Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM BIJ Dayananda SAGAR UNIVERSITY

Dayananda Sagar instellingen in de jaren '60 opgericht door een dergelijke visionaire, laat Sri Dayananda Sagar vastbesloten om kennis te nemen van het volk, transformeert de huidige studenten tot verantwoordelijke burgers en professionele leiders van morgen. Dayananda Sagar University gemaakt door een wet van de staat Karnataka in 2014, gebouwd op deze schattige erfenis en geïnspireerd door zijn eigen mijlpalen, voldoen aan de behoeften van de kwaliteit van het hoger onderwijs in dit deel van de wereld.

Onthulling van een LEGACY

Universiteiten van grote erfenis in de hele wereld zijn de onschatbare bijdrage van bepaalde visionairs aan de wereld. Universiteiten hebben geen producten met specifiek gebruik en vastberaden levenscyclus vervaardigen. Ze delen en geven massa's stromen van kennis en het creëren van prachtige mensen - leerde beoefenaars en verspreiders van kennis om de wereld een betere plek om te zijn te maken. Deze universiteiten van grote betekenis hebben geleefd door de eeuwen heen bouwen centra van kennis en grote alumni van deze universiteiten.

TROTS OM EEN DEEL VAN DSU BE

DSU is een trots lid van de familie Dayananda Sagar instellingen. Opgericht door Late Sri Dayananda Sagar in de vroege jaren zestig (met slechts vier studenten), heeft DSI veranderd in mondiale vorming power house, verspreid over vijf campussen, catering aan de onderwijsbehoeften van meer dan 17.000 studenten. Opererend onder auspiciën van de Mahatma Gandhi Vidya Peetha Vertrouwen in Bengaluru, heeft DSI de transformatie van tienduizenden jonge Indiase en internationale burgers ingeschakeld in professionals in diverse specialisaties.

Best-in-faciliteiten

Naast onze hoog kaliber docenten, de studenten krijgen een uitdagende academische omgeving met een goed uitgeruste collegezalen, laboratoria, uitstekende bibliotheken en computernetwerken faciliteiten. DSU heeft ook een uitzonderlijke infrastructuur voor studenten die een passie voor sport en spel bezitten. Het hostel faciliteiten, omvat culturele en recreatieve behoeften tegemoet te komen aan zowel lokale als internationale studenten.

GEÏNSPIREERD DOOR INNOVATORS

Onderzoek, Innovatie en Incubation (verdeeld over 25.000 SFT van de industrie Quality Labs) vormen de kern van de DSU. Het is dus niet verwonderlijk dat DSU de volgende logische stap heeft gezet: Het leggen van de fundering voor de ondernemende droom van elke jonge Indiase en wereldburger te zetten in een realiteit. Het inschakelen van deze transformatie is de actieve steun van de industrie leiders, industriële organisaties en een speciale 4 lakh vierkante voet moderne ready-to-move-in infrastructuur !.

STELLAR PERFORMANCE - keer op keer

Dayananda Sagar Institutions (DSI) consistent bovenaan de academische grafieken op elk gebied van kennis staande uit het midden van een zee van de instellingen van naam. Zijn prestaties zijn ongeëvenaard. In het recente verleden, DSI beveiligd 58 gelederen van Visvesvaraya Technological University onder 220 technische hogescholen in Karnataka (in 2014).

Verschillende cursussen VOOR VERSCHILLENDE PASSIONS

Beginning Academisch Jaar 2015-16, zou Dayananda Sagar University cursussen in Engineering, Computer Applications, Wetenschappen, Kunst en Management in de bachelor, master en Ph.D levels bieden. Ondersteuning van de academische activiteiten worden de Centers of Excellence in ICT, gezondheidszorg, energie en Life Science, onder andere snel evoluerende vakgebieden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Dayananda Sagar University

De cursus is bedoeld om een ​​holistische persoonlijkheid in afgestudeerden waardoor zij in staat te verbeteren om te slagen als professionals. BBA programma op Dayananda ... [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

De cursus is bedoeld om een ​​holistische persoonlijkheid in afgestudeerden waardoor zij in staat te verbeteren om te slagen als professionals.

Overzicht:

BBA programma op Dayananda Sagar University streeft naar wereldwijde leider onder de B-scholen zijn door het meegeven van de industrie en de maatschappij relevante management curriculum.

BBA programma op Dayananda Sagar Universiteit verleent beste training voor de toekomst effectieve managers met een moderne mix van onderwijs, onderzoek en industrie interactie. Het programma biedt een competente, innovatie gerichte, ethische en intellectuele omgeving met een scherpe focus op leiderschap in de steeds veranderende technologisch uitdagende wereldwijde markt-plaats.... [-]

India Bangalore
Juli 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Dayananda Sagar University

BCA programma is gericht op het verstrekken van studenten belangrijke kennis op het gebied van informatica en vooral de toepassingen van de theoretische kennis bedekt tij ... [+]

Bachelor of Computer Applications (BCA)

Department of Computer Science and Engineering biedt een dynamisch ecosysteem voor studie, onderzoek en professionele groei van de faculteit en de studenten. Het streeft ernaar om haar studenten bruidegom aan de bevoegde IT-professionals, onderzoekers en ondernemers.

Overzicht:

De School of Computer Applications is opgericht om nieuw talent op het gebied van Information Technology hen uit te rusten met een overvloed aan vaardigheden te voeden tot een gebied van belang te kiezen op een vroege leeftijd. Het ministerie is ervan overtuigd dat de theoretische kennis ondersteund door ruime diepgaande praktische blootstelling nodig zijn om de uitdagingen van deze steeds veranderende gebied te voldoen. Terwijl de wereld kijkt naar India voor frisse en energieke talent op het gebied van IT, het Department's missie is om de volgende generatie IT-professionals met een betonnen fundering, inzetbare vaardigheden samen met een vleugje van de mens ethische waarden vorm te geven ..... [-]

India Bangalore
Juli 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Dayananda Sagar University

Department of Computer Science and Engineering biedt een dynamisch ecosysteem voor studie, onderzoek en professionele groei van de faculteit en de studenten. Het streeft ... [+]

Bachelor of Technology (B.Tech)

De Bachelor of Technology (B.Tech) aan Dayananda Sagar University wordt aangeboden met een keuze uit de volgende specialisaties:

1.Computer Science & Engineering

Department of Computer Science and Engineering biedt een dynamisch ecosysteem voor studie, onderzoek en professionele groei van de faculteit en de studenten. Het streeft ernaar om haar studenten bruidegom aan de bevoegde IT-professionals, onderzoekers en ondernemers.

Overzicht:

Afdeling heeft goed gekwalificeerde docenten met een doctorale graad van gerenommeerde instituten als IIT / nits, zorgvuldig werken om te vellen over de kennis om de studenten om zijn doelen te bereiken. Programma's worden aangeboden door de afdeling shelter alle disciplines en intellectuele ondernemingen van de informatica en techniek provincie. De afdeling beschikt over B-Tech in CS & E, een onder graduate programma, dat studenten voorbereidt op de huidige en toekomstige eisen van de industrie en de onderzoekswereld. Twee M-Tech's worden incepted in de belangrijke gebieden van Big Data / Internet of Things, en Cloud Computing aan de vraag van de industrie te voldoen. Afdeling biedt ook Ph.D programma en de faculteit leden in de afdeling zijn zeer actief in het onderzoek gebied van draadloze netwerken, Data Networks, Big Data, Data Analytics, Cloud Computing, Beeldverwerking, Information Retrieval, etc.... [-]

India Bangalore
Juli 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Dayananda Sagar University

De Bachelor of Commerce (B.Com) programma in Dayananda Sagar University is ontworpen om de kloof tussen conceptuele leren en praktische toepassing om professionele corpor ... [+]

Bachelor of Commerce (B.Com)

De cursus is bedoeld om een ​​holistische persoonlijkheid in afgestudeerden waardoor zij in staat te verbeteren om te slagen als professionals.

Overzicht:

De Bachelor of Commerce (B.Com) programma in Dayananda Sagar University is ontworpen om de kloof tussen conceptuele leren en praktische toepassing om professionele corporate deskundigheid prenten te overbruggen.

Het curriculum is geschikt bereid om de uitdagende behoeften van de Indiase bedrijven te voldoen. Een zekere mate van flexibiliteit is ingebouwd in het nieuwe systeem, die de studenten in staat stelt om hun eigen keuze van onderwerpen te maken uit een breed spectrum van cursussen. SCMS verleent zakelijke vaardigheden en levert kennis en opleiding grond dat blijkt hoog kaliber, competente, veelzijdige professionals.... [-]

India Bangalore
Juli 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands