Kalinga University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Kalinga

De Kalinga University , een vooraanstaande instelling voor onderwijs en onderzoek in het land, is gevestigd onder de Chhattisgarh Private Universities (Establishment and Operations) Act 2005 en onder sectie 2 (f) van UGC Act 1956.

Je academische studie zal een uitdaging zijn. Wij bieden academische ervaring van de hoogste kwaliteit en verwachten dat u uitblinkt met de nadruk op originaliteit. Onze uitstekende en responsieve ondersteuningsdiensten zullen actief beschikbaar zijn voor u vanaf het begin van de overgang naar het universitaire leven tot het einde van uw graad.

Onze academische normen zijn hoog. Onze glorieuze groene campus, die onbetwistbaar ongeëvenaard is in het land, biedt een achtergrond voor uw dagelijkse leven en studie. De programma's van de universiteit richten zich op het opbouwen van een diepgaande kennis, capaciteit voor interdisciplinair leren en onderzoek, analytische vaardigheden, kritisch denken en communicatie in een sfeer van academische vrijheid en integriteit.

Missie

Het primaire doel van Kalinga University is om een leeromgeving te bieden waarin faculteit, personeel en studenten de kennis, wijsheid en waarden die het voortbestaan van toekomstige generaties verzekeren en de levenskwaliteit voor iedereen verbeteren, kritisch kunnen ontdekken, bewaren en overbrengen. . De universiteit tracht studenten te helpen een begrip en waardering te ontwikkelen voor de complexe culturele en fysieke werelden waarin zij leven en om hun hoogste potentieel van intellectuele, fysieke en menselijke ontwikkeling te realiseren.

Visie

Kalinga University wil een uitstekende instelling zijn voor Talent Development en Knowledge Creation voor een levendige en inclusieve samenleving.

Waarom Kalinga University ?

Infrastructuur

 • Uitgestrekte WiFi-campus van 35 Acres
 • Goed uitgeruste IT, Engineering, Science, Computer Science labs
 • Goed gevulde bibliotheek
 • Multimedia klaslokalen
 • Ruime parkeerplaats
 • Herberg
 • Aparte gemeenschappelijke ruimtes voor meisjes en jongens

Studentenvoorzieningen

 • Kantine
 • Binnenspeeltuin en buitenspellen
 • Wetenschappelijke informatie over internet en mobiel
 • Universiteitsvervoer128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Voorbij de klas

Op weg naar holistische groei - Naar universiteit gaan, gaat niet alleen over het behalen van een diploma. Het gaat erom nieuwe dingen te proberen en ook nieuwe vaardigheden te leren.

KU gelooft in de algehele groei van zijn studenten. Het biedt talloze buitenschoolse faciliteiten en biedt gevarieerde platforms voor studenten om te leren, te oefenen, te amuseren, te genieten, te spelen, te concurreren en hun tijd vruchtbaar te gebruiken. Bij Kalinga is leren een gesprek, niet alleen een lezing. Je universitaire ervaring omvat zoveel meer dan je diploma.

We bieden veel mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe ervaringen en uitdagingen te omarmen buiten je cursus. Studenten kunnen betrokken raken bij groepen, samenlevingen en vrijwilligersactiviteiten om plezier te hebben, iets te bereiken en een verschil te maken. Er zijn ook extra voordelen verbonden aan groepen en vrijwilligerswerk, waarvan vele je CV kunnen verbeteren. Ervaringen die een aanvulling zijn op je academische studie, zullen waarde toevoegen aan je academische prestaties, je kansen op werk vergroten en vaardigheden ontwikkelen die je hele leven van pas zullen komen.

Voordeel Kalinga

Leven en leren zijn nauw met elkaar verweven in Kalinga. Co-curriculaire activiteiten, uitvoeringen, conferenties, workshops, seminars, sportevenementen zijn een essentieel onderdeel van het leven van studenten. We bieden studenten een ongeëvenaarde vrijheid om afdelingsgrenzen te overschrijden en intellectuele en persoonlijke passie te ontdekken. Creatief denken, probleemoplossing en onderzoek staan centraal in academische programma's.

We werken samen om ervoor te zorgen dat elke student het best mogelijke onderwijs heeft en we nemen continue initiatieven en bieden middelen die de academische ervaringen bij Kalinga verrijken, diversiteit bevorderen, leiders voorbereiden en Kalinga positioneren als een van de speerpunten van innovatie in universitair onderwijs.

We verleggen de grenzen van kennis

 • We geven vorm aan de toekomst: we bieden veel mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe ervaringen en uitdagingen buiten je eigen koers te omarmen om je klaar te maken voor de industrie. Je zult hier een uitstekende leerervaring krijgen.
 • We bieden het beste onderwijs: in de colleges luister je naar experts die hun kennis en ontdekkingen delen op uitdagende en tot nadenken stemmende manieren. Als KU-student maak je deel uit van de academische elite en leer je van vooraanstaande experts. Je studie zal uitdagend en inspirerend zijn. Onze faculteiten zorgen ervoor dat leren een gesprek is, niet alleen een lezing.
 • We bieden kansen voor de beste geesten: we verwelkomen studenten uit een breed scala aan sociale en culturele achtergronden en geloven in het promoten van originele denkers, het voeden en stimuleren van nieuwsgierige geesten om studenten te creëren met innovatieve ideeën, perspectieven en benaderingen.

Locaties

Naya Raipur

Address
Kalinga University Kotni Near Mantralaya
SLT Water Front First Floor 301-303
Naya Raipur– 492101 (CG) India

Naya Raipur, Chhattisgarh, India