Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal Instituut voor Sport Management (IISM), Een venture van Eduhub Onderwijs, is India's eerste speciale sportonderwijs instituut in zijn soort. Het biedt een goede prijs - cursussen toegevoegd in Sports Management, Één van de meest onontdekte onderwijs lanen. Wij bieden studenten en jonge professionals met een diepgaand inzicht in het ontwerp en de implementatie van de evidence-based sport-specifieke opleiding interventies. Onze druksterkte curriculum is een verstandige mix van klassikale leren en in het veld blootstelling aan de beste van de internationale evenementen en de industrie opdrachten.

Onze USP is afkomstig uit onze benijdenswaardige industrie klandizie in de vorm van experts en professionals die zal onderzoeken ons curriculum, delen ervaringsleren en ontdek de mogelijkheden van de stage voor verdienstelijke IISM studenten. Meer dan een instituut, we zijn een beweging om jonge helden met het vermogen en de flexibiliteit om een ​​nieuwe toekomst van sport ontrollen en het bedrijfsleven die het omringt te creëren. Empowerment zal voortkomen uit onze verzorgende omgeving die brandstoffen de geest van onderzoek, initiatief en co - creatie in onze studenten, afgezien van het meegeven van klassikale onderwijs en het vergemakkelijken van ervaring in het veld.

Waarom voor ons kiezen

Gebruikersvoortgang en Course Ratings Les Attachments en Vragen Zelf gehoste Audio en Video Player Uitgebreide Persoonlijke gebruikersprofielen WooCommerce Plugin Integratie

IISM Ethos International Institute of Sports Management is de eerste gespecialiseerde sportzenders opleidingsinstituut in zijn soort in India. Meer dan een Learning Institute, IISM is een beweging, is vastbesloten om empowerment van ontluikende professionals om de toekomst van Sport ontrollen.

IISM Waarden Wij geloven in de transformatieve kracht van het onderwijs dat helpt jonge presteerders overstijgen hun levensvisie dan louter carrière en roepingen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

International Institute of Sports Management (IISM)

Bachelors 'in Sports Management (BSM) ... [+]

Campus: Mumbai, Jai Hind College van maandag tot vrijdag - 8:30-03:00

Semester 1 Financial Accounting Business Law Sport Facility & Event Management Business Communication - I Propedeuse in de lichamelijke opvoeding 1 Oprichting van menselijke vaardigheden Bedrijfseconomie - I Semester 2 Marketing Management Industrial Law Sports Organization & Administratie Business Communication -II Propedeuse in de lichamelijke opvoeding 2 Zakelijke omgeving Principes van Management Semester 3 Sport HRM Sports Law Information Technology in Business Management - I Environmental Management Business Statistics Goed voor bestuurlijke beslissingen Marketing Toepassing en praktijken Semester 4 sportmarketing Sport Financieel Management Information Technology in Business Management - II Bedrijfseconomie-II Zakelijke onderzoeksmethoden Productie en Total Quality Management Ethics & Governance Semester 5 Sports Management Sport Analytics Beheer Sportsponsoring's Logistiek & Supply Chain Management Strategic Management internationale bedrijfsleven Zomerstage Semester 6 Digital Marketing in Sports Media marketing in Sports Public Relations in Sports Operationeel beheer Ondernemerschaps Management Bedrijfs onderhandelingen Planbureau - Sport Toelatingscriteria ... [-]
India Mumbai
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands