Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Indonesië International Institute for Life Sciences (I3L) is een internationale instelling voor hoger onderwijs gericht op life science met zes opleidingen als hun belangrijkste pijlers namelijk Biogeneeskunde, bioinformatica, Bioentrepreneurship, biotechnologie, LevensmiddelentechnologieEn Levensmiddelentechnologie. I3L heeft ook een satelliet onderzoek en vooraf laboratoriumfaciliteiten, waar studenten hun laboratorium activiteit opdracht kan uitvoeren of betrekken bij onderzoeksactiviteiten. Ondersteund door triple helices concept dat de betrokken universiteiten, onderzoek en industrie samenwerking creëert een unieke punt van I3L als de toonaangevende internationale life science instelling in Indonesië. I3L bevindt zich in Jakarta, De hoofdstad van Indonesië. Bezet met top-nationale en internationale docenten en personeel, I3L kunnen internationale studenten om hun bacheloropleiding, stage of zomer stage programma gedrag ondersteunen en kan bijdragen aan de opleidingsactiviteiten en de duurzaamheid van het programma.

I3L heeft een sterke focus op de aspecten uitvoering van de nieuwe kennis, business-creatie vaardigheden en het is competentie, betrokkenheid van de studenten 'in real-life internationale onderzoeksprojecten, wegen naar handel, onderzoek en innovatie, de blootstelling student en excursie naar industrieën, taal en cultuur training , en de kwaliteit van het leven ervaringen onder anderen.

10 Redenen je moet mee I3L

Top Kwaliteit Learning Environment - Speciaal ontworpen klaslokalen, laboratoria en onderzoekscentra, allemaal uitgerust met world-class-state-of-the-art faciliteiten die uniek in de regio zijn. Onderzoek Leiderschap - De I3L faculteit heeft meer publicaties en citaties dan enig ander onderzoekscentrum van welke aard dan ook in Indonesië. Top Academic Partnerships - I3L studenten kunnen gaan om te studeren in het buitenland-programma's en neem deel aan onderzoekssamenwerking met hun collega's op de toonaangevende life sciences universiteiten internationaal. Ondernemerschap en Innovatie Focus - Een innovatie focus is ingebouwd in alle delen van een I3L onderwijs, en studenten worden aangemoedigd om conventionele wijsheid uitdagen en worden betrokken bij het ​​formuleren van nieuwe ideeën. I3L Science Park - The I3L Science Park verbindt begaafde studenten met deskundig advies en bronnen van kapitaal om hen in staat voor succesvol ondernemerschap. Internationalisering - I3L heeft het hoogste aantal internationale faculteit, academische partnerschappen en samenwerkingsverbanden voor onderzoek in Indonesië. Industriële Integratie - Alle studenten op I3L betrekken bij echte industriële projecten als onderdeel van hun opleiding. Global Career Prospects - Studenten hebben een unieke kans voor internationale carrière plaatsing door middel van wereldwijd verbonden carrière centrum I3L's. Gepersonaliseerde pedagogische aanpak - Studenten van I3L interactie met onze top-kwaliteit faculteit in gepersonaliseerde klaslokalen en maken gebruik van de nieuwste pedagogische aanpak inclusief blended learning en wereldwijd verbonden klaslokalen. Holistic Learning - Studenten aan I3L bezighouden met de bouw vaardigheden buiten de klas door middel van buitenschoolse activiteiten, die debatteren en dialectiek, inbreng van openbare orde, en diverse gastcolleges door internationale opinieleiders bevatten.

Over Indonesië en Jakarta Betoverende Indonesië

Indonesië is het grootste land in Zuidoost-Azië. Als ontwikkelingsland, Indonesië heeft meer dan 250 miljoen inwoners. Als 's werelds grootste archipel met meer dan 17,508 eilanden en Indonesië heeft een van de langste kustlijnen in de wereld met een aantal stranden en het eiland resorts.

Indonesië bestaat uit ten minste 300 etnische groepen, verspreid over 1,8 miljoen km2 oppervlakte van 6000 bewoonde eilanden. Dit creëert een culturele diversiteit, verder verergerd door hindoeïstische, boeddhistische, islamitische en Europese koloniale invloeden.

Indonesië is de thuisbasis van een rijk scala aan leefstijlen, variërend van de ultra platteland in nauwe harmonie met de elementen van de natuur om de ultra moderne vergelijkbaar met een grote steden in de wereld.

De transformatie van de Indonesische economie:

Indonesië geconfronteerd met een spannende en uitdagende transformatie van de economie 2015 - Regionale economische integratie in 2015 (de ASEAN Economische Gemeenschap)

Indonesië Vandaag 2030

Wereld Economie Ranking 16 7

Het consumeren van Class 45 Miljoen 135 Miljoen

Bevolking in Cities / BBP 53% / 74% 71% / 86%

Geschoolde werknemers 55 Miljoen 113 Miljoen

Market Opportunities $ 0,5 biljoen $ 1,8 biljoen

Levendige Jakarta - Indonesië Nationale en Business Capital Welkom op onze spannende mega-stad! Met behoud van vele culturele belangen die uniek zijn voor onze stad en Indonesië, Jakarta is een uitgestrekte kosmopolitische stad die meer cultuur, entertainment, winkels en bezienswaardigheden biedt dan enige andere plaatsen in Indonesië. Strekt zich uit over een oppervlakte van meer dan 650 sq.km (410 vierkante mijl).

De economie is sterk afhankelijk van de financiële diensten, handel en productie. In 2009, 13% van de bevolking een inkomen per hoofd van de bevolking van meer dan US $ 10.000 (Rp 108.000.000). Officieel, Jakarta is geen stad, maar eerder een provincie met een bijzondere status als de hoofdstad van Indonesië. Het wordt toegediend net als elke andere Indonesische provincie.

Locaties

Bandung

Indonesia International Institute for Life-Sciences (i3L)

Address
Indonesia International Institute for Life Sciences
Jl. Pulomas Barat Kav 88

13210 Bandung, West Java, Indonesië
Telefoonnr.
+62 21 29567888

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden