong om een ​​diepgaande cursus te bieden die u de vaardigheden verschaft die nodig zijn om uit te blinken in de branche. Bij een cursus modevermindering moeten studenten oog hebben voor stijl en een goed zakelijk leven en u op het kruispunt van beide plaatsen. Deze cursus leert je hoe je mode kunt promoten en brengt de trends van de wereld van de studio van de ontwerper naar de showroom in de groothandel en naar de winkels. Je leert een breed scala aan zakelijke activiteiten op het gebied van branding, retail, merchandising en internationale reclame die creativiteit, innovatie en goed zakelijk inzicht bevorderen. Modemarketing is een spannend veld dat veel kansen biedt en een van de belangrijkste componenten is die de industrie stimuleren. Je leert hoe je merkstrategieën kunt ontwikkelen, analyseren en implementeren, onderzoek kunt doen naar inkoop- en merchandisingpraktijken, effectieve advertentie- en promotiestrategieën kunt plannen en uitvoeren. Naarmate de mode- en detailhandelindustrie blijft groeien, zijn meer opgeleide marketeers en managers nodig om concurrerend te blijven. De brede vaardigheden die in deze cursus worden verworven, kunnen worden toegepast op veel gebieden, zoals merchandising, publicatie, reclame en showproducties, evenals luxegoederen en reguliere consumentenproducten. Onze afgestudeerden op de fashionmarketingcursus staan ​​klaar om professioneel werk te aanvaarden in de snel veranderende industrie in public relations en marketing adviesbureaus. Je werkt samen met klasgenoten aan professionele presentaties met realistische scenario's en je voltooit je cursus met voorstellen en... [-]


Bachelor In Fashion Design

Campus 3 jaar January 2018 Hongkong Hong Kong

Onze modeontwerpcursus in Hong Kong is ideaal voor diegenen die de nieuwste toptrends willen creëren en hun eigen modelabel willen ontwikkelen met een unieke creatieve identiteit. [+]

Bestudeer een van de Top Fashion Design Courses in Hong Kong

Onze modeontwerpcursus in Hong Kong is ideaal voor diegenen die de nieuwste toptrends willen creëren en hun eigen modelabel willen ontwikkelen met een unieke creatieve identiteit. Onze cursus helpt je bij het ontwikkelen van je vaardigheden en interesses met projecten die technische knowhow opbouwen in alles, van concept tot catwalk. Als student aan een van de beste modescholen in de Asia Pacific, krijg je de kans om je collectie te laten zien aan internationale pers en kopers op Fashion Week.

Comprehensive Degree Curriculum

Door dit modeontwerpprogramma op onze school te volgen, leer je zowel hoge als confectiekleding kennen, zowel met computers als met traditionele handvaardigheden. Je verkent het complete kledingproductieproces, ontwikkelt een ontwerpidee voor een collectie, van concept tot productie en marketing. Op ons college werk je ook met klasgenoten aan professionele presentaties en krijg je ervaring en exposure in de echte wereld door middel van verschillende wedstrijden, projecten en stages bij onze partners in de sector. ... [-]


Bachelor In Graphic Design

Campus September 2018 Hongkong Hong Kong

Ben je op zoek naar een grafische ontwerpschool in Hong Kong? Ben je geïnteresseerd in het bestuderen van het proces van visuele communicatie bij een van de beste onderwijsinstellingen in de Pacifische regio Azië? Verdien een bacheloropleiding in grafisch ontwerp met de experts van Raffles Hong Kong. [+]

Studeer aan de Top Graphic Design School in Hongkong

Ben je op zoek naar een grafische ontwerpschool in Hong Kong? Ben je geïnteresseerd in het bestuderen van het proces van visuele communicatie bij een van de beste onderwijsinstellingen in de Pacifische regio Azië? Verdien een bacheloropleiding in grafisch ontwerp met de experts van Raffles Hong Kong. Grafisch ontwerp is alomtegenwoordig in de moderne marketingwereld. Overal gevonden, van e-commercesites tot voedselverpakkingen, het speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de manier waarop onze wereld visueel communiceert. Dit studiegebied is ongelooflijk breed en kent een bijna onbeperkt aantal toepassingen.

Comprehensive Degree Curriculum ... [-]

Bachelor In Interior Design

Campus January 2018 Hongkong Hong Kong

Als u op zoek bent om een ​​binnenhuisarchitect of ontwerper te worden, heeft u meer dan alleen een goed oog voor de kleur nodig om te slagen. Raffles kan u helpen de vaardigheden te krijgen die u nodig hebt om een ​​expert in de branche te worden. [+]

Studeer voor een van de topprogramma's van Hong Kong

Maak een goede start op een creatief gebied. Als u op zoek bent om een ​​binnenhuisarchitect of ontwerper te worden, heeft u meer dan alleen een goed oog voor de kleur nodig om te slagen. Raffles kan u helpen de vaardigheden te krijgen die u nodig hebt om een ​​expert in de branche te worden. Als je interieurontwerp in Hong Kong wilt studeren, overweeg dan onze moderne, gerespecteerde school. Ons interieurontwerpprogramma legt de nadruk op ruimtes en de behoeften van de mensen die ze innemen. Je zult bestuderen hoe je in drie dimensies kunt werken, rekening houdend met gebouwdiensten, verkeersstroom en ruimtetoewijzing, evenals meubilair, armaturen en oppervlakteafwerkingen. Je gaat veel verder dan alleen maar een prachtige ruimte te maken; je zult rekening moeten houden met de functionele, veiligheids-, sociale en culturele aspecten van het interieur en de esthetiek.... [-]


Contact

Adres Centre Point, 181-185 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong.
Hong Kong, Hongkong