The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de afdeling Engels is het onze belangrijkste missie om toegepaste Engelse taalstudies voor de beroepen aan te bieden, en we willen internationaal worden erkend als een toonaangevende leverancier van niet-gegradueerde en postuniversitaire studies die zich richten op professionele communicatie. Toegepaste Engelse taalstudies omvatten niet alleen de verwerving van het zeer hoge niveau van Engelse taalvaardigheid die nodig is om professioneel te slagen, maar ook een grondig en kritisch begrip van de Engelse taal en een ontwikkeld bewustzijn van Engelse communicatie in multiculturele professionele contexten.

Er is een duidelijke behoefte in Hong Kong voor afgestudeerden met een hoog ontwikkelde kennis van taal en communicatie, samen met kritische denkvaardigheden, die in staat zijn bij te dragen aan een scala van professionele en zakelijke contexten. Ongeacht of het een bachelor- of een postuniversitair niveau betreft, het Department of English is een van de belangrijkste verstrekkers van afgestudeerden in Hong Kong met het soort Engelse communicatie- en taalvaardigheden en kennis die de beroepen zo hoog waarderen.

Onze programma's hebben innovatieve functies die hen erg populair maken bij studenten, hun ouders en eventuele werkgevers van studenten, en onze studenten helpen bij het ontwikkelen van de all-round vaardigheden en attributen die door PolyU en de samenleving als geheel worden gewaardeerd.

Locaties

Hong Kong

Address
Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden