Tel Aviv University - International Office

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Tel Aviv University

Tel Aviv University is Israël'S toonaangevende centrum voor hoger onderwijs, gerangschikt onder de top universiteiten van de wereld. De universiteit van Tel Aviv biedt een opleiding voor 30.000 studenten, waarvan er 2000 internationals zijn. Het bestaat uit 126 scholen en afdelingen in het spectrum van wetenschappen, humaniora en kunst en een campus als dynamisch en multidimensionaal als Israël zelf.

De universiteit van Tel Aviv bevindt zich in Israël's hoofdstad van innovatie en cultuur. Tel Aviv staat bekend om zijn ondernemende sfeer en spannende sociale levensstijl, die de perfecte omgeving vormt voor een levenstijd ervaring.

Het is een van Israëls belangrijkste onderzoekscentra, betrokken bij meer dan 5000 innovatieve projecten in klassieke disciplines en op het gebied van bioinformatica naar nanotechnologie. Daarom voeren meer dan 150 van de leidende academische en bedrijfsinstellingen ter wereld regelmatig gezamenlijke programma's op campus.

TEL AVIV UNIVERSITEIT INTERNATIONAL

Tel Aviv University International (TAU) biedt Engels-geleerde programma's die u toegang geven tot de beste TAU's top-niveau academici en biedt nauwe verbindingen met instellingen en bedrijven in Israël en wereldwijd. U kunt hier alles in het hart van Tel Aviv, de mediterrane stad die we allemaal niet genoeg kunnen krijgen, genieten.

U zult genieten van het 'echte' Israël door te leven en te studeren naast Israëli's. Je lessen worden verbeterd door vakantiereizen, culturele en overnachtingen, sociale evenementen en nog veel meer. Je krijgt ook professionele professionaliteit in de praktijk door middel van stageplaatsen, gastcolleges en workshops met een aantal Israëlische leidende experts. Een wereldwijde hub op de campus, het TAU ​​International kantoor is uw thuis tijdens uw tijd in Tel Aviv. Het TAU ​​International personeel is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en er worden regelmatig evenementen gehouden voor internationale studenten.

Tel Aviv University International Quick Facts

Meer dan 2.000 internationale studenten komen uit meer dan 80 landen 15.000 internationale alumni 2 undergrad degrees, 14 Master's, PhD-programma's 17 zomerprogramma's, waaronder onderdompeling en academische programma's 9 Studie in het buitenland programma's op verschillende terreinen Stage mogelijkheden in jouw belangenveld Uitgebreide studentenondersteuning en extra curriculaire programma's

Waarom TLU? Bekijk onze alumni records:

1 in een competitieve maatregel (MD, CPA, LLB, film, muziek, enz.)

9 in de wereld voor startups.

Onder TLU alumni vindt u 30% van de TLV 100 CEO's en leiders in alle lagen van het leven.

Wij nodigen u uit om onze verschillende programma-opties te bekijken en te genieten van een levenslange ervaring in het hart van Tel Aviv.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Health Cursus » Bekijk Summer courses » Bekijk Cursus » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Law LLM » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

B.A. in Liberal Arts

Campus Voltijd 3 jaar October 2019 Israël Tel Aviv

[+]

Hoe meld ik mij aan

Elke applicatie wordt individueel beoordeeld op basis van cijfers, test scores, essay en aanbevelingen. Naar keuze kan de toelatingscommissie ook beslissen om persoonlijke interviews met bepaalde aanvragers te ondernemen. Personen die buiten Israël verblijven, worden via Skype of telefoon geïnterviewd.

Kosten en financiering

Bedragen hieronder worden in US $ gegeven.

TAU International streeft ernaar onderwijs voor alle studenten toegankelijk te maken, ongeacht hun financiële achtergronden, en er zijn diverse financieringsbronnen beschikbaar, waaronder behoeften op basis van opleidingshulp, vertraagde betalingsplannen en externe beurzen. TAU neemt ook deel aan Amerikaanse federale studentenlening programma's.... [-]


BSc

BSc in de elektrotechniek en elektronica-engineering

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar October 2019 Israël Tel Aviv +1 more

De B.Sc. [+]

De B.Sc.

Leerplan

Specialisaties

computers Communicatie Signaalverwerking Elektronische apparaten Materials Engineering

Admissions

Vereisten

Aanvragers in hun laatste jaar van de middelbare school kan een gedeeltelijke transcript indienen.

Opstel

Elke applicatie wordt individueel beoordeeld op basis van cijfers, test scores, essay en aanbevelingen. Naar keuze kan de toelatingscommissie ook beslissen om persoonlijke interviews met bepaalde aanvragers te ondernemen. Personen die buiten Israël verblijven, worden via Skype of telefoon geïnterviewd.

Kosten en financiering [-]