The National Management School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Nationale Management School werd begonnen in India, door een groep professoren van verschillende Amerikaanse universiteiten die wensten aan te bieden Amerikaanse kwaliteit van het hoger onderwijs in India, een T betaalbare tarieven. NMS begon met de bedoeling van het verstrekken van management onderwijs. Vervolgens andere programma's werden toegevoegd, en de Nationale Management School vandaag is een vernieuwer in het leveren van Amerikaanse stijl hoger onderwijs in India, op zowel de undergraduate en graduate niveau.

De NMS biedt een 2 + 2-Amerikaanse bacheloropleiding in India en is de eerste in zijn soort! 2 jaar worden besteed studeren in India en vervolgens een transfer naar ENIGE school in de VS voor de resterende 2. De 2 + 2-Amerikaanse Bachelor's Degree wordt aangeboden in India door The National Management School in samenwerking met Broward College, Florida.

De voordelen van de 2 + 2-Amerikaanse Bachelor's Degree Programma:

Studie twee jaar in India alvorens naar de buitenlandse universiteit Bespaar tot 40% van de kosten van een Amerikaanse bachelor's degree Krijg gegarandeerde toelating tot de staat Florida universiteiten * Krijgen in het Honors-programma, en het verbeteren van uw kansen op het krijgen in de beste universiteiten van de wereld American-gekwalificeerde docenten lesgeven - Amerikaanse onderwijs in India

De kracht van de school is de relatie NMS heeft met Amerikaanse universiteiten en een uitgebreid netwerk van professoren.

NMS is statutair gevestigd in Chennai, India. We hebben ook een campus in Mumbai - De Nationale Management School - West Campus.

Locaties

Chennai

Address
The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy,
600 032 Chennai, Tamil Nadu, India

Fort Lauderdale

Address
Broward College
7200 Pines Blvd, Pembroke Pines

33024 Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden