Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Indian Technisch Instituut - Beheer Educational Trainingen (ITI BMO) en Goa Zwitserse Instituut van Hotel Management (GSIHM) is het onderwijs en carrièremogelijkheden te bieden voor Indiase en internationale studenten in Business Management, Hospitality Management, Yoga & Natuurgeneeskunde, Mode & Design-programma's in Goa en Mumbai, India.

Van 6 maanden - Certificaat, 1 of 2 jaar - Diploma, Bachelors, Masters en PG opleiding, het instituut heeft alles te bieden. Wat scheidt ons instituut van de rest is het belang dat wij geven aan praktische trainingen, samen met het handhaven van de normen van de theoretische wetenschappers. We hebben een 20% -80% theorie praktisch systeem, waar de leerlingen zijn ingeschreven in de theoretische studie voor een semester en industriële stages in de andere. Het systeem geldt voor alle gangen en al jaren van studie.

GSIHM heeft meer dan 40 jaar ervaring in India op het gebied van student en corporate trainingen. Directeur van het instituut, de heer Vijay Mandhyan is om een ​​verandering in het onderwijs te brengen door meer nadruk te leggen op de praktische kennis en ervaring op de job training. 'Actie maakt gewoonte, gewoonte maakt gedrag'.

Programma's & Cursussen

Wij bieden certificaten (3 of 6 maanden), diploma (1 of 2 jaar) en opleidingen in:

Business Management: Human Resource, Finance, ICT, Marketing & Sales, Operations Banking, Retail Management, Project Management, Total Quality Management, productie en exploitatie management, ondernemerschap. Hospitality Management: Hotel, Event Business Management & Catering Operations, Restaurant Business Management, Toerisme & Reizen Business Management, Cruise Line Management & verzending, Front-Office, Food en Beverage, Accommodatie, Schoonmaak, Principes van Management. Fashion & Interieur Ontwerpen: Fashion & Opdrachtgevers van design, geavanceerde Elementen van Textile Science, Design Development & Color Concept, Retail Marketing & Merchandising, Design Collection en presentatie, kledingstuk verwerking, de bouw, de computer ontwerpen. Yoga & Natuurgeneeskunde: holistische en traditionele onderwijs uit India, Yoga Sutra, Asana, Pranayama, yoga Kriya, Hatha Yoga Pradipika, yoga Vasistha, ayurveda, Panchakarma, natuurgeneeskunde, Counseling, Public Speaking, Methodologie van het lesgeven, Praktijk Onderwijs, Essentiele Anatomie & Fysiologie en filosofie.

Wij zijn blij met studenten zowel undergraduate (bachelor) en promovendi (PG, Master, MBA) niveaus en programma's. Wij bieden internationaal erkend en goedgekeurd door de regering van India diploma van de staat open universiteiten.

Studenten ervaring in het internationale team en de uitdagingen van de multiculturele communicatie. Het professionele team van Indiase en internationale docenten voert academisch programma, gecombineerd met stage in de vijf-sterren hotels.

Het instituut wordt gevestigd in Mumbai en Goa, India, een van de grootste toeristische attracties in de wereld zelf wordt uitgelegd hoe relevant zijn we naar wat we leren. Met een toenemende internationale toeristische instroom in Goa, het instituut neemt het initiatief om uit te breiden het is natuurlijk de beschikbaarheid aan internationale studenten.

Goa Campus

Klassen in de vijf-sterren hotel faciliteiten, persoonlijke service en intensieve academische ondersteuning van zowel Indiase en internationale medewerkers is om de leerervaring te maximaliseren. Wij zijn gericht op de persoonlijke aandacht voor elke student, dankzij een ind tweeledige aanpak en kleine klassen.

Mumbai Campus

Mumbai campus biedt leveraged kansen en uitstekende faciliteiten, zoals goed uitgeruste keuken, modern restaurant, goed gevulde bibliotheek, housekeeping laboratorium, bakkerij en banketbakkerij, computerlokaal.

Wat bieden wij aan onze studenten

Een betaalbaar onderwijs, waarbij de vergoeding minder dan waar ook ter wereld die vergelijkbaar onderwijs aan te bieden. Een Engels voertaal, waardoor het vergelijkbaar met studeren in de VS of het Verenigd Koninkrijk. Een plek met een zeer grote internationale toeristische markt, waardoor de openstelling van de werkgelegenheid. Industriële stages in de top hotels opgenomen in het curriculum per jaar. Een ervaring op een exotische locatie die maakt studeren nog aangenamer.

Locaties

Mumbai

Goa Swiss Institute of Hotel Management

Address
RTO Road, Andheri West, Mumbai-400053
400053 Mumbai, Maharashtra, India
Telefoonnr.
(+91) 9881 888 291

Panaji

Address
Velho Building, Opp. Municipal Garden, Panjim
Panaji, Goa, India

Sint Petersburg

Address
Sint Petersburg, Sint Petersburg, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden