College of Law & Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De afgelopen 20 jaar heeft The College of Law and Business (CLB) zich gewijd aan de voorbereiding van de volgende generatie Israëlische advocaten en zakenmensen op uitdagingen voor de 21e eeuw. We hebben de hoogste niveaus van academische excellentie gecombineerd met een sterke focus op zowel sociaal als wereldwijd bereik om leiders te cultiveren die voorstander zijn van de waarden van uitmuntendheid, professionaliteit en mensenrechten.


CLB erkent het belang van internationale ervaring en wereldwijde bekendheid in de zakelijke en juridische sector, en biedt daarom een ​​unieke reeks Engelstalige programma's aan naast educatieve uitwisselingsprogramma's met partneruniversiteiten wereldwijd, allemaal gericht op het voorbereiden van studenten op veranderende en dynamische wereldwijde uitdagingen .

Een ander belangrijk aspect is de CLB-benadering naar een sterkere samenleving met gelijke kansen . Studenten nemen deel aan juridische clinics, tutoring-programma's en mentoractiviteiten, krijgen praktijkervaring en maken een positieve impact op de samenleving.

CLB beschikt trots over een multicultureel en divers studentenlichaam, persoonlijke zorg en een vriendelijke en ondersteunende omgeving - allemaal waardoor elke student zijn persoonlijk record kan behalen. Tegen de tijd dat studenten onze deuren verlaten, zijn ze volledig uitgerust om afgestudeerde diploma's te behalen of de professionele arena aan te gaan, waar onze afgestudeerden verdienen onder de hoogste salarissen in Israël.

CLB-faculteitsleden zijn leiders in hun sector en hebben hun doctoraat behaald en hun postdoctoraten vervolgd aan de beste universiteiten ter wereld, waaronder Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago en Oxford. Ze vormen een integraal onderdeel van de levendige academische arena van CLB, waar baanbrekend onderzoek, stimulerende workshops, wetenschappelijke publicaties en internationale conferenties plaatsvinden.

Locaties

Ramat Gan

Address
Derech Ben Gurion 26, Ramat Gan
5110801 Ramat Gan, District Tel Aviv, Israël
Telefoonnr.
+972 - 3 - 6000800

Opleidingen