Lees de Officiële Beschrijving

Begin vandaag nog met uw carrière met ons door de universiteit gecrediteerde opstartkamp. 88% van onze afgestudeerden wordt binnen 6 maanden aangenomen.

Denken over een carrièreverandering?

Stap 1: codeert u?

Neem deel aan onze gratis 5-daagse coderingsuitdaging - slechts één uur video-gebaseerde theorie en praktisch leren elke dag. We ondersteunen je via onze Facebook-groep en met hands-on mentoring.

Stap 2: Krijg gekwalificeerd

Onze op maat gemaakte, gestructureerde tijdlijnen, betekent dat je jezelf kunt wijden aan een volledige studie, of dat je, als je aan het werk bent, tot 60 weken de tijd hebt om de cursus te voltooien. Onze studentenondersteuning biedt de hulp die u nodig hebt om op koers te blijven en uw doelen te bereiken.

Stap 3: Krijg je droombaan

Maak gebruik van onze nauwe banden met technische werkgevers om uw volgende stap te plannen. We geven je doorlopende ondersteuning, advies en begeleiding nadat je bent afgestudeerd.

Waarom kiezen voor Code Institute ?

1. Universitair kredietwaardig

Je krijgt een diploma in softwareontwikkeling, beoordeeld door Edinburgh Napier University wanneer je afstudeert. Wij zijn het enige universitaire credit-rated coding boot camp in Europa.

2. Bewezen resultaten

88% van de afgestudeerden is binnen 6 maanden in dienst. Onze cursussen zijn ontworpen om je carrière een nieuwe impuls te geven en je te helpen je droombaan als ontwikkelaar te behalen.

3. Gloeiende beoordelingen

" Code Institute heeft mijn carrière gekatapulteerd." Andres Correa "Een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen." Patrick Monks

4. Carrièrebereidheid

Alles is afgestemd op het vergroten van uw inzetbaarheid, inclusief het netwerken van webinars met werkgevers en de validatie van onze technologieën en talen door de industrie adviesraad.

5. Beginnervriendelijk

Geen codeerervaring? Onze introductiemodule van Stream Zero zal u voorzien van de kennis die u nodig hebt om op weg te gaan wanneer u de cursus start.

6. Flexibel leren

Studeer op een tijdstip en op een locatie die bij u past. Onze aanpak op maat betekent dat u zich kunt wijden aan een voltijdse of een deeltijdstudie. Onze studentenondersteuning biedt de hulp die u nodig hebt om op koers te blijven en uw carrièredoelen te bereiken binnen een afgesproken tijdsbestek.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook: