The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Industrial and Systems Engineering (ISE) is een professionele discipline die zich richt op het ontwikkelen en implementeren van optimale oplossingen van een systeem-level perspectief.

Het gaat om mensen, technologie, kwaliteit, financiën, informatie, en milieukwesties. De belangrijkste rol van een Industrial Systems Engineer is het organiseren en werken harmonieus met anderen om de operationele procedures te stroomlijnen, de productiviteit en de algehele prestaties van het systeem te verbeteren. Het uiteindelijke doel is om de efficiëntie te verhogen, de operationele kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verhogen.

ISE is anders dan andere traditionele technische disciplines, waarbij kennis en vaardigheden worden toegepast op specifieke gebieden. Bijvoorbeeld traditionele productie-ingenieurs werken meestal in een productieomgeving. Daarentegen ISE biedt u de mogelijkheid om te werken in een verscheidenheid van organisaties, waaronder zowel de industriële en commerciële sectoren. In dit verband, Industrial and Systems Engineers hebben een veel flexibeler carrièrepad. ISE afgestudeerden zijn werkzaam in organisaties die in de ontwikkeling van nieuwe producten, transport, themaparken, logistieke dienstverlening, banken, nutsbedrijven, business development consultancy bedrijven, ministeries, enz. Het uiteindelijke doel van de ISE discipline is om leiding te geven bij het ontwerpen van geïntegreerde industriële en commerciële systemen voor de ontwikkeling en het welzijn van de gemeenschap.

De faciliteiten in het departement van ISE zijn ongeëvenaard in Hong Kong en de regio. Deze omvatten:

PolyU Microsoft Enterprise Systems Centre De Knowledge Management and Innovation Research Centre Microsystems Technology Centre De Digital Factory Partner State Key Laboratory van Ultra-precisie Machining Technology Advanced Manufacturing Technology Research Centre

Deze faciliteiten variëren van state-of-the-art hardware en software voor geavanceerde productietechnologie, logistiek simulatie, systeemontwikkeling instrumenten voor e-business, computer-aided design, virtuele productontwikkeling.

De afdeling is ook actief bezig met de samenwerking met de industrie via gezamenlijke onderzoeksprojecten, adviesbureaus, en schema's leer bedrijf.

Deze sterke samenwerking met zowel lokale en regionale bedrijven, samen met haar uitstekende faciliteiten en deskundigheid van het personeel, biedt studenten de mogelijkheid om te worden ondergedompeld in deze collaboratieve omgeving die van groot voordeel voor hen zal zijn wanneer ze afstuderen.

Locaties

Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University - General Office of Department of Industrial and Systems Engineering

Address
General Office of Department of Industrial and Systems Engineering
Room EF625, 6/F, Core F
The Hong Kong Polytechnic University
11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,
Hong Kong

Hong Kong, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden