Lees de Officiële Beschrijving

Waarom voor ons kiezen

U kunt veel keuzes waar je hebt, maar voordat u besluit waar te gaan om je bachelor, master of beroepskwalificatie te voltooien, hier zijn enkele van de redenen waarom je zou moeten kiezen voor Independent College Dublin:

Omdat we zijn toegewijd aan academische uitmuntendheid

Wij zijn vastbesloten om al onze studenten te voorzien van een lonende, professionele en carrière-gerichte onderwijs van de allerhoogste kwaliteit. Onze faculteit leden zich inzetten voor het behoud van academische excellentie niet alleen door grote lesgeven, maar door persoonlijke, individuele ondersteuning.

Omdat onze collegegeld is ongeëvenaard

Onze docenten en docenten behoren tot de meest gerespecteerde academici in hun vakgebied. Klassen zijn klein, zodat iedereen kan een bijdrage leveren aan het debat en discussie en niemand wordt achtergelaten.

Omdat onze resultaten zijn enkele van de beste in het land

Studenten aan de Onafhankelijke College Dublin hebben enkele uitstekende resultaten behaald. Zo heeft onze Law Society FE1 Prep natuurlijk uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle in Ierland, het produceren van 28 individuele eerste geplaatst prijzen en de winnaars van de Overend Scholar voor de hoogste cijfers over de afgelopen 5 jaar (2009/2010/2011/2012/2013) .

Omdat we in het hart van een levendige stadscentrum

Onafhankelijke College Dublin heeft de perfecte locatie voor het studentenleven in Dublin: we zijn midden in het het centrum van de stad, omringd door culturele, academische en recreatieve attracties. De campus heeft 22 collegezalen tegenover 28.000 vierkante meter van het onderwijs de ruimte.

Want dit is een ideale leeromgeving

Onze collegezalen zijn speciaal gebouwd om het beste in comfort, stijl en technologie aan te bieden: ze zijn allemaal voorzien van airconditioning en draadloos high speed internet en netwerken toegang samen met de laatste presentatie en video-conferencing apparatuur.

Omdat uw kwalificatie wordt internationaal erkend

Onafhankelijke College Dublin programma's worden gevalideerd volgens de hoogste normen, zowel nationaal als internationaal. Uw nieuwe kwalificatie staat voor academische prestaties, maar ook een dieper begrip van het onderwerp in de praktijk en dit wordt zeer gewaardeerd in uw vakgebied.

Want je zult genieten van uw tijd hier

Welk onderwerp en kwalificatie u ook kiest, wij beloven u een interessante en tot nadenken stemmende leerervaring waarin u zich verheugen op elke klas hebben. Je studententijd zal worden verrijkt niet alleen door het college en de cursus, maar door nieuwe vrienden, collega's en een prachtige stad.

De Business Faculty bij Independent College Dublin

De Business Faculty bij Independent College Dublin is gewijd aan het verstrekken van de hoogste kwaliteit van onderwijs en opleiding om studenten in staat om de uitdagingen van de snel veranderende en steeds meer geglobaliseerde wereld van het bedrijfsleven te voldoen. Studenten worden aangeboden een groeiende reeks van geaccrediteerde bachelor-, master en Continuing Professional Development Programma's die zijn ontworpen om de huidige en toekomstige academische carrière en behoeften van de hedendaagse zakelijke professional te voldoen.

Deze programma's zijn ontworpen om een ​​flexibele toegang te bieden aan studenten en professionele mensen die wensen om een ​​stevige basis te vestigen in business studies gebieden, of die wensen om hun carrièremogelijkheden en specifieke zakelijke vaardigheden te verbeteren door middel van toegang tot de meest up-to-date theorie en de praktijk in hun gekozen gebieden van het bedrijfsleven.

Onze business courses worden grotendeels aangeboden op onze goed ingerichte pand in het centrum van Dublin, in een levendige, vriendelijke, progressieve en kosmopolitische omgeving. Naast de hoge academische normen en relevantie, plaatsen we veel nadruk op student welzijn, en het waarborgen van op persoonlijk niveau, dat allen die met ons studeren maximale waarde van de leerervaring te verkrijgen.

Een aantal van onze programma's worden getoetst aan professionele erkenning en vrijstelling eisen en onze Masters kader van de kwalificaties biedt de mogelijkheid om te winnen opgevoerd postdoctorale kwalificaties in een tempo dat geschikt is voor elke individuele leerling.

Terwijl onze leren en onderwijzen benadrukt het belang van het begrijpen van de theorie van de Business Studies als discipline, onze business courses onderbouwen dit met aanzienlijke gebruik van actie-centered ervaringsleren, "real-life" case studies, team leerprojecten, en individuele "live- "onderzoeksprojecten afgestemd op de individuele loopbaanontwikkeling.

De programma's binnen de Business Faculty worden aangevuld met een reeks extra programma's op maat, die zijn ontworpen om de behoeften van bepaalde zakelijke en commerciële sectoren KMO's tegemoet te komen, en anderen in de private of de publieke sector. We zijn blij om bepaalde gebieden van special-purpose bepaling bespreken rechtstreeks met de inbedrijfstelling klanten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Independent College Dublin

Zowel boekhouding en financiën zijn kerncomponenten van het verzekeren van het succes van elk bedrijf entiteit. Onze opleiding verschaft de student een grondige kennis va ... [+]

Zowel boekhouding en financiën zijn kerncomponenten van het verzekeren van het succes van elk bedrijf entiteit. Onze opleiding verschaft de student een grondige kennis van het gebied van boekhouding en financiën, alsmede de praktische vaardigheden, die beide zijn essentieel in de snel veranderende en zeer competitieve wereld van het bedrijfsleven. Hierdoor vervolgens een aantal doorgroeimogelijkheden binnen een hele reeks organisaties.

Het programma bouwt voort op reeds lang bestaande en goed herkend kerncompetenties binnen Independent College in de levering van en de hoogste kwaliteit boekhouding en financiën collegegeld. Dit heeft de ontwikkeling van sterke banden met de belangrijkste professionele accountancy-instanties vergemakkelijkt; als resultaat deze vrijstellingen van Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) heeft ingeschakeld.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Independent College Dublin

De belangrijkste doelstellingen van deze marketing graad is het aanbieden van een uitgebreide educatieve kader voor de eisen en de werking van alle aspecten ... [+]

De belangrijkste doelstellingen van deze marketing graad is het aanbieden van een uitgebreide educatieve kader voor de eisen en de werking van alle aspecten van de marketing en sales functies in organisaties van het bedrijfsleven, en de grote veranderingen die plaatsvinden in hun theorie en praktijk. De marketing functie, in het bijzonder, is het onderwerp van significante verandering in de afgelopen jaren door middel van verschillende ontwikkelingen, bijvoorbeeld de groei van virale marketing, sociale netwerken en aanverwante ontwikkelingen. Een belangrijk doel van dit programma is het voor studenten een solide basis van kennis en vaardigheden om hen in staat te stellen effectieve marketing professionals in deze veranderende omgeving geworden.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Independent College Dublin

De BABS suite van programma leidt studenten met kritisch denken vaardigheden en eigentijdse-actie gericht onderwijs op de belangrijkste zakelijke functies en het bereik v ... [+]

De BABS suite van programma leidt studenten met kritisch denken vaardigheden en eigentijdse-actie gericht onderwijs op de belangrijkste zakelijke functies en het bereik van de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de veeleisende en steeds veranderende wereld van het bedrijfsleven.

Het programma is opgebouwd op een manier die elke student de kans om te studeren voor een specialist Honours graad in Business Studies biedt. Drie gespecialiseerde pad award opties worden aangeboden voor de voltooiing van de Honours Business Degree.

Deze route studie opties zijn: - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (gespecialiseerd in Marketing) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (gespecialiseerd in boekhouding en financiën) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (gespecialiseerd in Management en HR) Belangrijk is dat elke student de kans om hun studiekeuze te benadrukken als ze vooruitgang van het eerste naar het tweede en het derde jaar van studies met deze business studies graad. Individuen hebben dan ook een grote flexibiliteit in de keuze van hun business studies proefpersonen en bij de planning van de ontwikkeling van hun eigen individuele undergraduate business onderwijs. Terwijl ze de vooruitgang in het programma elke student is in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over hun groeiende persoonlijke gebieden van het bedrijfsleven belangstelling en zakelijke expertise en is in staat om deze aan te passen aan hun selectie van business studies onderwerpen en om hun professionele carrière intenties.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands