Technion International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Technion - Israel Institute of Technology is een vooraanstaand centrum voor wetenschap, technologie en toegepast onderzoek en een van de toonaangevende universiteiten voor wetenschap en techniek ter wereld. Technion is een openbare universiteit, opgericht in 1912, het is de oudste universiteit van Israël. De Technion-campus ligt op de berg Karmel in Haifa, met uitzicht op de Middellandse Zee.

De universiteit biedt unieke undergraduate en graduate programma's voor wetenschap en techniek in het Engels. Het instituut staat op de eerste plaats in Digital Education Worldwide (Times Higher Education), op de achtste universiteit ter wereld voor het produceren van Nobelprijswinnaars en op de zevende universiteit ter wereld voor kunstmatige intelligentie (CS Rankings).

Technion is een belangrijke bron van innovatie en denkkracht die de economie aandrijft. De afgestudeerden van Technion vertegenwoordigen 70 procent van Israëls hightech personeel. Ze richtten de industriële infrastructuur van Israël op, versterkten de technologische defensiecapaciteiten en pionierden met hun op technologie gebaseerde ondernemingen. Deze verdienden de reputatie van het land als 'Startup Nation' van de wereld. Technion bevindt zich op een moderne campus en is de thuisbasis van een prominente faculteit, waaronder drie recente Nobelprijswinnaars, en een lange lijst van opmerkelijke alumni, waaronder ingenieurs, wetenschappers, artsen, professoren en ondernemers. Het instituut is ook erkend als een van 's werelds toonaangevende ondernemersecosystemen en werd het zesde lid van de prestigieuze EuroTech Universities Alliance, een netwerk van vooraanstaande onderzoeksgebaseerde universiteiten die bekend staan om hun wetenschappelijke excellentie en levendige innovatie-ecosystemen.

Technion is gevestigd in Haifa, de op twee na grootste stad van Israël. Het heeft veel restaurants, stranden en culturele bezienswaardigheden, evenals een multiculturele bevolking. Haifa is ook de thuisbasis van enkele van de grootste technologiebedrijven ter wereld, waaronder Apple (het enige R & D-centrum buiten de VS), Microsoft, Amazon en meer.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

Technion International

Technion International houdt toezicht op alle internationale academische programma's van Technion en ondersteunt haar internationale initiatieven en academische overeenkomsten met haar buitenlandse partners wereldwijd (met meer dan 200 universiteiten en onderzoekskaders). Het bedient alle inkomende en momenteel ingeschreven internationale studenten aan de universiteit en bevordert hun integratie in de Technion-gemeenschap als geheel.

Ervaar Engineering Excellence en innovatief denken in het buitenland

Sluit je aan bij studenten uit meer dan 30 landen en kies uit een breed scala aan geavanceerde programma's voor engineering, wetenschap en ondernemerschap en innovatie. Als onderdeel van je studie in het buitenland maak je je op voor een levendig studentenleven, woon je in moderne slaapzalen op de campus, maak je gebruik van de uitstekende sportfaciliteiten van Technion, leer je Hebreeuws (optioneel) en neem je deel aan spannende sociale en culturele activiteiten.

Academische programma's en onderzoeksmogelijkheden in het Engels

Een verscheidenheid aan door Technion geaccrediteerde academische programma's en onderzoeksmogelijkheden die volledig in het Engels worden gegeven, worden aangeboden op een breed scala aan spannende gebieden. Technion's unieke mix van academici op hoog niveau, interdisciplinaire attitudes en hands-on leerbenadering, gefaciliteerd door eersteklas faculteit en geavanceerde faciliteiten, zorgt voor leerervaringen die studenten voorbereiden om uit te blinken in hun toekomstige academische en professionele carrières.

One-Stop-Shop voor internationale studenten

Technion International zorgt voor alle internationale studentendiensten, inclusief toelating, academische administratie, huisvesting, counseling, oriëntatieprogramma's en andere assistentie. Het organiseert ook culturele en sociale activiteiten, waaronder uitstapjes in Israël, een lezingenreeks over de Israëlische cultuur en meer.

Uitgaande uitwisselingsprogramma's voor studenten

Technion International beheert alle academische samenwerkingsverbanden van het instituut en biedt ondersteunende diensten om Technion-studenten te helpen bij het inschrijven of inschrijven voor studentenuitwisselingsprogramma's in het buitenland.

Levenslange kans

Doe met ons mee voor een onvergetelijke kans om nieuwe manieren te leren om moderne technische en wetenschappelijke problemen en uitdagingen in Israël aan te pakken, rijk aan geschiedenis en voor zijn onmetelijke wetenschappelijke vooruitgang, en ook bekend als 'Startup Nation' van de wereld.

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

Locaties

Haifa

Address
Technion - Israel Institute of Technology,
2nd floor Technion City

3200003 Haifa, District Haifa, Israël

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden