Lees de Officiële Beschrijving

Indonesië International Institute for Life Sciences (I3L) is een internationale instelling voor hoger onderwijs gericht op life science met zes opleidingen als hun belangrijkste pijlers namelijk Biogeneeskunde, bioinformatica, Bioentrepreneurship, biotechnologie, LevensmiddelentechnologieEn Levensmiddelentechnologie. I3L heeft ook een satelliet onderzoek en vooraf laboratoriumfaciliteiten, waar studenten hun laboratorium activiteit opdracht kan uitvoeren of betrekken bij onderzoeksactiviteiten. Ondersteund door triple helices concept dat de betrokken universiteiten, onderzoek en industrie samenwerking creëert een unieke punt van I3L als de toonaangevende internationale life science instelling in Indonesië. I3L bevindt zich in Jakarta, De hoofdstad van Indonesië. Bezet met top-nationale en internationale docenten en personeel, I3L kunnen internationale studenten om hun bacheloropleiding, stage of zomer stage programma gedrag ondersteunen en kan bijdragen aan de opleidingsactiviteiten en de duurzaamheid van het programma.

I3L heeft een sterke focus op de aspecten uitvoering van de nieuwe kennis, business-creatie vaardigheden en het is competentie, betrokkenheid van de studenten 'in real-life internationale onderzoeksprojecten, wegen naar handel, onderzoek en innovatie, de blootstelling student en excursie naar industrieën, taal en cultuur training , en de kwaliteit van het leven ervaringen onder anderen.

10 Redenen je moet mee I3L

Top Kwaliteit Learning Environment - Speciaal ontworpen klaslokalen, laboratoria en onderzoekscentra, allemaal uitgerust met world-class-state-of-the-art faciliteiten die uniek in de regio zijn. Onderzoek Leiderschap - De I3L faculteit heeft meer publicaties en citaties dan enig ander onderzoekscentrum van welke aard dan ook in Indonesië. Top Academic Partnerships - I3L studenten kunnen gaan om te studeren in het buitenland-programma's en neem deel aan onderzoekssamenwerking met hun collega's op de toonaangevende life sciences universiteiten internationaal. Ondernemerschap en Innovatie Focus - Een innovatie focus is ingebouwd in alle delen van een I3L onderwijs, en studenten worden aangemoedigd om conventionele wijsheid uitdagen en worden betrokken bij het ​​formuleren van nieuwe ideeën. I3L Science Park - The I3L Science Park verbindt begaafde studenten met deskundig advies en bronnen van kapitaal om hen in staat voor succesvol ondernemerschap. Internationalisering - I3L heeft het hoogste aantal internationale faculteit, academische partnerschappen en samenwerkingsverbanden voor onderzoek in Indonesië. Industriële Integratie - Alle studenten op I3L betrekken bij echte industriële projecten als onderdeel van hun opleiding. Global Career Prospects - Studenten hebben een unieke kans voor internationale carrière plaatsing door middel van wereldwijd verbonden carrière centrum I3L's. Gepersonaliseerde pedagogische aanpak - Studenten van I3L interactie met onze top-kwaliteit faculteit in gepersonaliseerde klaslokalen en maken gebruik van de nieuwste pedagogische aanpak inclusief blended learning en wereldwijd verbonden klaslokalen. Holistic Learning - Studenten aan I3L bezighouden met de bouw vaardigheden buiten de klas door middel van buitenschoolse activiteiten, die debatteren en dialectiek, inbreng van openbare orde, en diverse gastcolleges door internationale opinieleiders bevatten.

Over Indonesië en Jakarta Betoverende Indonesië

Indonesië is het grootste land in Zuidoost-Azië. Als ontwikkelingsland, Indonesië heeft meer dan 250 miljoen inwoners. Als 's werelds grootste archipel met meer dan 17,508 eilanden en Indonesië heeft een van de langste kustlijnen in de wereld met een aantal stranden en het eiland resorts.

Indonesië bestaat uit ten minste 300 etnische groepen, verspreid over 1,8 miljoen km2 oppervlakte van 6000 bewoonde eilanden. Dit creëert een culturele diversiteit, verder verergerd door hindoeïstische, boeddhistische, islamitische en Europese koloniale invloeden.

Indonesië is de thuisbasis van een rijk scala aan leefstijlen, variërend van de ultra platteland in nauwe harmonie met de elementen van de natuur om de ultra moderne vergelijkbaar met een grote steden in de wereld.

De transformatie van de Indonesische economie:

Indonesië geconfronteerd met een spannende en uitdagende transformatie van de economie 2015 - Regionale economische integratie in 2015 (de ASEAN Economische Gemeenschap)

Indonesië Vandaag 2030

Wereld Economie Ranking 16 7

Het consumeren van Class 45 Miljoen 135 Miljoen

Bevolking in Cities / BBP 53% / 74% 71% / 86%

Geschoolde werknemers 55 Miljoen 113 Miljoen

Market Opportunities $ 0,5 biljoen $ 1,8 biljoen

Levendige Jakarta - Indonesië Nationale en Business Capital Welkom op onze spannende mega-stad! Met behoud van vele culturele belangen die uniek zijn voor onze stad en Indonesië, Jakarta is een uitgestrekte kosmopolitische stad die meer cultuur, entertainment, winkels en bezienswaardigheden biedt dan enige andere plaatsen in Indonesië. Strekt zich uit over een oppervlakte van meer dan 650 sq.km (410 vierkante mijl).

De economie is sterk afhankelijk van de financiële diensten, handel en productie. In 2009, 13% van de bevolking een inkomen per hoofd van de bevolking van meer dan US $ 10.000 (Rp 108.000.000). Officieel, Jakarta is geen stad, maar eerder een provincie met een bijzondere status als de hoofdstad van Indonesië. Het wordt toegediend net als elke andere Indonesische provincie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

De Bioentrepreneurship programma op het Indonesia International Institute for Life Sciences (I3L) is een uniek interdisciplinair programma dat basiskennis en onderzoeksva ... [+]

Bachelor in Bioentrepreneurship

De Bioentrepreneurship programma op het Indonesia International Institute for Life Sciences (I3L) is een uniek interdisciplinair programma dat basiskennis en onderzoeksvaardigheden in de life sciences met praktische ondernemend leiderschap en business management vaardigheden combineert. Het doel van dit programma is om de volgende generatie van bio-ondernemers die wetenschappelijke en ondernemend leiderschap vaardigheden kunnen integreren om de commercialisering proces van life science innovaties leiden trainen. Van bio-apotheek bioraffinage, de ontwikkeling van een op kennis gebaseerde bio-economie door het versnellen van de commercialisering van life science technologieën is cruciaal voor een gezonder en een meer duurzame toekomst te bevorderen. ... [-]

Indonesië Jakarta Bandung
Juli 2020
Engels
Voltijd
3.5 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

In een tijdperk waarin big data-analyse is een integraal onderdeel van een succesvolle bestaande bedrijven en nieuwe ondernemersinitiatieven, de Indonesische Internationa ... [+]

Bachelor in Bioinformatics

In een tijdperk waarin big data-analyse is een integraal onderdeel van een succesvolle bestaande bedrijven en nieuwe ondernemersinitiatieven, de Indonesische Internationaal Instituut begonnen met de eerste bachelor graad (S1) Bioinformatics programma in de ASEAN in 2014. BioInformatics is een gebied dat de grote hoeveelheden gegevens gegenereerd in de medische biologie, biotechnologie, voedsel wetenschap en levensmiddelentechnologie en vele anderen beheert. Moderne BioInformatics niet alleen kijken naar de genen, maar heeft zijn gebied uitgebreid tot computationele biologie, proteomics, metabolomics, en het meest recent microbiomics.

BioInformatics op I3L heeft een geïntegreerde klas toepassing aanpak waarbij de studenten de kennis zal van toepassing zijn op real life projecten, hetzij gehost op I3L of partner instituten. Voorbeelden hiervan zijn: 1. Fylogenetische analyse van de rijke biodiversiteit van Indonesië, zowel op het land (I3L) als mariene biodiversiteit (samenwerking met de Universiteit van Unpatti, Ambon).... [-]

Indonesië Jakarta Bandung
Juli 2020
Engels
Voltijd
3.5 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Biotechnologie is een discipline die zit op het snijvlak van biologie en technologie. Het heeft ontpopt als een belangrijke bijdrage aan de vooruitgang van de life scienc ... [+]

Bachelor in de biotechnologie

Biotechnologie is een discipline die zit op het snijvlak van biologie en technologie. Het heeft ontpopt als een belangrijke bijdrage aan de vooruitgang van de life sciences, zoals verhoogde productiviteit van de landbouw, doorbraken in de menselijke gezondheidszorg, en nieuwe oplossingen voor milieuproblemen. Biotechnologie van vandaag omhelst kennisgebieden, zoals proces van ontwerp, engineering, modellering en controle, recombinant-DNA-technologie, celbiologie, microbiologie en biochemie.

De biotechnologische programma op het Indonesië Internationaal Instituut voor Life Science (I3L) richt zich op het raakvlak tussen chemie, biologie, geneeskunde, en techniek, diepgaande evaluatie van de real-world toepassingen van de biotechnologie, en juridische en zakelijke aspecten in verband met de wereldwijde ontwikkeling van bio-gebaseerde bedrijven. Onze unieke aanpak is bedoeld om studenten een solide basis in de biowetenschappen, hands-on biotechnologie vaardigheden, een grondige kennis van de omvang en de impact van de biotechnologie, en een mondiaal perspectief op de ontwikkeling van de biotechnologie-industrie.... [-]

Indonesië Jakarta Bandung
Juli 2020
Engels
Voltijd
3.5 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Food Technology is een tak van voedsel wetenschap die zich bezighoudt met de werkelijke productie processen om voedsel te maken. Te vervullen en de nutritionele kwaliteit ... [+]

Bachelor in Food Technology

Food Technology is een tak van voedsel wetenschap die zich bezighoudt met de werkelijke productie processen om voedsel te maken. Te vervullen en de nutritionele kwaliteit te behouden, moet voedsel zowel veilig geproduceerd en veilig aan de consument geleverd. Dit vereist technologie voor de verwerking van grondstoffen in voedsel evenals het behoud technologieën te zetten om de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verhogen.

De voedingsindustrie is zeer concurrerend en is voortdurend in beweging op de vraag van de consument te voldoen en het gebruik van technologische innovaties. Moderne geavanceerde technologieën maken het mogelijk de productie van gezond en veilig voedsel, die in staat is om aan de eisen van de hedendaagse snelle consument-gedreven economie te voldoen. Veel van deze technologieën worden nu aangepast aan Indonesië's snel groeiende voedingsindustrie, en er is nog steeds behoefte aan nieuwe oplossingen voor het concurrentievermogen van de Indonesische eten en drinken industrie, die een mooie toekomst belooft voor studenten in de levensmiddelentechnologie gebied te versterken. Industrie en regeringen moeten hooggekwalificeerde professionals die kennis hebben van voedsel wetenschap en technologie kunnen combineren met het vermogen om toe te passen en geavanceerde kwaliteitssystemen voldoen aan de internationale verwachtingen behouden.... [-]

Indonesië Jakarta Bandung
Juli 2020
Engels
Voltijd
3.5 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Het eten beleid van de Indonesische overheid is gericht op voedselsoevereiniteit te bereiken en zich richten op - onder andere - het verhogen van de beschikbaarheid van v ... [+]

Bachelor in Food Science

Het eten beleid van de Indonesische overheid is gericht op voedselsoevereiniteit te bereiken en zich richten op - onder andere - het verhogen van de beschikbaarheid van voedsel, kwaliteit van de voedseldistributie, het verbeteren van de toegankelijkheid voedsel, en het verbeteren van de voedselconsumptie kwaliteit en voeding. Eten moet beschikbaar zijn in voldoende hoeveelheid, veilig, voedzaam, in goede kwaliteit en betaalbaar zijn door de gemeenschap aan de voedingsbehoeften voor een gezond en voorspoedig leven te ontmoeten. Op mondiaal niveau, wordt de behoefte aan adequate, kwaliteit, veilig, voedzaam en gezond voedsel ook steeds meer. Er is een enorme vraag naar voedsel om de levensstijl van de maatschappij in de ontwikkeling en de ontwikkelingslanden ondersteunen. Food industrie in Indonesië en in de wereld groeit snel aan dergelijke eisen te voldoen. In lijn met dat, beleidsmakers en regelgevende instanties in levensmiddelen moeten worden bijgewerkt met de ontwikkeling van de gezondheid van de bevolking te garanderen. Vandaar, is het sterk vereist personeel met de competentie in voedsel wetenschap die in staat zijn om voedsel te produceren, aan chemische, fysische en microbiologische eigenschappen van voedsel te meten, om de voedselveiligheid te garanderen, en om de innovatie in food science hebben door middel van een multidisciplinaire aanpak. ... [-]

Indonesië Jakarta Bandung
Juli 2020
Engels
Voltijd
3.5 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

i3L - Indonesia International Institute for Life Sciences

i3L – Your Future Starts Here