Tel-Hai College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Tel-Hai College biedt academische niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen die op één lijn liggen met de leidende universiteiten in het land en getalenteerde studenten en onderzoekers aantrekken naar de noordelijke periferie.

Invoering

Tel-Hai College , geïnspireerd door de geest van pioniers van excellentie en ondernemerschap, is een groeiende leider in het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek in het noorden van Galilea in Israël.

Tel-Hai , gelegen in het hart van een spectaculair landschap, is met zijn unieke Galilea-karakter een centrum geworden dat topwetenschappers en getalenteerde jonge volwassenen uit heel Israël en de rest van de wereld aantrekt. Tel-Hai 's locatie, grenzend aan de diverse ecosystemen van de Hula-vallei, het landbouwgebied en vogeltrekroutes langs de vallei van de Grote Rift, de frontlinie-gemeenschappen verspreid langs Israëls vluchtige noordelijke grenzen, duidt zijn missie aan om de regio's middelen om academia en wetenschap van mondiale betekenis te creëren. Erkende in 1996 als een onafhankelijke academische instelling, Tel-Hai 's belangrijkste vlaggenschip vakgebieden zijn gezondheid, milieu en biotechnologie. Een groot deel van de academische breedte en wetenschappelijk uithoudingsvermogen van het College komt voort uit de strategische relatie met het MIGAL - Galilee Research Institute in Kiryat Shemona. Tel-Hai is de enige universiteit in Israël met een gelieerd onderzoeksinstituut.

Missie

Het College maakt gebruik van de diverse natuurlijke hulpbronnen van het gebied om een uitstekende academische wereld en een innovatief wetenschappelijk onderzoek te creëren, dat groei genereert in de gemeenschappen van Galilea. Tel-Hai trekt getalenteerde studenten en een uitstekende faculteit uit Israël en de wereld, gebruikmakend van zijn academische activiteiten voor de strategische en economische ontwikkeling van Galilea.

Visie

Het College zal dienen als de academische en wetenschappelijke leider van Galilea, toegewijd aan academische excellentie, innovatie en de pioniersgeest van de oprichters.

waarden

Tel-Hai ontwikkelt en onderhoudt een cultuur van samenwerking, kritisch discours, nieuwsgierigheid, terwijl hij constant op zoek is naar nieuwe kennis en inzichten. Het management van de hogeschool handhaaft de academische vrijheid en vrijheid van meningsuiting van alle individuen in zijn midden.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Virtueel bezoek - Tel-Hai College

Locaties

Kfar Giladi

Tel-Hai Academic College

Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Kfar Giladi, North District, Israël
Telefoonnr.
+972 4 8181785

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: