Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

128995_THEi_0002.jpg

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) is de hogeronderwijsinstelling van Hong Kong met een verschil. THEi is opgericht in 2012 en is lid van de Vocational Training Council. Met aanzienlijke input van de industrie, bieden wij opleidingen aan die beroepsgericht en beroepsgericht zijn. Met de nadruk op "Work-Integrated Learning", willen we studenten ontwikkelen tot werkklare professionals met de vaardigheden en kennis die ze kunnen toepassen in de echte wereld.

139496_batch_THEi_0012.jpg

Onze programma's hebben sterke industriële banden. Studenten hebben volop mogelijkheden om stage te lopen bij lokale of internationale bedrijven. De echte werkervaring biedt studenten de nieuwste trends in de branche en stelt hen in staat om andere afgestudeerden een stap voor te zijn. In de beroepsbevolking worden THEi afgestudeerden alom geprezen door werkgevers voor hun praktische zaken. Bijgevolg hadden THEi afgestudeerden een arbeidsparticipatie van 93% in 2017.

THEi heeft ook een aantal partnerschappen opgezet met een aantal wereldwijd gerenommeerde universiteiten van over de hele wereld. Wij geloven dat deze relaties onze studenten verder ten goede komen door uitwisselingen, studiereizen en projectmatig leren. We doen er alles aan om studenten verschillende leermogelijkheden te bieden.

128008_THEi_0011.jpg

We bieden meer dan 20 bacheloropleidingen voor afgestudeerden van de middelbare school. Deze programma's zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de industrie, met veel in nichegebieden: ontwerp en milieu, management en gastvrijheid en wetenschap en technologie. Afgestudeerden van de middelbare school zijn van harte welkom om hun leer- en ontwikkelingsmogelijkheden met THEi te verkennen en anders te zijn.

Locaties

Hong Kong

Address
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, Hongkong

Hong Kong

Address
THEi Kowloon Tong Campus
20A Tsing Yi Road,
Tsing Yi Island, New Territories
Hong Kong

Hong Kong, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden