Triatma Mulya Stenden

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Stenden University

Accredited Nederlandse BBA Degrees (Nederlandse onderwijs is gerangschikt onder de beste in de wereld)

Betaalde stages (wereldwijd, bijvoorbeeld, Verenigde Staten, Verenigde Arabische Emiraten, cruiseschepen), in het algemeen leidt tot onmiddellijke werkgelegenheid

8 Stenden campussen in 5 landen, studie een jaar in Nederland

Internationale studenten en medewerkers, personal coaching en loopbaanontwikkeling

Missie

Het potentieel van studenten, medewerkers en de omliggende gemeenschappen

Visie

Presenteren aan een betere wereld te maken

STENDEN

Ons doel is om jonge professionals om authentieke leiders en probleemoplossers, bereid zijn om deel te nemen in een multiculturele omgeving en snel veranderende markten worden ontwikkelen. Persoonlijke begeleiding en een sterke focus op leren in de praktijk een belangrijke rol spelen in de opleidingen aangeboden op Stenden. Bovendien krijgt u veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als individu, in staat om het beste uit jezelf te halen en om je horizon uit te breiden.

Stenden University Bali werd opgericht in 2009 en is onderdeel van Stenden Hogeschool, een Nederlandse openbare instelling met meer dan 100 jaar ervaring in het onderwijs, die tot een wereldwijde universiteit heeft ontwikkeld met meer dan 11.000 studenten met meer dan 100 verschillende nationaliteiten over haar campussen in Bali, Nederland, Zuid-Afrika, Qatar en Thailand. Ons wereldwijde netwerk geeft je veel mogelijkheden om delen van het programma in het buitenland om uw horizon uit te breiden te bestuderen. Aan Stenden University Bali alle vakken worden in het Engels gegeven door docenten uit verschillende delen van de wereld. Onze studenten vertegenwoordigen een mix van nationaliteiten, het creëren van een echte multiculturele studieomgeving.

12 Redenen voor het maken van Stenden University Bali 'Your Choice' van het internationaal hoger onderwijs!

Bestudeer een jaar in Nederland Studeren in Bali - Indonesië geen. 1 toeristische bestemming Betaalbare collegegeld Veilig en betaalbare accommodatie in de buurt van de campus De Nederlandse curriculum (volledig in het Engels gedoceerd) Hoge kwaliteit praktische leeromgeving (eg; Alila Hotels and Resorts) Accredited Nederlandse BBA Degree (Nederlandse onderwijs is gerangschikt onder de beste in de wereld) Personal coaching en loopbaanontwikkeling Betaalde stages (wereldwijd, bijvoorbeeld, USA, Verenigde Arabische Emiraten, cruiseschepen), in het algemeen leidt tot onmiddellijke werkgelegenheid 8 Stenden campus sites in 5 verschillende landen Internationale studenten en medewerkers Innovatieve probleem gebaseerd leerconcept

Campus en faciliteiten

De campus van Stenden University Bali is gelegen in de zuidelijke regio van het eiland, de belangrijkste toeristische gebied waar de meerderheid van de hotels, restaurants en winkels te vinden zijn. De campus is gelegen in de rustige omgeving van Dalung, in een buurt waar veel onderwijsinstellingen zijn gevestigd. De stranden van Seminyak en Canggu zijn slechts 20 tot 30 minuten rijden van de campus. Op de campus wordt u verwelkomd in een aangename, professionele studie-omgeving met een vriendelijke, familiale sfeer. Dat gebaseerd is op Bali geeft je niet alleen de mogelijkheid om te studeren in een van de meest populaire toeristische bestemmingen over de hele wereld, maar het biedt ook een inspirerende omgeving, met zijn prachtige natuur en unieke Hindoe religie. Op de top van deze, wordt Bali beschouwd als een van de meest gastvrije plaatsen die je zult ervaren en is een relatief veilige en betaalbare plek om te wonen.

Stenden University Bali heeft alle state-of-the-art faciliteiten die u nodig heeft voor professioneel leren:

Auditorium; klaslokalen Vergaderzaal (PBL kamers) Computer lab Bibliotheek (en digitale bibliotheek) Wijnproeverij lab Buiten zithoek; Kantine meditatieruimte

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en er is draadloos internet in het gehele campus. Onze studenten en medewerkers vormen een mix van nationaliteiten, het creëren van een echte multiculturele studieomgeving.

Studentenleven

Tijdens zijn studie aan Stenden, waarom niet uw ervaring uit te breiden en de ontwikkeling van uw vaardigheden door deelname aan onze buitenschoolse activiteiten? Word lid van de Student vertegenwoordiger van de Raad en het ontwikkelen van uw organisatorische en leidinggevende vaardigheden en het organiseren van allerlei activiteiten voor je medestudenten (partijen, futsal, excursies, etc.). Of, als u zin ​​heeft deel te nemen aan marketing en communicatie, waarom niet toetreden tot de Stenden Promotion Team, dat de afdeling Marketing helpt bij het bevorderen van Stenden door middel van beurzen en evenementen. Doe mee met onze internationale studenten en personeel gemeenschap die meer dan 15 verschillende nationaliteiten heeft!

Studie Start Week

Voor onze nieuwe studenten organiseren we een Studie Start Week. Dit is een introductieweek krijgen om je medestudenten, de campus en pedagogische methoden kennen; door deel te nemen allerlei leuke team-building activiteiten, fieldtrips en workshops. De introductieweek begint een week voor de start van het programma, dus zorg ervoor dat je aankomt in Bali op tijd, om deze geweldige kans niet te missen! Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Locaties

Denpasar

Address
Triatma Mulya Stenden
Jl. KubuGunung, BanjarTegal Jaya,
Dalung, Kuta Utara Badung,
Bali

80361 Denpasar, Bali, Indonesië