Portobello Institute of Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een warm welkom van de directeur van het college

"Voor velen die besluiten zich in te zetten voor verder en hoger onderwijs of om terug te komen om te studeren, kan dit een zeer grote beslissing zijn. We zijn er trots op al onze studenten te ondersteunen bij het voortbouwen op hun academische knowhow en ondersteuning bij de praktische competenties die vereist zijn op de werkplek dat u werk zoekt ".

Portobello Institute werd opgericht in 1981 en is gebouwd op de schouders van een aantal zeer prachtige en inspirerende individuen. Het instituut is oorspronkelijk opgericht door Delia Lyons en is voortdurend verder ontwikkeld door haar dochter Rebekah Lyons, een andere vooruitstrevende en hardwerkende vrouw.

De erfenis, visie en waarden van Delia blijven deel uitmaken van het dagelijkse leven op de universiteit en herinneren ons er voortdurend aan dat Rebekah voortdurend op zoek is naar nieuwe kansen en tegelijkertijd wil zorgen voor het ethos en de kwaliteit die eerst door haar moeder is ontwikkeld.

Sinds 1993 geven we cursussen beauty, make-up en mode aan het Portobello Institute, allemaal volledig geaccrediteerd via ITEC en QQI.

In 2005 hebben we Quality Assurance voor het instituut behaald met FETAC, de raad voor verdere opleiding en training, en zijn we begonnen met het ontwikkelen en leveren van een reeks programma's in alle afdelingen binnen het instituut.

In 2009 hebben we kwaliteitsborging verkregen bij HETAC, de Raad voor Hoger Onderwijs en Training Awards, voor ons Hoger Certificaat in Kunst in Montessori Education en in 2012 hebben we accreditaties verkregen om de BA af te leveren in Early Childhood-studies bij London Metropolitan University en hebben we met succes nieuwe leveringen van opleidingen tot 2018.

In 2012 hebben we een Centre for Modern Environment opgezet met programma's zoals faciliteitenbeheer, afval- en energiebeheer, allemaal geaccrediteerd door het toekennen van BIFM.

In 2014 hebben we accreditatie verkregen voor het leveren van London Metropolitan Universities BSc (Hons) in Sports Science and Physical Education and Sports Therapy en in 2018 hebben we exclusieve BSc-programma's ontwikkeld in prestatieanalyse, lichamelijke opvoeding

In de loop der jaren zijn er bij het Instituut nieuwe afdelingen en cursussen ontstaan, onze toewijding aan kwaliteit, zorg voor de leerling, een gestructureerde benadering van leren en een focus op industriële banden is altijd cruciaal geweest voor wat we doen.

Onze strategische allianties met de industrie stellen onze studenten in staat om uitstekende werkervaringsmogelijkheden en vaak vacatures te krijgen bij het voltooien van hun programma's. Niets is ons teveel moeite, we willen dat onze studenten slagen.

De missie van het college is om onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen en om diegenen te ondersteunen die de moed hebben om die sprong naar het nieuwe en onbekende te maken en dit staat centraal in wat we doen bij Portobello Institute.

“Onthoud dat succes er voor elke persoon heel anders uitziet. We moedigen onze studenten aan zich te concentreren op hun eigen reis en genieten van het leerproces met ons ”.

Denise Flood, directeur van het college

123666_selfie-4521579_960_720.jpg
pasja1000 / Pixabay

Onze waarden

We geven erom

Er is een sterk en gedeeld ethos van persoonlijke zorg voor alle studenten die komen studeren aan het Portobello Instituut. Elke student staat persoonlijk bekend door hun naam, ambities en hun doelen worden begrepen en gewaardeerd, in een ondersteunende omgeving.

Ondersteunende moed

Voor veel studenten is moed nodig om hun passie te volgen en Portobello is de perfecte keuze voor diegenen die een specifieke route willen kiezen met een volledig ondersteuningssysteem om ervoor te zorgen dat leerlingen hun beste educatieve doelen bereiken.

Kwaliteit docenten

Veel van de docenten van het Portobello Institute werken al heel lang bij het college, die allemaal ons ethos van zorg kennen en volledig geloven. Onze docenten worden in hun eigen branche enorm beschouwd als beoefenaars, leiders en innovators.

Industrie focus

Door te studeren aan het Portobello Institute krijgen studenten de kans om hoogwaardige werkervaring op te doen in hun gekozen sector tijdens het studeren, wat uiteindelijk kan leiden tot het veiligstellen van banen bij het voltooien van cursussen. Afgestudeerden zijn zeer gewild en tal van werkgevers zoeken naar en moedigen banden aan met de universiteit en haar afgestudeerden.

Ondersteuning door studenten

Onze filosofie bij Portobello Institute is om ervoor te zorgen dat elke student wordt ondersteund om de kans te krijgen om zijn persoonlijk record te bereiken. Dit omvat kleine klassen, zodat studenten hun klasgenoten kennen en hun tutor hen kent. Studenten zijn vrij om individuele ondersteuning te boeken, hebben toegang tot opdrachtondersteuning met de mogelijkheid om conceptopdrachten in te dienen met feedback voor verbetering om de beste definitieve versie in te dienen.

Een toegewijd programma en kwaliteitsmanagementteam is volledig beschikbaar om studenten te helpen met eventuele vragen en om persoonlijke uitdagingen te bespreken. We zijn hier om alle studenten aan te moedigen en te ondersteunen om op hun leertraject te blijven en hun persoonlijk record te realiseren.

Studie levensevenwicht

Op alle afdelingen ondersteunen we studenten om slimmer te werken. Leerlingen die een goede balans tussen studie en leven bereiken, bereiken uiteindelijk meer academisch. Studietijd, tijd doorbrengen met familie, deelnemen aan hobby's zijn allemaal belangrijk voor het handhaven van een positief evenwicht tussen studie en leven. Het vinden van de juiste balans is belangrijk en helpt de tijd die aan studie wordt besteed te maximaliseren.

Teruggeven

Bij Portobello Institute begrijpen we het belang van het teruggeven van een klein goed doel dat we hebben opgezet met de naam "Dochas Leanai". Collegedirecteur Denise Flood reist twee keer per jaar naar India en Wit-Rusland met een team van ongeveer 15 personen, verdeeld over medewerkers en studenten. Toegewijd werk omvat het opleiden van Montessori-leraren en het opzetten van Montessori-scholen in sloppenwijken in Pune India.

Het goede doel is ook sterk betrokken bij de ondersteuning van training in een meisjesreddingscentrum en in een kleine school voor ernstig slechthorende kinderen. Dit omvat zelfverdedigingstraining in een gemeenschapsproject voor jonge jongens en sport- en kunstnijverheidskampen in een sloppenwijkschool in Pune.

Locaties

Northside

Address
43 Dominick Street Lower
Northside, County Dublin, Ierland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden