Independent College Dublin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Independent College

Omdat we ons inzetten voor academische excellentie

We zijn vastbesloten om al onze studenten te voorzien van een lonende, professionele en carrièregerichte opleiding van de allerhoogste kwaliteit. Onze faculteitsleden zijn toegewijd aan het handhaven van academische excellentie, niet alleen door geweldig onderwijs, maar door persoonlijke, individuele ondersteuning.

Omdat ons collegegeld ongeëvenaard is

Onze docenten en docenten behoren tot de meest gerespecteerde academici in hun vakgebied. Onze docenten zijn mensen met echte ervaring en inzicht in de branche. De klassen zijn klein, zodat iedereen kan bijdragen aan debat en discussie en niemand achterblijft.

Omdat onze resultaten tot de beste van het land behoren

De School of Law is de grootste aanbieder in de staat voor het leveren van voorbereidingsprogramma's voor de toelatingsexamens aan de Law Society of Ireland. Gedurende vier van de afgelopen vijf jaar hebben studenten van dit programma de eerste plaats behaald in deze toelatingsexamens voor de gehele staat. De voorbereidingsprogramma's van de School voor de toelatingsexamens voor de King's Inns en de New York Bar examens zijn zeer succesvol gebleken.

Omdat we ons in het hart van een levendig stadscentrum bevinden

Independent College Dublin heeft de perfecte locatie voor het studentenleven in Dublin: we bevinden ons midden in het centrum van de stad, omringd door culturele, academische en recreatieve attracties.

Omdat dit een ideale leeromgeving is

Onze collegezalen zijn speciaal gebouwd om het beste in comfort, stijl en technologie te bieden: ze zijn allemaal voorzien van airconditioning en hebben draadloos breedbandinternet en netwerktoegang samen met de nieuwste presentatie- en videoconferentieapparatuur.

Omdat uw kwalificatie internationaal wordt erkend

Independent College Dublin programma's zijn nationaal en internationaal volgens de hoogste normen gevalideerd. Uw nieuwe kwalificatie staat voor academische prestaties, maar ook een dieper begrip van uw onderwerp in praktische termen en dit wordt zeer gewaardeerd in uw vakgebied.

Omdat je hier van je tijd zult genieten

Welk onderwerp en kwalificatie u ook kiest, wij beloven dat u een interessante en tot nadenken stemmende leerervaring zult hebben waarin u zich zult verheugen op elke klas. Je studentenleven wordt niet alleen verrijkt door de universiteit en de cursus, maar ook door nieuwe vrienden, collega's en een prachtige stad.

Over Independent College

Als voorzitter van het Independent College Dublin ben ik verheugd dat u overweegt om uw academische studies bij ons college te bevorderen.

Independent College Dublin primaire doel van Independent College Dublin is om onze studenten relevante leerprogramma's door te brengen die voor altijd bij u blijven, de basis vormen voor uw toekomstige succes en resulteren in kwalificaties die zeer worden gerespecteerd in het door u gekozen vakgebied.

Na afronding wordt je bachelor, postdoctorale of professionele prijs in de verschillende disciplines erkend, waar je ook gaat, zowel in Ierland als in het buitenland.

Wij zijn een doelgericht, op carrière gericht college. We zijn trots op onze gepersonaliseerde lessen, geleverd aan de hoogste academische normen in een interactieve leeromgeving door hooggekwalificeerd en vriendelijk onderwijzend personeel.

Uw tijd op Independent College Dublin , als u zich bij ons inschrijft, zal een plezierige en academisch lonende zijn als u zich voorbereidt op het volgende hoofdstuk in uw leven. Je leert van enkele van de meest ervaren en gerespecteerde docenten in je branche in een intellectueel levendige academische gemeenschap. Het biedt je niet alleen de opstap naar je gekozen carrière, maar ook levenslessen en vriendschappen en connecties die tot ver in de toekomst zullen meegaan.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onderdeel van onze volgende intake van studenten.

Padraig Hourigan

Directeur

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Studentenvoorzieningen

Independent College Dublin positieve, energieke omgeving van het Independent College Dublin , de zeer betrokken medewerkers en medewerkers en een sterk netwerk van ondersteunende systemen maken het de perfecte plek voor u om uw niche te vinden - academisch, sociaal en professioneel.

Academische Inductie

Voor het eerst naar de universiteit gaan kan een opwindend vooruitzicht zijn. Velen vinden het echter ook een ontmoedigende ervaring om van het tweede niveau naar een derde niveau te verhuizen. Bij Independent College Dublin willen we ervoor zorgen dat deze overgang zo pijnloos mogelijk is. Om deze reden organiseren we de introductie van studenten vóór het begin van elk bachelorprogramma. Dit biedt alle studenten de gelegenheid om hun hoofd van faculteitsmanager, cursuscoördinator en hun medestudenten te ontmoeten.

Academische ondersteuning

Elk academisch programma heeft een toegewijd personeelslid dat zich bezighoudt met academische problemen die studenten kunnen tegenkomen. De facultaire administratieve medewerkers hebben een open-office beleid van 9.30 - 17.30 uur van maandag tot vrijdag.

Carrière advies

Independent College Dublin is zich bewust van de steeds grotere uitdagingen waarmee studenten worden geconfronteerd. Een goed CV is van vitaal belang bij het solliciteren. Het is ook erg belangrijk om je voor te bereiden op interviews. Onze loopbaanfunctionaris helpt studenten in het laatste jaar bij het schrijven van je CV en biedt begeleiding en advies bij de voorbereiding op je interview.

Computerdiensten

Toegang tot diensten zoals Moodle, online bronnen en tijdschriften, draadloze internettoegang en online opslag worden gratis aangeboden aan alle geregistreerde studenten.

Leerling

Of u nu op zoek bent naar sport en fitness, studentenorganisaties, het lokale nachtleven of studentenactiviteiten, Independent College Dublin biedt u geweldige middelen en toegang tot de beste faciliteiten. Independent College Dublin locatie in het stadscentrum van Independent College Dublin heeft een schat aan voorzieningen voor de deur.

Kortingen voor studenten

Gebruik uw Independent College Dublin studentenkaart om gebruik te maken van deze exclusieve kortingen:

  • Energie Fitness, Clarendon Street
  • Tower Records - 10%
  • Hughes
  • The Farm, Dawson Street- 10%
  • KC Peaches, Nassau Street - 10% en klantenkaartschema
  • Cafe Sol, Dawson Street - 15% en klantenkaartschema
  • Hickey's Pharmacy- 15% korting op recepten en 10% korting op andere artikelen
  • Dokter, Suffolk Street - € 10 korting op consultatiekosten

Studentenwelzijn

We bieden advies en ondersteuning aan alle studenten in het college. Of het nu gaat om examens, opdrachten, huisvesting of financiën, de Student Services Officer is beschikbaar om u te helpen met uw zorgen. Als u echter extra assistentie nodig heeft en met de College Counselor wilt spreken, krijgt u een verwijzing.

Deze service is gratis en volledig vertrouwelijk.

Internationale studentenservices

Specifieke diensten zijn beschikbaar voor internationale studenten voordat ze naar Ierland reizen en na binnenkomst om te helpen bij hun overgang naar Ierland.

Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

onze locatie

De hoofdcampus van Independent Colleges bevindt zich in The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. The Steelworks is een indrukwekkend gebouw met vijf verdiepingen en 40 klaslokalen

Het Steelworks-complex bevindt zich in het stadscentrum tussen Talbot St en Amiens St in de omgeving van IFSC. De campus ligt op ongeveer 600 meter van het belangrijkste winkelgebied van Henry St

Hier wonen

Dublin heeft een ruime keuze aan appartementen, bed-zitplaatsen, verblijven, pensions en hostels waar studenten elk jaar hun thuis vinden. Er is zoveel te doen en te zien met duizenden traditionele en moderne pubs, restaurants en clubs. De stad heeft ook meer dan een redelijk aandeel aan musea, galeries en historische gebouwen.

Sport

Croke Park ligt net ten noorden van de rivier en is de thuisbasis van de nationale sporten van hurling en Gaelic football in Ierland. Met een capaciteit van 82.300 is het het op twee na grootste stadion van Europa. Rugby wordt gespeeld in het prachtige nieuwe Aviva Stadion aan de zuidkant, terwijl er honderden voetbal, rugby, Gaelic voetbal, hurling, tennis, zwemmen en andere clubs over de hele stad zijn.

De kunst

Dublin heeft een wereldberoemde literaire geschiedenis en heeft vele prominente literaire figuren voortgebracht, waaronder Nobelprijswinnaars William Butler Yeats, George Bernard Shaw en Samuel Beckett. Andere invloedrijke schrijvers en toneelschrijvers zijn Oscar Wilde, Jonathan Swift en Bram Stoker. In juli 2010 werd Dublin uitgeroepen tot UNESCO City of Literature, Edinburgh, Melbourne en Iowa City met de permanente titel. Er zijn verschillende theaters in het stadscentrum en de bekendste zijn de Gaiety, Abbey, Olympia, Gate en Grand Canal.

vermaak

Dublin heeft een opwindend nachtleven en is naar verluidt een van de meest jeugdige steden van Europa, met naar schatting 50% van de inwoners jonger dan 25 jaar. Er zijn veel pubs in het stadscentrum, met het gebied rond St. Stephen's green en Grafton Street, vooral Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street en Leeson Street, met de populairste nachtclubs en pubs. Het bekendste gebied voor het nachtleven is Temple Bar, ten zuiden van de rivier de Liffey. Live muziek wordt in het algemeen op straat en op locaties in heel Dublin gespeeld.

131223_pexels-photo-697244.jpegHelena Lopes / Pexels

Locaties

Dublin

Address
The Steelworks, Foley Street
D01 X997 Dublin, County Dublin, Ierland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden