Lees de Officiële Beschrijving

De afgelopen 20 jaar heeft The College of Law and Business (CLB) zich gewijd aan de voorbereiding van de volgende generatie Israëlische advocaten en zakenmensen op uitdagingen voor de 21e eeuw. We hebben de hoogste niveaus van academische excellentie gecombineerd met een sterke focus op zowel sociaal als wereldwijd bereik om leiders te cultiveren die voorstander zijn van de waarden van uitmuntendheid, professionaliteit en mensenrechten.


CLB erkent het belang van internationale ervaring en wereldwijde bekendheid in de zakelijke en juridische sector, en biedt daarom een ​​unieke reeks Engelstalige programma's aan naast educatieve uitwisselingsprogramma's met partneruniversiteiten wereldwijd, allemaal gericht op het voorbereiden van studenten op veranderende en dynamische wereldwijde uitdagingen .

Een ander belangrijk aspect is de CLB-benadering naar een sterkere samenleving met gelijke kansen . Studenten nemen deel aan juridische clinics, tutoring-programma's en mentoractiviteiten, krijgen praktijkervaring en maken een positieve impact op de samenleving.

CLB beschikt trots over een multicultureel en divers studentenlichaam, persoonlijke zorg en een vriendelijke en ondersteunende omgeving - allemaal waardoor elke student zijn persoonlijk record kan behalen. Tegen de tijd dat studenten onze deuren verlaten, zijn ze volledig uitgerust om afgestudeerde diploma's te behalen of de professionele arena aan te gaan, waar onze afgestudeerden verdienen onder de hoogste salarissen in Israël.

CLB-faculteitsleden zijn leiders in hun sector en hebben hun doctoraat behaald en hun postdoctoraten vervolgd aan de beste universiteiten ter wereld, waaronder Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago en Oxford. Ze vormen een integraal onderdeel van de levendige academische arena van CLB, waar baanbrekend onderzoek, stimulerende workshops, wetenschappelijke publicaties en internationale conferenties plaatsvinden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

College of Law & Business

De Business School van het College of Law and Business (CLB) zet zich in om studenten voor te bereiden op het worden van leiders in de wereldeconomie. Ons rigoureuze, stu ... [+]

De Business School van het College of Law and Business (CLB) zet zich in om studenten voor te bereiden op het worden van leiders in de wereldeconomie. Ons rigoureus studentgericht leerprogramma maakt gebruik van ervaringsleren en praktijkgevallen met als doel probleemoplossende en kritisch denkvaardigheden te ontwikkelen voor de volgende generatie bedrijfsleiders. Onze studenten worden omringd door een warme en ondersteunende omgeving waardoor ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Bij CLB studeren studenten in het hart van de "Start-Up Nation" zoals Israël gewoonlijk wordt genoemd. Israëls internationale leiderschap op het gebied van innovatie, R

Waarom CLB?De "start-up" -natie... [-]
Israël Ramat Gan
November 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

College of Law & Business

College of Law and Business Undergrad Biz and Law degrees

Address
Derech Ben Gurion 26, Ramat Gan
5110801 Ramat Gan, Tel Aviv, Israël
Website
Telefoonnr.
+972 - 3 - 6000800